Πώς να δείτε ποιος είδε το προφίλ και τα βίντεό σας στο TikTok

Αν είστε περίεργοι για το ποιος παρακολουθεί τα βίντεό σας στο TikTok , μπορείτε να ελέγξετε απευθείας από το προφίλ σας. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να πείτε ποιος παρακολουθεί περισσότερο το περιεχόμενό σας, αλλά μπορεί επίσης να είναι χρήσιμος για τον εντοπισμό ενοχλητικών τρολ.

Αυτή είναι μια σχετικά νέα δυνατότητα, επομένως ίσως χρειαστεί να την ενεργοποιήσετε για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο. Δυστυχώς, μπορείτε να δείτε μόνο ποιος είδε το προφίλ σας, όχι τα βίντεό σας – αυτή η δυνατότητα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη και πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμη. Φανταστείτε πόσο δύσκολο θα ήταν να περιηγηθείτε σε 100.000+ ονόματα σε ένα viral βίντεο.

Εάν δεν βλέπετε αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει να ενημερώσετε τη νέα έκδοση της εφαρμογής TikTok. Το να διατηρείτε την εφαρμογή σας ενημερωμένη κάνει περισσότερα από το να διασφαλίζει ότι έχετε πρόσβαση στα καλύτερα εργαλεία – βοηθά επίσης στο απόρρητο.

Πώς να δείτε το ιστορικό προβολής του προφίλ σας στο TikTok

Ο αριθμός των προβολών που λαμβάνετε στο προφίλ σας είναι ένας σταθερός δείκτης του είδους της έλξης που έχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλές απόψεις υποδηλώνουν ότι ο λογαριασμός σας στο TikTok προκαλεί ενδιαφέρον ή τουλάχιστον διαμάχη. Λίγες μόνο προβολές σημαίνουν ότι μπορεί να έχετε ακόμα να κάνετε πολλά.

Ανοίξτε το TikTok και πατήστε το εικονίδιο Προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.
Πατήστε το εικονίδιο Eye στο επάνω μέρος της οθόνης δίπλα στο όνομά σας.

Πατήστε Ενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Προβολή Ιστορικού προφίλ.

Μόλις ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να δείτε ποιος έχει δει το προφίλ σας τις τελευταίες τριάντα ημέρες. Ωστόσο, θα εμφανίζει και άλλα άτομα όταν βλέπετε το προφίλ τους. Εάν κάποιος δεν έχει ενεργοποιημένη αυτήν τη δυνατότητα και δει το προφίλ σας, το όνομα χρήστη του θα εμφανίζεται ως “tiktokuserXXXXXX” ή κάποια παραλλαγή.

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία ανά πάσα στιγμή, ως εξής:

Πατήστε το εικονίδιο Eye (το TikTok θα το αντικαταστήσει με μια φωτογραφία προφίλ του τελευταίου ατόμου που είδε το προφίλ σας).

Πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία.
Πατήστε την εναλλαγή στο κάτω μέρος της οθόνης για να απενεργοποιήσετε το ιστορικό προβολής προφίλ.

Ενώ έχετε τραβήξει το ιστορικό προβολής του προφίλ σας, μπορείτε να δείτε ποιους από τους χρήστες του TikTok που είδαν το προφίλ σας ακολουθείτε, ποιοι σας ακολουθούν και αυτούς με τους οποίους είστε ήδη φίλοι. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε οποιονδήποτε με ένα μόνο πάτημα.

Πώς να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προβολές βίντεο

Αν και δεν μπορείτε να δείτε ποιος είδε συγκεκριμένα το προφίλ σας, μπορείτε να αποκτήσετε πολλές πληροφορίες σχετικά με άλλες μετρήσεις, όπως πόσες φορές το βίντεο παρακολουθήθηκε πλήρως, το κοινό στο οποίο έφτασε και ακόμη και πού εμφανίστηκε το βίντεο στη ροή κάποιου .

Επιλέξτε ένα από τα βίντεο TikTok για τα οποία θέλετε να μάθετε περισσότερα.
Στην κάτω δεξιά γωνία, θα δείτε μια επιλογή για Περισσότερα δεδομένα. Πατήστε το για να δείτε πρόσθετες μετρήσεις.

Για να κατανοήσετε αυτές τις πληροφορίες, πρέπει πρώτα να καταλάβετε τι σημαίνουν τα δεδομένα. Τα εργαλεία δημιουργού του TikTok παρέχουν ισχυρή λειτουργικότητα που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την ανακάλυψή σας. Εάν θέλετε περισσότερους ακόλουθους, θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτές τις δυνατότητες.

Ο συνολικός χρόνος αναπαραγωγής παραθέτει τον αθροιστικό χρόνο παρακολούθησης του βίντεο σε όλους τους θεατές και σε όλες τις αναπαραγωγές.
Ο μέσος χρόνος παρακολούθησης είναι το χρονικό διάστημα που κάποιος βλέπει το βίντεο. Θέλετε να στοχεύσετε σε πλήρεις παρακολουθήσεις βίντεο έναντι μόνο μερικών προβολών, καθώς αυτό αυξάνει τη θέση σας στον αλγόριθμο του TikTok.
Το πλήρες βίντεο που παρακολουθήσατε είναι αυτονόητο. είναι το ποσοστό των θεατών που παρακολούθησαν το βίντεό σας μέχρι το τέλος.
Προσεγγισμένο κοινό είναι ο συνολικός αριθμός των ατόμων που είδαν το βίντεό σας. Αυτό είναι διαφορετικό από τον αριθμό προβολών, καθώς ένα άτομο μπορεί να παρακολουθήσει το βίντεο πολλές φορές.

Κάτω από αυτές τις ρυθμίσεις, θα δείτε δύο ακόμη ενότητες.

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Smartphone, Display 6.9″ Dynamic AMOLED 2X, 3 fotocamere, 256GB Espandibili, RAM 12GB, Batteria 4500mAh, Hybrid Sim+eSIM, Android 10, Mystic Black [Versione Italiana]

Οι προβολές βίντεο ανά ενότητα σάς δείχνουν πώς το βίντεό σας έφτασε στο κοινό, είτε μέσω της ενότητας Για εσάς , από το προσωπικό σας προφίλ, τους ακόλουθούς σας ή μέσω ενός ήχου, αναζήτησης ή hashtag. Όσο περισσότερες προβολές έχετε από την ενότητα Για εσάς, τόσο το καλύτερο – σημαίνει ότι προσεγγίζετε το κοινό που θέλετε.

Οι προβολές βίντεο ανά περιοχή σάς δείχνουν από ποιο μέρος του κόσμου βλέπουν οι άνθρωποι το TikTok σας. Ως επί το πλείστον, το TikTok θα εμφανίζει το βίντεό σας σε άτομα από τη χώρα σας σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία.

Ενώ μπορείτε να ελέγξετε μεμονωμένα βίντεο, το TikTok σάς παρέχει επίσης εργαλεία για την ανάλυση ολόκληρου του λογαριασμού σας.

Επιλέξτε τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας του προφίλ σας.
Πατήστε Εργαλεία δημιουργού > Analytics.

Από αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να δείτε την απόδοση και την ανάπτυξη του λογαριασμού τις τελευταίες 7, 28 ή 60 ημέρες και να ρυθμίσετε ένα προσαρμοσμένο εύρος. Αυτό θα δείξει πόση αφοσίωση έχουν λάβει συνολικά τα βίντεό σας, το καθαρό κέρδος των ακολούθων σας και πολλά άλλα.

Στο επάνω μέρος της οθόνης υπάρχουν πολλές καρτέλες: Περιεχόμενο, Ακόλουθοι και ΖΩΝΤΑΝΑ.

Το περιεχόμενο δείχνει τον αριθμό των βίντεο που έχετε δημιουργήσει τις τελευταίες επτά ημέρες και τα βίντεό σας με την τάση – αυτά με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη την περασμένη εβδομάδα.

Οι ακόλουθοι εμφανίζουν την αύξηση του αριθμού των ακολούθων σας την τελευταία εβδομάδα, παρέχοντάς σας έναν ρυθμό ανάπτυξης και την αναλογία φύλου μεταξύ ανδρών και γυναικών θεατών για τους ακόλουθούς σας. Μπορείτε επίσης να δείτε ακριβώς από πού προήλθαν οι θεατές σας.

Το LIVE Analytics σάς δείχνει λεπτομέρειες σχετικά με ζωντανό περιεχόμενο. Εάν δεν δημιουργήσετε ζωντανό περιεχόμενο, αυτή η καρτέλα θα είναι λιγότερο χρήσιμη.

YouTube, Το Instagram σχεδιάζει να αποτρέψει την κοινή χρήση βίντεο στο TikTok(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκλείσετε χρήστες

Εάν ένα άτομο βλέπει το προφίλ σας περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο (και αφήνει επιβλαβή σχόλια στο πέρασμά του), μπορεί να έχετε κάποιον που παρακολουθεί το Διαδίκτυο. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μαστίζονται από συγκεκριμένους χρήστες που τους αρέσει να παρενοχλούν άλλους. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσετε τα κίνητρά τους, μπορείτε να τους αποκλείσετε.

Επιλέξτε το προφίλ του παραβάτη χρήστη και πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

Επιλέξτε Αποκλεισμός.

Όταν εμφανιστεί η οθόνη επιβεβαίωσης, επιλέξτε Αποκλεισμός άλλη μια φορά.

Εάν αποκλείσετε έναν χρήστη, δεν θα μπορεί πλέον να βλέπει το περιεχόμενό σας ή να αφήνει σχόλια σε κανένα από τα βίντεό σας.

 

Πώς να μεταφέρετε βίντεο Chromecast Tiktok στην τηλεόραση [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy