Οι 7 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα PDF για Android το 2023

Όλοι ασχολούμαστε τακτικά με αρχεία PDF. Ωστόσο, τα αρχεία PDF είναι δύσκολο να επεξεργαστούν σε ασφαλή μορφή αρχείου. Ακόμα κι αν επεξεργάζεστε αρχεία PDF στο Android, χρειάζεστε πολλές άλλες εφαρμογές για καλύτερες δυνατότητες διαχείρισης.

Σε όλους μας αρέσει μερικές φορές να μετατρέπουμε αρχεία κειμένου, τιμολόγια, αποδείξεις, φόρμες, επαγγελματικές κάρτες κ.λπ., σε αρχεία PDF. Η μετατροπή τιμολογίων, αποδείξεων, εντύπων κ.λπ. σε PDF φαίνεται πιο επαγγελματική και χρησιμεύει ως ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους κοινής χρήσης εγγράφων στο διαδίκτυο.

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Android, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές μετατροπέα PDF τρίτων για να μετατρέψετε τις σημειώσεις, τις αποδείξεις, τα τιμολόγιά σας, τις φόρμες, τις επαγγελματικές κάρτες και οτιδήποτε άλλο σας σε έγγραφα PDF.

Ο ρόλος ενός μετατροπέα PDF είναι να μετατρέψτε το PDF σε άλλες μορφές όπως Microsoft Word, Image, eBook, PowerPoint κ.λπ., ή το αντίστροφο.

Διαβάστε επίσης: Πώς να προστατέψετε αρχεία PDF με κωδικό πρόσβασης

7 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα PDF για Android

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα PDF για Android smartphones. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1) Γραφείο WPS

Γραφείο WPS

Το WPS Office είναι μια πλήρης δωρεάν εφαρμογή σουίτα γραφείου για smartphone Android. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με αρχεία Word, PDF και Excel.

Όσον αφορά το PDF, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WPS Office για να διαβάσετε αρχεία PDF, να σαρώσετε έγγραφα σε χαρτί σε PDF, να προσθέσετε υπογραφές PDF και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, έχετε επίσης επιλογές διαχωρισμού και συγχώνευσης PDF.

Επιπλέον, το WPS Office υποστηρίζει τη μετατροπή όλων των εγγράφων του γραφείου, όπως Word, Text, Excel, PowerPoint κ.λπ., σε PDF.

2) Adobe Scan

Adobe Scan

Το Adobe Scan είναι μια εφαρμογή OCR για Android που χρησιμοποιείται κυρίως για τη σάρωση αποδείξεων, χειρόγραφων σημειώσεων, εγγράφων, φωτογραφιών και πολλά άλλα.

Αν και το Adobe Scan ειδικεύεται στην εξαγωγή κειμένου από μια φωτογραφία, μετατρέπει το σαρωμένο κείμενο σε PDF.

Με το Adobe Scan, μπορείτε να σαρώσετε οποιοδήποτε τύπο εγγράφου και να τα μετατρέψετε σε PDF. Ωστόσο, δεν μπορείτε να μετατρέψετε υπάρχοντα αρχεία PDF.

3) Μετατροπέας PDF

Μετατροπέας PDF

Το PDF Converter είναι μια πλήρης εφαρμογή μετατροπέα PDF στο Google Play Store. Μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε εικόνα σε μορφή PDF.

Με το PDF Converter, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε σημειώσεις, τιμολόγια, φόρμες, επαγγελματικές κάρτες, πιστοποιητικά, λευκούς πίνακες κ.λπ., σε έγγραφο PDF.

Εκτός από τη μετατροπή αρχείων σε PDF, το PDF Converter προσφέρει άλλες δυνατότητες, όπως αντιστροφή αρχείων PDF, επεξεργασία αρχείων PDF και πολλά άλλα.

4) στοιχείο PDF

Χρήση του στοιχείου PDF

Λοιπόν, το PDFelement είναι ένας επεξεργαστής PDF που σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Με το PDFelement, μπορείτε να διαβάζετε, να επεξεργάζεστε, να σχολιάζετε και να μετατρέπετε αρχεία PDF εν κινήσει.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το PDFelement για να υπογράψετε έγγραφα PDF. Το καλό με το PDFelement είναι ότι σας επιτρέπει να εξάγετε PDF σε διαφορετικές μορφές όπως Excel, PPT, Word, EPUB, HTML και άλλα.

Ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να θυμούνται ότι ορισμένες δυνατότητες μετατροπέα PDF περιορίστηκαν μόνο στην έκδοση premium.

5) Μετατροπέας PDF

Μετατροπέας PDF

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη και ελαφριά εφαρμογή Android για τη μετατροπή εγγράφων PDF σε κοινές μορφές αρχείων και αντίστροφα, τότε το PDF Converter μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Με το PDF Converter, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε οποιοδήποτε έγγραφο PDF σε Excel, PowerPoint, CAD, Word, JPG ή ακόμα και σε ένα απλό αρχείο κειμένου.

Το PDF Converter υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα OCR, επιτρέποντάς σας να σαρώσετε έγγραφα ή φωτογραφίες. Συνολικά, το PDF Converter είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετατροπής PDF για smartphone Android.

6) Δημιουργός PDF

Δημιουργός PDF

Το PDF Maker είναι βασικά μια πλήρης εφαρμογή δημιουργίας PDF για Android που φέρνει διάφορες χρήσιμες λειτουργίες. Με το PDF Maker, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τις εικόνες σας σε PDF, να διαβάσετε αρχεία PDF κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να συμπιέσετε το αρχείο PDF για να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου τους. Εκτός από όλα αυτά, έχετε επίσης ένα βασικό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF, σαρωτή PDF κ.λπ. Συνολικά, το PDF Maker είναι μια εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή μετατροπέα PDF για Android για εργασία με εικόνες.

7) iLovePDF

iLovePDF

Το iLovePDF είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης PDF για Android. Η εφαρμογή σάς προσφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας PDF, μετατροπέα και σαρωτή. Αν μιλάμε για επεξεργασία PDF, το iLovePDF σάς επιτρέπει να συμπληρώνετε και να υπογράφετε φόρμες, να προσθέτετε σχολιασμούς PDF κ.λπ.

Όσον αφορά τη μετατροπή PDF, η εφαρμογή υποστηρίζει μετατροπές JPG σε PDF, μετατροπή PDF σε επεξεργάσιμες μορφές γραφείου, εξαγωγή εικόνων από PDF κ.λπ.

Εκτός από αυτά τα πράγματα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το iLovePDF για συμπίεση, συγχώνευση, διαχωρισμό, περιστροφή και προστασία των αρχείων PDF σας με κωδικό πρόσβασης.

Η μετατροπή και η επεξεργασία αρχείων PDF είναι εύκολη στο Android. πρέπει να γνωρίζετε τα σωστά εργαλεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να μετατρέψετε αρχεία PDF δωρεάν και εν κινήσει. Ρίξτε το όνομα της εφαρμογής στα παρακάτω σχόλια εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές.

καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone

Τρόπος δημιουργίας αρχείων PDF Chromecast

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *