εφαρμογές που βγάζουν χρήματα

Οι 15 καλύτερες εφαρμογές που βγάζουν χρήματα για Android το 2024

Ας το παραδεχτούμε. Μερικές φορές, σκεφτόμαστε να κερδίσουμε μερικά επιπλέον δολάρια. Τα λίγα επιπλέον δολάρια που κερδίζετε τώρα θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα σε κρίσιμες καταστάσεις.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα της πρόσφατης πανδημίας COVID-19. η απειλή ανάγκασε τους χρήστες να παραμείνουν και να εργάζονται από το σπίτι. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν όλοι πώς να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να κερδίζουν μερικά επιπλέον δολάρια το μήνα.

Όλα οφείλονται στην έλλειψη πόρων. Κοιτάξτε, δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα, αλλά μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε με τις εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο.

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε αρκετά χρήματα. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές στο smartphone Android σας για να δημιουργήσετε αξιοπρεπές δευτερεύον εισόδημα.

Πλατφόρμα Fiverr: Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε

Πώς να βγάλω λεφτά στο internet χωρίς γνώσεις υπολογιστή

Οι 15 καλύτερες εφαρμογές που βγάζουν χρήματα για Android

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο απαιτούν σκληρή δουλειά και δεν θα φέρουν χρήματα από τη μια μέρα στην άλλη. Επομένως, πρέπει να κατανοήσετε πώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές για να κερδίσετε ένα αξιοπρεπές εισόδημα. Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές που βγάζουν χρήματα.

1. Paidwork

ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ δουλεια

Το Paidwork είναι μια εφαρμογή που σας πληρώνει για να παίξετε παιχνίδια, να ολοκληρώσετε έρευνες, να πληκτρολογήσετε κείμενα, να απαντήσετε σε ερωτήσεις, να παρακολουθήσετε διαφημίσεις, να περιηγηθείτε σε ιστότοπους, να δημιουργήσετε λογαριασμούς και να κάνετε μερικές ακόμη μίνι εργασίες.

Διαθέτει επίσης ένα σύστημα που βασίζεται σε παραπομπές που σας πληρώνει για την πρόσκληση των φίλων σας. Εάν οι φίλοι σας εγγραφούν στο Paidwork, εσείς και ο φίλος σας λαμβάνετε 10 $ δωρεάν. Αν και αυτή δεν είναι μια εφαρμογή για τη δημιουργία παθητικού εισοδήματος, θα εξακολουθεί να ικανοποιεί τις παράπλευρες ανάγκες σας.

2. Etsy

Etsy

Εάν είστε καλλιτέχνης που αναζητά μια πλατφόρμα για να πουλήσετε τις τέχνες και τις χειροτεχνίες σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Etsy. Το Etsy είναι παρόμοιο με το eBay αλλά εστιάζει περισσότερο στις τέχνες και τις χειροτεχνίες.

Στο Etsy, πρέπει να δημιουργήσετε το κατάστημά σας για να πουλάτε ό,τι θέλετε. Η εφαρμογή για κινητά για Android σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε το κατάστημα, τις παραγγελίες και τις καταχωρίσεις σας.

Το Etsy είναι λίγο διαφορετικό από άλλες εφαρμογές αγορών. Η εφαρμογή είναι γνωστή για τις τέχνες και τις χειροτεχνίες της, και ακόμα κι αν δεν θέλετε να πουλήσετε τίποτα, μπορείτε να εξερευνήσετε τον μοναδικό κατάλογο για να βρείτε μερικές υπέροχες ιδέες διακόσμησης σπιτιού.

3. Ibotta

Ibotta

Αν σας αρέσουν οι αγορές μέσω Διαδικτύου, πρέπει να δοκιμάσετε το Ibotta. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας δίνει πραγματική επιστροφή μετρητών σε κάθε αγορά, στο διαδίκτυο ή στο κατάστημα.

Το καλό είναι ότι σας δίνει επιστροφή μετρητών κάθε φορά που ψωνίζετε για βασικά είδη, είδη παντοπωλείου και άλλα. Είναι μια εφαρμογή εξοικονόμησης μετρητών, οπότε μην περιμένετε αξιοπρεπή χρήματα.

4. Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards

Αυτή είναι μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Google Surveys. Στην πρώτη χρήση, πρέπει να απαντήσετε σε βασικές ερωτήσεις για τον εαυτό σας. Μόλις ολοκληρωθεί, η εφαρμογή θα σας στέλνει περιοδικά έρευνες.

Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα από το Google Opinion Rewards αν ταξιδεύετε συχνά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες από τις έρευνες που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή βασίζονται στην τοποθεσία.

Το καλό είναι ότι απαντώντας σε κάθε έρευνα, κερδίζετε πίστωση. Έτσι, αυτή είναι μια αξιοπρεπής εφαρμογή που κερδίζει χρήματα όπου δεν χρειάζεστε σκληρή δουλειά.

5. Έρευνες Εν κινήσει

Surveys On The Go®

Αυτή η εφαρμογή είναι σχεδόν παρόμοια με τις ανταμοιβές Google Opinion που αναφέρονται παραπάνω. Επιπλέον, οι έρευνες On The Go σάς επιτρέπουν να συμπληρώνετε έρευνες για χρήματα. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις ανταμοιβές Google Opinion, αυτή πληρώνει σε μετρητά.

Το αρνητικό είναι ότι υπάρχουν περιορισμένες έρευνες που είναι διαθέσιμες ανά μήνα. Επομένως, μην περιμένετε τεράστια χρήματα από αυτήν την εφαρμογή.

6. Kormo Jobs

Kormo Jobs

Το Kormo Jobs από μόνο του δεν θα σας βγάλει χρήματα, αλλά είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να βρείτε θέσεις εργασίας αρχικού επιπέδου. Έτσι, αν κάθεστε αδρανείς στο σπίτι και ψάχνετε για μια ευκαιρία εργασίας, πρέπει να δοκιμάσετε την Kormo Jobs.

Η ίδια η Google υποστηρίζει την Kormo Jobs, η οποία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε νέες θέσεις εργασίας από επαληθευμένους εργοδότες. Συνολικά, το Kormo Jobs είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την εύρεση νέας εργασίας.

7. Πωλητής Amazon

Πωλητής Amazon

Αυτήν τη στιγμή, είναι ο κορυφαίος ιστότοπος λιανικής ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Μπορείτε να πουλήσετε το προϊόν σας στο Amazon Seller δημιουργώντας έναν λογαριασμό πωλητή. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι το Amazon Seller είναι μια δωρεάν πλατφόρμα.

Μπορείτε να πουλήσετε τα πάντα στο Amazon, όπως είδη παντοπωλείου, βιβλία, ανακαινισμένα smartphone κ.λπ.

8. YouTube

YouTube

Λοιπόν, το YouTube είναι αυτή τη στιγμή η πιο δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο εκεί έξω. Έτσι, αν είστε καλοί σε κάτι, μπορείτε να επιδείξετε τις δεξιότητές σας στο YouTube.

Ωστόσο, μην περιμένετε εκατομμύρια συνδρομητές σε μια νύχτα. το σωστό περιεχόμενο, η συνέπεια και η σκληρή δουλειά μπορούν να σας κερδίσουν αρκετά.

Αν μιλάμε για τις επιλογές απόκτησης χρημάτων, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο YouTube μέσω διαφήμισης, συνδρομής καναλιού, ραφιού εμπορευμάτων, Super Chat κ.λπ.

9. LinkedIn

LinkedIn

Λοιπόν, το LinkedIn είναι ίσως το πιο αξιόπιστο δίκτυο για τις επιχειρήσεις. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσεις με τους ηγέτες του κλάδου στην κοινότητά σας.

Πρέπει να εγγραφείτε στο LinkedIn και να ολοκληρώσετε το προφίλ σας. Στη συνέχεια, πρέπει να αναφέρετε την εμπειρία σας, τις εκπαιδευτικές σας δεξιότητες, τα χόμπι σας κ.λπ., για να πιάσετε μια νέα δουλειά.

10. Foap

Foap

Εάν είστε εξαιρετικός φωτογράφος για κινητά που αναζητά τρόπους για να κερδίσετε χρήματα πουλώντας τις φωτογραφίες σας, τότε το Foap μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Σε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας και να τις πουλήσετε σε γνωστές μάρκες παγκοσμίως.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ότι το Foap διανέμει το περιεχόμενό σας μέσω συνεργατών όπως το Getty Images για να σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερους αγοραστές.

11. Fiverr

Fiverr

Το Fiverr είναι μια αγορά που έχει κάτι να προσφέρει στους εργαζόμενους και τους αγοραστές. Αν ψάχνετε για μια ανεξάρτητη υπηρεσία, τίποτα δεν μπορεί να είναι καλύτερο από το Fiverr.

Εάν έχετε κάποια ικανότητα, μπορείτε να την επιδείξετε στο Fiverr. Το Fiverr σας δίνει μια πλατφόρμα για να φέρετε το ταλέντο σας στον κόσμο. Εάν έχετε ήδη κατακτήσει τον δόκιό σας, η δουλειά σας είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή στο Fiverr.

Το Fiverr απαιτεί δημιουργία λογαριασμού και δημοσίευση συναυλιών (προσφορά εργασίας). Οι συναυλίες θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλατφόρμας για να εγκριθούν.

12. Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards

Εάν η γνώμη σας θα μπορούσε να είναι πολύτιμη για τον κόσμο, το Google Opinion Rewards είναι η εφαρμογή που πρέπει να εγκαταστήσετε αυτήν τη στιγμή.

Το Google Opinion Rewards είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κερδίζετε ανταμοιβές συμπληρώνοντας απλές έρευνες. Οι έρευνες στο Google Opinion Rewards είναι συνήθως σύντομες και μπορείτε να τις απαντήσετε ενώ στέκεστε στην ουρά ή περιμένετε για ένα μετρό.

Η ολοκλήρωση κάθε έρευνας κερδίζει ανταμοιβές που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε πίστωση Google Play ή Paypal.

13. μεγαλώνω

μεγαλώνω

Εάν έχετε κάποιες οικονομίες και θέλετε να τις επενδύσετε για καλύτερες αποδόσεις, η εφαρμογή Groww θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή. Το Groww APP είναι μια κορυφαία επενδυτική εφαρμογή για Android που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε να επενδύετε σε αμοιβαία κεφάλαια, μετοχές Ινδίας, IPO και F&O.

Δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή που κερδίζει χρήματα που ίσως ψάχνετε, αλλά είναι μια πολύ αποτελεσματική εφαρμογή για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να επενδύετε σε συστηματικά επενδυτικά σχέδια, αμοιβαία κεφάλαια εφάπαξ, κρατικά ομόλογα κ.λπ.

14. Kite by Zerodha

Kite by Zerodha

Το Kite by Zerodha είναι μια εφαρμογή διαπραγμάτευσης μετοχών για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με έναν ενεργό λογαριασμό demat.

Έχουμε αναφέρει το Kite by Zerodha στη λίστα των καλύτερων εφαρμογών που βγάζουν χρήματα για το iPhone, επειδή αν ξέρετε πώς να επενδύσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή και να κερδίσετε χρήματα.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή δεν είναι μια εικονική εφαρμογή συναλλαγών. όλα είναι αληθινά σε αυτήν την εφαρμογή. Ως εκ τούτου, ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων που κερδίζονται με κόπο είναι επίσης υψηλός.

15. Survey Pop

Survey Pop

Το Survey Pop είναι παρόμοιο με την εφαρμογή Google Opinion Rewards στο άρθρο. Αυτό σας δίνει βασικά χρήματα για να μοιραστείτε τις ειλικρινείς απόψεις σας με τους ερευνητές.

Αφού απαντήσετε σε μερικές έρευνες, λαμβάνετε τα μετρητά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξαργύρωσης των κερδισμένων μετρητών. Μπορείτε να διεκδικήσετε χρήματα από τα αγαπημένα σας συγκροτήματα, να τα μεταφέρετε στο Paypal κ.λπ.

Επίσης, η εξαργύρωση των κερδισμένων ανταμοιβών με δωρεάν δωροκάρτες είναι μια επιλογή. Επί του παρόντος, η εφαρμογή προσφέρει ανταμοιβές δωροκάρτας, όπως δωροκάρτες Walmart, Visa και Amazon.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές που βγάζουν χρήματα για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :

Τι είναι το SunMiner και πώς να εξορύξετε κρυπτονομίσματα

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube για να κερδίσετε χρήματα

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *