καλύτερες εφαρμογές καραόκε για iPhone

10 καλύτερες εφαρμογές καραόκε iPhone για iPhone το 2023

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το καραόκε είναι μια από τις γελοίες δραστηριότητες στις οποίες φοβόμαστε λιγότερο να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας και έχουμε περισσότερους οπαδούς παρά το γεγονός αυτό. Δεν πειράζει που δεν ξέρεις να τραγουδάς. όσο χειρότερες είναι οι μουσικές σας δεξιότητες, τόσο πιο διασκεδαστικό θα είναι.

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο σήμερα, θα σας δείξουμε μια καταπληκτική λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές καραόκε iPhone που θα απελευθερώσουν τον τραγουδιστή μέσα σας.

10 καλύτερες εφαρμογές καραόκε iPhone για iPhone

Η λέξη προέρχεται από τα ιαπωνικά (kara, που σημαίνει άδειο, και oke, που σημαίνει ορχήστρα). Ακριβώς, εκεί έχουν περισσότερους θαυμαστές και αποκλειστικοί χώροι για τους λάτρεις του καραόκε έχουν εξαχθεί σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό σε άλλες χώρες.

Οι φορητές συσκευές διαθέτουν επίσης εφαρμογές καραόκε, ιδανικές για να περάσετε καλά μόνοι ή στην παρέα, να μοιραστείτε τις δεξιότητές σας ως τραγουδιστής και ακόμη και να ανταγωνίζεστε άλλους παίκτες μέσω του διαδικτύου ή πρόσωπο με πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης :

Γιατί να επιλέξετε μια εφαρμογή καραόκε;

Από οικονομικής άποψης, μια εφαρμογή καραόκε κοστίζει πολύ λιγότερο από ένα μάθημα τραγουδιού με ιδιωτικό δάσκαλο. Για μικρότερους προϋπολογισμούς, ένα καραόκε και μια εφαρμογή φωνητικής προπόνησης μπορεί να είναι η τέλεια λύση για να μάθετε να τραγουδάτε χωρίς να ξοδεύετε πολλά.

Ορισμένες εφαρμογές είναι διαθέσιμες με δωρεάν και επί πληρωμή έκδοση, αλλά σε κάθε περίπτωση, κοστίζει πάντα πολύ λιγότερο από το να κάνετε μαθήματα τραγουδιού.

Μια εφαρμογή μπορεί να βελτιώσει τη φωνή σας για να λάμπει την επόμενη βραδιά καραόκε με φίλους. Φυσικά, κάθε εφαρμογή έχει την ιδιαιτερότητά της και είναι δυνατό να διαμορφώσετε τη φωνή ώστε να δίνεται η ψευδαίσθηση ότι κάποιος τραγουδάει τέλεια ή ότι έχει την ίδια τονικότητα με τη Rihanna.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των εφαρμογών για Android και iOS είναι ότι μπορείτε να τις μεταφέρετε παντού ή να τις κατεβάσετε στο κινητό σας και μπορείτε να απολαύσετε ώρες καραόκε στο σπίτι, στο σπίτι των φίλων σας ή ακόμα και στην παραλία. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει με τις παλιές συσκευές καραόκε.

10 καλύτερες εφαρμογές καραόκε iPhone για iPhone

Το απόλυτο πλεονέκτημα των εφαρμογών καραόκε είναι η μεγάλη ποικιλία τους. Οι εφαρμογές καραόκε προσφέρουν διαφορετικές λειτουργίες, από την ενόργανη έκδοση των αγαπημένων σας επιτυχιών μέχρι τη συνοδεία για να δημιουργήσετε ένα τραγούδι μόνοι σας, περνώντας από την κατάταξη με άλλους χρήστες.

Στο TechViral, δοκιμάσαμε διαφορετικές εφαρμογές για να προσδιορίσουμε την πιο χρήσιμη και ολοκληρωμένη εφαρμογή Karaoke. Ως εκ τούτου, εδώ αναφέραμε μερικά από αυτά, τα οποία προσφέρουν διαφορετικές λειτουργίες και πληρούν τα κριτήρια της εργονομίας και της δημοτικότητας. Ελέγξτε το καλύτερες εφαρμογές καραόκε για iPhone.

1. Smule

Smule

Είναι μια αρκετά δημοφιλής εφαρμογή καραόκε διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android. Σας παρουσιάζει μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων καραόκε που προσφέρει μια εφαρμογή.

Μαζί με μια καλή συλλογή από μουσικά κομμάτια καραόκε, το Smule προσφέρει επίσης μια διαδικτυακή κοινότητα χρηστών που σχηματίζουν ένα κοινωνικό δίκτυο όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις ηχογραφήσεις σας. Επίσης, συμμετέχετε σε κάποιον στο διαδίκτυο (έναν χρήστη που χρησιμοποιεί επίσης το Smule) για να εκτελέσετε ένα ντουέτο.

Με μια βάση δεδομένων με μερικά από τα καλύτερα τραγούδια καραόκε όλων των εποχών, το Smule Karaoke είναι η πρώτη επιλογή για πολλούς λάτρεις του καραόκε.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε για 10 USD ανά έτος ή να επιλέξετε ένα μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής. Ενώ θεωρείτε ότι είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να πληρώσετε, σας λέμε ότι αυτή η εφαρμογή καραόκε για iPhone αξίζει τον κόπο.

2. StarMaker Lite

StarMaker Lite

Το StarMaker Lite είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές καραόκε για iPhone που σας επιτρέπει να ζήσετε κάτι εκπληκτικό και σας βοηθά να μάθετε περισσότερα ενώ το χρησιμοποιείτε. Παρουσιάστε τις πίστες καραόκε ως μέρος του παιχνιδιού. Όσο περισσότερο συνεχίζετε να ηχογραφείτε τραγούδια, τόσο περισσότερα κομμάτια καραόκε μπορείτε να ξεκλειδώσετε. Ως εκ τούτου, θα σας κρατήσει γαντζωμένους.

Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δικό σας βίντεο και να το μοιραστείτε με τον κόσμο χρησιμοποιώντας εξαιρετικά εφέ. Μπορείτε επίσης να δείτε διασκευές τραγουδιών που άλλοι χρήστες μοιράζονται με τον κόσμο.

3. StarMaker-Discover Music

StarMaker-Discover Music

Το StarMaker-Discover Music είναι καταπληκτικό Εφαρμογή καραόκε για iPhone. Φιλοξενεί επίσης πολλά δημοφιλή μουσικά κομμάτια καραόκε. Εκτός από τη διαθεσιμότητα, σας επιτρέπει να προσθέσετε εξαιρετικά εφέ που βελτιώνουν την εγγραφή φωνής σας, γεγονός που κάνει αυτή την εφαρμογή Karaoke για iPhone να μην είναι ανάμεσα στο πλήθος.

Επίσης, λαμβάνετε έναν δείκτη για να διορθώσετε την εγγραφή σας. Ίσως έχετε ακούσει για την τεχνολογία που το κάνει τραγουδιστή, το Auto Tuner. Αν και δεν είναι ακριβές, κάνει τη δουλειά αν είστε αρκετά κοντά. Αν αυτό σας ενθουσιάζει, κατεβάστε αυτήν την εφαρμογή καραόκε στο iPhone σας για να απολαύσετε τα τραγούδια καραόκε.

4. Καραόκε – Τραγουδήστε απεριόριστα τραγούδια

Καραόκε

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές καραόκε για iPhone. Είναι ένα δωρεάν εφαρμογή καραόκε, αλλά λειτουργεί έχοντας πιστώσεις για τη χρήση μουσικών κομματιών καραόκε. Παρόμοιο με το Sing! Το Smule Karaoke προσφέρει πολλά μουσικά κομμάτια καραόκε.

Η ποιότητα που βιώσαμε ήταν αρκετά καλή. Κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής καραόκε, λαμβάνετε ορισμένες δωρεάν πιστώσεις. Είναι περισσότερο σαν μια δοκιμαστική πίστωση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δείτε τι προσφέρει η υπηρεσία εάν αγοράσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής πρόσβασης VIP.

Εκτός από τα σχέδια συνδρομής σας, μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν πιστώσεις παρακολουθώντας διαφημίσεις βίντεο.

5. Voloco

Voloco

Εστιάζει ιδιαίτερα στις φωνές. Ας υποθέσουμε ότι έχετε ήδη φορτώσει μερικά κομμάτια καραόκε στη συσκευή σας. Με το Voloco, χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιήσετε την τοπική βιβλιοθήκη για να φορτώσετε το τραγούδι και, στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή της φωνής σας.

Η Voloco παρέχει επίσης μια τεχνολογία αυτόματου συντονισμού που σας βοηθά να διορθώσετε το τραγούδι σας σύμφωνα με τη μουσική. Είναι αρκετά έξυπνο να μαντέψεις το κλειδί του τραγουδιού και να διορθώσεις το δικό σου απλά ταιριάζοντας με το αρχικό.

Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή προσφέρει μια αξιοπρεπή διεπαφή χρήστη. Περιέχει διαφημίσεις στην εφαρμογή. Επομένως, για να απαλλαγείτε από διαφημίσεις, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις αγορές στην εφαρμογή.

6. SingTrue: Μάθετε να τραγουδάτε σε μελωδία, ακούγοντας τέλεια

SingTrue

Το SingTrue δεν είναι α εφαρμογή μουσικής καραόκε που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπαραστήσετε και να δείξετε στον κόσμο από τι είστε φτιαγμένοι, αλλά σας βοηθά να μάθετε να τραγουδάτε καλύτερα. Η «λεγόμενη» εφαρμογή καραόκε για iPhone προκύπτει από τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει οι προγραμματιστές της: Easy Ear Training. Ο προγραμματιστής λέει ότι αυτή η εφαρμογή βοηθάει στο να μάθει κάποιος να τραγουδά με την τέλεια μελωδία.

Εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές καραόκε για να μάθετε να τραγουδάτε, αυτή θα ήταν η εναλλακτική λύση, γι’ αυτό συζητείται εδώ. Προσφέρει ασκήσεις καραόκε αφού στόχος του είναι να σας βοηθήσει να μάθετε. Επομένως, εξασκώντας τις ασκήσεις, θα τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας.

Αν ψάχνετε για την καλύτερη εφαρμογή καραόκε iPhone για να μάθετε να τραγουδάτε καλύτερα, αυτή είναι η εφαρμογή καραόκε που χρειάζεστε.

7. Yokee Karaoke

Yokee Karaoke

Το Yokee Karaoke είναι μια κορυφαία εφαρμογή καραόκε για iPhone που διατίθεται στο Apple App Store. Η εφαρμογή είναι πλούσια σε δυνατότητες και επιτρέπει σε εσάς και τους φίλους σας να τραγουδάτε καραόκε δωρεάν.

Πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή. σας επιτρέπει να τραγουδήσετε από έναν ατελείωτο κατάλογο μουσικών βίντεο, να ηχογραφήσετε τη δική σας εκδοχή τραγουδιού κ.λπ.

Επίσης, υπάρχει η επιλογή να μοιραστείτε την ηχογράφηση σας με τον κόσμο, να ανακαλύψετε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο κ.λπ.

8. Καραόκε για παιδιά

Καραόκε για παιδιά

Αν πρόκειται να τραγουδήσετε με παιδιά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να το κάνετε με μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτά, γι’ αυτό σας προτείνουμε το Karaoke Kids. Διασκεδάστε και διασκεδάστε τους με τα τραγούδια που επιλέγονται από δημοφιλή κλασικά και νέες επιτυχίες για τους μεγαλύτερους.

Μπορείτε να αγοράσετε άλλα τραγούδια εκτός από αυτά που έχει ήδη συμπεριλάβει. Απολαύστε οικογενειακή διασκέδαση στο σπίτι ή ενώ ταξιδεύετε με παιδιά και αποθηκεύστε αυτές τις καλές στιγμές στο iPhone σας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε βίντεο μέσω ταχυδρομείου, Facebook ή YouTube.

9. KaraFun

KaraFun

Το KaraFun δεν είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή τραγουδιού Karaoke για iPhone, αλλά εξακολουθεί να λαμβάνει νέα τραγούδια καθημερινά. Η εφαρμογή ενημερώνει γρήγορα τις πιο πρόσφατες επιτυχίες και μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την εφαρμογή στο Mac σας.

Επί του παρόντος, υπάρχουν περισσότερα από 54.000 τραγούδια διαθέσιμα στην εφαρμογή στα οποία μπορείτε να τραγουδήσετε. Έχετε ακόμη και την επιλογή να ελέγχετε τα φωνητικά κύριας και φόντου των κομματιών, να κατεβάζετε τραγούδια για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης κ.λπ.

10. Μουσικές επιτυχίες Jukebox

Μουσικές επιτυχίες Jukebox

Το Music Hits JukeBox είναι μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή που σας δίνει έναν πολύ εύκολο τρόπο να βρείτε την καλύτερη μουσική όλων των εποχών.

Περιλαμβάνει τα κορυφαία charts για κάθε χρόνο από το 1959, τα καλύτερα τραγούδια από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, τα καλύτερα τσαρτ ποπ μουσικής, τα καλύτερα τραγούδια αγάπης, τη ραπ μουσική, τα τραγούδια R&B Hip-Hop, τα Rock Songs, τις Rock μπαλάντες, το Hard Rock, Metal, Country, Disco, Latin, soundtrack ταινιών κ.λπ.

Τελικά, τώρα ξέρετε το καλύτερες εφαρμογές καραόκε για iPhone, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές καραόκε iPhone για να ελευθερώσετε τον τραγουδιστή που έχετε. Τότε γιατί να περιμένετε να παίξει κάποιος ένα όργανο ενώ έχετε εξαιρετικές εφαρμογές καραόκε για iOS για να ολοκληρώσετε τη δουλειά! Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτήν τη λίστα; Μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Karaoke Spotify

καλύτεροι browser για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *