Εφαρμογή TwiMate Downloader

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Twitter (Όλες οι συσκευές + μέθοδοι)

Το Twitter είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να συνδεθείτε με διασημότητες, εταιρείες και επιχειρήσεις και προσφέρει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες και επιτρέπει την κοινή χρήση βίντεο/GIF.

Μέχρι τώρα, έχουμε μοιραστεί πολλούς οδηγούς στο Twitter. Για παράδειγμα, έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο λήψης GIF από το Twitter.

Μετά την ανάγνωση αυτού του οδηγού, πολλοί χρήστες του Twitter μας έστειλαν μήνυμα ρωτώντας για τη λήψη βίντεο στο Twitter. Ως εκ τούτου, εάν αναζητάτε επίσης λύσεις για τη λήψη βίντεο Twitter, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Λήψη βίντεο Twitter (Όλες οι συσκευές + Μέθοδοι)

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί όλους τους καλύτερους τρόπους λήψη βίντεο από το Twitter στο Android, το iPhone και την επιφάνεια εργασίας σας. Ας αρχίσουμε.

1. Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το Twitter Android

Οι χρήστες Android μπορούν να κάνουν λήψη βίντεο Twitter στα smartphone τους χρησιμοποιώντας πολλές εφαρμογές τρίτων. Εδώ είναι ο πιο εύκολος τρόπος λήψη βίντεο από το Twitter Android.

1. Μεταβείτε στο Google Play Store και κατεβάστε και εγκαταστήστε το Εφαρμογή TwiMate Downloader στο Android σας.

2. Ανοίξτε την επίσημη εφαρμογή Twitter και μεταβείτε στο βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Πατήστε στο κουμπί κοινής χρήσης στον πάτο.

κουμπί κοινής χρήσης

3. Στο μενού Κοινή χρήση, πατήστε το «Αντιγραφή συνδέσμουεπιλογή.

Αντιγραφή συνδέσμου

4. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή TwiMate Downloader και παραχωρήστε όλες τις άδειες.

παραχωρήστε όλες τις άδειες

5. Στο πεδίο Επικόλληση διεύθυνσης URL Twitter εδώ, επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο Twitter που έχετε αντιγράψει και κάντε κλικ στο Κατεβάστε κουμπί.

Κατεβάστε

6. Στη γραμμή εντολών Λήψη, κάντε κλικ στο ‘Κατεβάστεκουμπί ‘.

7. Τώρα, πρέπει να περιμένετε έως ότου γίνει λήψη του βίντεο στη συσκευή σας. Μόλις το κατεβάσετε, θα βρείτε το βίντεο στην εφαρμογή Gallery του τηλεφώνου σας.

Κατεβάστε

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να κατεβάσετε βίντεο από το Twitter Android.

2. Πώς να κατεβάσετε βίντεο Twitter στο iPhone

Οι χρήστες iPhone έχουν επίσης μερικές επιλογές για λήψη βίντεο Twitter. Η καλύτερη και πιο εύκολη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων για λήψη βίντεο Twitter στο iPhone.

Υπάρχει μια εφαρμογή διαθέσιμη στο Apple App Store, γνωστή ως TweetSave που αποθηκεύει βίντεο Twitter στο iPhone σας. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Twitter στο iPhone

  • Λήψη και εγκατάσταση TweetSave στο iPhone σας.
  • Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το Twitter και βρείτε το βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε.
  • Πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση και επιλέξτε «Αντιγραφή συνδέσμου Tweet».
  • Τώρα επιστρέψτε στην εφαρμογή TweetSave και περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί το βίντεο.

Γιατί με αποσυνδέει το Twitter; Και πώς να το διορθώσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όταν εμφανιστεί το Βίντεο, θα έχετε την επιλογή να το κατεβάσετε.

Άλλοι τρόποι λήψης βίντεο Twitter στο iPhone;

Δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα για το iPhone για λήψη βίντεο από το Twitter. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εγγενές πρόγραμμα εγγραφής οθόνης iOS ή να το χρησιμοποιήσετε ιστοσελίδες λήψης βίντεο για λήψη βίντεο Twitter στο iPhone σας.

Οι διαδικτυακοί ιστότοποι λήψης βίντεο Twitter στο Twitter δεν απαιτούν εγκατάσταση και μπορούν να κάνουν λήψη βίντεο γρήγορα. Τα ληφθέντα βίντεο Twitter θα εμφανιστούν στην εφαρμογή Αρχεία στο iPhone σας.

3. Πώς να κατεβάσετε βίντεο Twitter σε υπολογιστή;

Η λήψη βίντεο Twitter σε υπολογιστή είναι αρκετά εύκολη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακά προγράμματα λήψης βίντεο ή λογισμικό λήψης βίντεο για να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο από τον ιστότοπο Twitter. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για τη λήψη βίντεο Twitter σε υπολογιστή.

Πώς να βρείτε κάποιον στο Twitter με αριθμό τηλεφώνου (Όλες οι μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λήψη βίντεο Twitter από τον ιστότοπο Savefrom

Το SaveFrom είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο από διάφορους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λήψη βίντεο από το Twitter στον υπολογιστή. Για αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το en.savefrom.net δικτυακός τόπος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Πρόγραμμα λήψης βίντεο Twitter.

Πρόγραμμα λήψης βίντεο Twitter

2. Τώρα, θα σας ζητηθεί να επικολλήσετε τη σύνδεση βίντεο. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο Twitter που θέλετε να κατεβάσετε και επικολλήστε την σε αυτόν τον ιστότοπο. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Κατεβάστε κουμπί.

Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο των δεδομένων και των Tweet σας στο Twitter(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κατεβάστε

3. Τώρα ο ιστότοπος SaveFrom θα φέρει τα βίντεο του Twitter.

4. Μετά τη λήψη του βίντεο, θα λάβετε διάφορες επιλογές λήψης βίντεο. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο δίπλα στο Κατεβάστε κουμπί για να επιλέξετε την ποιότητα βίντεο.

αναπτυσσόμενο

Αυτό είναι! Θα ξεκινήσει η λήψη του βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να βρείτε το βίντεο στο φάκελο Λήψεις στον υπολογιστή σας.

4. Πρόγραμμα λήψης βίντεο Twitter Chrome

Αν ψάχνετε για μια επιλογή λήψης βίντεο Twitter από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, πρέπει να χρησιμοποιήσετε επεκτάσεις Chrome. Πρόγραμμα λήψης βίντεο Twitter Οι επεκτάσεις Chrome λειτουργούν καλά στη λήψη βίντεο. Εδώ είναι το καλύτερη επέκταση για λήψη βίντεο Twitter.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και επισκεφτείτε αυτό Video Downloader Plus Σελίδα επέκτασης Chrome.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ‘Προσθήκη στο Chromeκουμπί ‘.

Πώς να δημοσιεύσετε βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Twitter(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Video Downloader Plus

3. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο ‘Προσθήκη επέκτασηςκουμπί ‘.

Προσθήκη επέκτασης

4. Μόλις προστεθεί, θα βρείτε το Εικονίδιο επέκτασης Video Downloader Plus στον διαχειριστή επεκτάσεων του Chrome.

Εικονίδιο επέκτασης Video Downloader Plus

5. Τώρα ανοίξτε το Twitter και παίξτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Βίντεο Εικονίδιο επέκτασης Downloader Plus.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη στο Twitter (επιτραπέζιος υπολογιστής και κινητό)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εικονίδιο επέκτασης Downloader Plus

6. Η επέκταση θα εντοπίσει το βίντεο και θα σας το επιτρέψει Κατεβάστε το.

Κατεβάστε

Αυτό είναι! Το βίντεο θα γίνει λήψη στο φάκελο “Λήψεις” του υπολογιστή σας.

5. Καλύτερες διαδικτυακές συσκευές λήψης βίντεο Twitter

Τα περισσότερα προγράμματα λήψης βίντεο στο Διαδίκτυο συνεργάζονται με τον ιστότοπο Twitter. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο λήψης βίντεο για να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο στο Twitter.

Έχουμε ήδη μοιραστεί ένα άρθρο που απαριθμεί το τα καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο. Ελέγξτε αυτόν τον οδηγό και επιλέξτε το διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο που υποστηρίζει το Twitter.

Τα προγράμματα λήψης βίντεο στο Twitter στο διαδίκτυο δεν απαιτούν καμία εγκατάσταση. κάνουν λήψη των βίντεο στο φάκελο “Λήψεις” του υπολογιστή σας.

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι λήψης βίντεο Twitter. Έχουμε κοινά βήματα για τη λήψη βίντεο Twitter σε Android, iPhone, PC και Chrome. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αποθήκευση βίντεο Twitter στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *