Λήψη του UC Player για υπολογιστή με Windows (τελευταία έκδοση)

Ενώ τα Windows δεν έχουν έλλειψη εφαρμογών αναπαραγωγής πολυμέσων ή βίντεο, οι χρήστες εξακολουθούν να αναζητούν τρόπους εκτέλεσης των εφαρμογών αναπαραγωγής πολυμέσων Android στον υπολογιστή. Το καλό είναι ότι οι εφαρμογές Android μπορούν να εγκατασταθούν στα Windows μέσω εξομοιωτών Android.

Πρόσφατα, λάβαμε πολλά μηνύματα από τους θεατές μας που ρωτούσαν πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το UC Player σε έναν υπολογιστή με Windows. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε την πολύ δημοφιλή εφαρμογή UC Player.

Τι είναι το UC Player;

Λοιπόν, το UC Player ήταν μια εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων με κορυφαία βαθμολογία για Android. Αρχικά, η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη ως δωρεάν λήψη στο Google Play Store, αλλά το Google Play Store την αφαίρεσε μετά από μερικούς μήνες. Η εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων παρέμεινε στο Play Store για λίγους μόνο μήνες και κέρδισε δημοτικότητα.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων για Android, το UC Player προσφέρει καλύτερες δυνατότητες και υποστήριξη αρχείων. Υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου που μπορείτε να σκεφτείτε, όπως MP4, MOV, FLV, VOB, 3GP, AVI, MP3, AAC, FLAC, WAV και άλλα.

Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το UC Player είναι η ελαφριά διεπαφή και το μικρό του μέγεθος. Η εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων χρειάζεται λιγότερο από 5 MB χώρου για εγκατάσταση, ο οποίος είναι σχεδόν 60% μικρότερος από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για Android.

Εκτός από την αναπαραγωγή βίντεο που είναι αποθηκευμένα στον τοπικό αποθηκευτικό χώρο, μπορεί επίσης να κάνει ροή βίντεο από δημοφιλείς ιστότοπους ροής όπως το YouTube, το Vimeo και άλλα. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του UC Player είναι το Private Space, ένα θησαυροφυλάκιο που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να προστατεύετε με κωδικό πρόσβασης τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

>> Ελα στο Viper <<

Διαβάστε επίσης : Λήψη της τελευταίας έκδοσης του προγράμματος περιήγησης UC για υπολογιστή

Κατεβάστε το PLAYit για υπολογιστή το 2024

Κατεβάστε το UC Player για Windows 10

Λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών του, πολλοί χρήστες των Windows θέλουν να εκτελούν την εφαρμογή για κινητά στον υπολογιστή τους. Εάν ήσασταν χρήστης του UC Player και θέλετε να εκτελέσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Δεδομένου ότι το UC Player έχει σχεδιαστεί για χρήστες κινητών, δεν μπορεί να εκτελεστεί απευθείας σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιου υπολογιστή. Ο μόνος τρόπος για να εκτελέσετε την εφαρμογή για κινητά σε υπολογιστή είναι χρησιμοποιώντας εξομοιωτές Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε εξομοιωτή Android για λήψη και εγκατάσταση του UC Player στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Χρήση BlueStacks

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε τον δημοφιλή εξομοιωτή Android BlueStacks για να εκτελέσουμε το UC Player σε υπολογιστή Windows 10/11. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε τον εξομοιωτή BlueStacks στον υπολογιστή σας με Windows. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε τον εξομοιωτή και ελαχιστοποιήστε τον.

2. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού και αναζητήστε λήψη του UC Player στο Google. Πρέπει να πάρετε το αρχείο Apk του UC Player από αξιόπιστες πηγές όπως το ApkPure ή το ApkMirror.

Σημαντικό: Μην κάνετε λήψη αρχείων Apk από ιστότοπους με ανεπιθύμητη αλληλογραφία, καθώς υπάρχει κίνδυνος κακόβουλου λογισμικού/adware/λογισμικού spyware.

3. Μετά τη λήψη του αρχείου Apk, μεγιστοποιήστε τον εξομοιωτή BlueStack. Στη συνέχεια, σύρετε και αποθέστε το αρχείο Apk που μόλις κατεβάσατε.

4. Αυτό θα φορτώσει αυτόματα και θα εγκαταστήσει το αρχείο UCPlayer Apk στον εξομοιωτή BlueStack.

5. Μόλις εγκατασταθεί, κάντε κλικ στο εικονίδιο UC Player και απολαύστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε το UC Player στον υπολογιστή σας με Windows 10/11.

Χρησιμοποιώντας το NoxPlayer

Λοιπόν, το NoxPlayer μοιάζει πολύ με το BlueStacks και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε την εφαρμογή UC Player στον υπολογιστή σας με Windows. Για να χρησιμοποιήσετε το NoxPlayer, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το NoxPlayer στον υπολογιστή σας με Windows.

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το NoxPlayer. Στη συνέχεια, σύρετε και αποθέστε το αρχείο UC Player Apk στην κύρια διεπαφή του NoxPlayer.

3. Αυτό θα εγκαταστήσει την εφαρμογή UC Player στο NoxPlayer. Τώρα, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής UC Player στο NoxPlayer για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή UC Player στον υπολογιστή σας με Windows μέσω του NoxPlayer.

Άλλοι τρόποι λήψης του UC Player στον υπολογιστή;

Εφόσον το UC Player δεν είναι διαθέσιμο για υπολογιστή, πρέπει να βασιστείτε μόνο στους εξομοιωτές Android. Έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για εξομοιωτές Android.

Έχουμε ήδη μοιραστεί ένα λεπτομερές άρθρο σχετικά με τους καλύτερους εξομοιωτές Android για υπολογιστή για την εκτέλεση εφαρμογών και παιχνιδιών Android στα Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να εκτελέσετε το UC Player στον υπολογιστή σας.

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης του UC Player σε υπολογιστή με Windows. Για την καλύτερη εμπειρία, συνιστάται η εκτέλεση της εφαρμογής σε Android. Η εκτέλεση της εφαρμογής για κινητά σε υπολογιστή σίγουρα θα χάσει ορισμένες λειτουργίες. 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *