12 καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για iPhone το 2024

Από τότε που το διαδίκτυο μπήκε στην εικόνα, η ταχύτητά του βελτιώθηκε πέρα ​​από την προσδοκία. Πέρασαν εκείνες οι μέρες που έπρεπε να βασιστούμε σε ταχύτητες Διαδικτύου έως και 512 Kbps. Τα πρότυπα Διαδικτύου έχουν αυξηθεί και η ταχύτητα Διαδικτύου 5-10 Mbps θεωρείται πλέον «Κανονική».

Σε όλους αρέσει να έχουν ταχύτερο internet και είναι λογικό να ελέγχουμε την ταχύτητα του Διαδικτύου. Αναλύοντας την ταχύτητα διαδικτύου σας, μπορείτε να προσδιορίσετε εάν είναι ώρα να μεταβείτε σε άλλο δίκτυο.

Μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε εάν ο ISP σας εξαπατά με χαμηλή ταχύτητα Διαδικτύου. Όχι μόνο αυτό, αλλά αναλύοντας την ταχύτητα του Διαδικτύου, μπορείτε επίσης να καταλάβετε εάν άλλοι κάνουν κατάχρηση του δικτύου σας WiFi ή όχι.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε την κλήση WiFi στο iPhone (iOS 17)

12 καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για iPhone

Ο έλεγχος της ταχύτητας του Διαδικτύου σε υπολογιστές με Windows είναι εύκολος. Μπορείτε να το ελέγξετε μέσω της διαχείρισης εργασιών. Ωστόσο, στα smartphone, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο περίπλοκα. Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα εύκολα, εκατοντάδες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας Διαδικτύου είναι διαθέσιμες για Android και iOS.

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για χρήστες Android. Σήμερα, θα μοιραστούμε τις καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για iPhone.

1. ΓΡΗΓΟΡΗ Δοκιμή Ταχύτητας

ΓΡΗΓΟΡΗ Δοκιμή Ταχύτητας

Το FAST Speed ​​Test από το Netflix είναι μια από τις καλύτερες και πιο ελαφριές εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας που μπορεί κανείς να έχει σε ένα iPhone. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση. εκκινήστε την εφαρμογή και εκτελέστε τη σάρωση.

Μέσα σε δευτερόλεπτα από την εκτέλεση μιας σάρωσης, το FAST Speed ​​Test θα εκτιμήσει και θα σας δείξει πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Το καλό είναι ότι το FAST Speed ​​Test μπορεί να σας πει την ταχύτητα Διαδικτύου του κινητού, της ευρυζωνικής σύνδεσης, του WiFi ή άλλων μορφών συνδεσιμότητας.

2. Δοκιμή ταχύτητας Διαδικτύου

Δοκιμή ταχύτητας Διαδικτύου

Το Internet Speed ​​Test είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή iPhone στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε την ταχύτητα των δικτύων WiFi, 5G ή 4G LTE. Δεν σας δείχνει μόνο την ταχύτητα λήψης/μεταφόρτωσης από το Διαδίκτυο, αλλά σας λέει και τον χρόνο ping.

Εκτός από την τακτική δοκιμή ταχύτητας Διαδικτύου, το Internet Speed ​​Test προσφέρει μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως τη διατήρηση ιστορικού των αποτελεσμάτων των προηγούμενων δοκιμών σας, μια λεπτομερή προβολή αποτελεσμάτων με τοποθεσία δοκιμής, ping δικτύου και τεστ jitter και πολλά άλλα.

3. SpeedSmart

SpeedSmart

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή απόλυτης δοκιμής ταχύτητας για τη συσκευή σας iOS που μπορεί να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τις ταχύτητες κινητής τηλεφωνίας και WiFi, τότε το SpeedSmart μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο κατάστημα εφαρμογών iOS και 200 ​​εκατομμύρια χρήστες τη χρησιμοποιούν τώρα. Η εφαρμογή σάς δείχνει μια πλήρη επισκόπηση της δοκιμής ταχύτητας με βαθμό σύνδεσης, γράφημα λήψης και μεταφόρτωσης, μέση ταχύτητα ISP και πολλά άλλα.

4. Δοκιμή ταχύτητας: Έλεγχος ping δικτύου

Δοκιμή ταχύτητας: Έλεγχος ping δικτύου

Με το Speed ​​Test: Network Ping Check, μπορείτε όχι μόνο να ελέγχετε την ταχύτητα Διαδικτύου των δικτύων WiFi και κινητής τηλεφωνίας σας, αλλά μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας του παρελθόντος.

Η διεπαφή χρήστη του Speed ​​Test: Network Ping Check είναι σχετικά καθαρή και απλή στη χρήση και σας στέλνει ευανάγνωστες αναφορές ταχύτητας Διαδικτύου.

5. Δοκιμή ταχύτητας WIFI & Διαδικτύου από το MushTrip

Δοκιμή ταχύτητας WIFI & Διαδικτύου από το MushTrip

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εκτελέσετε έναν ειδικό έλεγχο ταχύτητας Διαδικτύου με ένα μόνο πάτημα. Το WIFI & Internet Speed ​​Test από το MushTrip χρησιμοποιείται πλέον από εκατομμύρια χρήστες για την αξιολόγηση της ταχύτητας σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και WiFi.

Εμφανίζει επίσης γραφήματα σε πραγματικό χρόνο με βαθμό σύνδεσης, γραφήματα ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης, τη μέση ταχύτητα του ISP σας κ.λπ.

6. Ελεγκτής ταχύτητας

Ελεγκτής ταχύτητας

Το Speed ​​Checker είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή iOS στο κατάστημα εφαρμογών iOS. Το καλύτερο πράγμα για το Speedchecker είναι η διαισθητική διεπαφή του, η οποία φαίνεται καθαρή και καλά οργανωμένη.

Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και μπορεί να ελέγξει γρήγορα την ταχύτητα του διαδικτύου σας. Μπορεί να μετρήσει την ταχύτητα των συνδέσεων 3G, 4G και WiFi.

Διαθέτει επίσης μια αγορά εντός εφαρμογής που προσφέρει μη αυτόματη επιλογή διακομιστή, χωρίς διαφημίσεις και άλλες δυνατότητες.

7. nPerf

nPerf

Το nPerf είναι μια από τις καλύτερες και πιο προηγμένες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας Διαδικτύου στη συσκευή σας iOS. Μάντεψε? Το nPerf μπορεί να σας εμφανίσει πλήρη αποτελέσματα δοκιμών QoS με λίγα μόνο αγγίγματα.

Το nPerf μπορεί να δοκιμάσει την ταχύτητα bit, την καθυστέρηση, την ταχύτητα περιήγησης, την ταχύτητα ροής βίντεο κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το nPerf επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συγκρίνουν την ταχύτητα του διαδικτύου με αυτούς που χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο.

8. Speedtest Master

Speedtest Master

Το Speedtest Master είναι μια άλλη εφαρμογή δοκιμής ταχύτητας διαδικτύου με κορυφαία βαθμολογία για iPhone. Το Speedtest Master μπορεί να ελέγξει την ταχύτητα διαδικτύου για 2G, 3G, 4G, 5G, DSL και ADSL.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Speedtest Master προσφέρει επίσης έναν αναλυτή WiFi που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το δίκτυο WiFi σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε συσκευές συνδεδεμένες σε Wi-Fi, να διαγνώσετε αυτόματα το δίκτυο WiFi όταν υπάρχει κακή σύνδεση κ.λπ.

9. Speedtest από την Ookla

Speedtest από την Ookla

Το Speedtest της Ookla είναι μακράν η καλύτερη και ταχύτερη εφαρμογή δοκιμής ταχύτητας Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη τόσο για χρήστες Android όσο και για iOS. Με το Speedtest της Ookla, μπορείτε να ελέγξετε τη Λήψη, τη Μεταφόρτωση και το PING.

Όχι μόνο αυτό, αλλά δείχνει γραφήματα συνέπειας σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από αυτό, το Speedtest της Ookla εμφανίζει επίσης κριτικές χρηστών για τους ISP.

10. ΜετέωροΜετέωρο

Το Meteor είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας iOS. Το καλύτερο πράγμα για το Meteor είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης του δικτύου WiFi.

Μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε την ταχύτητα ροής, την ταχύτητα περιήγησης στον ιστό κ.λπ. Ωστόσο, η εφαρμογή δεν είναι πολύ δημοφιλής στο κατάστημα εφαρμογών iOS και έχει μόνο 17 αξιολογήσεις.

11. Opensignal Internet Speed ​​Test

Opensignal Internet Speed ​​Test

Το Opensignal Internet Speed ​​Test είναι ένα δωρεάν εργαλείο δοκιμής ταχύτητας σήματος δικτύου που μπορείτε να λάβετε από το Apple App Store.

Αυτό είναι αρκετά ακριβές και εκτελεί μια δοκιμή ταχύτητας στο δίκτυο στο οποίο είστε συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή. Αφού εκτελέσετε τη δοκιμή ταχύτητας, η εφαρμογή σάς δείχνει την ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης και την καθυστέρηση.

Το Opensignal Internet Speed ​​Test είναι πλήρως συμβατό με κάθε μορφή συνδεσιμότητας δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των WiFi, 3G, 4G/LT και 5G.

12. V-SPEED

V-SPEED

Το V-SPEED είναι μια άλλη φοβερή εφαρμογή για iPhone που σας επιτρέπει να ελέγχετε την ταχύτητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο μέσω κινητού τηλεφώνου, όπως 3G, 4G, LTE, 5G κ.λπ. Μπορεί επίσης να ελέγξει και να σας πει την τρέχουσα ταχύτητα του δικτύου WiFi σας.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το V-SPEED σάς παρέχει περισσότερο έλεγχο στην εκτέλεση μιας δοκιμής ταχύτητας. Για παράδειγμα, σας επιτρέπει να επιλέξετε τον προεπιλεγμένο διακομιστή για τη δοκιμή ταχύτητας, να μετρήσετε τις καθυστερήσεις του χρόνου μεταφοράς δεδομένων κ.λπ.

Εκτός από τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας, το V-SPEED σάς δείχνει κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση, όπως τη διεύθυνση IP, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, την τοποθεσία κ.λπ.

Μπορείτε να αξιολογήσετε γρήγορα την ταχύτητα του WiFi σας με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές iPhone. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ως αναγνωσμένα στο iPhone;

Πώς να κάνετε λήψη χαρτών εκτός σύνδεσης στο iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *