εικόνα προφίλ

Πώς να βρείτε κάποιον στο Twitter με αριθμό τηλεφώνου (Όλες οι μέθοδοι)

Παρόλο που διαθέτετε πολλούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το Twitter στο να φέρει το περιεχόμενό σας στον κόσμο. Από διασημότητες μέχρι επιχειρήσεις, όλοι έχουν έναν λογαριασμό στο Twitter.

Το Twitter είναι μια δωρεάν πλατφόρμα σύνδεσης και μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας σε αυτόν τον ιστότοπο. Ο ιστότοπος σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα μηνύματά σας στον κόσμο μέσω Tweets.

Ενώ το Twitter παρέχει διάφορους τρόπους για να συνδεθείτε με τους φίλους, τα μέλη της οικογένειάς σας, τις διασημότητες κ.λπ., τι γίνεται αν θέλετε να συνδεθείτε με κάποιον του οποίου το όνομα χρήστη δεν γνωρίζετε;

Εάν δεν γνωρίζετε τη διεύθυνση email ή το όνομα χρήστη του ατόμου, μπορείτε να το βρείτε στο Twitter μέσω αριθμού τηλεφώνου. Ναι, είναι δυνατό να βρείτε κάποιον στο Twitter μέσω τηλεφώνου και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε.

Βρείτε κάποιον στο Twitter με αριθμό τηλεφώνου

Ως εκ τούτου παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους για να σας βοηθήσουμε βρείτε κάποιον στο Twitter μέσω αριθμού τηλεφώνου. Ας αρχίσουμε.

Ενεργοποίηση συγχρονισμού βιβλίου διευθύνσεων στο Twitter

Σπουδαίος: Αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει μόνο εάν το άτομο που βρίσκετε επιτρέπει σε άλλους να το βρουν χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου του. Εάν δεν βλέπετε αποτελέσματα, το πιθανότερο είναι ότι το άτομο δεν επέτρεψε σε άλλους να το βρουν χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Twitter στο smartphone σας (Android ή iPhone).

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Twitter, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.

3. Επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις & Υποστήριξη‘ από το μενού που εμφανίζεται.

4. Στο αναπτυγμένο μενού, επιλέξτε «Ρυθμίσεις και απόρρητο‘.

5. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε ‘Απόρρητο και ασφάλεια‘.

6. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε ‘Δυνατότητα ανακάλυψης και επαφές‘.

7. Στη δυνατότητα εντοπισμού και επαφών, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για “Συγχρονίστε τις επαφές του βιβλίου διευθύνσεων‘.

8. Στη συνέχεια, πατήστε το «Επιτρέπωκουμπί ‘ στο μήνυμα επιβεβαίωσης.

Αυτό είναι! Τώρα πρέπει να περιμένετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Twitter κανονικά. Το Twitter θα ανεβάζει το βιβλίο διευθύνσεών σας σε συνεχή βάση για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους φίλους σας. Μετά από λίγα λεπτά ή μέσα σε μια ημέρα, θα δείτε το Twitter να σας προτείνει τους λογαριασμούς των οποίων τους αριθμούς έχετε αποθηκεύσει στο βιβλίο διευθύνσεών σας.

Εναλλακτικά, μόλις μεταφορτωθεί το βιβλίο διευθύνσεων στο Twitter, μπορείτε να αναζητήσετε απευθείας τον αριθμό τηλεφώνου στην αναζήτηση του Twitter. Εάν το άτομο που αναζητάτε δεν έχει απενεργοποιήσει την επιλογή να εντοπιστεί χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου του, θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Εκτελέστε μια Αναζήτηση Google

Εάν το άτομο που αναζητάτε έχει κάνει το προφίλ του στο Twitter δημόσια προσβάσιμο, η αναζήτηση Google θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

Ο στόχος είναι να αναζητήσετε τον αριθμό τηλεφώνου τους στο Google και να κάνετε κλικ στα σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης. Εάν το προφίλ είναι δημόσια προσβάσιμο, το Twitter μπορεί να σας εμφανίσει τον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με τον αριθμό τηλεφώνου. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Google.com.

2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τους τηλεφωνικό νούμερο + Twitter στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε Enter.

3. Εάν θέλετε να κάνετε πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα αναζήτησης, χρησιμοποιήστε αυτό το Google Dork: Ιστότοπος «Αριθμός τηλεφώνου»: twitter.com

Πρέπει να ελέγξετε χειροκίνητα τα προφίλ. οι πιθανότητες να βρείτε το άτομο που ψάχνετε είναι σπάνιες, αλλά μπορείτε ακόμα να το δοκιμάσετε. Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η αναζήτηση Google μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον λογαριασμό κάποιου στο Twitter μέσω αριθμού τηλεφώνου.

Σταματήστε τους ανθρώπους να σας βρίσκουν στο Twitter με αριθμό τηλεφώνου

Το Twitter παρέχει μια επιλογή δυνατότητας εντοπισμού που επιτρέπει στους άλλους να σας βρίσκουν χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας. Το ίδιο χαρακτηριστικό που χρησιμοποιήσαμε για να βρούμε κάποιον στο Twitter.

Εάν ανησυχείτε ότι κάποιος μπορεί να σας βρει μέσω αριθμού τηλεφώνου, μπορείτε να κάνετε μερικές αλλαγές στις ρυθμίσεις Ανακάλυψης του Twitter.

Επίσης, είναι ένα καλό μέτρο ασφάλειας και απορρήτου για να διατηρείτε τον αριθμό τηλεφώνου ή την ταυτότητά σας απόρρητα σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε πώς μπορείτε να εμποδίσετε τους χρήστες να σας βρίσκουν στο Twitter μέσω αριθμού τηλεφώνου.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Twitter και πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ.

2. Επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις και υποστήριξη‘ από το μενού που εμφανίζεται.

4. Στο αναπτυγμένο μενού, επιλέξτε «Ρυθμίσεις και απόρρητο‘.

5. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε ‘Απόρρητο και ασφάλεια‘.

6. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο “Δυνατότητα ανακάλυψης και επαφές

7. Στην επόμενη οθόνη, σβήνω η εναλλαγή για ‘Αφήστε τους άλλους να σας βρίσκουν χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας‘.

Αυτό είναι! Από εδώ και στο εξής, τα άτομα με τον αριθμό τηλεφώνου σας δεν θα μπορούν να σας βρίσκουν στο Twitter.

Αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε κάποιον στο Twitter μέσω αριθμού τηλεφώνου. Κάποιοι άλλοι τρόποι αναζήτησης ατόμων με αριθμό τηλεφώνου στο Twitter είναι η χρήση εργαλείων αναζήτησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους αναζήτησης πολλών ατόμων για να βρείτε άτομα που είναι εγγεγραμμένα στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου τους.

Καταργήστε όλες τις επαφές που έχουν μεταφορτωθεί στο Twitter

Και αν δεν είστε λάτρης της δυνατότητας αναζήτησης αριθμών τηλεφώνου του Twitter και δεν θέλετε να μοιραστείτε το βιβλίο διευθύνσεών σας με το Twitter, μπορείτε να επιλέξετε να αφαιρέσετε όλες τις επαφές.

Το Twitter σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε τυχόν επαφές που έχετε ανεβάσει στο παρελθόν και να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό με το Twitter σε όλες τις συσκευές. Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε όλες τις επαφές.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Twitter και πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ.

2. Επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις & Υποστήριξη‘ από το μενού που εμφανίζεται.

3. Στο αναπτυγμένο μενού, επιλέξτε «Ρυθμίσεις και απόρρητο‘.

4. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε ‘Απόρρητο και ασφάλεια‘.

5. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο “Δυνατότητα ανακάλυψης και επαφές

6. Στη συνέχεια, στην ενότητα Επαφές, πατήστε Καταργήστε όλες τις επαφές.

7. Στην προτροπή Αφαίρεση όλων των επαφών, πατήστε το Αφαιρώ κουμπί.

Αυτό είναι! Αυτό θα καταργήσει όλες τις επαφές που έχετε ανεβάσει στο παρελθόν.

Έτσι, αυτοί είναι μερικές απλές μέθοδοι για να βρείτε κάποιον στο Twitter μέσω αριθμού τηλεφώνου. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αναζήτηση ατόμων με αριθμό τηλεφώνου, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Twitter

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Twitter 

Πώς να αποκτήσετε το Twitter στο Firestick / Fire TV

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Πώς να στείλετε ανώνυμα μηνύματα στο WhatsApp 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *