βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Twitter

Πώς να δημοσιεύσετε βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Twitter

Το Twitter είναι πράγματι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να πείτε τη γνώμη σας. Είναι μια πλατφόρμα όπου μεταφέρετε ένα μήνυμα στον κόσμο μέσω tweets.

Με τα χρόνια, η πλατφόρμα βοήθησε τους ανθρώπους να εξερευνήσουν τρόπους για να φέρουν το περιεχόμενό τους στον κόσμο. Σήμερα, το Twitter χρησιμοποιείται από άτομα, οργανισμούς, επιχειρήσεις, διασημότητες και πιθανώς από όλους.

Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο των δεδομένων και των Tweet σας στο Twitter(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έχετε επίσης την ελευθερία να μοιράζεστε εικόνες, βίντεο και GIF στον ιστότοπο. Ενώ η κοινή χρήση βίντεο στο Twitter είναι αρκετά εύκολη, έχετε μερικούς περιορισμούς.

Το Twitter σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε όσα βίντεο θέλετε, αλλά η διάρκεια δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 140 δευτερόλεπτα. Λόγω αυτού του περιορισμού, πολλοί χρήστες θέλουν να ξέρουν πώς να δημοσιεύουν μεγάλα βίντεο στο Twitter.

Συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό εάν αναζητάτε επίσης τρόπους για να δημοσιεύετε μεγάλα βίντεο στο Twitter. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους δημοσιεύστε μεγάλα βίντεο στο Twitter. Ας αρχίσουμε.

Πώς να στείλετε μεγάλα αρχεία από το Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα βίντεο Twitter

Ενώ η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να ανεβάζετε βίντεο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στη διάρκεια και το μέγεθος του βίντεο.

Το Twitter είναι αρκετά αυστηρό όσον αφορά την αποδοχή των βίντεο που ανεβάζουν οι χρήστες του. Το βίντεο θα πρέπει να πληροί αυτά τα κριτήρια για να αναρτηθεί.

  • Ελάχιστη ανάλυση: 32×32
  • Μέγιστη ανάλυση: 1920×1200 (οριζόντια) και 1200×1900 (πορτραίτο)
  • Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: MP4 και MOV.
  • Μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος βίντεο: 512 MB (Προσωπικοί λογαριασμοί)
  • Διάρκεια βίντεο: Μεταξύ 0,5 δευτερολέπτων και 140 δευτερολέπτων.

Το Twitter Blue θα κοστίζει σύντομα $8 ανά μήνα και θα δίνει σήμα επαλήθευσης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να δημοσιεύσετε βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Twitter;

Μπορείτε να δημοσιεύσετε μεγάλα βίντεο απευθείας στο Twitter μόνο εάν έχετε εγγραφεί στο Twitter Blue. Εάν είστε τακτικός χρήστης του Twitter, πρέπει να βασιστείτε σε μερικές λύσεις για να δημοσιεύσετε μεγάλα βίντεο.

1. Χρησιμοποιήστε έναν διαφημιστικό λογαριασμό Twitter

Λοιπόν, οι λογαριασμοί διαφημίσεων Twitter μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημοσίευση βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας στην πλατφόρμα. Ωστόσο, η απόκτηση ενός λογαριασμού στο Twitter Ad δεν είναι εύκολη. πρέπει επίσης να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

  • Πρώτα, κάντε κλικ σε αυτό Σύνδεσμος και δημιουργήστε ένα Λογαριασμός διαφήμισης Twitter.
  • Επόμενο, εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας και μεταβείτε στα δημιουργικά.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε ‘Βίντεοκαι αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.
  • Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο ‘Μεταφόρτωση‘ και ανεβάστε το βίντεο στο Twitter.
  • Στη συνέχεια, συνθέστε το Twitter και δημοσιεύστε το βίντεό σας.

Αυτό είναι! Ο λογαριασμός διαφήμισης Twitter σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε μεγάλα βίντεο διάρκειας έως και 10 λεπτών.

2. Μοιραστείτε τον σύνδεσμο βίντεο YouTube στο Twitter

Το Twitter έχει περιορισμούς στη διάρκεια του βίντεο, αλλά το YouTube όχι. Στο YouTube, μπορείτε να ανεβάσετε όσα βίντεο θέλετε, και αυτό είναι επίσης, χωρίς να ανησυχείτε για τη διάρκεια.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο YouTube και να ανεβάσετε βίντεο οποιασδήποτε διάρκειας. Μετά τη μεταφόρτωση, μπορείτε να μοιραστείτε το βίντεο απευθείας στο Twitter μέσω του μενού κοινής χρήσης του YouTube.


Σε πολλές εκδόσεις της εφαρμογής Twitter, τα βίντεο αναπαράγονται απευθείας χωρίς να κατευθύνουν τον χρήστη στον επίσημο ιστότοπο του YouTube.

Εκτός από το YouTube, το Twitter επιτρέπει επίσης την κοινή χρήση συνδέσμων από άλλα βίντεο. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι το Twitter θα ανακατευθύνει τους χρήστες στον ιστότοπο βίντεο αντί να αναπαράγει το βίντεο στον ιστότοπό του.

3. Εγγραφείτε στο Twitter Blue


Αν δεν γνωρίζετε, το Twitter έχει το Twitter Blue, μια premium συνδρομητική υπηρεσία. Η premium συνδρομητική υπηρεσία αναβαθμίζει τις ποιοτικές συνομιλίες στο Twitter.

Η συνδρομή επί πληρωμή προσθέτει ένα μπλε σημάδι επιλογής στον λογαριασμό σας και προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες. Η τιμολόγηση της συνδρομής Twitter Blue ξεκινά από 8 $/μήνα ή 84 $/έτος στις διαθέσιμες χώρες.

 

Η συνδρομή Twitter Blue σάς επιτρέπει να ανεβάζετε βίντεο διάρκειας έως 60 λεπτών και μεγέθους αρχείου έως 2 GB (1080p) στο Twitter.com. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά και έχετε τη συνδρομή στο Twitter Blue, μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο διάρκειας έως και 10 λεπτών.

Εάν είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε τη συνδρομή Twitter Blue για τη μεταφόρτωση βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας, πρέπει να ελέγξετε αυτήν την επίσημη ιστοσελίδα από το Κέντρο βοήθειας Twitter.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη δημοσίευση μεγάλων βίντεο στο Twitter. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *