Πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI από κείμενο με την Αναζήτηση Google

Ο τομέας της τεχνολογίας έχει δει μια τεράστια αλλαγή φέτος, ειδικά μετά την άφιξη του ChatGPT του OpenAI. Το chatbot δημιούργησε πολλή διαφημιστική εκστρατεία στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τη γρήγορη επιτυχία του ChatGPT, η Microsoft κυκλοφόρησε τη νέα αναζήτηση Bing με τεχνητή νοημοσύνη. Η Google λάνσαρε επίσης έναν ανταγωνιστή ChatGPT γνωστό ως Google Bard για να παραμείνει στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης. Μαζί με αυτό, η Google αποκάλυψε επίσης το SGE (Search Generative Experience).

Το SGE ή το Generative AI στην Αναζήτηση Google υποτίθεται ότι αυξάνει την αναζήτησή σας για να βρείτε αυτό που ψάχνετε με ταχύτερους και ευκολότερους τρόπους. Η δυνατότητα βασικά σας δίνει επισκοπήσεις με τεχνητή νοημοσύνη ακριβώς στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αν και το Search Generative Experience δεν είναι νέο, πρόσφατα, έλαβε μια νέα ενημέρωση που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν κείμενο σε ρεαλιστικές εικόνες. Ναι, το διάβασες σωστά! Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνα από κείμενο απευθείας στην αναζήτηση Google.

Πώς να απενεργοποιήσετε τη αναζήτηση AI στο Google

Δημιουργήστε εικόνες στην Αναζήτηση Google

Βασικά, η αναζήτηση Google μπορεί πλέον να κατανοήσει το κείμενό σας και να το μετατρέψει σε μια ρεαλιστική εικόνα. Ωστόσο, πρέπει να τροφοδοτήσετε τη σχετική προτροπή για να δημιουργήσετε εικόνες από το κείμενο.

ο Search Generative Experience (SGE) μετατρέπει κείμενα σε εικόνες μέσω του μοντέλου κειμένου σε εικόνα Google Imagen. Έτσι, εάν είστε χρήστης του Google και ήδη λάτρης της Generative AI στην αναζήτηση, ίσως θέλετε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη νέα δυνατότητα.

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI από κείμενο με την Αναζήτηση Google

Για να δημιουργήσετε εικόνες τεχνητής νοημοσύνης απευθείας στην Αναζήτηση Google, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τη Δημιουργική εμπειρία αναζήτησης της Google. Επίσης, το SGE είναι διαθέσιμο μόνο σε κατοίκους ΗΠΑ άνω των 18 ετών.

Έτσι, εάν ταιριάζετε με όλα τα κριτήρια δημιουργήστε εικόνες AI στην Αναζήτηση Google, συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες AI απευθείας στην Αναζήτηση Google.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε Google.com.

Google.com

2. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Αναζήτηση εργαστηρίων κουμπί.

Αναζήτηση εργαστηρίων

3. Στα εργαστήρια αναζήτησης, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για SGE, γενετική τεχνητή νοημοσύνη σε αναζήτηση.

SGE, γενετική τεχνητή νοημοσύνη σε αναζήτηση

4. Τώρα ανοίξτε ξανά την Αναζήτηση Google σε μια νέα καρτέλα. Πληκτρολογήστε μια περιγραφή τι θέλετε να δείτε στο πεδίο αναζήτησης. Για παράδειγμα, “Δημιουργήστε μια εικόνα της γάτας που πετάει με κοστούμι Σούπερμαν”

Πληκτρολογήστε μια περιγραφή

5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Αναζήτηση κουμπί. Η Αναζήτηση Google θα το κάνει τώρα δημιουργούν έως και τέσσερις εικόνες AI.

δημιουργούν έως και τέσσερις εικόνες AI

6. Εάν είστε ικανοποιημένοι με την έξοδο αλλά θέλετε να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές, επιλέξτε την εικόνα και στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Επεξεργασία κουμπί.

Επεξεργασία

7. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε ή προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες στο ερώτημα αναζήτησής σας.

προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες στο ερώτημα αναζήτησής σας

8. Εάν είστε ικανοποιημένοι με την έξοδο, κάντε κλικ Εξαγωγή > Λήψη.

Εξαγωγή > Λήψη

Λοιπόν, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για τη δημιουργία εικόνων AI. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο δωρεάν εργαλείο – το Bing AI Image Creator, το οποίο χρησιμοποιεί το μοντέλο DALL-E του OpenAI για τη δημιουργία εικόνων.

Οι εικόνες που δημιουργεί το Bing AI Image Creator δεν είναι τόσο ακριβείς όσο το Google SGE, αλλά αξίζει να δοκιμάσετε.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη δημιουργία εικόνων AI από κείμενο με την Αναζήτηση Google. Εάν ο λογαριασμός σας είναι κατάλληλος, ενδέχεται να δείτε επίσης μια επιλογή δημιουργίας εικόνων με τεχνητή νοημοσύνη στις Εικόνες Google. Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτήν τη νέα δυνατότητα της Αναζήτησης Google στα παρακάτω σχόλια.

Πώς να αποκτήσετε το Bard AI στα αποτελέσματα αναζήτησης Google

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες με AI στο Bing Chat

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *