Πώς να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook (2 Μέθοδοι)

Το Facebook διαθέτει μια λειτουργία τύπου WhatsApp Status που ονομάζεται Ιστορίες. Οι χρήστες του Facebook μπορούν να συνδέονται με το κοινό τους και να μοιράζονται περιεχόμενο μεταξύ προγραμματισμένων αναρτήσεων βίντεο, με φωτογραφίες και σύντομα βίντεο. Το Facebook Stories είναι εκεί εδώ και λίγο καιρό και οι χρήστες του Facebook το δέχονται πολύ καλά.

Πριν από λίγες μέρες, μοιραστήκαμε έναν οδηγό για την προσθήκη μουσικής στο προφίλ του Facebook . Σήμερα, θα σας δείξουμε πώς να προσθέτετε μουσική στις ιστορίες σας στο Facebook. Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να προσθέσετε μουσική στο Facebook Story σας, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την προσθήκη μουσικής στην ιστορία σας στο Facebook χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά. Έχουμε μοιραστεί δύο μεθόδους. και οι δύο κάνουν το ίδιο πράγμα και μπορείτε να ακολουθήσετε οποιοδήποτε από αυτά. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

Διαβάστε επίσης :Πότε έγινα μέλος του Facebook;Πώς να βρείτε την ημερομηνία που γίνατε μέλος

2 τρόποι για να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook

Σημαντικό: Για να προσθέσετε μουσική στο Facebook Story σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά. Η επιτραπέζια έκδοση του Facebook σάς επιτρέπει να βλέπετε τις ιστορίες, αλλά δεν μπορείτε να τις ανεβάσετε.

1) Πώς να δημιουργήσετε μια μουσική ανάρτηση στο Facebook

Αυτή είναι ευκολότερη από την επόμενη μέθοδο και περιλαμβάνει αποκλειστικά τη μουσική ή το τραγούδι που επιλέγετε. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μουσική στο Facebook Story σας.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο Android ή το iPhone σας και πατήστε την επιλογή «Δημιουργία ιστορίας» .

2. Στη σελίδα Δημιουργία ιστορίας, πατήστε Μουσική .

3. Τώρα, θα δείτε όλη τη διαθέσιμη μουσική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Facebook Story σας. Επιλέξτε  τη μουσική που θέλετε να συμπεριλάβετε.

4. Αφού επιλέξετε τη μουσική, μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα φόντου ή ένα βίντεο στην ιστορία . Μπορείτε να επιλέξετε τη φωτογραφία/βίντεο από τη συλλογή σας ή να τραβήξετε μια νέα. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Τέλος, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση για να μοιραστείτε το Facebook Story στο προφίλ σας.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά.

2) Πώς να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε μια κανονική ιστορία με τη μουσική

Αυτό είναι ελαφρώς διαφορετικό από το πρώτο, αλλά σας επιτρέπει να μοιραστείτε μια ιστορία με μουσική ως κανονική ανάρτηση. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook για κινητά και πατήστε την επιλογή Δημιουργία ιστορίας .

2. Στην επόμενη οθόνη, αντί να επιλέξετε τη μουσική, επιλέξτε τη φωτογραφία από το ρολό της κάμερας ή πατήστε το εικονίδιο Κάμερα για να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία/βίντεο.

3. Αφού επιλέξετε την εικόνα, πατήστε στο εικονίδιο Αυτοκόλλητα παρακάτω.

4. Στην ενότητα Αυτοκόλλητο, βρείτε και πατήστε το Μουσική .

5. Τώρα επιλέξτε τη μουσική που θέλετε να βάλετε στην εικόνα/βίντεό σας.

6. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Τέλος .

7. Τέλος, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση για να μοιραστείτε την ιστορία στο προφίλ σας στο Facebook.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος κοινής χρήσης μιας ιστορίας Facebook με μουσική σε Android/iOS.

Έτσι, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι τρόποι για να προσθέσετε μουσική στο Facebook Story σας. Αφού ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους, θα μπορείτε να προσθέσετε ένα κλιπ μουσικής/τραγούδι που θα παίζει κατά τη διάρκεια της ιστορίας σας. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που θα λατρέψει κάθε χρήστης του Facebook.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Facebook

Πώς να αλλάξετε γλώσσα στο Facebook Messenger

Ενας οδηγός για τη διαχείριση του λογαριασμού σας στο Facebook

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *