Τα 10 καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο TikTok το 2022

Τα 10 καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο TikTok

Το TikTok είναι μια σύντομη εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο που τράβηξε την προσοχή των ανθρώπων με τη μοναδική ιδέα της. Παρόλο που το TikTok έχει απαγορευτεί σε πολλές περιοχές, εκατομμύρια χρήστες εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν παγκοσμίως.

Μπορεί να δείτε άτομα να μοιράζονται βίντεο TikTok σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram κ.λπ. Αυτό καθορίζει την τρέλα της μικρού μήκους εφαρμογής κοινής χρήσης βίντεο TikTok.

Λήψη TikTok σε υπολογιστή

Κατεβάστε το TikTok για Mac

Ενώ το TikTok σάς προσφέρει κάθε δυνατότητα που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε ιογενή βίντεο, χάνει ένα σημαντικό – τη δυνατότητα λήψης βίντεο από την εφαρμογή. Εφόσον το TokTik δεν σας προσφέρει καμία επιλογή για λήψη των βίντεο που κοινοποιούνται στην πλατφόρμα, πρέπει να βασιστείτε σε εφαρμογές ή ιστότοπους λήψης βίντεο τρίτων για τη λήψη των βίντεο.

10 καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο TikTok

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τους καλύτερους τρόπους λήψης βίντεο TikTok , έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες εφαρμογές, εργαλεία και ιστότοπους για λήψη βίντεο TikTok. Ας αρχίσουμε.

1. SnapTok

Λοιπόν, το SnapTok είναι μια δωρεάν εφαρμογή λήψης βίντεο για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Με το SnapTok, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο TikTok σε υψηλή ποιότητα.

Η λήψη βίντεο TikTok με το SnapTok είναι αρκετά εύκολη. πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, να επικολλήσετε τον σύνδεσμο στην εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε και να πατήσετε το κουμπί λήψης.

Το βίντεο TikTok θα ληφθεί στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας. Μετά τη λήψη, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα βίντεο TikTok εκτός σύνδεσης.

2. Πρόγραμμα λήψης για TikTok

Το Downloader for TikTok είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές λήψης βίντεο TikTok για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Η λήψη βίντεο TikTok με αυτήν την εφαρμογή είναι πολύ εύκολη. Πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή TikTok και να χρησιμοποιήσετε το κουμπί κοινής χρήσης για να μοιραστείτε το βίντεο στο Downloader για το TikTok. Η εφαρμογή Downloader for TikTok θα λάβει αυτόματα το βίντεο και θα το κατεβάσει στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας.

Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store και είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

3. Πρόγραμμα λήψης βίντεο για Tiktok

Το Video Downloader For Tiktok δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι παραπάνω δύο επιλογές. εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν και εύχρηστα προγράμματα λήψης TikTok Android.

Απλώς πρέπει να ανοίξετε το βίντεο TikTok που θέλετε να κατεβάσετε, να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL και να το επικολλήσετε στην εφαρμογή. Η εφαρμογή θα λάβει αυτόματα το βίντεο TikTok και θα σας παρέχει την επιλογή λήψης.

Είναι επίσης το δωρεάν πρόγραμμα λήψης βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα για Android. Συνολικά, το Video Downloader For Tiktok είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λήψης βίντεο TikTok για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

4. TT Downloader

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν και εύχρηστη εφαρμογή λήψης TikTok για Android χωρίς υδατογράφημα, τότε το TT Downloader μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή λήψης TikTok για Android, το TT Downloader κατεβάζει τα αγαπημένα σας βίντεο TikTok και τα αποθηκεύει στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.

Η εφαρμογή είναι 100% δωρεάν για λήψη και χρήση και δεν βάζει υδατογράφημα στα ληφθέντα βίντεο. Το TT Downloader είναι μια εξαιρετική εφαρμογή λήψης βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα για Android.

5. SaveTok

Εάν θέλετε μια επιλογή λήψης βίντεο TikTok στο iPhone , τότε το SaveTok μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Το SaveTok δεν είναι πρόγραμμα λήψης βίντεο TikTok για iOS. είναι απλώς ένας πελάτης σελιδοδεικτών που σας επιτρέπει να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε βίντεο TikTok για μελλοντική προβολή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SaveTok για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας βίντεο και προφίλ TikTik, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής TikTok και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να προβάλετε απευθείας τα αποθηκευμένα βίντεο με αυτήν την εφαρμογή.

6. Σύνολο αρχείων

Το σύνολο των αρχείων είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι διαθέσιμο μόνο για iPhone, μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης αρχείων με πρόγραμμα ανάγνωσης PDF, υποστήριξη αποθήκευσης cloud και πολλά άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Total files για να κατεβάσετε βίντεο TikTok στο iPhone , αλλά πρέπει να γνωρίζετε τον σωστό τρόπο. Για να κατεβάσετε βίντεο TikTok στο iPhone, πρέπει να εγκαταστήσετε το Total files και να πατήσετε το εικονίδιο της υδρογείου.

Αυτό θα ανοίξει ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, θα επικολλήσει τον σύνδεσμο βίντεο TikTok και θα παίξει το βίντεο. Το σύνολο αρχείων θα σας εμφανίσει μια επιλογή λήψης του βίντεο κατά την αναπαραγωγή του βίντεο. Πρέπει να πατήσετε στην επιλογή λήψης και να επιλέξετε την τοποθεσία.

7. Από το SnapT

Το SnapTik δεν είναι εφαρμογή. είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα. Δεδομένου ότι είναι ιστότοπος, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε από τον υπολογιστή και το κινητό σας.

Η λήψη βίντεο TikTok με το SnapTik είναι επίσης αρκετά εύκολη. Απλώς ανοίξτε τον ιστότοπο και επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο TikTok στο πεδίο αναζήτησης. Το εργαλείο Ιστού θα λάβει αυτόματα τον σύνδεσμο και θα παρέχει μια επιλογή λήψης.

8.SSSTIKTOK

Το SSSTIKTOK μοιάζει πολύ με τον ιστότοπο Snaptik που παραθέσαμε παραπάνω. Είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα , το οποίο είναι δωρεάν για πρόσβαση και χρήση.

Το SSSTIKTOK έχει επίσης την εφαρμογή του διαθέσιμη για Android στο Google Play Store. Ως εκ τούτου, οι χρήστες Android μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή για να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους βίντεο TikTok στα smartphone τους.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο SSSTIKTOK από το iPhone σας και να κατεβάσετε βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα. Συνολικά, το SSSTIKTOK είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για δωρεάν λήψη βίντεο TikTok.

9. TikMate

Το TikMate είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο για το TikTok που μπορεί να κατεβάσει βίντεο χωρίς υδατογράφημα. Ο ιστότοπος μπορεί να κατεβάσει σχεδόν κάθε βίντεο σε μορφή MP4 στη συσκευή σας.

Η λήψη βίντεο TikTok με το TikMate είναι επίσης αρκετά εύκολη. Απλώς ανοίξτε τον ιστότοπο, επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο TikTok και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη.

Η ιστοσελίδα είναι επίσης responsive, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και στο smartphone σας. Έτσι, εάν θέλετε να κατεβάσετε βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα και οποιαδήποτε εγκατάσταση εφαρμογής, το TikMate μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς,

10. TT Downloader

Αυτή είναι μια επέκταση του Google Chrome που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη ενός ή πολλαπλών βίντεο TikTok με ένα μόνο κλικ. Δεδομένου ότι είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης ιστού, το TT Downloader μπορεί να κατεβάσει και να αποθηκεύσει τα βίντεο στον υπολογιστή σας.

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε βίντεο με τις επεκτάσεις του TT Downloader. Απλώς ανοίξτε το βίντεο TikTok και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη στην επάνω δεξιά γωνία του βίντεο.

Η επέκταση θα κατεβάσει αυτόματα τα βίντεο σε υψηλή ποιότητα στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, η επέκταση έχει μερικά σφάλματα που εμποδίζουν τους χρήστες να κάνουν λήψη βίντεο μερικές φορές.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες επιλογές για λήψη βίντεο TikTok. 

Κατεβάστε το TikTok για Mac

Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok

TikTok Dark Mode

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *