13 καλύτερες εφαρμογές δίαιτας για iPhone το 2023

Η υγεία είναι ο πρώτος καλύτερος φίλος σας και θα πρέπει να τη φροντίζετε. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, έχει γίνει ευκολότερο να φροντίζουμε την υγεία μας. Παίρνετε πολλά εργαλεία υγείας και εφαρμογές παρακολούθησης δίαιτας για να σας βοηθήσουν να χάσετε επιπλέον βάρος και να διατηρήσετε καλή υγεία.

Όπως μια σωματική προπόνηση, η πρόσληψη τροφής είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της φόρμας και της υγείας. Χρησιμοποιώντας ένα iPhone, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές διατροφής σε δημιουργήστε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές δίαιτας για iPhone

Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να διατηρήσετε μια υγιεινή διατροφή, θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές Diet για το iPhone σας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές διατροφής για iPhone δεν θα μετανιωνες ποτε. Ας αρχίσουμε.

1. MyFitnessPal

Το MyFitnessPal είναι ένα δωρεάν εφαρμογή υγείας και διατροφής για iPhone για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να παρακολουθείτε την πρόοδο προς τη διατροφή, το νερό, τη φυσική σας κατάσταση και άλλα πράγματα.

Το MyFitnessPal διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων με περισσότερα από 14 εκατομμύρια τρόφιμα και υποστηρίζει την καταγραφή τροφίμων σαρώνοντας τους γραμμωτούς κώδικες. Εκτός αυτού, το MyFitnessPal προσφέρει περισσότερες από 500 υγιεινές συνταγές εστιασμένες στον στόχο και 50 προπονήσεις για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα και υγιείς.

2. Το χάνω!

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή διατροφής για iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα και με υγιεινό τρόπο, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Lose It! App.

Το χάνω! είναι μια από τις καλύτερες και τέλειες εφαρμογές δίαιτας για χρήστες iPhone που προσφέρει πολλές επιλογές. Μπορείτε να δείτε τα βασικά προγράμματα διατροφής δωρεάν, ενώ τα πιστοποιημένα και αποτελεσματικά είναι διαθέσιμα μόνο στο επί πληρωμή επίπεδο.

Εκτός από τα σχέδια διατροφής, Χάστε το! μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μετρητής θερμίδων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τις θερμίδες σας χρησιμοποιώντας γραμμωτούς κώδικες και μηχανές αναζήτησης.

3. Noom

Το Noom είναι μια εφαρμογή για iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να γίνετε υγιείς. Η εφαρμογή σας παρακινεί να τρώτε λιγότερο και να κινείστε περισσότερο. Το κάνει παρέχοντάς σας καταγραφή τροφίμων και μέτρηση θερμίδων.

Η εφαρμογή έχει επίσης πολλές απλές και υγιεινές συνταγές σχεδιασμένες για απώλεια βάρους. Εκτός αυτού, έχει πάνω από 1000 διαδραστικά μαθήματα για τη διατήρηση της καλής υγείας. Συνολικά, το Noom είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διατροφής για iPhone που δεν πρέπει να χάσετε.

4. FitCycle

Το FitCycle δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές. εξακολουθεί να καλύπτει τρία βασικά μέρη ενός υγιεινού τρόπου ζωής – Προπονήσεις, διατροφή και συνήθειες φυσικής κατάστασης.

Η εφαρμογή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων στο σπίτι για απώλεια βάρους, προγράμματα φυσικής κατάστασης για τόνωση του σώματος, σχέδια διατροφής για κάθε γούστο και βασικά εργαλεία παρακολούθησης για την παρακολούθηση της πρόσληψης νερού, του περπατήματος και των θερμίδων.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια εφαρμογή για iPhone που μπορεί να σας παρακινήσει να ασκηθείτε, να ενισχύσετε τη συνείδηση ​​και να βελτιώσετε τη διατροφή σας, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή FitCycle.

5. DietBet

Το DietBet είναι μια από τις πιο μοναδικές εφαρμογές διατροφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ στο iPhone σας. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή την εφαρμογή για να χάσουν βάρος.

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, η DietBet είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους ποντάροντας στον εαυτό σας. Έχει μια πολύ ενεργή κοινότητα όπου μπορείτε να συμμετέχετε και να στοιχηματίζετε.

Πρέπει να συμμετάσχετε σε ένα παιχνίδι τοποθετώντας ένα στοίχημα. Τα παιχνίδια στη DietBet συνήθως σας ζητούν να πετύχετε βάρος μέσα σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Τα μέλη της κοινότητας έθεσαν τα στοιχήματα και το ποσό του βραβείου διανεμήθηκε σε όλους τους νικητές.

6. My Diet Coach

Αν θέλετε να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή My Diet Coach. My Diet Coach είναι α εφαρμογή απώλειας βάρους που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε μερικά κιλά γρήγορα και μόνιμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το My Diet Coach για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας στην απώλεια βάρους, να παρακολουθείτε τι τρώτε, να μετράτε θερμίδες, να παρακολουθείτε μακροεντολές και πολλά άλλα. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί μόνο για προγραμματισμό δίαιτας και απώλεια βάρους. δεν έχει οδηγούς προπόνησης.

7. 8fit Workouts & Meal Planner

Λοιπόν, το 8fit Workouts & Meal Planner είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές στην ενότητα Fitness & διατροφή. Η εφαρμογή βάζει τους ειδικούς της φυσικής κατάστασης και της διατροφής στην τσέπη σας.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, πρέπει να προσδιορίσετε τον στόχο ευεξίας σας και να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας. Επιπλέον, μπορείτε να μετράτε και να παρακολουθείτε το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης, να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προπονήσεις και προγράμματα γευμάτων και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή 8fit Workouts & Meal Planner παρέχει συμβουλές και οδηγούς διατροφής, εβδομαδιαίες υγιεινές συνταγές, ασκήσεις καύσης λίπους, ενημερωτικά βίντεο προπόνησης και πολλά άλλα.

8. Lifesum

Το Lifesum είναι μια αρκετά δημοφιλής εφαρμογή iPhone στη λίστα που σας παρέχει έναν μετρητή θερμίδων και έναν ιχνηλάτη άσκησης. Όντας μετρητής θερμίδων από μόνος του, το Lifesum σας εμφανίζει αυτόματα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το φαγητό που έχετε εισάγει. Σας δείχνει τις συνολικές θερμίδες, λίπη, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες κ.λπ.

Η δωρεάν έκδοση του Lifesum έχει περιορισμένες επιλογές και οι περισσότεροι χρήστες θα παρέμεναν δυσαρεστημένοι με αυτήν. Για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του Lifesum, πρέπει να εγγραφείτε στο Lifesum Premium.

Το Lifesum παρέχει διάφορες δίαιτες, πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη συνταγών, λεπτομερείς διατροφικές πληροφορίες, παρακολούθηση σωματικών μετρήσεων και πολλά άλλα.

9. BetterMe

Λοιπόν, το BetterMe χρησιμεύει ως προπονητής προπόνησης και διατροφής για εσάς. Η εφαρμογή υποστηρίζεται από πραγματικούς ανθρώπους προπονητές που σας βοηθούν με μια προπόνηση αλλά και σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για να πετύχετε στόχους φυσικής κατάστασης.

Η εφαρμογή έχει προπονήσεις για οποιοδήποτε επίπεδο, διάφορες πρακτικές καρδιο και γιόγκα, εύκολα προγράμματα γευμάτων και πολλά άλλα.

Η premium έκδοση του BetterMe παρέχει επίσης υποστήριξη από πιστοποιημένους προπονητές σε όλο τον κόσμο. Συνολικά, το BetterMe είναι μια εξαιρετική εφαρμογή δίαιτας και απώλειας βάρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

10. FatSecret

Το FatSecret μπορεί να μην είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές δίαιτες και εφαρμογές παρακολούθησης απώλειας βάρους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε iPhone. Με το FatSecret, μπορείτε να παρακολουθείτε το φαγητό, την άσκηση και το βάρος σας.

Διαθέτει σαρωτή γραμμωτού κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γνωρίζετε τις διατροφικές πληροφορίες του φαγητού που πρόκειται να φάτε. Εκτός αυτού, λαμβάνετε επίσης ένα ημερολόγιο ασκήσεων για να παρακολουθείτε τις ασκήσεις και ένα ημερολόγιο διατροφής για να καταγράφετε το πρόγραμμα διατροφής σας μαζί με τις θερμίδες που καταναλώσατε και κάψατε.

11. Πρόγραμμα διατροφής

Το Diet Plan είναι μια απόλυτη εφαρμογή απώλειας βάρους για iPhone που παρέχει ισορροπημένα και θρεπτικά προγράμματα διατροφής ελεγχόμενων από θερμίδες.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετική για όσους θέλουν να χάσουν βάρος ή να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Διατροφικού Προγράμματος περιλαμβάνουν προγράμματα διατροφής σε 18 διαφορετικές κατηγορίες, ειδική λίστα αγορών, παρακολούθηση βάρους, ιστορικό βάρους κ.λπ.

12. HealthifyMe

Το HealthifyMe είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης για Android που σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας.

Με το HealthifyMe, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την προπόνησή σας, την πρόσληψη νερού, τον ύπνο, την απώλεια βάρους κ.λπ. Για να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε φόρμα, σας προσφέρει επίσης βίντεο προπόνησης στο σπίτι.

Αν μιλάμε για τα χαρακτηριστικά διατροφής, η εφαρμογή μπορεί να σας συνδέσει με επαγγελματίες διατροφολόγους και διαιτολόγους για να καταλήξετε σε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα διατροφής.

13. Μετρητής θερμίδων MyPlate

Το MyPlate Calorie Counter είναι μια άλλη εφαρμογή που πρέπει να φροντίζετε σωστά τον εαυτό σας. Η εφαρμογή φροντίζει την υγεία σας παρακολουθώντας την ημερήσια διατροφή σας.

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για να χάσετε βάρος, καθώς σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις θερμίδες σας, να βρείτε ποια τρόφιμα έχουν τις περισσότερες θερμίδες και πολλά άλλα. Η εφαρμογή μετρητή θερμίδων για το iPhone παρακολουθεί επίσης την πρόσληψη νερού, σας υπενθυμίζει να τρώτε τα γεύματα στην ώρα τους κ.λπ.

Αυτά τα εφαρμογές διατροφής για iPhone θα σας βοηθήσει να χάσετε λίπος ή να αποκτήσετε υγιές βάρος. Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές διατροφής για iPhone που πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα. Ενημερώστε μας εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές διατροφής ή άσκησης στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης:12 Καλύτερες Διατροφικές Εφαρμογές Android για το 2023 για απώλεια βάρους

13 καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για Android το 2023

13 καλύτερες εφαρμογές απώλειας βάρους για το Android σας το 2023

10 καλύτερες εφαρμογές απώλειας βάρους για το Android σας το 2022

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5043

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d