Πώς να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε ένα προφίλ Netflix στη συσκευή σας

Πώς να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε ένα προφίλ Netflix στη συσκευή σας

Τα προφίλ επιτρέπουν σε κάθε άτομο σε έναν λογαριασμό Netflix να έχει τον δικό του ξεχωριστό χώρο με προτάσεις, ιστορικό προβολής, Η λίστα μου και πολλά άλλα. Δείτε πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε προφίλ στο Netflix σε οποιαδήποτε συσκευή.

Τα προφίλ χρηστών του Netflix είναι εκπληκτικά. Τοποθετούνται γρήγορα και δίνουν στα μέλη της οικογένειας και στους φίλους την ευκαιρία να προσαρμόσουν την εμπειρία θέασης στα γούστα τους, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε έναν μόνο λογαριασμό.

Εάν πρέπει να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε ένα προφίλ Netflix από τον υπολογιστή, την κινητή συσκευή ή τη ροή σας, αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς.

Γιατί πρέπει να επεξεργαστείτε ένα προφίλ Netflix

Πρέπει να επεξεργαστείτε το προφίλ σας στο Netflix εάν θέλετε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα, τη φωτογραφία προφίλ και άλλες ρυθμίσεις όπως τη γλώσσα, τους περιορισμούς ωριμότητας και τις προτιμήσεις αυτόματης αναπαραγωγής. Αλλαγές που κάνετε συγχρονισμό μεταξύ συσκευών.

Ωστόσο, μόνο ορισμένες συσκευές σάς δίνουν πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές επεξεργασίας. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Netflix για Windows δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε τίποτα άλλο εκτός από το εικονίδιο και το όνομα του προφίλ.

Επίσης, ο μόνος τρόπος για να επεξεργαστείτε την αξιολόγηση ωριμότητας για ένα προφίλ είναι να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του Netflix. Είναι επίσης η μόνη ρύθμιση που απαιτεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Netflix .

Γιατί πρέπει να διαγράψετε ένα προφίλ Netflix

Ένας μεμονωμένος λογαριασμός Netflix μπορεί να έχει έως και πέντε προφίλ. Εάν φτάσετε στο όριο, πρέπει να διαγράψετε ένα υπάρχον προφίλ για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ. Η κατάργηση ενός προφίλ Netflix είναι οριστική—δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε ένα προφίλ που διαγράφετε.

Τούτου λεχθέντος, είναι αδύνατο να διαγράψετε το κύριο προφίλ ενός λογαριασμού Netflix. Είναι το προφίλ που υπάρχει ήδη κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία ροής. Επομένως, εάν θέλετε να το καταργήσετε, πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.

Εάν δεν είστε ο κάτοχος του λογαριασμού και θέλετε να πληρώσετε για τη συνδρομή σας στο Netflix, είναι λογικό να διαγράψετε το προφίλ σας πριν προχωρήσετε. Ωστόσο, αντί να το κάνετε αυτό άμεσα, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Transfer Profile για να μετακινήσετε τις προτιμήσεις και το ιστορικό σας στον νέο λογαριασμό.

Επεξεργαστείτε ή διαγράψτε ένα προφίλ Netflix μέσω του προγράμματος περιήγησης Ιστού

Εάν παρακολουθείτε το Netflix σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome, το Microsoft Edge ή το Safari, ορίστε τι πρέπει να κάνετε για να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε ένα προφίλ Netflix.

Επισκεφτείτε το Netflix.com , συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Netflix και επιλέξτε το κουμπί Διαχείριση προφίλ στην οθόνη επιλογής προφίλ.

Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι και μέσα στο προφίλ σας στο Netflix, στρέψτε τον κέρσορα σας στην εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε Διαχείριση προφίλ.

Επιλέξτε το εικονίδιο Επεξεργασία προφίλ σε σχήμα μολυβιού στο προφίλ που θέλετε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε.

Κάντε αλλαγές στις παρακάτω ρυθμίσεις και επιλέξτε Αποθήκευση προφίλ.

Εικονίδιο προφίλ: Επιλέξτε το εικονίδιο προφίλ και επιλέξτε ένα διαφορετικό εικονίδιο από τη βιβλιοθήκη εικόνων προφίλ του Netflix.

Όνομα προφίλ: Εισαγάγετε ένα όνομα προφίλ στο πεδίο κειμένου δίπλα στο εικονίδιο του προφίλ σας.

Γλώσσα: Επιλέξτε μια διαφορετική γλώσσα εμφάνισης χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού στην περιοχή Γλώσσα.

Game Handle: Δημιουργήστε ή επεξεργαστείτε τη λαβή παιχνιδιού σας για Παιχνίδια Netflix . πρέπει να είναι μοναδικό.

Ρυθμίσεις ωριμότητας: Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Netflix και επιλέξτε μια αξιολόγηση ωριμότητας για το προφίλ—Όλα, 7+, 13+, 16+ ή 18+.

Στοιχεία ελέγχου αυτόματης αναπαραγωγής: Καθορίστε τις προτιμήσεις αυτόματης αναπαραγωγής για επεισόδια τηλεοπτικών εκπομπών και προεπισκοπήσεις.

Επιλέξτε Διαγραφή προφίλ εάν θέλετε να διαγράψετε το προφίλ Netflix. Εάν δεν βλέπετε την επιλογή, είναι επειδή προσπαθείτε να διαγράψετε το κύριο προφίλ για τον λογαριασμό Netflix.

Επεξεργαστείτε ή διαγράψτε ένα προφίλ Netflix σε συσκευές iOS, iPadOS και Android

Εάν παρακολουθείτε Netflix σε φορητή συσκευή, δείτε πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε ένα προφίλ στην εφαρμογή Netflix για κινητά για iPhone, iPad και Android.

Ανοίξτε την εφαρμογή Netflix, πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε Διαχείριση προφίλ.

Πατήστε το εικονίδιο με το μολύβι στο προφίλ που θέλετε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε.

Επεξεργαστείτε το όνομα του προφίλ, τη γλώσσα, τις προτιμήσεις αυτόματης αναπαραγωγής κ.λπ. και πατήστε Τέλος για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας. Εάν θέλετε να διαγράψετε το προφίλ, πατήστε Διαγραφή προφίλ.

Επεξεργαστείτε το εικονίδιο προφίλ και το όνομα στην εφαρμογή Netflix για Windows

Παρόλο που υπάρχει μια εφαρμογή Netflix για Windows, σας επιτρέπει μόνο να επεξεργαστείτε το εικονίδιο και το όνομα του προφίλ Netflix. Δεν σας επιτρέπει να διαγράψετε προφίλ.

Μεταβείτε στην οθόνη επιλογής προφίλ Netflix, επιλέξτε Διαχείριση και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο Επεξεργασίας σε σχήμα μολυβιού στο προφίλ που θέλετε να επεξεργαστείτε.

Πραγματοποιήστε αλλαγές στην εικόνα και το όνομα του προφίλ και επιλέξτε Αποθήκευση > Τέλος.

Επεξεργαστείτε ή διαγράψτε ένα προφίλ Netflix σε συσκευές ροής

Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε ένα προφίλ στην εφαρμογή Netflix για μια Smart TV, μια συσκευή ροής (όπως το Apple TV ή το Roku ) ή μια κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών, δείτε πώς:

Ανοίξτε την πλαϊνή γραμμή του Netflix και επιλέξτε Εναλλαγή προφίλ.

Επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε το εικονίδιο Επεξεργασία από κάτω.

Κάντε τις αλλαγές σας και επιλέξτε Αποθήκευση προφίλ. Εάν θέλετε να διαγράψετε το προφίλ, επιλέξτε το κουμπί Διαγραφή προφίλ.

Πώς να κάνετε ροή Netflix στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να μεταφέρετε ένα προφίλ Netflix

Εάν δεν είστε ο κάτοχος του λογαριασμού αλλά σκοπεύετε να πληρώσετε για τη δική σας συνδρομή στο Netflix, δεν χρειάζεται να διαγράψετε το προφίλ σας προτού μετακομίσετε.

Αντίθετα, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Μεταφορά προφίλ για να μετακινήσετε τις προτιμήσεις και το ιστορικό του προφίλ σας στον νέο λογαριασμό. Συνδεθείτε στο Netflix σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας και επιλέξτε Μεταφορά προφίλ για να ξεκινήσετε.

Πώς να ακυρώσετε έναν λογαριασμό Netflix

Πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix για να διαγράψετε το κύριο προφίλ σας στο Netflix. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Netflix σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε Λογαριασμός > Ακύρωση συνδρομής.

Το Netflix θα διατηρήσει τα δεδομένα σας για έως και 10 μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο κύριο προφίλ και το ιστορικό του εντός της περιόδου. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Netflix εάν προτιμάτε να διαγράψετε τα δεδομένα σας νωρίτερα.

Η διαχείριση προφίλ έγινε εύκολη

Το Netflix διευκολύνει την επεξεργασία και την αφαίρεση προφίλ. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με το να το κάνετε αυτό στην εφαρμογή Netflix για μια συσκευή, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Επίσης, να θυμάστε ότι εάν θέλετε να καταργήσετε το κύριο προφίλ, πρέπει να διαγράψετε τον ίδιο τον λογαριασμό Netflix. Εάν πρόκειται να πληρώσετε για τον δικό σας λογαριασμό Netflix, επωφεληθείτε από τη λειτουργία Μεταφορά λογαριασμού για να μετακινήσετε το προφίλ και τις προτιμήσεις σας στο Netflix.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Netflix(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *