13 Διασκεδαστικές επεκτάσεις Chrome στο γρήγορο διάλειμμα

Όταν εργάζεστε στο διαδίκτυο, είτε χρησιμοποιείτε το εργαλείο CMS της εταιρείας σας, είτε κάνετε έρευνα σε ένα χαρτί ή παρακολουθείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρειάζεστε ένα διάλειμμα που και που. Αυτές οι 12 διασκεδαστικές και διασκεδαστικές επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Μπορεί να κάνετε ένα γρήγορο διάλειμμα 10 λεπτών για καφέ ή να περάσετε ολόκληρη την ώρα του γεύματος στο γραφείο σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε. Ανοίξτε το παιχνίδι σας , γράψτε ένα doodle ή παίξτε μια μελωδία για να απολαύσετε αυτό το τόσο απαραίτητο διάλειμμα.

1. Wordle

Μπορείτε να μαντέψετε τη λέξη της ημέρας σε έξι ή λιγότερες προσπάθειες; Αυτή η έκδοση επέκτασης προγράμματος περιήγησης Chrome του Wordle είναι ακριβώς όπως το αγαπημένο σας παιχνίδι για κινητά σε Android ή iOS.

Εισαγάγετε κάθε γράμμα, δείτε ποια γράμματα βρίσκονται στη λέξη και στο σωστό σημείο και μετά συνεχίστε μέχρι να μαντέψετε αυτή τη μυστική λέξη. Όταν τελειώσετε, ελέγξτε τα στατιστικά σας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των προσπαθειών, του ποσοστού επιτυχίας και των τρεχόντων και των καλύτερων σερί σας.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για σκληρή λειτουργία, σκοτεινή λειτουργία ή λειτουργία υψηλής αντίθεσης. Επιπλέον, μπορείτε να αντιγράψετε το παιχνίδι στο πρόχειρό σας για να καυχηθείτε (καλά, να μοιραστείτε) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2. TinySketch

Απολαμβάνετε το σκίτσο όταν έχετε λίγες στιγμές; Με το TinySketch μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα απευθείας σε ένα αναδυόμενο παράθυρο.

Το TinySketch σάς παρέχει τα ακριβή εργαλεία που χρειάζεστε για ένα γρήγορο σχέδιο. Επιλέξτε το μέγεθος και το χρώμα του στυλό, χρησιμοποιήστε τον κουβά για να γεμίσετε σχήματα και πιάστε τη γόμα όταν τη χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά αναίρεσης και επανάληψης και ένα σταγονόμετρο για το τέλειο χρώμα .

3. Τετρύς

Αν σας αρέσει το παιχνίδι Tetris, τότε ρίξτε μια ματιά στην έκδοση του Chrome Tetrys. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινηθείτε αριστερά και δεξιά, να περιστρέψετε και να ρίξετε γρήγορα ένα κομμάτι στο κάτω μέρος.

Προσπαθήστε να γεμίσετε κάθε σειρά με τα διάφορα σχήματα, ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε τη σειρά και να σκοράρετε. Μπορείτε να διακόψετε το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή και να το επανεκκινήσετε για να σκοράρετε ακόμα υψηλότερα την επόμενη φορά.

4. Chrome Piano

Ίσως το να κάνεις μουσική είναι το φόρτε σου. Με το πρόσθετο Chrome Piano μπορείτε να παίξετε οτιδήποτε, από Chopsticks έως τραγούδια δημοφιλών καλλιτεχνών χρησιμοποιώντας το Φύλλο μουσικής.

Επιλέξτε το κουμπί της επέκτασης στη γραμμή εργαλείων σας και θα δείτε το πληκτρολόγιο ανοιχτό σε μια νέα καρτέλα για μια ωραία, μεγάλη προβολή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο, ένα ανοιχτό ή σκοτεινό θέμα και να ηχογραφήσετε τη μουσική σας για αναπαραγωγή όταν τελειώσετε.

5. Cupcakes 2048

Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια αριθμών 2048 έχει μια γλυκιά έκδοση στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome. Με τα Cupcakes 2048, μετακινείτε και συνδυάζετε γευστικές λιχουδιές αντί για αριθμούς.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να σύρετε τα cupcakes αριστερά, δεξιά, πάνω ή κάτω για να συνδυάσετε τα ίδια καλούδια και να δημιουργήσετε νέα. Μπορείτε επίσης να αναιρέσετε μια κίνηση, να επαναφέρετε τον πίνακα και να αποθηκεύσετε αυτόματα την πρόοδό σας.

6. Doodle Jump Original

Ανεβείτε στην κορυφή στο Doodle Jump Original για το Chrome. Θα δείτε διαστημόπλοια, μαύρες τρύπες και τέρατα καθώς πηδάτε προς την υψηλή βαθμολογία.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινηθείτε πλάι-πλάι και προς τα πάνω όταν βλέπετε ένα από αυτά τα εύχρηστα ελατήρια. Διακόψτε το παιχνίδι όταν έρθει η ώρα να επιστρέψετε στη δουλειά και συνεχίστε το ξανά στο επόμενο διάλειμμά σας για να δείτε πόσο ψηλά μπορείτε να σκοράρετε.

7. Meow, The Cat Pet

Νιώθετε μοναξιά όταν εργάζεστε στα Έγγραφα Google ή ελέγχετε μηνύματα στο Gmail; Πάρτε το Meow, The Cat Pet μαζί σας. Αυτό το χαριτωμένο μικρό γατάκι περπατά στην ιστοσελίδα σας για έναν χαριτωμένο σύντροφο.

Μετακινήστε τον κέρσορα σας πάνω από τη γάτα για να τη χαϊδέψετε και κάντε δεξί κλικ για να την ταΐσετε, να την βάλετε να πάρει έναν υπνάκο, να χορέψει ή να γλείψει για να καθαρίσει τη γούνα της. Μπορείτε να παρακολουθείτε πόσο χαρούμενο είναι το Meow στο αναδυόμενο παράθυρο της επέκτασης.

Για να σας βοηθήσουμε ενώ εργάζεστε, θα βρείτε ειδοποιήσεις υπενθύμισης που μπορείτε να ρυθμίσετε ώστε να σηκώνεστε και να τεντώνεστε, να πιείτε λίγο νερό ή να κάνετε ένα διάλειμμα. Μπορείτε επίσης να παίξετε μίνι παιχνίδια ή απλώς να κατευθυνθείτε στην παιδική χαρά για να κάνετε παρέα με τα άλλα κατοικίδια.

Το Meow, The Cat Pet είναι απλώς ένα αξιολάτρευτο και διασκεδαστικό πρόσθετο για το Chrome που μπορεί να σας αρέσει.

8. Πολύχρωμο Tic-Tac-Toe

Για αυτό το γρήγορο παιχνίδι στρατηγικής που μάθατε ως παιδί, το Colorful Tic-Tac-Toe είναι ο καλύτερος τρόπος. Παίξτε ενάντια στον υπολογιστή ή με τον χώρο εργασίας ή τον συνεργάτη σας.

Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να επιλέξετε το επίπεδο δυσκολίας, να κάνετε σίγαση ή να ακούσετε τα ηχητικά εφέ και να παρακολουθείτε τις νίκες, τις ήττες και τις ισοπαλίες.

9. Προσαρμοσμένο Doodle για την Google

Για κάτι μοναδικό να κάνετε όταν έχετε χρόνο να σκοτώσετε , ρίξτε μια ματιά στο Προσαρμοσμένο Doodle για την Google. Με αυτήν την επέκταση, μπορείτε να αλλάξετε το doodle της Google και να εμφανίσετε το δικό σας κείμενο. Αυτό σας δίνει μια διασκεδαστική και απολαυστική σελίδα μηχανής αναζήτησης Google.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα ή μια κινούμενη εικόνα, να προσαρμόσετε το μέγεθος και το κείμενο, να προσαρμόσετε το χρώμα και να αλλάξετε το χρώμα φόντου της σελίδας. Μεταβείτε στον ιστότοπο της επέκτασης για να προσθέσετε κινούμενα σχέδια, παιχνίδια, ταινίες, GIF ή μιμίδια στη συλλογή σας. Στη συνέχεια, αλλάξτε το τρέχον doodle της Google από το αναδυόμενο παράθυρο της επέκτασης. Εάν είστε καλλιτέχνες, ανεβάστε τα δικά σας doodles.

Για έναν διασκεδαστικό τρόπο προσαρμογής της σελίδας Αναζήτησης Google, αυτή είναι σίγουρα μια επέκταση που πρέπει να κάνετε μια περιστροφή.

10. Φίδι

Το πρόσθετο παιχνιδιού Snake για το Chrome είναι σαν το κλασικό παιχνίδι που θυμάστε. Κάντε ελιγμούς με το φίδι σας γύρω από τη σανίδα για να το γεμίσετε με καλούδια και να το μεγαλώσετε στο ερπετό που πάντα ήθελε να είναι.

Μπορείτε να μετακινηθείτε από την πλακέτα και να εμφανιστείτε ξανά στην αντίθετη πλευρά, κάτι που βοηθά στην πλοήγηση. Απλώς προσέξτε τη δική σας ουρά καθώς μεγαλώνετε με κάθε κομμάτι τροφής που τρώτε.

Επιλέξτε από τέσσερα χρώματα για τον πίνακα, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινηθείτε και σταματήστε το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή.

11. Σταυρόλεξο WikiCros Wikipedia

Αν σας αρέσουν τα σταυρόλεξα ή τα παζλ αναζήτησης λέξεων, τότε ρίξτε μια ματιά στην επέκταση WikiCros. Απλώς επισκέπτεστε μια σελίδα στη Wikipedia , επιλέγετε το κουμπί του πρόσθετου στη γραμμή εργαλείων και επιλέγετε τον τύπο του παζλ που θέλετε.

Η επέκταση συγκεντρώνει ένα σταυρόλεξο ή ένα παζλ αναζήτησης λέξεων για εσάς με βάση το περιεχόμενο της σελίδας της Wikipedia . Λαμβάνετε μόνο πέντε συμβουλές για να σας βοηθήσουν με το παζλ, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τις με σύνεση.

Για έναν υπέροχο τρόπο να παίξετε ένα παιχνίδι παζλ χρησιμοποιώντας μια κατηγορία που σας ενδιαφέρει, δοκιμάστε το WikiCros.

12. Boxel Rebound

Αν είστε λάτρης των platformers, δοκιμάστε το Boxel Rebound για Chrome. Πηδήξτε πάνω από εμπόδια, πέστε κάτω για να αποφύγετε άλλους και περάστε από 50 απαιτητικά επίπεδα.

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τον ήχο, παίξτε σε προβολή πλήρους οθόνης ή δοκιμάστε τη γρήγορη λειτουργία για μια πραγματική πρόκληση.

13. Fidget Spinner

Νιώθεις νευρικότητα; Βαρεθήκατε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης Zoom; Σηκώστε το Fidget Spinner και περιστρέψτε το.

Μπορείτε να διαλέξετε από έξι διαφορετικά spinner, να το μετακινήσετε γρήγορα ή αργά ή να του δώσετε ένα εξαιρετικά δυνατό στριφογυριστή για να το παρακολουθήσετε να απομακρύνει το άγχος ή την πλήξη σας.

Τα πρόσθετα Chrome υπερβαίνουν τα Grammarly, LastPass και Amazon. Μία από αυτές τις διασκεδαστικές επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που αναζητούσατε για να απαλύνετε το άγχος κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας σας. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρείτε ακόμη περισσότερα στο Chrome Web Store.

Πώς να κάνετε ένα διάλειμμα από κάποιον στο Facebook 

Πώς να απενεργοποιήσετε το χειριστήριο του PS4

κρυφά παιχνίδια στο Google 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *