Ναρκοσυλλέκτης

15 κρυφά παιχνίδια στο Google που πρέπει να παίξετε το 2023

Εκτός από την αναζήτηση μόνο στον ιστό, μπορείτε να κάνετε ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων αναζητώντας συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά στο πλαίσιο αναζήτησης του Google. Μπορείτε να πετάξετε ένα κέρμα, να λάβετε αποτελέσματα καιρού από το συγκεκριμένο μέρος σας, να ρίξετε ζάρια και να παίξετε κρυφά παιχνίδια.

Αυτό είναι αλήθεια! Μπορείτε επίσης να παίξετε όμορφα παιχνίδια στο διαδίκτυο πληκτρολογώντας ορισμένες λέξεις-κλειδιά στη γραμμή αναζήτησης Google. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε απαριθμήσει μερικά ωραία κρυφά παιχνίδια στο Google αναζήτηση που μπορείτε να παίξετε όποτε βρίσκετε ελεύθερο χρόνο ενώ εργάζεστε.

επεκτάσεις Chrome για Break Time

Λίστα με 10 δροσερά κρυφά παιχνίδια στο Google

Απλώς πηγαίνετε και δείτε αυτά τα παιχνίδια και τρόπους πρόσβασης σε αυτά. Παρακάτω είναι τα τα καλύτερα κρυφά παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε στην αναζήτηση Google με τις λέξεις-κλειδιά που αναφέρονται παρακάτω. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google εκτός σύνδεσης σε Android

1. Ναρκοσυλλέκτης

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Minesweeper είναι ένα παιχνίδι παζλ για έναν παίκτη όπου ο στόχος είναι να καθαρίσετε έναν ορθογώνιο πίνακα που περιέχει κρυμμένες νάρκες χωρίς να πυροδοτήσετε καμία από αυτές. Παίρνετε ενδείξεις για τον αριθμό των γειτονικών ορυχείων σε κάθε πεδίο.

Το Minesweeper μπορεί να παίξει απευθείας από τη σελίδα Αναζήτησης Google. Πρέπει να ανοίξετε την αναζήτηση Google και να πληκτρολογήσετε «Ναρκοσυλλέκτης» και να πατήσετε το κουμπί Enter.

2. Γρήγορη Κλήρωση

Το Quick Draw είναι ένα παιχνίδι που αποτελεί μέρος ενός πειράματος AI. Είναι ένα είδος παιχνιδιού που προβλέπει το σχέδιο. Θα σας δοθούν 20 δευτερόλεπτα και ένα αντικείμενο. Πρέπει να σχεδιάσετε το αντικείμενο μέσα σε 20 δευτερόλεπτα και το AI θα το προβλέψει.

3. Πασιέντζα

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να είναι εξοικειωμένοι με αυτόν τον τύπο παιχνιδιού με κάρτες, αλλά τι γίνεται με τη σχέση με την Αναζήτηση Google; Ναί! Υπάρχει μια σχέση καθώς μπορείτε επίσης να παίξετε αυτό το παιχνίδι πληκτρολογώντας “Πασιέντζα” στη γραμμή Αναζήτησης Google και πατώντας το κουμπί αναζήτησης.

Στα αποτελέσματα, πατήστε την επιλογή Play Solitaire και επιλέξτε το επίπεδο δυσκολίας και μετά από αυτό, μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι.

4. Τρίλιζα

Έχετε παίξει ποτέ το Tic Tac Toe στην Αναζήτηση Google; Όχι, τότε δοκιμάστε το καθώς πρέπει να πληκτρολογήσετε τη λέξη-κλειδί “Tic Tac Toe” στη γραμμή αναζήτησης Google και να την αναζητήσετε μέσω αυτής.

Στη συνέχεια, η Google θα σας ζητήσει να επιλέξετε το επίπεδο δυσκολίας και, στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι. Βάλτε τους σταυρούς και η Google θα βάλει τα μηδενικά της στα κουτιά.

5. Pacman

Αυτός είναι ο παλιός κλασικός τύπος παιχνιδιού που θα λατρέψετε να παίζετε στην αναζήτησή σας στο Google κάθε ελεύθερο χρόνο. Απλώς πληκτρολογήστε το όνομα του παιχνιδιού ως λέξη-κλειδί για τη γραμμή Αναζήτησης Google και, στη συνέχεια, αναζητήστε το. Θα ανταποκριθείτε σε αυτό το έξυπνο αλλά μοναδικό είδος παιχνιδιού που μπορείτε να παίξετε online.

6. Προσομοιωτής πτήσης Google Earth

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Google Earth, ίσως να είστε εξοικειωμένοι με αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει ένα κρυφό παιχνίδι προσομοιωτή πτήσης κάτω από το μενού εργαλείων στην αναζήτηση Google. Με αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να πετάξετε πάνω από πόλεις σε όλο τον κόσμο από την άνεση του σπιτιού σας.

7. SmartyPins

Το Smarty Pins είναι ένα παιχνίδι γεωγραφίας και trivia που βασίζεται στους Χάρτες Google. Οι χρήστες πρέπει να επισκεφτούν αυτόν τον ιστότοπο από τον υπολογιστή τους https://smartypins.withgoogle.com/. Αυτό το παιχνίδι δοκιμάζει τις γνώσεις σας στη γεωγραφία και είναι πολύ εθιστικό.

8. Παιχνίδι T Rex

Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να παίξει όταν οι χρήστες «δεν μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο». Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν αυτό το παιχνίδι πατώντας το πλήκτρο διαστήματος. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό.

9. Google Feud

Πρέπει να μαντέψετε τις πιο συνηθισμένες επιλογές αυτόματης συμπλήρωσης για διαφορετικές αναζητήσεις στο Google Feud.

Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικό για όσους ανήκουν στην ενότητα SEO, καθώς σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν τι αναζητούν οι μάζες στο Google. Οι αναζητήσεις Google Feud είναι όλες ενημερωμένες. Άρα, είναι εθιστικό!

10. Παιχνίδι με φίδια

Σας αρέσει να παίζετε το παιχνίδι Snake που είναι προεγκατεστημένο στα τηλέφωνα Nokia; Το παιχνίδι Snake έγινε διαδικτυακά κατά την επιστροφή της Nokia στην αγορά των smartphone. Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν “Snake Game” στο Google και να πατήσουν Enter για να παίξουν.

11. Ποδόσφαιρο (Αρχείο Google Doodle)

Αν σας αρέσει να παίζετε ποδοσφαιρικά παιχνίδια, σίγουρα θα λατρέψετε το ποδόσφαιρο. Αυτό το doodle κυκλοφόρησε το 2012 και είναι ακόμα διαθέσιμο τώρα.

Παίζετε ως τερματοφύλακας ενώ ένας παίκτης AI παίζει σουτ προς την κατεύθυνση του τέρματός σας. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που μπορεί να σας κρατήσει κολλημένους για ώρες.

12. Πρωταθλητές στο νησί

Το Champion Island Games είναι α κρυφό παιχνίδι Google δεν πρέπει να χάσετε. Είναι ένα παλαιού σχολείου τύπου RPG παιχνίδι που μοιάζει πολύ με το Pokemon.

Σε πέφτουν σε ένα νησί όπου μπορείς να περιπλανηθείς, να συμμετάσχεις σε αθλήματα και να αντιμετωπίσεις αντιπάλους. Συνολικά, είναι ένα υπέροχο κρυφό παιχνίδι doodle της Google που πρέπει να παίξετε.

13. The Great Ghoul Duel!

Το The Great Ghoul Duel από το Google Doodle Archive είναι ένα άλλο καλύτερο παιχνίδι για τους λάτρεις του τρόμου. Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι όπου παίκτες σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε μία από τις δύο ομάδες και εξερευνούν έναν από τους πολλούς τρομακτικούς χάρτες.

Κατά την εξερεύνηση, οι παίκτες πρέπει να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες πνευματικές φλόγες και να τις επιστρέψουν στις βάσεις τους μέσα σε δύο λεπτά. Μόλις τελειώσει ο χρόνος, η ομάδα που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες φλόγες πνεύματος κερδίζει.

14. Κρίκετ

Αν είστε λάτρης του κρίκετ όπως εγώ, αυτό το κρυφό παιχνίδι Google είναι για εσάς. Αυτό είναι βασικά ένα Google Doodle που σας επιτρέπει να χτυπάτε και να σκοράρετε ανάλογα με το timing.

Ο τρόπος με τον οποίο χρονομετράτε το χτύπημα σας καθορίζει τη βαθμολογία σας. Το μόνο μειονέκτημα του Cricket Google Doodle είναι ότι σας επιτρέπει μόνο να χτυπάτε. αυτό δεν έχει καμία πτυχή του μπόουλινγκ.

15. Μπάσκετ

Το doodle μπάσκετ παρουσιάστηκε το 2012 για τον εορτασμό των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι ένα πολύ απλό παιχνίδι. ένας παίκτης πρέπει να σουτάρει στεφάνες από διαφορετικές αποστάσεις για να κερδίσει πόντους.

Το παιχνίδι είναι αρκετά εθιστικό και θα μπορούσε να είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις του μπάσκετ. Είναι πλέον μέρος του Google Doodle Archive και είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα κρυφά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε από τη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης Google. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλα τέτοια παιχνίδια, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

παιχνίδια στο Steam

κρυφά αρχεία και φακέλους στο Android

κρυφά αρχεία στο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *