εφαρμογές ανίχνευσης λογισμικού κατασκοπίας

15 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ανίχνευσης λογισμικού κατασκοπίας για Android το 2024

 

Εάν χρησιμοποιείτε ένα smartphone Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι δεν είναι τόσο ασφαλές όσο άλλα λειτουργικά συστήματα. Δεδομένου ότι εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον Android, οι επιθέσεις ιών και spyware είναι σχετικά υψηλές στην πλατφόρμα.

Μέχρι τώρα, έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με την ασφάλεια Android, όπως τις καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς, τις καλύτερες εφαρμογές κατά της κλοπής κ.λπ. Σήμερα, θα μιλήσουμε για τον καλύτερο εντοπισμό λογισμικού υποκλοπής για εφαρμογές Android.

Τα spyware προορίζονταν να σας κατασκοπεύσουν. Στέλνει τις δραστηριότητες περιήγησής σας, τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης, τα αρχεία κ.λπ. στον δημιουργό. Επομένως, εάν πιστεύετε ότι το τηλέφωνό σας διαθέτει λογισμικό υποκλοπής spyware, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές κατά του λογισμικού κατασκοπείας για να αφαιρέσετε ενοχλητικό κακόβουλο λογισμικό.

Πώς να προστατέψετε τη συσκευή σας από εφαρμογές κατασκοπείας

Γιατί το τηλέφωνό μου Android δονείται χωρίς λόγο;

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σας, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | Πάρε τώρα την προσφορά απο το NORDVPN

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

15 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ανίχνευσης λογισμικού κατασκοπείας για Android

Αυτό το άρθρο θα κοινοποιήσει μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ανίχνευσης spyware Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται αυτές τις εφαρμογές ασφαλείας και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε χωρίς ανησυχία.

1. McAfee Security

McAfee Security

Το McAfee Security είναι μια σουίτα ασφαλείας που προσφέρει προστασία ασφαλείας στη συσκευή σας Android. Προσφέρει επίσης ένα δωρεάν απεριόριστο VPN εκτός από τα κανονικά χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Ενώ το McAfee Security δεν διαθέτει καμία δυνατότητα με το όνομα «Ανίχνευση λογισμικού κατασκοπείας» ή «Προστασία λογισμικού κατασκοπείας», αποτρέπει την είσοδο λογισμικού κατασκοπείας στη συσκευή σας. Εκτός από αυτά, η McAfee Security εντοπίζει και αφαιρεί επίσης απειλές για το απόρρητο.

2. MalwareFox Anti-Malware

MalwareFox Anti-Malware

Το MalwareFox Anti-Malware μπορεί να μην είναι μια εφαρμογή ασφαλείας Android με κορυφαία βαθμολογία, αλλά προστατεύει τη συσκευή σας από adware, spyware, trojans, backdoors, keylogger και πολλές άλλες απειλές.

Μόλις εγκατασταθεί, το MalwareFox Anti-Malware εκτελείται ενεργά στο παρασκήνιο και προστατεύει τη συσκευή σας από κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής spyware, ιούς και επιθέσεις phishing. Μπορεί επίσης να εντοπίσει και να εξαλείψει λογισμικό υποκλοπής spyware από τη συσκευή σας.

3. Avast Antivirus

Avast Antivirus

Το Avast Antivirus είναι μια από τις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές προστασίας από ιούς που διατίθενται για Android. Η εφαρμογή προστασίας από ιούς για Android σαρώνει για ιούς και άλλα είδη κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων Trojans και Spyware.

Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης μια δυνατότητα Web Shield, η οποία αποκλείει συνδέσμους που έχουν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό υποκλοπής. Έτσι, το Avast Antivirus είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή anti-spyware που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

4. Kaspersky Mobile Antivirus

Kaspersky Mobile Antivirus

Το Kaspersky Mobile Antivirus είναι μια λύση ασφαλείας all-in-one για το Android smartphone σας. Σαρώνει κατ’ απαίτηση και σε πραγματικό χρόνο για ιούς, spyware, ransomware και trojans.

Διαθέτει πολλές άλλες προηγμένες λειτουργίες όπως Find My Phone, Anti-theft, App Lock, Anti-phishing, Web filter, κ.λπ. Όσον αφορά το spyware, η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής λειτουργεί καλά στον εντοπισμό και την αφαίρεση spyware.

5. Malwarebytes Security

Malwarebytes Security

Το Malwarebytes Security είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και αξιόπιστα ονόματα στον κόσμο της ασφάλειας. Το σπουδαίο με το Malwarebytes Security είναι ότι παρέχει ισχυρή προστασία έναντι adware, malware και spyware.

Η βάση δεδομένων του Malwarebytes Security ενημερώνεται συχνά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εντοπίσει τα περισσότερα νέα και προηγμένα spyware και malware.

6. AVG AntiVirus

AVG AntiVirus

Αν ψάχνετε για μια πλήρη δωρεάν σουίτα ασφαλείας για Android, πρέπει να δοκιμάσετε το AVG AntiVirus. Με το AVG AntiVirus, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε ιούς, κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό υποκλοπής spyware από τη συσκευή σας.

Εκτός από αυτό, το AVG AntiVirus προσφέρει επίσης μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως το App Lock, το Photo Vault, ο σαρωτής WiFi κ.λπ.

7. Ασφάλεια κινητής τηλεφωνίας από την McAfee

Ασφάλεια κινητής τηλεφωνίας από την McAfee

Πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες βασίζονται πλέον στο Mobile Security From McAfee για την προστασία των φορητών συσκευών τους από κακόβουλο λογισμικό και ιούς. Είναι ένα απόλυτο εργαλείο ασφαλείας για Android που προσφέρει έξυπνη ασφάλεια, προστασία απορρήτου, εργαλεία προστασίας από ιούς και δυνατότητες προστασίας από λογισμικό υποκλοπής spyware.

Mobile Security From McAfee προσφέρει επίσης προστασία WiFi που κρατά την ταυτότητα, τα προσωπικά σας δεδομένα και τη διεύθυνση IP κρυμμένα καθώς συνδέεστε σε δημόσιο WiFi.

8. Comodo Mobile Security

Βολική ασφάλεια φορητών συσκευών

Το Comodo Mobile Security δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο τα άλλα στο άρθρο. κάνει ακόμα τη δουλειά του. Η εφαρμογή ασφαλείας για κινητά προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό όπως trojans, ransomware, cryptoware, spyware και adware.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε αυτόματα το Comodo Mobile Security ώστε να σαρώνει τη συσκευή σας τακτικά.

9. Lookout Mobile Security

Lookout Mobile Security

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εφαρμογή ασφάλειας για κινητά που προσφέρει όλες τις κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας, πρέπει να δοκιμάσετε το Lookout Mobile Security

Παρακολουθεί ενεργά τη συσκευή σας και σας ειδοποιεί κάθε φορά που ένας ιός ή κακόβουλο λογισμικό προσπαθεί να εισέλθει στο σύστημά σας. Μπορεί επίσης να ανιχνεύσει εφαρμογές που φαίνονται ύποπτες και θεωρούνται spyware.

10. Anti Spy Detector – Spyware

Anti Spy Detector - Spyware

Anti-Spy Detector – Το Spyware είναι μια εφαρμογή ανίχνευσης spyware που προστατεύει από απόπειρες hacking, ιούς, spyware κ.λπ.

Η εφαρμογή σαρώνει τη συσκευή σας για να βρει πιθανές εφαρμογές κατασκοπείας και κρυφές διαδικασίες spyware.

Η εφαρμογή έχει κορυφαία βαθμολογία στο Google Play Store και μπορεί ακόμη και να εντοπίσει εάν ορισμένες εφαρμογές χρησιμοποιούν σιωπηλά την κάμερά σας.

11. Ανιχνευτής Spyware & Malware

Ανιχνευτής Spyware & Malware

Με περισσότερες από 5 εκατομμύρια λήψεις, το Spyware & Malware Detector είναι εύκολα ένας από τους καλύτερους ανιχνευτές spyware για Android στο Google Play Store.

Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση και είναι δωρεάν. Με ένα πάτημα μόνο ενός κουμπιού, μπορεί να σαρώσει το κινητό σας τηλέφωνο για spyware και κακόβουλο λογισμικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί με ιούς. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς μαζί με αυτό.

12. Privacy Dashboard

Πίνακας ελέγχου απορρήτου

Το Privacy Dashboard δεν είναι ένας σαρωτής λογισμικού κατασκοπείας, αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ σχετική εφαρμογή. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του spyware έχει σχεδιαστεί για να σας παρακολουθεί μέσω της κάμερας και να έχει πρόσβαση στο μικρόφωνό σας, το Privacy Dashboard είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτές τις εφαρμογές.

Είναι μια εφαρμογή που αναπαράγει το Privacy Manager που εμφανίζεται στις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Android. Επιπλέον, φέρνει δείκτες απορρήτου που σας ενημερώνουν ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν το μικρόφωνο και την κάμερά σας καθώς τις χρησιμοποιείτε ενεργά.

13. Privacy Defender

Privacy Defender

Το Privacy Defender δεν είναι πολύ δημοφιλές όνομα στον κόσμο της ασφάλειας, αλλά έχει κερδίσει εκατομμύρια λήψεις.

Είναι μια εφαρμογή ασφαλείας για κινητά όλα σε ένα που παρέχει δωρεάν πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Η δυνατότητα anti-spyware του Privacy Defender παρέχει προστασία απορρήτου από λογισμικό υποκλοπής spyware περιορίζοντας το να κλέβουν τα προσωπικά και οικονομικά σας δεδομένα.

Εκτός από το λογισμικό προστασίας από spyware, το Privacy Defender παρέχει έναν πλήρη ανιχνευτή ιών, επιλογή ασφαλούς περιήγησης, θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών, ντουλάπι εφαρμογών, προστασία WiFi και πολλά άλλα.

14. Clario

Σαφή

Το Clario είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή προστασίας από λογισμικό υποκλοπής spyware για Android που μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν από το Google Play Store. Το βασικό χαρακτηριστικό του Clario είναι ο εντοπισμός spyware που εντοπίζει αυτόματα ποιος σας κατασκοπεύει.

Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα εφαρμογές με ύποπτη συμπεριφορά και σας ζητά αμέσως να τις αφαιρέσετε. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία ασφάλειας δικτύου που χρησιμοποιεί μια σύνδεση VPN για την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας και την ασφάλεια καθώς χρησιμοποιείτε το οικιακό δίκτυο ή το δημόσιο WiFi.

15. Certo

σωστά

Το Certo ισχυρίζεται ότι είναι μια εφαρμογή anti-spyware για Android, αλλά έχει και άλλα χαρακτηριστικά. Διαθέτει έναν πλήρη σαρωτή spyware που βασίζεται σε μια μηχανή ανίχνευσης επόμενης γενιάς για να βρει και να σκοτώσει κακόβουλες εφαρμογές και αρχεία.

Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι προστατεύει το τηλέφωνό σας από spyware, stalkerware, ιούς και trojan που προσπαθούν να κλέψουν ευαίσθητες πληροφορίες. Εκτός από την προστασία spyware, η εφαρμογή προσφέρει μερικές δυνατότητες προστασίας απορρήτου, έναν σύμβουλο συστήματος και επιλογές αυτόματης σάρωσης.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές ανίχνευσης spyware για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές Android για να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε κρυφό λογισμικό υποκλοπής spyware. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Οι καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για iPhone και Android

10 καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για Android

καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *