Καλύτερες Διατροφικές Εφαρμογές Android για απώλεια βάρους

Η εφαρμογή καλών συνηθειών είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε σε φόρμα και υγιείς. Κάθε φορά που σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε φυσική κατάσταση και να είμαστε υγιείς, συνήθως σκεφτόμαστε να συμμετέχουμε σε αθλήματα. Ωστόσο, η συμμετοχή στον αθλητισμό μερικές φορές δεν είναι αρκετή, καθώς η πρόσληψη τροφής είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της φόρμας και της υγείας.

Εφόσον όλοι έχουν πλέον ένα smartphone Android, πολλές εφαρμογές υγείας Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, όπως μέτρηση θερμίδων, παρακολούθηση βημάτων, οδηγοί γιόγκα κ.λπ. Αυτό το άρθρο παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android για προγραμματισμό διατροφής.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές άσκησης για Android

12 Καλύτερες Διατροφικές εφαρμογές Android για απώλεια βάρους

Δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλά καταπληκτικά τρόφιμα εκεί έξω που μπορεί να είναι φρικτά για την υγεία σας, αυτές οι εφαρμογές διατροφής για Android θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αποτελεσματικά το φαγητό σας και να διατηρήσετε μια υγιεινή διατροφή. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των Διατροφικές εφαρμογές Android.

1. Nutril

Nutril

Το Nutrilio είναι α Εφαρμογή παρακολούθησης τροφίμων για Android που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Είναι απλό στη χρήση και εστιάζει στην απλή καταγραφή.

Πρέπει να σημειώνετε ό,τι τρώτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μετά από περίπου μία εβδομάδα, η εφαρμογή θα παρέχει προηγμένες πληροφορίες για τις διατροφικές σας συνήθειες.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια λειτουργία που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα συμπτώματα υγείας σας και να εξετάζετε πιθανές αιτίες. Συνολικά, το Nutrilio είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια τέλεια δίαιτα.

2. MyNetDiary

MyNetDiary

Λοιπόν, το MyNetDiary είναι ένας μετρητής θερμίδων και Εφαρμογή καταγραφής τροφίμων στο Android. Η εφαρμογή είναι έξυπνη, απλή και κάνει τη δουλειά της. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να επιλέξετε μια δίαιτα και να ακολουθήσετε τις ήπιες συμβουλές που μοιράζονται οι ειδικοί διαιτολόγοι.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια έκδοση premium που ξεκλειδώνει δίαιτες premium, κετοδίαιτες και πολλά άλλα. Έχετε ακόμη και μια λειτουργία που ονομάζεται Αυτόματος πιλότος με την έκδοση premium που προσαρμόζει αυτόματα τον προϋπολογισμό θερμίδων σας για να σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο διαχείρισης βάρους σας.

3. Υγιεινή διατροφή

Υγιεινή διατροφή

Αν ψάχνετε για μια απλή και αποτελεσματική απώλεια βάρους και Εφαρμογή υγιεινής διατροφής για Androidμην κοιτάξετε πέρα ​​από την Υγιεινή Διατροφή.

Το Healthy Diet είναι μια εφαρμογή Android που εστιάζει σε στόχους υγείας όπως οι ημερήσιες θερμίδες που λαμβάνετε, προγράμματα διατροφής και πολλά άλλα. Λαμβάνετε επίσης έναν εξατομικευμένο ημερήσιο στόχο θερμίδων με βάση το προφίλ σας.

4. Δίαιτες

Δίαιτες

Η Diety είναι ένας ολοκληρωμένος προγραμματιστής τροφίμων και α εφαρμογή παρακολούθησης μακροεντολών στο Google Play Store. Η εφαρμογή σας παρακινεί να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής για τη διαχείριση βάρους.

Εκτός από αυτό, έχει πολλά σχέδια διατροφής για διαλείπουσα νηστεία, μετρητή θερμίδων, προγραμματιστή γευμάτων και πολλά άλλα.

5. Το χάνω!

Το χάνω!

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που θα σας βοηθήσει να τηρήσετε τη διατροφή σας και να πετύχετε απώλεια βάρους, Χάστε το! μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή, ορίστε τους στόχους σας και παρακολουθήστε τη διατροφή σας. Το χάνω! μπορεί επίσης να σαρώσει γραμμικούς κώδικες τροφίμων για διατροφικές πληροφορίες και να παρακολουθεί θρεπτικά συστατικά, μεταξύ άλλων.

6. MyFitnessPal

MyFitnessPal

Το MyFitnessPal είναι ένα από τα καλύτερες εφαρμογές διατροφής για Android. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store και είναι η καλύτερη επιλογή εάν είστε πρόθυμοι να χάσετε βάρος.

Το υπέροχο με το MyFitnessPal είναι ότι έχει πάνω από 11+ εκατομμύρια τρόφιμα στη βάση δεδομένων του και δείχνει τις θερμίδες και τα διατροφικά στοιχεία.

7. Lifesum

Lifesum

Το Lifesum είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να χάσετε το επιπλέον βάρος σας. Με το Lifesum, μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε την καλύτερη δίαιτα για εσάς.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο πράγμα για το Lifesum είναι ότι παρέχει ένα πρόγραμμα διατροφής και συμβουλές διατροφής για οποιουσδήποτε στόχους. Εκτός από αυτό, έχει επίσης θερμιδόμετρο & ιχνηλάτη τροφίμων.

8. Υγεία, απώλεια βάρους, πρόγραμμα διατροφής και μετρητής θερμίδων

Υγεία, απώλεια βάρους, πρόγραμμα διατροφής

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Health, Weight Loss, Diet Plan & Calorie Counter είναι μια εφαρμογή υγείας all-in-one για Android που βοηθά τους χρήστες να παραμείνουν σε φόρμα και υγιείς.

Για δίαιτα, υγεία, απώλεια βάρους, το πρόγραμμα διατροφής και ο μετρητής θερμίδων προσφέρει μετρητές θερμίδων, μετρητές μακροθρεπτικών συστατικών, συμβουλές απώλειας βάρους κ.λπ.

9. Χάστε βάρος σε 30 ημέρες

Χάστε βάρος σε 30 ημέρες

Η λίστα Lose Weight in 30 Days στο Google Play Store λέει ότι οι ειδικοί έχουν σχεδιάσει την εφαρμογή. Ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα διατροφής μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με ασφάλεια και γρήγορα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η απώλεια βάρους σε 30 ημέρες έχει επίσης πολλές αποτελεσματικές ασκήσεις απώλειας βάρους που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε λίπη γρήγορα. Έτσι, η απώλεια βάρους σε 30 ημέρες είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή διατροφής Android.

10. Υγεία με

Υγεία με

Είναι από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές Android για σχέδια απώλειας βάρους και προσωπικούς γυμναστές. Η εφαρμογή έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης.

Χρησιμοποιεί τα δεδομένα υγείας και το ΔΜΣ για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα διατροφής. Διαθέτει επίσης έναν υπολογιστή θερμίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε την πρόσληψη θερμίδων, να ελέγχετε μακροεντολές κ.λπ.

11. Καλυτέρα εγώ

Καλυτέρα εγώ

Το BetterMe είναι ο προσωπικός σας προπονητής υγείας στο Android. Είναι μια εφαρμογή γυμναστικής όλα σε ένα για Android που σας παρέχει ένα διάγραμμα διατροφής, προπονήσεις και προγράμματα διαλείπουσας νηστείας.

Το BetterMe είναι μια εξαιρετική επιλογή για να εξερευνήσετε έναν κατάλογο διατροφικών προγραμμάτων που δημιουργήθηκε από ειδικούς. Εκτός από τη δίαιτα, η BetterMe έχει μερικά προγράμματα προπόνησης που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε φόρμα πιο γρήγορα.

12. Noom

Noom

Το Noom είναι άλλο ένα εξαιρετικό Android Health and εφαρμογή απώλειας βάρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το κύριο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η καθοδήγηση 1:1 που σας βοηθά να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους υγείας.

Έχει επίσης χαρακτηριστικά όπως η ρύθμιση μιας δίαιτας για τους στόχους υγείας σας. Επίσης, μπορείτε να εξερευνήσετε έναν κατάλογο με εκατοντάδες υγιεινές, απλές συνταγές για να χάσετε βάρος πιο γρήγορα χωρίς να περιορίσετε τη διατροφή σας.

Αυτά είναι τα καλύτερες εφαρμογές διατροφής Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προγραμματίσετε τη διατροφή σας. Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

καλύτερες εφαρμογές απώλειας βάρους

Οι καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για iPhoneShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *