εφαρμογές μετρητή θερμίδων για iPhone

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για iPhone το 2023

Εάν είστε υπέρβαροι και θέλετε να χάσετε κάποια επιπλέον κιλά, η παρακολούθηση της πρόσληψης θερμίδων σας είναι το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε. Όπως και οι τακτικές προπονήσεις, η σωστή διατροφή είναι σημαντική για την απώλεια βάρους.

Μια σωστή διατροφή με υγιεινό τρόπο ζωής + προγράμματα προπόνησης οδηγεί σε υγιή απώλεια βάρους και καλύτερη υγεία. Εάν έχετε iPhone, η παρακολούθηση της πρόσληψης τροφής και των θερμίδων σας θα ήταν πολύ εύκολη, χάρη στον αριθμό των εφαρμογών μέτρησης θερμίδων που είναι διαθέσιμες στο Apple App Store.

Οι εφαρμογές μετρητή θερμίδων για το iPhone μπορούν να παρακολουθούν την καθημερινή διατροφή, τις μακροεντολές και την πρόσληψη νερού. Μερικά από αυτά μπορούν επίσης να προτείνουν μια σωστή διατροφή για να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας για απώλεια βάρους.

Διαβάστε επίσης: 13 καλύτερες εφαρμογές δίαιτας για iPhone 

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για iPhone

Έτσι, αν ψάχνετε τρόπους για να παρακολουθείτε τις θερμίδες στο iPhone σας, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικά από τα καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετρητή θερμίδων για το iPhone. Ας αρχίσουμε.

1. Το χάνω!

Το χάνω!

Το χάνω! είναι η απόλυτη εφαρμογή iPhone για μέτρηση θερμίδων, παρακολούθηση διατροφής και διαλείπουσα νηστεία. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να απορρίψετε τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές που σας εμποδίζουν να επιτύχετε τους στόχους βάρους σας.

Η τεράστια βάση δεδομένων τροφίμων του Lose It! είναι το βασικό χαρακτηριστικό του Lose It!. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόσληψη θερμίδων απευθείας στην αρχική σελίδα και η προσθήκη νέων τροφίμων είναι πολύ εύκολη.

Επιπλέον, το Lose It! σας προσφέρει επίσης έναν σαρωτή γραμμωτού κώδικα για τη σάρωση συσκευασμένων τροφίμων. Συνολικά, Χάστε το! είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετρητή θερμίδων για iPhone που δεν πρέπει να χάσετε.

2. FatSecret

FatSecret

Το FatSecret είναι βασικά α εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το φαγητό, την άσκηση και το βάρος σας. Η εφαρμογή φέρνει την υψηλότερης ποιότητας βάση δεδομένων τροφίμων και διατροφής στον κόσμο για να σας δώσει τις θερμίδες οποιουδήποτε πιάτου.

Μαζί με αυτό, το FatSecret σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με την παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων που επιθυμούν να κάνουν μια αλλαγή προς το καλύτερο.

Με το FatSecret, θα λάβετε ένα ημερολόγιο τροφίμων για να παρακολουθείτε το φαγητό σας, να συνδεθείτε με την παγκόσμια κοινότητα, έναν σαρωτή γραμμωτού κώδικα, επιλογές παρακολούθησης άσκησης, έναν ανιχνευτή βάρους, συνταγές και ιδέες για γεύματα κ.λπ.

3. Κρονόμετρο

Κρονόμετρο

Ενώ ο σκοπός του Κρονομέτρου είναι να παρακολουθήστε την πρόσληψη θερμίδωνείναι πολύ πιο ισχυρό από αυτό και μπορεί επίσης να παρακολουθεί τις συνήθειες άσκησης σας.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η εκτεταμένη βάση δεδομένων τροφίμων του Cronometer αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 1,2 εκατομμύρια επαληθευμένα τρόφιμα. Πρέπει να επιλέξετε το φαγητό και να καταγράψετε τα γεύματά σας για να λάβετε μια λεπτομερή κατανομή των θερμίδων, βιταμινών και μετάλλων.

Εκτός από αυτό, το Cronometer έχει επίσης μια επιλογή για ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές και συσκευές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης όπως το Apple Health, το Apple Watch και το Fitbit.

4. Noom

Noom

Παρόλο που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Noom δωρεάν, πρέπει να αγοράσετε το premium πρόγραμμα του για να κάνετε πλήρη χρήση της εφαρμογής.

Το Noom είναι βασικά μια εφαρμογή iPhone που σας δίνει ένα καθαρό, εφαρμόσιμο σχέδιο για να επιτύχετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους. Η εφαρμογή υποστηρίζει την καταγραφή τροφίμων με πάνω από 1 εκατομμύριο είδη τροφίμων, την πρόσβαση σε χιλιάδες απλές, υγιεινές συνταγές, τη λήψη προγραμμάτων γευμάτων από εγγεγραμμένους διαιτολόγους κ.λπ.

Εκτός από την τακτική μέτρηση θερμίδων, το Noom παρέχει προσωπικές πληροφορίες για την υγεία για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και την πρόσληψη νερού, να συνδέσετε την εφαρμογή υγείας σας κ.λπ.

5. Lifesum

Lifesum

Το Lifesum είναι μια εφαρμογή υγείας για iPhone που σας προσφέρει εξατομικευμένη διατροφή και υγιεινή διατροφή στα χέρια σας. Διαθέτει μετρητή θερμίδων που μπορεί να παρακολουθεί τις θερμίδες οποιουδήποτε φαγητού.

Περισσότερο από έναν μετρητή θερμίδων, το Lifesum σας βοηθά επίσης να υιοθετήσετε θρεπτικές δίαιτες που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής και το γούστο σας. Εκτός από αυτά, το Lifesum διαθέτει επίσης έναν ιχνηλάτη Macro που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη.

Ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά του Lifesum περιλαμβάνουν παρακολούθηση νερού, σχέδια διατροφής για απώλεια βάρους, σχέδια διαλείπουσας νηστείας, ενσωμάτωση με ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης κ.λπ.

6. MyNetDiary

MyNetDiary

Το MyNetDiary είναι ένα all-in-one εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης για iPhone. Με αυτό, έχετε έναν απεριόριστο μετρητή θερμίδων, σαρωτή γραμμωτού κώδικα, ιχνηλάτη τροφίμων και μακροεντολών, σχέδια διατροφής κ.λπ.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε δύο παραλλαγές – Δωρεάν και Premium. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει παρακολούθηση φαγητού και άσκησης, καθημερινά μηνύματα προπόνησης, ιχνηλάτες νερού, άρθρα διατροφής/διατροφής κ.λπ.

Εάν η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής δεν είναι αρκετή για να σας πείσει, μπορείτε να αναβαθμίσετε την εφαρμογή στην έκδοση premium για να ξεκλειδώσετε τα προγράμματα διατροφής premium, το εργαλείο εισαγωγής συνταγών ιστού, τον προγραμματισμό μακροεντολών και την ποδηλασία, τη σύνδεση με ιχνηλάτες γυμναστικής κ.λπ.

7. Θερμίδες

Θερμίδες

Το Calory δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές προπονητή διατροφής και διατροφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να μετρήσετε θερμίδες, να οπτικοποιήσετε τους καθημερινούς σας στόχους υγείας, να καταγράψετε τα αγαπημένα σας πιάτα, να ορίσετε προσαρμοσμένες υπενθυμίσεις για να σας κρατούν σε καλό δρόμο κ.λπ.

Η premium έκδοση του Calory προσφέρει περισσότερες δυνατότητες, όπως παρακολούθηση των μακροθρεπτικών συστατικών και της πρόσληψης νερού, δημιουργία προσαρμοσμένων τροφών και συνταγών για καλύτερη υγεία και σάρωση UPC τροφίμων με γραμμωτό κώδικα.

8. MyFitnessPal

MyFitnessPal

Το MyFitnessPal είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή μετρητή υγείας, φυσικής κατάστασης και θερμίδων. Η εφαρμογή παρέχει επιλογές για την παρακολούθηση της προόδου προς τους στόχους διατροφής, νερού, φυσικής κατάστασης και απώλειας βάρους.

Αυτή είναι μια τέτοια εφαρμογή υγείας για το iPhone που σας επιτρέπει να μάθετε για τις συνήθειές σας και να αναλύσετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τι τρώτε για να κάνετε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές, να βρείτε κίνητρα και υποστήριξη και να κατακτήσετε τους στόχους υγείας σας.

Ο ιχνηλάτης θερμίδων του MyFitnessPal σάς επιτρέπει να μετράτε αυτόματα τις θερμίδες και να βλέπετε την καθημερινή σας πρόοδο, να βλέπετε την πρόσληψη μακροθρεπτικών συστατικών, να παρακολουθείτε την πρόσληψη νερού κ.λπ.

Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το MyFitnessPal, πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση του.

9. My Macros+

My Macros+

Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε τρόπους για να χάσετε βάρος, να κερδίσετε μυ ή να διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το Macros+ μου σε κάλυπτε.

Είναι η απόλυτη εφαρμογή παρακολούθησης δίαιτας για iPhone που σας βοηθά να διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η εφαρμογή εμφανίζεται ήδη σε πολλά δημοφιλή περιοδικά και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες.

Όσον αφορά την παρακολούθηση της διατροφής, η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων τροφίμων με περισσότερα από 5 εκατομμύρια είδη.

Παίρνετε επίσης έναν σαρωτή γραμμωτού κώδικα, ορίζετε τους διατροφικούς σας στόχους, παρακολουθείτε το βάρος σας κ.λπ.

10. MacroFactor

MacroFactor

Το MacroFactor είναι βασικά ένα εφαρμογή παρακολούθησης μακροεντολών για iPhone αυτό είναι υπέροχο για το ταξίδι σας για απώλεια βάρους.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στο MacroFactor είναι ότι συνδυάζει καινοτόμους αλγόριθμους καθοδήγησης με αποδεδειγμένη επιστήμη διατροφής και συμπεριφοράς για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους διατροφικούς σας στόχους.

Μαζί με αυτό, η εφαρμογή χρησιμοποιεί έναν δυναμικό αλγόριθμο για να προσαρμόζεται στις αλλαγές στο μεταβολισμό σας και να εξατομικεύει το μακρο-πλάνο σας.

Παίρνετε έναν μετρητή θερμίδων, μια βάση δεδομένων τροφίμων για τη λήψη των μακροεντολών, έναν ιχνηλάτη συνήθειας κ.λπ. Συνολικά, το MacroFactor είναι ένας εξαιρετικός μετρητής θερμίδων για το iPhone που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για iPhone που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές είναι δωρεάν για λήψη και μπορείτε να τις αποκτήσετε από το Apple App Store. Πείτε μας ποια είναι η αγαπημένη σας εφαρμογή μετρητή θερμίδων για το iPhone.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4900

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *