Πώς να χρησιμοποιήσετε την εναλλαγή υπότιτλων του Twitter στο Android

How to Use Twitter’s Closed Caption Toggle on Android

Το Twitter είναι πράγματι μια από τις καλύτερες και πιο μοναδικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπουν στους χρήστες να εκφράζονται με ελάχιστο αριθμό λέξεων. Ενώ το Twitter δεν είναι ποτέ γνωστό για τα βίντεό του, η πλατφόρμα έχει ακόμα πολλά ευρηματικά βίντεο για παρακολούθηση.

Μιλάμε για βίντεο Twitter επειδή η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα το διακόπτη Closed Caption για χρήστες Android και iOS. Έτσι, εάν παρακολουθείτε συχνά βίντεο στο Twitter, έχετε πλέον την επιλογή να ενεργοποιήσετε τους κλειστούς υπότιτλους (CC).

Το Twitter εργάζεται σε νέες δυνατότητες, όπως Tweet μικτών μέσων και άλλα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι η κλειστή λεζάντα στο Twitter;

Το Closed Caption στο Twitter είναι παρόμοιο με το CC στο YouTube. Οι υπότιτλοι ήταν γραπτές περιγραφές βίντεο που σας βοηθούν να κατανοήσετε τα βίντεο που είναι διαθέσιμα σε μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνετε.

Οι κλειστοί υπότιτλοι είναι οι ίδιοι και εμφανίζουν κείμενο σε μια οθόνη βίντεο. Μέχρι τώρα, η εναλλαγή κλειστών λεζάντων ήταν διαθέσιμη μόνο στην web έκδοση του Twitter, αλλά τώρα έχει κυκλοφορήσει και στις εφαρμογές για κινητά.

Το Twitter ενδέχεται να μην είναι πλέον δωρεάν για εμπορικούς σκοπούς(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίγα σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Ενώ το Twitter σάς επιτρέπει πλέον να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε τους υπότιτλους στην εφαρμογή για κινητά, θα πρέπει να σημειώσετε μερικά πράγματα.

Η ομάδα υποστήριξης του Twitter δήλωσε ότι το κουμπί CC θα εμφανιζόταν μόνο σε ένα βίντεο εάν είχε αρχείο υπότιτλων . Εάν δεν βρείτε το κουμπί CC, το βίντεο δεν έχει συνημμένο το αρχείο υπότιτλων.

 

Βήματα για να χρησιμοποιήσετε την εναλλαγή υπότιτλων στο Twitter για κινητά

Τώρα που έχετε πλήρη επίγνωση της λεζάντας, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε τη νέα δυνατότητα αμέσως. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους σε ένα βίντεο όπου οι υπότιτλοι είναι ήδη διαθέσιμοι.

1. Αρχικά, κατευθυνθείτε στο Google Play Store και ενημερώστε την εφαρμογή Twitter για Android.

 

2. Ανοίξτε την εφαρμογή Twitter και βρείτε ένα βίντεο με τους συνημμένους υπότιτλους .

Σημείωση: Το κουμπί CC θα εμφανίζεται στο βίντεο μόνο εάν έχει συνημμένο το αρχείο υπότιτλων. Πρέπει να δοκιμάσετε ένα άλλο βίντεο εάν το βίντεο δεν έχει το κουμπί CC.

3. Εάν το βίντεο έχει συνημμένο το αρχείο υπότιτλων, θα βρείτε ένα μικρό εικονίδιο CC στην επάνω δεξιά γωνία του βίντεο.

Το Twitter κυκλοφόρησε την εναλλαγή υπότιτλων για iOS & Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Πρέπει να το πατήσετε για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους.

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εναλλαγή κλειστών λεζάντας στο Twitter για Android.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νέα εναλλαγή κλειστών λεζάντων στο Twitter για Android και iOS, ανατρέξτε στο άρθρο –  Το Twitter κυκλοφόρησε την εναλλαγή κλειστών υποτίτλων για iOS και Android .

Έτσι, αυτό είναι όλο για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα εναλλαγή κλειστών λεζάντων στο Twitter για Android. Χρησιμοποιήσαμε μια συσκευή Android για να επιδείξουμε τη διαδικασία. Οι χρήστες iOS μπορούν να ακολουθήσουν τα ίδια βήματα για να ενεργοποιήσουν το CC σε βίντεο Twitter. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με τους υπότιτλους του Twitter.

[WooZoneProducts asin=”amz-B07X3R1S7S”][/WooZoneProducts]

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5025

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d