Πώς να εμποδίσετε τους ανθρώπους να σας προσθέτουν σε ομάδες WhatsApp

Πώς να εμποδίσετε τους ανθρώπους να σας προσθέτουν σε ομάδες WhatsApp

Αν μιλάμε κυρίως για Android, υπάρχουν πολλές εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων στο Google Play Store. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν πλησιάζει το WhatsApp όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Το WhatsApp για Android διαθέτει φανταστικές λειτουργίες όπως φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, αυτοκόλλητα, υποστήριξη GIF κ.λπ., που δεν αποτυγχάνει ποτέ να τραβήξει τα μάτια των χρηστών.

Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά, οι ομάδες WhatsApp παραμένουν το πιο κυρίαρχο χαρακτηριστικό. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα και να προσθέσετε επαφές για να ξεκινήσετε μια συνομιλία στο WhatsApp. Ομοίως, άλλοι μπορούν επίσης να σας προσθέσουν στην ομάδα. Αν και η δυνατότητα Ομαδικής συνομιλίας είναι χρήσιμη, μερικοί άνθρωποι ενοχλούνται όταν προστίθενται σε τυχαίες ομάδες WhatsApp.

Πώς να εμποδίσετε άλλους να αλλάξουν την ταπετσαρία των Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για να σταματήσετε τους ανθρώπους να σας προσθέτουν σε ομάδες WhatsApp

Ωστόσο, για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων, η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων και VoIP μεταξύ πλατφορμών κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ποιος μπορεί να τις προσθέσει στις ομάδες WhatsApp. Η λειτουργία θα εμποδίσει άλλους να σας προσθέσουν σε τυχαίες ομάδες WhatsApp .

1. Μεταβείτε στο Google Play Store και ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp Android.

2. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε το WhatsApp και πατήστε Ρυθμίσεις .

 

3. Στο επόμενο βήμα, πατήστε Λογαριασμός .

 

4. Στη σελίδα Λογαριασμοί, πατήστε Απόρρητο .

Πώς να σταματήσετε τους θορύβους τυχαίας σύνδεσης/αποσύνδεσης USB στα Windows(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Στην περιοχή Απόρρητο, θα δείτε μια νέα επιλογή Ομάδες . Πατήστε πάνω του.

 

6. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή που θέλετε κάτω από την επιλογή «Ποιος μπορεί να με προσθέσει σε ομάδες». Εάν δεν θέλετε να προστεθείτε στις ομάδες WhatsApp από άγνωστες επαφές, επιλέξτε «Οι Επαφές μου».

7. Εάν δεν θέλετε να σας προσθέσει κανείς στις ομάδες WhatsApp, επιλέξτε «Οι επαφές μου εκτός από.. » και επιλέξτε όλες τις επαφές. Αυτό θα εμποδίσει όλες τις επαφές σας στο WhatsApp να σας προσθέσουν σε ομάδες.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα WhatsApp που δεν λειτουργεί στο Android (6 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εμποδίσετε τους ανθρώπους να σας προσθέτουν στις ομάδες WhatsApp. Εάν έχετε άλλες αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με το πώς να εμποδίσετε τους ανθρώπους να σας προσθέσουν στις ομάδες WhatsApp. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό και μπορεί να αποτρέψει τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να εμποδίσετε άλλους να σας προσθέσουν στις ομάδες WhatsApp, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Το WhatsApp παρουσιάζει νέα δυνατότητα για να προσθέσει οποιοδήποτε Emoji ως αντίδραση μηνύματος(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *