Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok

Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok

Έχετε ανεβάσει ποτέ λάθος βίντεο στο TikTok ; Συμβαίνει μερικές φορές, ειδικά αν παράγετε πολλά βίντεο την ημέρα. Τα καλά νέα είναι ότι η διαγραφή ενός βίντεο TikTok είναι εύκολη. Τα άσχημα νέα; Το TikTok μπορεί να σας τιμωρήσει και να προκαλέσει πτώση των προβολών σας εάν το κάνετε.

Εκτός και αν είναι απολύτως απαραίτητο, μην διαγράψετε κανένα από τα βίντεό σας. Το να ανεβάσετε ένα κατά λάθος είναι ένα πράγμα. Το να καταρρίπτετε ένα καθιερωμένο βίντεο επειδή δεν λειτουργεί όπως θέλετε είναι κάτι άλλο. Θα μπορούσε να βλάψει τη συνολική επισκεψιμότητά σας στην πλατφόρμα. Ενώ η σύνδεση με τον αλγόριθμο TikTok μπορεί να διορθωθεί, χρειάζεται πολλή επιπλέον δουλειά που θα μπορούσε να δαπανηθεί καλύτερα για την ανάπτυξη του κοινού σας.

Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok στο κινητό

Η διαγραφή ενός TikTok από την εφαρμογή σε συσκευές iPhone ή Android είναι συχνά η πιο εύκολη προσέγγιση.

Ανοίξτε το TikTok και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να διαγράψετε.
Πατήστε τις τρεις τελείες στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης.

Κάντε κύλιση μέχρι τα δεξιά του μενού και μετά πατήστε Διαγραφή.

Όταν εμφανιστεί η οθόνη επιβεβαίωσης, πατήστε την επιλογή Διαγραφή. Μοιάζει με εικονίδιο κάδου απορριμμάτων.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να διαγράψετε βίντεο από την εφαρμογή TikTok.

Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok από το πρόγραμμα περιήγησής σας

Η διαγραφή ενός βίντεο από το πρόγραμμα περιήγησής σας είναι λίγο πιο απλή από ό,τι μέσω κινητού, έστω και μόνο επειδή υπάρχουν λιγότερα κλικ.

Ανοίξτε το TikTok στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού της επιλογής σας.
Επιλέξτε το εικονίδιο του λογαριασμού σας TikTok στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προβολή προφίλ.

Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να διαγράψετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

Όταν εμφανιστεί το παράθυρο επιβεβαίωσης, επιλέξτε το κουμπί Διαγραφή.

Η διαγραφή ενός βίντεο είναι τόσο απλή.

Τι γίνεται αν θέλετε να αποκρύψετε ένα βίντεο χωρίς να το διαγράψετε; Αυτό σας βοηθά να αποφύγετε να παρασυρθείτε από τον αλγόριθμο, αλλά μπορεί επίσης να σταματήσει τη συγκέντρωση προβολών στο βίντεο . Ίσως θελήσετε να το κάνετε αυτό εάν εργάζεστε για να δημιουργήσετε μια επωνυμία, αλλά έχετε ένα βίντεο που στοχεύει σε λάθος κοινό μέσω των hashtag του. Αυτό το κοινό μπορεί να παραμορφώσει σε ποιον δείχνει το TikTok το περιεχόμενό σας και να σας δυσκολέψει να προσεγγίσετε τα σωστά άτομα. Τα καλά νέα? Είναι εύκολο να αποκρύψετε ένα βίντεο από άλλους χρήστες του TikTok.

Τα 10 καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο TikTok το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να κάνετε ένα βίντεο TikTok ιδιωτικό

Ένα ιδιωτικό βίντεο TikTok μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση στη διαγραφή ενός βίντεο. Η αλλαγή των ρυθμίσεων απορρήτου ενός βίντεο είναι αρκετά απλή.

Στο κινητό:

Ανοίξτε το TikTok και επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να κάνετε ιδιωτικό.
Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
Κάντε κύλιση και επιλέξτε Ρυθμίσεις απορρήτου.

Επιλέξτε Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο.
Επιλέξτε Μόνο εγώ.

Μέσω προγράμματος περιήγησης:

Ανοίξτε το TikTok, επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας στο TikTok και, στη συνέχεια, επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να κάνετε ιδιωτικό.
Επιλέξτε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις απορρήτου.

Επιλέξτε Δημόσιο > Ιδιωτικό.

Επιλέξτε Τέλος.

Μόλις το κάνετε αυτό, το TikTok θα κρύψει αυτό το βίντεο από το προφίλ σας, ώστε να μην μπορεί να το δει κανένας άλλος. Η απόκρυψη αυτού που δημοσιεύετε σημαίνει ότι δεν θα εμφανίζεται στην αρχική σελίδα κανενός και θα εξαφανιστεί από τη λίστα αγαπημένων βίντεο οποιουδήποτε, καθώς και από τη σελίδα του προφίλ σας.

Πώς να διαγράψετε το προφίλ σας στο TikTok

Εάν αποφασίσετε ότι ο λογαριασμός σας απλώς δεν σας ταιριάζει και θέλετε να αφήσετε το TikTok για μια διαφορετική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ή απλώς να ξεκινήσετε έναν νέο λογαριασμό, τότε μπορείτε να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας αντί να αφαιρέσετε μεμονωμένα βίντεο. Σημειώστε ότι αυτή είναι μια μόνιμη απόφαση. Μόλις το κάνετε αυτό, δεν μπορείτε να αντιστρέψετε την επιλογή. Θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή.

Στο κινητό:

Ανοίξτε TikTok > Προφίλ.
Πατήστε τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.
Πατήστε Διαχείριση λογαριασμού > Διαγραφή λογαριασμού.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν λόγο για τον οποίο αποχωρείτε από την πλατφόρμα ή μπορείτε να πατήσετε Παράλειψη στην επάνω δεξιά γωνία.

Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε λήψη όλων των δεδομένων TikTok, αν θέλετε. Προτού μπορέσετε να συνεχίσετε, πατήστε το εικονίδιο στο κάτω μέρος για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε ελέγξει την ειδοποίηση αιτήματος δεδομένων.

Συνεχίστε να ακολουθείτε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί και θα είστε ελεύθεροι να ξεκινήσετε έναν νέο λογαριασμό TikTok.

Μέσω προγράμματος περιήγησης:

Επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας > Ρυθμίσεις.

Επιλέξτε Διαγραφή δίπλα στο Διαγραφή λογαριασμού.

Ακολουθήστε τις υπόλοιπες οδηγίες για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο όπως αν το διαγράψατε μέσω της εφαρμογής iOS ή Android.

Όπως όλες οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok βασίζεται σε αλγόριθμους – αλλά επειδή η πλατφόρμα είναι τόσο νέα, είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με τις βέλτιστες πρακτικές για την αύξηση του κοινού σας. Αν κάνετε λάθος και αρχίσετε να χάνετε οπαδούς ή απλά δεν φαίνεται να κερδίσετε την έλξη που χρειάζεστε, σκεφτείτε να ξεκινήσετε από την αρχή με έναν νέο λογαριασμό, να διαγράψετε μερικά προσβλητικά βίντεο ή απλώς να τα κάνετε ιδιωτικά, ώστε ο αλγόριθμος να επικεντρωθεί στο είδος περιεχόμενο που θέλετε να προωθήσετε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy