Οι καλύτερες 7 επεκτάσεις ChatGPT Chrome

Με τη συνεχή ανάπτυξη των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης όπως το ChatGPT του OpenAI, πιθανότατα εξοικειωθείτε περισσότερο με την τεχνητή νοημοσύνη. Εάν είστε χρήστης του Google Chrome, θα χαρείτε να μάθετε ότι υπάρχουν χρήσιμες επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης που εκμεταλλεύονται το μοντέλο AI.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις επεκτάσεις ChatGPT του Chrome, μπορείτε να συνοψίσετε ιστοσελίδες και βίντεο, να λάβετε βοήθεια για τη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να συνομιλήσετε με το ChatGPT. Είναι όλα διαθέσιμα στο Chrome Web Store, γι’ αυτό απλώς εγκαταστήστε και μεταβείτε.

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή ChatGPT στα Windows

1. Συνοψίστε μια ιστοσελίδα: ReaderGPT

Μπορείτε να συνοψίσετε περιεχόμενο σε μια μεγάλη ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας το ReaderGPT. Η επέκταση σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κλειδί OpenAI API ή να συνδεθείτε με το ChatGPT και να λάβετε μια σύνοψη της σελίδας γρήγορα.

Ρυθμίστε πολλά μηνύματα προτροπής και επιλέξτε αυτό που θέλετε από το αναπτυσσόμενο μενού. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε να συνοψίσετε τη σελίδα χρησιμοποιώντας κουκκίδες, σε λιγότερο από 50 λέξεις ή με μία παράγραφο.

Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε τη σύνοψη που λαμβάνετε με ένα μόνο κλικ και στη συνέχεια να την επικολλήσετε όπου χρειάζεστε.

Για έναν εξαιρετικό τρόπο για να αποκτήσετε γρήγορα την ουσία μιας ιστοσελίδας, ανατρέξτε στο ReaderGPT για Chrome.

Όπως και το ReaderGPT, μπορείτε να λάβετε μια σύνοψη βίντεο με το ChatGPT για το YouTube. Αυτό είναι ιδανικό όταν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να παρακολουθήσετε ένα μεγάλο βίντεο ή για να δείτε αν είναι το βίντεο που ψάχνατε.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το μήνυμα προτροπής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στις ρυθμίσεις της επέκτασης. Λάβετε μια σύνοψη του YouTube σε κουκκίδες, μία παράγραφο ή με επισημάνσεις.

Όταν φτάσετε στο YouTube και επιλέξετε ένα βίντεο, θα δείτε το ChatGPT για το YouTube στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Απλά επιλέξτε Ζητήστε από το ChatGPT να συνοψίσει, και θα δείτε ότι συμμορφώνεται χρησιμοποιώντας την προτροπή που προσθέσατε.

Μπορείτε να παρέχετε σχόλια με αντίχειρες προς τα πάνω ή προς τα κάτω, να αντιγράψετε τη σύνοψη και να προβάλετε μια γραπτή μεταγραφή του βίντεο.

Όταν δεν έχετε πολύ χρόνο ή βλέπετε ένα βίντεο που είναι δύσκολο να ακούσετε, το ChatGPT για το YouTube μπορεί να σας βοηθήσει.

Όταν πραγματοποιείτε μια αναζήτηση στο Google, μπορεί να αναζητάτε γρήγορες απαντήσεις. Ίσως θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε κάτι, αλλά δεν είστε σίγουροι ποιος ιστότοπος έχει τις απαντήσεις που θέλετε. Με το ChatGPT για Google, μπορείτε να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις αναζήτησής σας.

Η επέκταση λειτουργεί με κοινές μηχανές αναζήτησης εκτός από το Google, όπως το Bing, το Yahoo!, το Brave και το DuckDuckGo. Όταν εισάγετε έναν όρο στο πλαίσιο αναζήτησης, η επέκταση εμφανίζεται στο πλάι με μια συνοπτική απάντηση στον όρο αναζήτησής σας.

Αφού διαβάσετε την απάντησή σας, μπορείτε να υποβάλετε σχόλια στο ChatGPT για την Google για να το βοηθήσετε να βελτιώσει το προϊόν. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε ή να μοιραστείτε την απάντηση απευθείας από τη σελίδα.

Αντί να κάνετε κύλιση σελίδας σε σελίδα στα αποτελέσματα αναζήτησης, δείτε αν το ChatGPT για το Google για Chrome έχει την απάντηση που χρειάζεστε.

4. Λάβετε βοήθεια για τη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Ghostwrite

Με την επέκταση Ghostwrite: ChatGPT Email Assistant, μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικά, επίσημα, περιστασιακά, πειστικά ή φιλικά email χωρίς δουλειά. Είναι σαν να έχεις το δικό σου προσωπικό Βοηθός AI. Το εργαλείο λειτουργεί επί του παρόντος με το Gmail, με σχέδια να φέρει το Outlook στο δρόμο.

Μετά απο εσένα εγκαταστήστε την επέκταση και εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό, κατευθυνθείτε στο Gmail και επιλέξτε το Συνθέτω κουμπί για να δημιουργήσετε ένα νέο email.

Θα δείτε ένα σημείο για την προτροπή σας στο επάνω μέρος του παραθύρου Σύνταξη. Απλώς εισαγάγετε τι πρέπει να αφορά το email και επιλέξτε προαιρετικά τον τόνο, τη διάρκεια και τη γλώσσα. Επίλεξε το Γράφω και θα δείτε το μήνυμα σε ένα αναδυόμενο παράθυρο.

Αν σας αρέσει, επιλέξτε Εισάγετε για να το τοποθετήσετε στο email σας. Διαφορετικά, επιλέξτε Ξαναγράφω για να δείτε μια διαφορετική έκδοση.

Εάν το μήνυμα προσφέρει μεταβλητές για να συμπληρώσετε, όπως ονόματα, ημερομηνίες ή τοποθεσίες, θα τις δείτε σε αγκύλες. Απλώς αντικαταστήστε το σύμβολο κράτησης θέσης με το κείμενό σας και το email σας είναι έτοιμο.

Δεν γνωρίζουν όλοι τα σωστά πράγματα να πουν σε ένα email, είτε είναι επαγγελματικό είτε άτυπο. Αν ψάχνετε για συντάκτη ChatGPT για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ρίξτε μια ματιά στο Ghostwrite για Chrome.

5. Μεταγραφή διαδικτυακών συναντήσεων: Τακτική

Εάν συμμετέχετε σε πολλές διαδικτυακές συσκέψεις χρησιμοποιώντας το Google Meet, το Zoom, το Microsoft Teams ή το Webex, ανατρέξτε στο Tactiq: Σύνοψη συσκέψεων GPT για το Chrome.

Η οθόνη της επέκτασης ανοίγει ως πλαϊνή γραμμή όταν ξεκινά η συνάντησή σας. Καταγράφει τη συνομιλία και σας επιτρέπει να προσθέτετε σημειώσεις αν θέλετε.

Θα βρείτε στοιχεία ελέγχου στο κάτω μέρος της πλαϊνής γραμμής για να μοιραστείτε τη μεταγραφή, να ανοίξετε τη μεταγραφή, να κάνετε λήψη οθόνης στην τρέχουσα σελίδα και να θέσετε σε παύση τη μεταγραφή.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας στο Tactiq χρησιμοποιώντας το κουμπί στη γραμμή εργαλείων του Chrome. Στη συνέχεια, προβάλετε μεταγραφές και σημειώσεις, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις για τις ετικέτες, τις ετικέτες και την αυτόματη διόρθωση, προσκαλέστε μέλη της ομάδας και δημιουργήστε έναν φάκελο και διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας.

Λαμβάνετε δέκα συναντήσεις χωρίς χρέωση με έναν δωρεάν λογαριασμό. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες συσκέψεις και πρόσθετη λειτουργικότητα για μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή επί πληρωμή στο Tactiq.

Εάν είστε χρήστης του Notion, θα εκτιμήσετε αυτήν την επόμενη επέκταση Chrome. Με το ChatGPT to Notion, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις απαντήσεις που λαμβάνετε στο ChatGPT απευθείας στον χώρο εργασίας του Notion.

Όταν υποβάλετε ένα μήνυμα προτροπής και λάβετε την απάντηση στο ChatGPT, θα δείτε ένα καρφίτσα εικονίδιο από κάτω. Επιλέξτε αυτό καρφίτσα και επιλέξτε τη βάση δεδομένων Notion όπου θέλετε να την αποθηκεύσετε.

Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε το πλαίσιο για Δημιουργήστε επικεφαλίδες και πίνακα περιεχομένων. Στη συνέχεια, επιλέξτε Αποθηκεύσετε, και θα λάβετε επιβεβαίωση.

Όταν επισκέπτεστε το Notion, θα δείτε την προτροπή ChatGPT και την απάντησή σας στη θέση χώρου εργασίας του Notion που επιλέξατε.

Για να αποθηκεύσετε τις συνομιλίες σας στο ChatGPT σε ένα σημείο που εργάζεστε καθημερινά, το ChatGPT to Notion είναι μια εξαιρετικά εύχρηστη επέκταση προγράμματος περιήγησης Chrome.

Προτιμάτε να μιλάτε παρά να γράφετε; Με το Speak to ChatGPT για Chrome, μπορείτε να εκφωνείτε τα αιτήματά σας και να ακούτε τις απαντήσεις ChatGPT που σας εκφωνούνται.

Μόλις κάνετε λήψη της επέκτασης Chrome και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο ChatGPT, θα δείτε τη μικρή γραμμή εργαλείων της επέκτασης στη δεξιά πλευρά. Απλώς πείτε την προτροπή σας και θα δείτε και θα ακούσετε την απάντηση.

Μπορείτε να μετακινήσετε τη γραμμή εργαλείων σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης θέλετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα χειριστήρια για να θέσετε σε σίγαση το μικρόφωνό σας ή την απόκριση του ηχείου. Μπορείτε επίσης να παραλείψετε το μήνυμα που διαβάζεται και να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της επέκτασης.

Στις ρυθμίσεις, θα βρείτε επιλογές για να αλλάξετε τη φωνή και τη γλώσσα του ρομπότ, να προσαρμόσετε την ταχύτητα και τον τόνο ομιλίας, να χρησιμοποιήσετε διαφορετική στάση, παύση και αποστολή λέξεων και να προβάλετε μια ποικιλία από συντομεύσεις πληκτρολογίου.

Για έναν βολικό τρόπο για να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε, ενώ εξακολουθείτε να λαμβάνετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, μεταβείτε στο Speak to ChatGPT για μια περιστροφή στο Chrome.

Με αυτές τις καλύτερες επεκτάσεις ChatGPT Chrome, μπορείτε να κάνετε γρήγορα τη λήψη αποτελεσμάτων αναζήτησης, την αποθήκευση συνομιλιών και την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών. Ποια είναι η γνώμη σας για τα πρόσθετα προγράμματος περιήγησης που υποστηρίζονται από ChatGPT;

Για περισσότερα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες δωρεάν γεννήτριες εικόνων AI.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *