Η λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για να αφήσετε την επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο να ευδοκιμήσει

Το να είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης ισοδυναμεί με το να είσαι εξερευνητής. Όχι μόνο εσείς, ως κάτοχος εταιρείας, πρέπει να βελτιώσετε το προϊόν σας και να προσαρμοστείτε στις προτιμήσεις των ανθρώπων, αλλά θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε τρόπους για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Στην προσπάθεια να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο αποτελεσματικότητας, υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο πρέπει να βασιστείτε – τις εφαρμογές. 

Οι εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν με πολλούς τρόπους, από την παρακολούθηση των εξόδων σας και τελικά το να δείξετε πού μπορείτε να κόψετε ορισμένα από αυτά έως τη διάδοση της επωνυμίας σας, έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να γνωρίζουν το κατάστημα και το προϊόν σας. Και ενώ υπάρχουν πολλά τέτοια διαδικτυακά εργαλεία αυτές τις μέρες, εδώ είναι οι κορυφαίες εφαρμογές που έχουν επιλεγεί από τη συντακτική μας ομάδα για να αναβαθμίσουν σημαντικά την επιχείρησή σας. 

Vista Create

Είναι απαραίτητο να κάνετε την εταιρεία σας οπτικά ελκυστική και αντιπροσωπευτική. Έχοντας ένα εντυπωσιακό λογότυπο και άλλα στοιχεία υψηλής ποιότητας θα αποδείξουν ότι παίρνετε στα σοβαρά την επιχείρησή σας και τις απόψεις των ανθρώπων. Παρά την ποικιλία των εργαλείων που προσφέρονται στην αγορά, η επιλογή μας έχει πέσει στη Vista Create για κάποιο λόγο. Αυτή η επωνυμία παρέχει οποιοδήποτε αίτημα, είτε “Δημιουργία προσκλήσεων για μια εκδήλωση XYZ” είτε ” Αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών για το Facebook .” Επιπλέον, το Vista Create διαθέτει εφαρμογές για Android και iOS, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι εκπληκτικό όπου κι αν βρίσκεστε.

OEM – Γυαλιά VRΒΟΧ 3D εικονικής πραγματικότητας για κινητά τηλέφωνα από 4,7″ έως 6″(23734)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Google Analytics 

Το Google Analytics είναι ένα δωρεάν εργαλείο ανάλυσης ιστότοπου που βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να παρακολουθούν την επισκεψιμότητα και τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπού τους. Το Google Analytics παρέχει πολυάριθμες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των μετρήσεων ιστότοπου, της παρακολούθησης μετατροπών και του επαναληπτικού μάρκετινγκ. 

Κατανοώντας πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπός σας, μπορείτε να λάβετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με το πώς να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να βελτιώσετε τον σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Για παράδειγμα, αν δείτε ότι οι περισσότεροι επισκέπτες στον ιστότοπό σας είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορείτε να προσαρμόσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ ώστε να στοχεύσετε πελάτες στις ΗΠΑ. Με τη σειρά σας, υποθέστε ότι βλέπετε ότι οι περισσότεροι επισκέπτες εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας αφού δουν μόνο μία σελίδα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να βελτιώσετε τον σχεδιασμό του ιστότοπού σας για να κρατήσετε τους επισκέπτες αφοσιωμένους.

Τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple ενδέχεται να διαθέτουν επεξεργαστή M2(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Wave Accounting

Το Wave Accounting είναι δωρεάν διαδικτυακό λογιστικό λογισμικό που βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους. Η Wave προσφέρει λειτουργίες τιμολόγησης, τήρησης βιβλίων και λογιστικών. Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε το Wave Accounting για να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας, να δημιουργήσετε τιμολόγια και να παρακολουθήσετε τα έξοδα. Θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα αυτοματοποιώντας τις εργασίες τήρησης βιβλίων και παρέχοντας πληροφορίες για τους οικονομικούς σας πόρους.

Trello

Το Trello είναι ένα φανταστικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε, από προσωπικές λίστες υποχρεώσεων έως τη διαχείριση έργων εργασίας. Εδώ είναι μερικά σταθερά οφέλη του Trello:

Είναι πολυλειτουργικό – μπορείτε να προσκαλέσετε άλλους να συμμετάσχουν στους πίνακές σας και να εργαστούν μαζί σε έργα. Είναι ενοποιητικό – Το Trello ενσωματώνεται με μια ποικιλία άλλων εργαλείων παραγωγικότητας. Είναι ισχυρό – μπορείτε να ενεργοποιήσετε διάφορα «power-ups» για να προσθέσετε επιπλέον λειτουργικότητα στις πλακέτες σας. Είναι προσαρμόσιμο – μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση των σανίδων σας ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία σας. Είναι με δυνατότητα προσθήκης ετικετών – μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε έργα, ημερομηνίες λήξης και άτομα για να διασφαλίσετε ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ομάδας για Android 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Evernote

Το Evernote είναι μια εφαρμογή freemium πολλαπλών πλατφορμών που έχει σχεδιαστεί για τη λήψη σημειώσεων, την οργάνωση και την αρχειοθέτηση. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν σημειώσεις, οι οποίες μπορούν να αποθηκευτούν ως κείμενο, ιστοσελίδες, φωτογραφίες ή ήχος. Τα μηνύματα μπορούν να ταξινομηθούν σε σημειωματάρια και τα σημειωματάρια μπορούν να οργανωθούν σε στοίβες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ετικέτες σε σημειώσεις για εύκολη αναζήτηση και ανάκτηση. Η εφαρμογή προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας συγχρονισμού χαρτιών μεταξύ συσκευών, κοινής χρήσης σημειώσεων με άλλους χρήστες του Evernote και δημιουργίας λιστών υποχρεώσεων.

Hootsuite 

Το Hootsuite είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να παρακολουθούν τις αλληλεπιδράσεις και τα μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Hootsuite παρέχει λειτουργίες όπως προγραμματισμός αναρτήσεων , ανάλυση αναλύσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παρακολούθηση συνομιλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα πέντε κύρια πλεονεκτήματα της πλατφόρμας είναι η ικανότητά της να βοηθά τους χρήστες να εξοικονομούν χρόνο, να μετρούν την απόδοσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να συνεργάζονται με μέλη της ομάδας, να παρακολουθούν ανταγωνιστές και να βρίσκουν νέους πελάτες. Αυτοί οι λόγοι καθιστούν το Hootsuite απαραίτητο εργαλείο για διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Εφαρμογές AR και VR

Η υιοθέτηση πιο σύνθετων τεχνολογικά εφαρμογών και εργαλείων όπως αυτά που σχετίζονται με την Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR) και την Εικονική Πραγματικότητα (VR) μπορεί να ενισχύσει την επιχείρησή σας. Μερικά παραδείγματα εφαρμογών AR και VR που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εταιρείες είναι το Google Tango, το Magic Leap One και το HTC Vive.

Το Google Tango είναι μια τεχνολογική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί όραση υπολογιστή για να επιτρέπει σε κινητές συσκευές, όπως smartphone και tablet, να ανιχνεύουν τη θέση τους σε σχέση με τον κόσμο γύρω τους. 

Το Magic Leap Online είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν και να παρέχουν τρισδιάστατο περιεχόμενο για ακουστικά εικονικής πραγματικότητας. 

Το HTC Vive είναι ένα ακουστικό εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν και να προσφέρουν καθηλωτικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας.

Η Nike, η Adidas και η Under Armour είναι όλες οι επωνυμίες που έχουν δημιουργήσει εμπειρίες χρησιμοποιώντας το Google Tango που επιτρέπουν στους αγοραστές να δοκιμάσουν παπούτσια εικονικά. Η Walmart χρησιμοποίησε το Magic Leap Online για να δημιουργήσει μια καθηλωτική εμπειρία αγορών εικονικής πραγματικότητας. Το HTC Vive έχει χρησιμοποιηθεί από τον Lowe’s για να δημιουργήσει μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει στους πελάτες να οπτικοποιήσουν πώς θα ήταν μια ανακαινισμένη κουζίνα.

Επίσης, θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε τείχη προστασίας, συστήματα ανίχνευσης και πρόληψης εισβολών, συστήματα κρυπτογράφησης και ελέγχου πρόσβασης κατά την εκτέλεση μιας επωνυμίας. Αυτά θα σας επιτρέψουν να συνδεθείτε με ασφάλεια και να λειτουργήσετε στον ψηφιακό κόσμο.

συμπέρασμα

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αναπνέουν πολύ πιο ελεύθερα με την τεχνολογική ανάπτυξη. Οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα και να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για να έχετε πλεόνασμα. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τα αναφερόμενα εργαλεία και δείτε πώς μπορούν να βελτιώσουν την επωνυμία σας.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *