Οι 15 καλύτερες εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων για Android το 2024

Το να παραμένετε οργανωμένοι και παραγωγικοί είναι ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα σε αυτόν τον πολυάσχολο κόσμο. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε όλα τα πράγματα και χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο. Αφού όλοι έχουμε πλέον ένα smartphone Android, γιατί δεν το χρησιμοποιούμε πιο παραγωγικά;

Χρειαζόμαστε μια κατάλληλη εφαρμογή λίστας υποχρεώσεων για να είμαστε παραγωγικοί και να παρακολουθούμε τις καθημερινές μας εργασίες. Οι εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων για Android μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τον ταραχώδη τρόπο ζωής σας για να τον βελτιώσετε. Πολλές εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και διαθέτουν μοναδικές λειτουργίες.

εναλλακτικές λύσεις Wunderlist για Android

13 καλύτερες εφαρμογές υπενθύμισης για Android

Aκολουθήστε μας στο facebook

15 καλύτερες εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων για Android

Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα εύκολα, πρόκειται να μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων στο Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να οργανώσετε τις καθημερινές σας εργασίες. Λοιπόν, ας δούμε μερικές από τις εφαρμογές λίστας με τις καλύτερες δραστηριότητες του Android.

1. Any.do

Οποιοδήποτε.κάνω

Το Any.do είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων Android στο Google Play Store. Η εφαρμογή συσκευάζει σχεδόν κάθε δυνατότητα που χρειάζεστε για να οργανώσετε την καθημερινή σας εργασία.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο διαχείρισης χρόνου, επειδή επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν υπενθυμίσεις. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και δεν εμφανίζει ούτε διαφημίσεις.

2. Asana

Asana

Το Asana είναι μια άλλη εφαρμογή λίστας καλύτερων υποχρεώσεων που μπορείτε να έχετε στο Android σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Asana για να προσθέσετε εργασίες, να ορίσετε υπενθυμίσεις, να προσθέσετε σημειώσεις κ.λπ. Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης ομάδας που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους και να προσθέτουν άλλους.

Εκτός από όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται ομαδικά έργα, να ορίζουν προτεραιότητες εργασίας, να προσθέτουν ημερομηνίες λήξης κ.λπ.

3. GTasks

GTasks

Το GTasks είναι άλλο καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών Android που κάθε χρήστης Android θα ήθελε να έχει. Το υπέροχο με το GTasks είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν λίστες υποχρεώσεων, να ορίζουν υπενθυμίσεις και να στέλνουν εργασίες σε φίλους και συγγενείς.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή έλαβε επίσης υποστήριξη για το Google Synchronization. Έτσι, το GTasks είναι μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές Android που πρέπει να κάνετε.

4. Google Keep

Google Keep

Αν αναζητάτε έναν γρήγορο τρόπο για να καταγράψετε τις ιδέες, τις σκέψεις και τις υποχρεώσεις σας, τότε το Google Keep μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Το Google Keep από την Google επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν σημειώσεις, λίστες και υπενθυμίσεις στην εφαρμογή Ημερολόγιο Google. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσθέτουν φωτογραφίες στις λίστες υποχρεώσεών τους.

5. Memorigi

να θυμηθω

Το Memorigi δεν είναι πολύ δημοφιλές, αλλά περιλαμβάνει σχεδόν κάθε δυνατότητα που πρέπει να έχει μια εφαρμογή λίστας υποχρεώσεων. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το Memorigi είναι το ομαλό περιβάλλον εργασίας του Material Design.

Η εφαρμογή To Do για Android διαθέτει μια λειτουργία συγχρονισμού cloud που μπορεί να συγχρονίσει πολλές άλλες εφαρμογές ημερολογίου. Φυσικά, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μια λίστα υποχρεώσεων, επαναλαμβανόμενες εργασίες και να ορίσουν υπενθυμίσεις με το Memorigi.

6. Microsoft To-Do

Microsoft To-Do

Εάν θέλετε ένα εύκολο στη χρήση και έξυπνη εφαρμογή λίστας υποχρεώσεων για το Android σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Microsoft To-Do. Η εφαρμογή Microsoft To-Do συγχρονίζεται αποτελεσματικά μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή σας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα υποχρεώσεων από το σχολείο, έναν υπολογιστή ή οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Μιλώντας για τις άλλες δυνατότητες, η εφαρμογή μπορεί να προσθέσει εργασίες, εργασίες ή οικιακές εργασίες στο Microsoft To-Do.

7. Tasks

Καθήκοντα

Το Tasks είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή λίστας υποχρεώσεων Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σημειώνετε τις καθημερινές σας εργασίες, να ορίζετε υπενθυμίσεις, να προσθέτετε σημειώσεις κ.λπ. Το πιο αξιοσημείωτο με το Tasks είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν χρώματα στη λίστα εργασιών.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να οργανώσετε και να δείτε τις εργασίες σας με τους χρωματικούς κωδικούς. Μιλώντας για τις άλλες δυνατότητες, η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να διαχειρίζονται λίστες υποχρεώσεων με εύχρηστες χειρονομίες όπως μεταφορά και απόθεση.

8. Todoist

Todoist

Το Todoist είναι μια από τις θαυμαστές εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Η εφαρμογή προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η εφαρμογή σάς βοηθά να σημειώνετε όλες τις εργασίες και τις σκέψεις έξω από το μυαλό σας και στη λίστα υποχρεώσεων σας ανά πάσα στιγμή. Έτσι, το Todoist είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων που θα ήθελε να έχει κάθε χρήστης Android.

9. Google Tasks

Google Tasks

Το Google Tasks είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή υποχρεώσεων Android που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται, να καταγράφουν και να επεξεργάζονται τις εργασίες τους από οπουδήποτε. Το υπέροχο με το Google Tasks είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώνουν τα δεδομένα του ημερολογίου Google στην εργασία.

Εκτός από αυτό, το Google Tasks συγχρονίζεται επίσης με όλες τις άλλες συσκευές. Επομένως, είναι μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων που θα ήθελε να έχει κάθε χρήστης Android.

10. Λίστα εκκρεμοτήτων

Λίστα εκκρεμοτήτων

To Do List ή το SplenDO είναι μια εφαρμογή λίστας εργασιών με κορυφαία βαθμολογία για Android που είναι δωρεάν και εύκολη στη χρήση. Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι καθαρή και δίνει προτεραιότητα στην απλότητα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο.

Μπορείτε να προσθέσετε τις εργασίες σας στην εφαρμογή μέσω πληκτρολόγησης ή φωνητικών εντολών. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε διαφορετικούς ήχους ειδοποιήσεων για τις εργασίες σας, να προσθέσετε ένα γραφικό στοιχείο εργασιών στην αρχική οθόνη, να προσθέσετε γραφικά στοιχεία εργασιών στη γραμμή κατάστασης κ.λπ.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά ορισμένες από τις λειτουργίες της είναι κλειδωμένες πίσω από τα paywalls.

11. TickTick

TickTick

Το TickTick είναι μια από τις καλύτερες και πιο εκπληκτικές εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων και διαχείρισης εργασιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ. Η εφαρμογή είναι ήδη πολύ διάσημη και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε εργασίες και σημειώσεις. Αν μιλάμε για τις εργασίες, μπορείτε να τις προσθέσετε στην εφαρμογή πληκτρολογώντας ή φωνητική εισαγωγή.

Το TickTick σας παρέχει επίσης μερικές ευέλικτες επιλογές επαναλαμβανόμενων εργασιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε τις εργασίες να επαναλαμβάνονται σε μια επιλεγμένη ώρα/ημερομηνία, να επιλέξετε να επαναλαμβάνονται σε καθημερινή/εβδομαδιαία/μηνιαία βάση κ.λπ.

12. STAFF

Υλικό

Τα πράγματα είναι ελαφρώς διαφορετικά από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή widget που φέρνει ένα μινιμαλιστικό γραφικό στοιχείο υποχρεώσεων στην αρχική οθόνη σας.

Μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε και να οργανώσετε εργασίες από την αρχική οθόνη του Android. Επίσης, ο καθαρός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός του widget θα σας βοηθήσει να εστιάσετε καλύτερα στην εργασία σας.

Το widget είναι επίσης πολύ προσαρμόσιμο. μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές και τα επίπεδα διαφάνειας ώστε να ταιριάζουν με την ταπετσαρία του τηλεφώνου σας.

13. Λίστα υποχρεώσεων – Σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος

Λίστα υποχρεώσεων - Σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος

Αν συχνά παλεύετε να κρατήσετε τη ζωή και την εργασία σας καλά οργανωμένη, εγκαταστήστε την εφαρμογή Λίστα εργασιών – Σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος στο τηλέφωνό σας Android.

Λίστα υποχρεώσεων – Το πρόγραμμα σχεδιασμού χρονοδιαγράμματος θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εάν θέλετε έναν αποτελεσματικό διαχειριστή λίστας υποχρεώσεων και μια εφαρμογή προγραμματιστή χρονοδιαγράμματος. Η εφαρμογή φέρνει εύκολα στη χρήση και όμορφα θέματα λίστας υποχρεώσεων που οργανώνουν σε μεγάλο βαθμό τις καθημερινές σας εργασίες.

Διαθέτει επίσης μια προβολή ημερολογίου που δίνει μια ματιά σε όλες τις εκκρεμείς εργασίες που πρέπει να γίνουν σε μια ημέρα, εβδομάδα ή μήνα.

14. taskite

taskite

Το Taskito είναι μια πλήρης λίστα υποχρεώσεων και εφαρμογή σχεδιασμού εργασιών που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σημειώσεις, εργασίες, συμβάντα ημερολογίου Google, λίστες υποχρεώσεων, υπενθυμίσεις και επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα πράγματα απευθείας στην κύρια οθόνη της εφαρμογής, σε μια προβολή γραμμής χρόνου. Αν μιλάμε ιδιαίτερα για τις λειτουργίες To-Do, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε απεριόριστες λίστες υποχρεώσεων.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε χρώμα στη λίστα υποχρεώσεων σας. Συνολικά, το Taskito είναι μια εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή σχεδιασμού ψηφιακών εργασιών που δεν πρέπει να χάσετε.

15. Εστίαση σε εκκρεμότητες

Εστίαση σε εκκρεμότητες

Αυτή είναι λίγο μοναδική σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Το Focus To-Do είναι μια εφαρμογή Android που συνδυάζει το Pomodoro Timer και το Task Manager.

Η εφαρμογή υποστηρίζεται από την επιστήμη και ισχυρίζεται ότι σας παρακινεί να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να κάνετε τα πράγματα εύκολα. Η χρήση αυτής της εφαρμογής είναι πολύ απλή: επιλέξτε μια εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε, ρυθμίστε το χρονόμετρο για 25 λεπτά, μείνετε συγκεντρωμένοι και ξεκινήστε να εργάζεστε.

Όταν χτυπήσει ο χρονοδιακόπτης μετά από 25 λεπτά, κάντε ένα διάλειμμα 5 λεπτών. Η εφαρμογή σάς παρέχει επίσης λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για τις κατανομές του χρόνου σας και τις εργασίες που έχετε ήδη ολοκληρώσει.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων Android που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί. Εάν από τη λίστα λείπει κάποια βασική εφαρμογή, αφήστε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :εφαρμογές ανίχνευσης λογισμικού κατασκοπίας για Android

εφαρμογές ασφαλείας Android

 εφαρμογές που βγάζουν χρήματα για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *