καλύτερες εφαρμογές κοπής MP3

Οι καλύτερες εφαρμογές MP3 Cutter για Android

Ας το παραδεχτούμε. Μερικές φορές, θέλουμε να ορίσουμε ένα συγκεκριμένο τραγούδι ως ήχο κλήσης. Ωστόσο, δεν είναι δυνατή η διατήρηση ενός τραγουδιού πλήρους μήκους ως ήχου κλήσης. Έτσι, σε μια τέτοια κατάσταση, έχουμε μόνο δύο επιλογές: Να κατεβάσουμε τη συντομότερη έκδοση του τραγουδιού ή να κόψουμε ένα μέρος της μουσικής για να εφαρμοστεί ως ήχος κλήσης.

Μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη εφαρμογών ήχου κλήσης για να λάβετε την περικομμένη έκδοση του τραγουδιού. Ωστόσο, για αυτό, πρέπει να έχετε μια καλή εφαρμογή ήχου κλήσης. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή κοπής MP3 για να περικόψετε το τραγούδι. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κοπής MP3 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας.

εφαρμογές κοπής βίντεο

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές MP3 Cutter για Android

Αυτές οι εφαρμογές κοπής MP3 θα σας επιτρέψουν να κόψετε μερικά μέρη μουσικής για να τα εφαρμόσετε ως ήχο κλήσης. Μπορείτε επίσης να κόψετε μέρη για να δημιουργήσετε επίσης μελωδίες ειδοποιήσεων. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. AudioLab

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν και εύχρηστη εφαρμογή επεξεργασίας ήχου για συσκευή Android , τότε μην ψάχνετε άλλο από το AudioLab. Το AudioLab είναι μια ελαφριά αλλά μια από τις πιο προηγμένες εφαρμογές επεξεργασίας ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

Με το AudioLab, μπορείτε εύκολα να κόψετε αρχεία ήχου, να αναμίξετε κλιπ ήχου, να ηχογραφήσετε τη φωνή σας και πολλά άλλα. Σας επιτρέπει επίσης να εφαρμόζετε ηχητικά εφέ στα ηχογραφημένα σας κλιπ. Συνολικά, το AudioLab είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας ήχου για την περικοπή αρχείων μουσικής MP3.

2. Music Editor από την HappyBees

Το Music Editor από το HappyBees είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας ήχου για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Με το Music Editor από το HappyBees, μπορείτε να επεξεργαστείτε ήχο, να κόψετε και να περικόψετε αρχεία ήχου, να μετατρέψετε βίντεο σε ήχο και πολλά άλλα.

Το καλό με το Music Editor από το HappyBees είναι ότι σας προσφέρει πλούσιες δυνατότητες επεξεργασίας ήχου, όπως εφαρμογή fade-in και fade-out εφέ, αλλαγή επιπέδου έντασης, εφαρμογή εφέ ήχου και πολλά άλλα.

3. Music Editor από το Pony Mobile

Το Music Editor από το Pony Mobile δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές της λίστας. εξακολουθεί να σας προσφέρει κάθε δυνατότητα δημιουργίας ήχου κλήσης MP3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να κόψετε αρχεία MP3 και να δημιουργήσετε έναν ήχο κλήσης.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Music Editor από το Pony Mobile περιλαμβάνουν την περικοπή, τη συγχώνευση, τη μίξη και τη συμπίεση των αρχείων ήχου. Εκτός από αυτό, έχετε επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ετικετών ήχου, τη δυνατότητα αντιστροφής του αρχείου ήχου, σίγασης εξαρτημάτων κ.λπ.

4. Δημιουργός ήχων κλήσης

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, το Ringtone Maker είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κόβετε αρχεία μουσικής για να δημιουργήσετε έναν ήχο κλήσης . Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά ελαφριά και εύκολη στη χρήση.

Με το Ringtone Maker, μπορείτε να δημιουργήσετε ήχους κλήσης, ήχους ειδοποίησης και ήχους ειδοποιήσεων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ήχο κλήσης, μπορείτε να κόψετε τα αρχεία MP3.

5. Μουσικός Ήρωας

Το Music Hero είναι μια άλλη εφαρμογή κοπής MP3 με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη στο Google Play Store που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Το υπέροχο με το Music Hero είναι ότι υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων μουσικής όπως WAV, MP3, AAC, AMR, 3GP κ.λπ.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Music Hero προσφέρει επίσης ένα ενσωματωμένο MP3 player που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επεξεργασία, αποκοπή και επικόλληση τμημάτων ήχου.

6. Lexis Audio Editor

Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας ήχου για Android, μην ψάχνετε άλλο από το Lexis Audio Editor. Με τη βοήθεια του Lexis Audio Editor, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες ηχογραφήσεις ή να επεξεργαστείτε αρχεία ήχου.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για εγγραφή ήχου, αποκοπή/αντιγραφή/επικόλληση αρχείων ήχου, μείωση του θορύβου στον ήχο και πολλά άλλα. Συνολικά, το Lexis Audio Editor είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας ήχου για Android.

7. Τόμπρα

Το Timbre είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας ήχου και βίντεο για Android , την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Με το Timbre, μπορείτε εύκολα να κόψετε, να συγχωνεύσετε και να μετατρέψετε αρχεία ήχου και βίντεο. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις.

Μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Timbre περιλαμβάνουν έναν κόφτη ήχου, έναν σύνδεσμο ήχου, έναν μετατροπέα ήχου, έναν μετατροπέα βίντεο σε ήχο κ.λπ.

8. MP3 Cutter και Ringtone Maker

Το MP3 Cutter and Ringtone Maker είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή από το Inshot που μπορεί να περικόψει, να συγχωνεύσει και να αναμίξει μουσική.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε ηχητικά εφέ στη μουσική, όπως μπορείτε να προσθέσετε εφέ fade-in και fade-out. Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για αναπαραγωγή μουσικών κλιπ.

9. Music Editor

Το Music Editor έχει όλα όσα αναζητούν οι χρήστες σε μια εφαρμογή επεξεργασίας ήχου. Το Music Editor μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους, από την κοπή κλιπ ήχου έως τη συγχώνευση.

Μετά την αποκοπή των αρχείων ήχου, μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε τα αρχεία μουσικής σε διαφορετικές μορφές. Εκτός από αυτό, το Music Editor διαθέτει επίσης πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής και συσκευή εγγραφής MP3.

10. Audio MP3 Cutter

Το Audio MP3 Cutter είναι για όσους αναζητούν ένα ισχυρό και πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να τροφοδοτήσετε τις ανάγκες σας για επεξεργασία μουσικής.

Από την περικοπή αρχείων μουσικής μέχρι τη μίξη κομματιών, το Audio MP3 Cutter μπορεί να τα κάνει όλα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και δεν έχει περιορισμούς.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές κοπής MP3 για Android . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές για να κόψετε αρχεία MP3 σε ένα smartphone Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:

μετατροπείς βίντεο σε MP3

 εφαρμογές Android για λήψη μουσικής

 εφαρμογές δημιουργίας ήχων κλήσης για Android

μετατροπείς YouTube σε MP3

εφαρμογές MP3 Cutter

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *