εφαρμογές δίαιτας για iPhone

13 καλύτερες εφαρμογές δίαιτας για iPhone το 2024

Η υγεία είναι ο πρώτος καλύτερος φίλος σας και θα πρέπει να τη φροντίζετε. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, έχει γίνει ευκολότερο να φροντίζουμε την υγεία μας. Παίρνετε πολλά εργαλεία υγείας και εφαρμογές παρακολούθησης δίαιτας για να σας βοηθήσουν να χάσετε επιπλέον βάρος και να διατηρήσετε καλή υγεία.

Όπως μια σωματική προπόνηση, η πρόσληψη τροφής είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της φόρμας και της υγείας. Χρησιμοποιώντας ένα iPhone, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές διατροφής για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα διατροφής που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερες Διατροφικές Εφαρμογές Android για απώλεια βάρους

13 καλύτερες εφαρμογές δίαιτας για iPhone

Ως εκ τούτου, για να διατηρήσετε μια υγιεινή διατροφή, θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές δίαιτας για το iPhone σας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές διατροφής για iPhone που δεν θα μετανιώσατε ποτέ. Ας αρχίσουμε.

1. MyFitnessPal

MyFitnessPal

Το MyFitnessPal είναι μια δωρεάν εφαρμογή υγείας και διατροφής για iPhone που σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να παρακολουθείτε την πρόοδο προς τη διατροφή, το νερό, τη φυσική σας κατάσταση και άλλα πράγματα.

Το MyFitnessPal διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων με περισσότερα από 14 εκατομμύρια τρόφιμα και υποστηρίζει την καταγραφή τροφίμων σαρώνοντας τους γραμμωτούς κώδικες. Εκτός αυτού, το MyFitnessPal προσφέρει περισσότερες από 500 υγιεινές συνταγές εστιασμένες στον στόχο και 50 προπονήσεις για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα και υγιείς.

2. Το χάνω!

Το χάνω!

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή διατροφής για iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα και με υγιεινό τρόπο, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Lose It! App.

Το χάνω! είναι μια από τις καλύτερες και τέλειες εφαρμογές δίαιτας για χρήστες iPhone που προσφέρει πολλές επιλογές. Μπορείτε να δείτε τα βασικά προγράμματα διατροφής δωρεάν, ενώ τα πιστοποιημένα και αποτελεσματικά είναι διαθέσιμα μόνο στο επί πληρωμή επίπεδο.

Εκτός από τα σχέδια διατροφής, Χάστε το! μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μετρητής θερμίδων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τις θερμίδες σας χρησιμοποιώντας γραμμωτούς κώδικες και μηχανές αναζήτησης.

3. Noom

Noom

Το Noom είναι μια εφαρμογή για iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να γίνετε υγιείς. Η εφαρμογή σας παρακινεί να τρώτε λιγότερο και να κινείστε περισσότερο. Το κάνει παρέχοντάς σας καταγραφή τροφίμων και μέτρηση θερμίδων.

Η εφαρμογή έχει επίσης πολλές απλές και υγιεινές συνταγές σχεδιασμένες για απώλεια βάρους. Εκτός αυτού, έχει πάνω από 1000 διαδραστικά μαθήματα για τη διατήρηση της καλής υγείας. Συνολικά, το Noom είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διατροφής για iPhone που δεν πρέπει να χάσετε.

4. GetFit

GetFit

Το GetFit είναι μια εφαρμογή σχεδιασμού διατροφής και γευμάτων για iPhone που σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να είστε καλά στην υγεία σας και να κάνετε πιο έξυπνες επιλογές τροφίμων.

Λαμβάνετε πολλά προγράμματα διατροφής με το GetFit και καθένα από αυτά έχει σχεδιαστεί από επαγγελματία διατροφολόγο.

Επίσης, για να χάσετε βάρος, η εφαρμογή προσφέρει κάτι που ονομάζεται μετρητής πρόχειρου φαγητού που σας λέει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των προϊόντων που καταναλώνετε.

5. DietBet

DietBet

Το DietBet είναι μια από τις πιο μοναδικές εφαρμογές διατροφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ στο iPhone σας. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή την εφαρμογή για να χάσουν βάρος.

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, η DietBet είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους ποντάροντας στον εαυτό σας. Έχει μια πολύ ενεργή κοινότητα όπου μπορείτε να συμμετέχετε και να στοιχηματίζετε.

Πρέπει να συμμετάσχετε σε ένα παιχνίδι τοποθετώντας ένα στοίχημα. Τα παιχνίδια στη DietBet συνήθως σας ζητούν να πετύχετε βάρος μέσα σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Τα μέλη της κοινότητας έθεσαν τα στοιχήματα και το ποσό του βραβείου διανεμήθηκε σε όλους τους νικητές.

6. My Diet Coach

My Diet Coach

Αν θέλετε να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή My Diet Coach. Το My Diet Coach είναι μια εφαρμογή απώλειας βάρους που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε μερικά κιλά γρήγορα και μόνιμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το My Diet Coach για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας στην απώλεια βάρους, να παρακολουθείτε τι τρώτε, να μετράτε θερμίδες, να παρακολουθείτε μακροεντολές και πολλά άλλα. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί μόνο για προγραμματισμό δίαιτας και απώλεια βάρους. δεν έχει οδηγούς προπόνησης.

7. 8fit Workouts & Meal Planner

8fit Workouts & Meal Planner

Λοιπόν, το 8fit Workouts & Meal Planner είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές στην ενότητα Fitness & διατροφή. Η εφαρμογή βάζει τους ειδικούς της φυσικής κατάστασης και της διατροφής στην τσέπη σας.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, πρέπει να προσδιορίσετε τον στόχο ευεξίας σας και να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας. Επιπλέον, μπορείτε να μετράτε και να παρακολουθείτε το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης, να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προπονήσεις και προγράμματα γευμάτων και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή 8fit Workouts & Meal Planner παρέχει συμβουλές και οδηγούς διατροφής, εβδομαδιαίες υγιεινές συνταγές, ασκήσεις καύσης λίπους, ενημερωτικά βίντεο προπόνησης και πολλά άλλα.

8. Lifesum

Lifesum

Το Lifesum είναι μια αρκετά δημοφιλής εφαρμογή iPhone στη λίστα που σας παρέχει έναν μετρητή θερμίδων και έναν ιχνηλάτη άσκησης. Όντας μετρητής θερμίδων από μόνος του, το Lifesum σας εμφανίζει αυτόματα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το φαγητό που έχετε εισάγει. Σας δείχνει τις συνολικές θερμίδες, λίπη, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες κ.λπ.

Η δωρεάν έκδοση του Lifesum έχει περιορισμένες επιλογές και οι περισσότεροι χρήστες θα παρέμεναν δυσαρεστημένοι με αυτήν. Για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του Lifesum, πρέπει να εγγραφείτε στο Lifesum Premium.

Το Lifesum παρέχει διάφορες δίαιτες, πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη συνταγών, λεπτομερείς διατροφικές πληροφορίες, παρακολούθηση σωματικών μετρήσεων και πολλά άλλα.

9. Καλυτέρα εγώ

Καλυτέρα εγώ

Λοιπόν, το BetterMe χρησιμεύει ως προπονητής προπόνησης και διατροφής για εσάς. Η εφαρμογή υποστηρίζεται από πραγματικούς ανθρώπους προπονητές που σας βοηθούν με μια προπόνηση αλλά και σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για να πετύχετε στόχους φυσικής κατάστασης.

Η εφαρμογή έχει προπονήσεις για οποιοδήποτε επίπεδο, διάφορες πρακτικές καρδιο και γιόγκα, εύκολα προγράμματα γευμάτων και πολλά άλλα.

Η premium έκδοση του BetterMe παρέχει επίσης υποστήριξη από πιστοποιημένους προπονητές σε όλο τον κόσμο. Συνολικά, το BetterMe είναι μια εξαιρετική εφαρμογή δίαιτας και απώλειας βάρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

10. FatSecret

FatSecret

Το FatSecret μπορεί να μην είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές παρακολούθησης δίαιτας και απώλειας βάρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα iPhone. Με το FatSecret, μπορείτε να παρακολουθείτε το φαγητό, την άσκηση και το βάρος σας.

Διαθέτει σαρωτή γραμμωτού κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γνωρίζετε τις διατροφικές πληροφορίες του φαγητού που πρόκειται να φάτε. Εκτός αυτού, λαμβάνετε επίσης ένα ημερολόγιο ασκήσεων για να παρακολουθείτε τις ασκήσεις και ένα ημερολόγιο διατροφής για να καταγράφετε το πρόγραμμα διατροφής σας μαζί με τις θερμίδες που καταναλώσατε και κάψατε.

11. Πρόγραμμα διατροφής

Πρόγραμμα διατροφής

Το Diet Plan είναι μια απόλυτη εφαρμογή απώλειας βάρους για iPhone που παρέχει ισορροπημένα και θρεπτικά προγράμματα διατροφής ελεγχόμενων από θερμίδες.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετική για όσους θέλουν να χάσουν βάρος ή να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Διατροφικού Προγράμματος περιλαμβάνουν προγράμματα διατροφής σε 18 διαφορετικές κατηγορίες, ειδική λίστα αγορών, παρακολούθηση βάρους, ιστορικό βάρους κ.λπ.

12. HealthifyMe

HealthifyMe

Το HealthifyMe είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης για Android που σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας.

Με το HealthifyMe, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την προπόνησή σας, την πρόσληψη νερού, τον ύπνο, την απώλεια βάρους κ.λπ. Για να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε φόρμα, σας προσφέρει επίσης βίντεο προπόνησης στο σπίτι.

Αν μιλάμε για τα χαρακτηριστικά διατροφής, η εφαρμογή μπορεί να σας συνδέσει με επαγγελματίες διατροφολόγους και διαιτολόγους για να καταλήξετε σε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα διατροφής.

13. Καλύτερα μαζί

Καλύτερα μαζί

Το BetterTogether είναι η απόλυτη εφαρμογή δίαιτας για iPhone για να χάσετε βάρος γρήγορα και με υγιεινό τρόπο. Η ίδια η εφαρμογή δεν προσφέρει σχέδια διατροφής. Αντίθετα, παρέχει πρόσβαση σε συμβουλές διαιτολόγου μετά από ηλεκτρονική διαβούλευση.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνουν έναν ιχνηλάτη νερού, αριθμομηχανή BMI (Δείκτη Μάζας Σώματος), μετρητή βημάτων, δυνατότητα ορισμού στόχων απώλειας βάρους κ.λπ.

Βασικά, το BetterTogether έχει όλα όσα θα χρειαστείτε για να επιτύχετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους.

Αυτές οι εφαρμογές διατροφής για iPhone θα σας βοηθήσουν να χάσετε λίπος ή να αποκτήσετε υγιές βάρος. Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές διατροφής για iPhone που πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα. Ενημερώστε μας εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές διατροφής ή άσκησης στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :13 καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για Android

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *