Τι σημαίνει «#oomf» στο Twitter

Τι σημαίνει «#oomf» στο Twitter; (Σημασία με Παραδείγματα)

Εάν μόλις εγγραφείτε στο Twitter για να συνδεθείτε με διασημότητες και δημοφιλή δημόσια πρόσωπα, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια για να κατανοήσετε ορισμένες συντομογραφίες και αργκό.

Ορισμένα ακρωνύμια, συντομογραφίες και αργκό μπορεί να ακούγονται περίεργα, ειδικά αν είστε νέος στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσφατα, η συντομογραφία που μπερδεύει πολλούς χρήστες του Twitter είναι «OOMF», που χρησιμοποιείται σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, πιθανότατα αναζητάτε μια απάντηση στην ερώτησή σας, ‘Τι σημαίνει #oomf στο Twitter‘. Ως εκ τούτου, παρακάτω, εξηγήσαμε τι σημαίνει #oomf στο Twitter και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Ας αρχίσουμε.

Λογαριασμός ενός φίλου στο Facebook Τι να κάνετε όταν παραβιαστεί ή εξαπατηθεί(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι σημαίνει #oomf στο Twitter;

Το OOMF είναι μια συντομογραφία που χρησιμοποιείται στο Twitter, το Instagram και το Facebook. Θα βρείτε μόνο άτομα που χρησιμοποιούν το OOMF σε εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων ή gaming όπως το Discord.

Το «OOMF» στο Twitter σημαίνει “Ένας από τους ακόλουθούς μου”; οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν συχνά με ένα hashtag: #oomf.

Συνήθως, οι χρήστες του Twitter το χρησιμοποιούν όταν θέλουν να αναφέρουν τους ακόλουθούς τους, αλλά θέλουν να διατηρήσουν το όνομα και τον λογαριασμό τους ιδιωτικά. Είναι ένας από τους πιο διάσημους τρόπους να αναφέρετε έναν ακόλουθο χωρίς να αναφέρετε το όνομά του.

Η αναφορά του #oomf στα tweets στο Twitter θα ενημερώσει έναν από τους ακόλουθούς σας ότι του μιλάτε χωρίς να τους αναφέρετε.

Τι σημαίνει «TL» στο Twitter; (Σημασία με Παραδείγματα)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να χρησιμοποιήσετε το OOMF στο Twitter;

Ο ορισμός του OOMF μπορεί να σας προκαλεί σύγχυση και γι’ αυτό καταλήξαμε σε μερικά παραδείγματα που θα σας δείξουν πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συντομογραφία σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Παράδειγμα 1:

Oomf είναι ένας πλούσιος άνδρας, αλλά θα προτιμούσα να επιλέξω την υγεία πριν από τον πλούτο!»

Στην παραπάνω δήλωση, ένας χρήστης του Twitter αναφέρεται σε έναν από τους ακόλουθούς του αναφέροντας «OOMF» στην αρχή, αλλά χωρίς να του κάνει tag.

Όταν οι ακόλουθοι διαβάσουν το tweet, θα καταλάβουν ότι είναι για αυτούς. Ο στόχος είναι να αποφευχθεί η αναφορά του ονόματος του follower στο tweet.

Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο των δεδομένων και των Tweet σας στο Twitter(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Παράδειγμα 2:

«Μόλις γνώρισα Oomf στο μανάβικο; είναι τόσο ωραία και ευγενική!»

Σε αυτό το παράδειγμα, ένας χρήστης Twitter αναφέρεται σε ένα κορίτσι ακόλουθο χρησιμοποιώντας το “Oomf”. Αυτός είναι ένας έμμεσος τρόπος να επισημάνετε την κοπέλα για να την κάνετε να νιώσει ξεχωριστή.

Όταν ο ακόλουθος συναντήσει το tweet, θα καταλάβει ότι το tweet είναι για εκείνη.

Παράδειγμα 3:

«Νομίζω ότι έχω ερεθιστεί Oomf! Αλλά ελπίζω να μην το μάθει ποτέ γιατί θα πέθαινα από ντροπή».

Σε αυτό το παράδειγμα, μια χρήστης του Twitter ισχυρίζεται ότι αγαπά έναν από τους ακόλουθούς της. Αλλά θέλει να το κρατήσει κρυφό.

Άλλα ακρωνύμια και συντομογραφίες που χρησιμοποιούνται στο Twitter

Όπως το #oomf, το Twitter φιλοξενεί εκατοντάδες άλλα ακρωνύμια και συντομογραφίες. Δεδομένου ότι η ανάκληση όλων αυτών είναι αδύνατη, αναφέραμε μερικά δημοφιλή.

RT: Αυτό σημαίνει «Retweet».

DM: DM στο Twitter σημαίνει «Άμεσα μηνύματα».

DP: Αυτό σημαίνει “Εμφάνιση εικόνας”.

NSFW: Μη ασφαλές για δουλειά.

IRL: Στην πραγματική ζωή.

ICYMI: Σε περίπτωση που το έχασες.

TBH: Για να ειμαι ειλικρινης.

ΑΤΜ: Αυτή τη στιγμή.

IDEK: Δεν ξέρω καν.

IDM: Δεν γνωρίζω.

Τι σημαίνει «WBY» στο Snapchat (Εξηγείται με Παραδείγματα)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτά δεν είναι τα μόνα ακρωνύμια και συντομογραφίες που χρησιμοποιούνται στο Twitter. Θα βρείτε εκατοντάδες από αυτά στην πλατφόρμα. Τελικά, όλα εξαρτώνται από εσάς ποια αρκτικόλεξα, συντομογραφίες ή αργκό ταιριάζουν στον τόνο της συνομιλίας σας.

Και το καλό μέρος των συντομογραφιών είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή υπηρεσία που βασίζεται σε συνομιλία. Το ίδιο ισχύει και για το Oomf στο Twitter.

Οπότε, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει τι σημαίνει #oomf στο Twitter και πώς να το χρησιμοποιήσετε. Μοιραστήκαμε επίσης μερικά παραδείγματα για να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα τη συντομογραφία στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.  Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε κάπως, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *