5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Ιστού με ενσωματωμένο VPN για Windows 11

5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Ιστού με ενσωματωμένο VPN για Windows 11

5 Best Web Browsers With Built-in VPN for Windows 11/10

Τίποτα δεν είναι ιδιωτικό και πλήρως ασφαλές στον κόσμο του Διαδικτύου. οτιδήποτε κάνετε στο διαδίκτυο παρακολουθείται με κάποιο τρόπο από εταιρείες τεχνολογίας και άγνωστα τρίτα μέρη. Οι γίγαντες αναζήτησης όπως η Google και η Microsoft καταγράφουν τα δεδομένα περιήγησής σας για να σας εμφανίζουν σχετικές διαφημίσεις.

Οι ερευνητές ασφάλειας συνιστούν τη χρήση ιδιωτικών προγραμμάτων περιήγησης ιστού και εφαρμογών VPN για την αποφυγή προσπαθειών παρακολούθησης και την προστασία του απορρήτου σας στο διαδίκτυο. Έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για ιδιωτικά προγράμματα περιήγησης ιστού και VPN για Windows, αλλά τι γίνεται αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τις δύο εφαρμογές ξεχωριστά;

Πώς να παρακολουθήσετε το Amazon Prime Video στο Chromebook;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Ιστού με ενσωματωμένο VPN για Windows 11/10

Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού με ενσωματωμένο VPN. Αν και δεν έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για προγράμματα περιήγησης με ενσωματωμένο VPN για υπολογιστή, υπάρχουν μερικές καλές διαθέσιμες επιλογές.

Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτά τα προγράμματα περιήγησης για να έχετε μια πλήρως ασφαλή περίοδο περιήγησης με κρυπτογράφηση VPN. Εδώ είναι τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού των Windows με ενσωματωμένο VPN.

1) Πρόγραμμα περιήγησης UR

 

Το πρόγραμμα περιήγησης UR μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο το Google Chrome ή ο Firefox, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Αυτό είναι ένα ελαφρύ και εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης ιστού με μερικά φανταστικά χαρακτηριστικά.

Εκτός από την προστασία VPN, διαθέτει επίσης μια ιδιωτική λειτουργία που προστατεύει το απόρρητό σας με μια ισχυρή σουίτα εργαλείων. Η σελίδα προστασίας απορρήτου σάς επιτρέπει να ελέγχετε ποιος βλέπει τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο.

Εκτός από αυτό, το πρόγραμμα περιήγησης UR διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο σαρωτή ιών που σαρώνει τους συνδέσμους Ιστού ακόμη και πριν τους ανοίξετε. Αν μιλάμε για το VPN, το VPN του προγράμματος περιήγησης UR βρίσκεται ακόμα στη φάση δοκιμής beta και μερικές φορές αποτυγχάνει να συνδεθεί.

[WooZoneProducts asin=”amz-B08M8Y34KR”][/WooZoneProducts]

2) Epic Privacy Browser

 

Το Epic Privacy Browser είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ασφαλή προγράμματα περιήγησης ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε υπολογιστή με Windows. Το πρόγραμμα περιήγησης ονομάζεται συχνά εναλλακτικό Tor επειδή αποκλείει αυτόματα τους ιχνηλάτες και τις διαφημίσεις για εσάς.

Εκτός από αυτό, το Epic Privacy Browser σας προσφέρει επίσης ένα δωρεάν VPN που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε 8 διαφορετικούς διακομιστές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν VPN για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους, κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας σας στο Διαδίκτυο και πολλά άλλα.

 

3) Πρόγραμμα περιήγησης Opera

 

Η Opera δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς είναι ήδη ένα πολύ δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS, Windows, Linux, iOS και macOS.

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera για υπολογιστή είναι κυρίως γνωστό για τα εντυπωσιακά σύνολα λειτουργιών του, όπως πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, ενσωμάτωση εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, εργαλεία στιγμιότυπων, VPN και πολλά άλλα.

Αν μιλάμε για τη λειτουργικότητα VPN του προγράμματος περιήγησης Opera, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης και έως και 6 επιλογές διακομιστή. Ωστόσο, οι διακομιστές VPN δεν ήταν βελτιστοποιημένοι και συνήθως είχαν πολύ κόσμο.

[WooZoneProducts asin=”amz-B09BJFP67H”][/WooZoneProducts]

4) Microsoft Edge

 

Πρόσφατα, το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge για υπολογιστή απέκτησε μια δυνατότητα ασφαλείας που ονομάζεται « Microsoft Edge Secure Network », η οποία είναι βασικά μια υπηρεσία VPN που κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας και αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας.

Η Microsoft έχει συνεργαστεί με το Cloudflare για να παρέχει δωρεάν την υπηρεσία VPN. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα του Microsoft Edge Secure Network είναι ότι σας προσφέρει 1 GB εύρους ζώνης VPN ανά μήνα.

Το 1 GB εύρους ζώνης μπορεί να μην είναι αρκετό για ροή βίντεο ή κανονική περιήγηση στον Ιστό. Ωστόσο, το Microsoft Edge εξακολουθεί να είναι ένα πολύ αξιόπιστο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κρύψετε τη διεύθυνση IP σας.

5) Tor Browser

 

Λοιπόν, το Tor Browser δεν σας προσφέρει VPN, αλλά μπορεί να εκπληρώσει όλες τις ανάγκες απορρήτου και ασφάλειας δωρεάν. Με το Tor Browser, θα έχετε ανώτερη προστασία από το VPN, καθώς σας συνδέει με πολλούς αναμεταδότες πριν σας συνδέσει σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Το Tor Browser μπορεί να εξαλείψει ένα ευρύ φάσμα ιχνηλατών τρίτων, των οποίων η μόνη πρόθεση είναι να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά αλλάζει επίσης τη διεύθυνση IP σας και αποκλείει την παρακολούθηση ISP. Συνολικά, το Tor Browser είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που πρέπει να χρησιμοποιήσετε εάν το απόρρητο είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

 

Σχεδόν όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού στη λίστα ήταν διαθέσιμα δωρεάν. Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού για υπολογιστή με ενσωματωμένα VPN. Εάν γνωρίζετε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού με VPN για Windows, ενημερώστε μας στα σχόλια.

[WooZoneProducts asin=”amz-B07X3R1S7S”][/WooZoneProducts]

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *