Πώς να επανεκκινήσετε το Fire TV Stick σας

Πώς να επανεκκινήσω το Fire TV Stick

Ίσως χρειαστεί να επανεκκινήσετε το Fire TV Stick κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων συνδεσιμότητας, σφαλμάτων αναπαραγωγής ή ζητημάτων απόδοσης. Η επανεκκίνηση του Fire TV Stick ανανεώνει το λειτουργικό του σύστημα και επαναφέρει τα πράγματα σε τάξη.

Θα σας δείξουμε διαφορετικούς τρόπους για να επανεκκινήσετε το Fire TV Stick και άλλες συσκευές Fire TV. Αυτές οι μέθοδοι ισχύουν για όλα τα μοντέλα Fire TV, από την 1η γενιά μέχρι το Fire TV Stick 4K Max.

Χρησιμοποιήστε τη συντόμευση τηλεχειριστηρίου Fire TV

Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να επανεκκινήσετε το Amazon Fire TV Stick . Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Αναπαραγωγή/Παύση και το κουμπί Επιλογή μαζί για 3-5 δευτερόλεπτα.

Αφήστε τα κουμπιά όταν εμφανιστεί στην οθόνη της τηλεόρασής σας ένα μήνυμα “Το Amazon Fire TV σας απενεργοποιείται”. Αυτός ο συνδυασμός πλήκτρων ή η συντόμευση λειτουργεί σε όλα τα τηλεχειριστήρια Fire TV και Fire TV Stick. Επαναφέρετε το Fire TV Remote ή δοκιμάστε την επόμενη μέθοδο εάν το Fire TV Stick δεν επανεκκινηθεί όταν πατήσετε το συνδυασμό πλήκτρων.

Επανεκκινήστε το Fire TV Stick από το μενού ρυθμίσεων

Υπάρχει μια επιλογή για την επανεκκίνηση του συστήματος στο μενού ρυθμίσεων του Fire TV Stick και είναι εύκολη η πρόσβαση.

Ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις και επιλέξτε My Fire TV.

Επιλέξτε Επανεκκίνηση στο μενού My Fire TV.

Επιλέξτε Επανεκκίνηση ξανά στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Το Fire TV σας θα κλείσει δευτερόλεπτα μετά την εμφάνιση ενός μηνύματος “Το Amazon Fire TV Stick σας απενεργοποιείται”. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. θα ανάψει αυτόματα σε περίπου 5-10 δευτερόλεπτα.

Powercycle το Fire TV Stick

Αυτό ονομάζεται “Σκληρή επανεκκίνηση”. Η ενεργοποίηση του Fire TV Stick σας επανεκκινεί τη συσκευή ροής συνδέοντάς την ξανά στην πηγή τροφοδοσίας της. Θα θέλατε να εκτελέσετε μια σκληρή επανεκκίνηση εάν το τηλεχειριστήριο Fire TV λείπει, δεν ανταποκρίνεται ή είναι ελαττωματικό.

Μπορείτε να αποσυνδέσετε το τροφοδοτικό από την πρίζα ή το καλώδιο τροφοδοσίας USB από το Fire TV. Οποιαδήποτε μέθοδος επιτυγχάνει το ίδιο αποτέλεσμα. Περιμένετε 3-10 δευτερόλεπτα πριν συνδέσετε ξανά τη ροή στην πηγή τροφοδοσίας.

Βαθύτερα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη συσκευών Amazon εάν το πρόβλημα που προσπαθείτε να διορθώσετε παραμένει μετά την επανεκκίνηση του Fire TV Stick. Το πρόβλημα πιθανότατα οφείλεται σε εργοστασιακό ελάττωμα ή βλάβη υλικού. Η ενημέρωση του Fire TV Stick ή η επαναφορά του στις εργοστασιακές προεπιλογές μπορεί επίσης να διορθώσει τεχνικά προβλήματα.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > My Fire TV > Πληροφορίες και επιλέξτε Έλεγχος για ενημερώσεις (ή Έλεγχος για ενημέρωση συστήματος).

Επιλέξτε Εγκατάσταση ενημερώσεων για να εγκαταστήσετε μια προκατεβασμένη ενημέρωση.

Για να επαναφέρετε το Fire TV Stick, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > My Fire TV > Επαναφορά στις εργοστασιακές προεπιλογές και επιλέξτε Επαναφορά.

Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Fire TV Stick απευθείας από το τηλεχειριστήριο. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Δεξί κουμπί πλοήγησης και το κουμπί Πίσω για 10-15 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, επιλέξτε OK στο μήνυμα επιβεβαίωσης που εμφανίζεται στην τηλεόρασή σας.

Η πραγματοποίηση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων διαγράφει το Fire TV Stick και διαγράφει όλο το περιεχόμενο που έχετε λάβει. Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη συσκευών της Amazon πριν επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Fire TV. Πιθανότατα θα προτείνουν περισσότερες επιδιορθώσεις αντιμετώπισης προβλημάτων ή θα σας ζητήσουν να στείλετε τη συσκευή σας για επισκευή ή αντικατάσταση.

Διόρθωση ζητημάτων που σχετίζονται με την ισχύ στο Fire TV Stick

Προβλήματα τροφοδοσίας και υλικού μπορεί να εμποδίσουν την ενεργοποίηση ή επανεκκίνηση του Fire TV σας. Το Fire TV Stick σας μπορεί να κολλήσει σε βρόχο επανεκκίνησης εάν δεν τροφοδοτείται αρκετά. Ευτυχώς, τα ζητήματα που σχετίζονται με την τροφοδοσία είναι εύκολο να διορθωθούν. Χρησιμοποιήστε μόνο γνήσια αξεσουάρ ή αξεσουάρ με την επωνυμία Amazon (καλώδιο τροφοδοσίας, προσαρμογέα και καλώδιο HDMI) που περιλαμβάνονται στο Fire TV Stick.

Επιπλέον, συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του Fire TV Stick σε μια πρίζα τοίχου και όχι στη θύρα USB της τηλεόρασής σας. Η κατάργηση των επεκτάσεων καλωδίων και άλλων συσκευών HDMI από την τηλεόρασή σας μπορεί επίσης να βοηθήσει το Fire TV Stick να εκκινήσει σωστά.

Διαβάστε επίσης :Apple TV εναντίον Amazon Fire Stick

Fire TV Stick 4K Max :Η αγαπημένη σας συσκευή

Fire Stick Lite vs Fire TV Stick: Ποιο πρέπει να αγοράσετε;

Android TV εναντίον Roku: ποιο είναι καλύτερο;

Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Amazon Fire TV Stick

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *