Πώς να αποκτήσετε το Bard AI στα αποτελέσματα αναζήτησης Google

Τους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, το OpenAI κυκλοφόρησε το ChatGPT, ένα AI Chatbot που δημιούργησε πολλή διαφημιστική εκστρατεία στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Λίγο μετά την κυκλοφορία του ChatGPT, η Microsoft ξεκίνησε την ολοκαίνουργια αναζήτηση Bing με τεχνητή νοημοσύνη.

Google Bard AI

Για να παραμείνει στον διαγωνισμό του αγώνα τεχνητής νοημοσύνης, η Google κυκλοφόρησε τον ανταγωνιστή ChatGPT και Bing AI, το Google Bard, το οποίο χρησιμοποιεί την προεκπαίδευση και τη βοηθητική μοντελοποίηση γλώσσας της Google (PaLM).

Τώρα το Google Bard έχει το πλεονέκτημα έναντι του ChatGPT, καθώς μπορεί να έχει πρόσβαση στον ιστό σε πραγματικό χρόνο και να παρέχει ακριβείς πληροφορίες. Από την άλλη πλευρά, το ChatGPT δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στον ιστό και έχει περιορισμένες γνώσεις για τον κόσμο και τα γεγονότα μετά το 2021.

Αυτός ο περιορισμός του ChatGPT είναι που το κάνει λιγότερο ικανό από το Google Bard. ως εκ τούτου, οι χρήστες ενδιαφέρονται πλέον περισσότερο για το chatbot AI της Google. Πρόσφατα, η Google παρουσίασε επίσης την επερχόμενη δυνατότητα Generative AI που εμφανίζει πληροφορίες που βασίζονται σε AI πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Generative AI στην Αναζήτηση

Το Generative AI στην Αναζήτηση Google τραβάει πολλή προσοχή, αλλά εξακολουθεί να δοκιμάζεται και θα χρειαστεί χρόνος για να κυκλοφορήσει. Εν τω μεταξύ, εάν θέλετε να δοκιμάσετε την επερχόμενη δυνατότητα Generative AI της Google, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην επερχόμενη δυνατότητα αναζήτησης μέχρι να ζήσετε στις ΗΠΑ και να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Search Generative Experience (SGE). Αλλά υπάρχει μια επέκταση που σας επιτρέπει να βιώσετε πώς θα ήταν οι απαντήσεις της τεχνητής νοημοσύνης στην αναζήτηση.

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI χρησιμοποιώντας το Google Bard

Πώς να αποκτήσετε το Bard AI στα αποτελέσματα αναζήτησης Google

Μπορείτε να λάβετε εύκολα το Google Bard AI στα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google, αλλά πρέπει να βασιστείτε σε μια επέκταση του Chrome που ονομάζεται “Bard for Search Engine”. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα λάβετε το Bard AI στα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google. Ας αρχίσουμε

Bard για τις μηχανές αναζήτησης

Το Bard for Search Engines είναι η επέκταση του Chrome που θα χρησιμοποιήσουμε για να λάβουμε απαντήσεις Bard στη μηχανή αναζήτησης. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Τώρα κάντε κλικ στο ‘Προσθήκη στο Chromeκουμπί ‘ στη σελίδα Επέκταση.

3. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο ‘Προσθήκη επέκτασηςκουμπί ‘

4. Τώρα ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο Chrome και επισκεφτείτε το Google Bard δικτυακός τόπος.

5. Στην κύρια οθόνη, κάντε κλικ στο ‘Συνδεθείτεκουμπί ‘ και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

6. Τώρα, μπορείτε να κλείσετε τη σελίδα Google Bard, να ανοίξετε μια νέα καρτέλα και να εισέλθετε Google.com

7. Τώρα, πρέπει πραγματοποιήστε μια τακτική αναζήτηση στο Google.

8. Το αποτέλεσμα αναζήτησης θα εμφανιστεί ως συνήθως. Όμως, στη δεξιά πλαϊνή γραμμή, θα δείτε το Η απάντηση του Bard AI.

9. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε επακόλουθες ερωτήσεις που σχετίζονται με το ίδιο θέμα.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε το Bard AI στα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google αυτήν τη στιγμή

Πώς να αποκτήσετε το ChatGPT στο Google;

Εάν έχετε πρόσβαση στο ChatGPT, μπορείτε να εμφανίσετε τις απαντήσεις AI απευθείας στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Για αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ChtGPT για την επέκταση του Google Chrome. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα. Στη συνέχεια, στη σελίδα επέκτασης, κάντε κλικ στο ‘Προσθήκη στο Chrome‘.

2. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο ‘Προσθήκη επέκτασηςκουμπί ‘.

3. Τώρα κάντε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης και Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο ChatGPT.

4. Στη συνέχεια, εκτελέστε μια Αναζήτηση Google. Θα βρείτε την απάντηση ChatGPT στη δεξιά πλαϊνή γραμμή της σελίδας αναζήτησης Google.

5. Μπορείτε επίσης να γλείψιμο στο εικονίδιο επέκτασης και κάντε ερωτήσεις απευθείας.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να λάβετε το ChatGPT στα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google.

Τόσο το Google Bard AI όσο και το ChatGPT είναι εξαιρετικά εργαλεία παραγωγικότητας. απλά πρέπει να γνωρίζετε τον σωστό τρόπο χρήσης τους. Έχουμε κοινοποιήσει τα βήματα για την πρόσβαση στο Bard AI απευθείας στη σελίδα αποτελεσμάτων Αναζήτησης Google. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε. απλά φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Πώς να εγγραφείτε στο Google Bard AI

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Bard για να γράψετε ένα κείμενο

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI από κείμενο με την Αναζήτηση Google

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *