12 καλύτερες εφαρμογές για τον έλεγχο του router σας το 2024

Ας παραδεχτούμε ότι όλοι έχουμε WiFi router στο σπίτι και στη δουλειά. Είναι μια συσκευή που μοιράζει το διαδίκτυο μεταξύ των χρηστών. Μπορεί να χρειαστείτε μια εφαρμογή διαχείρισης δρομολογητή WiFi εάν έχετε προσωπική σύνδεση WiFi στο σπίτι.

Με τις εφαρμογές διαχείρισης δρομολογητή WiFi, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε το δίκτυό σας WiFi. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι εφαρμογές διαχείρισης δρομολογητή WiFi θα σας βοηθήσουν επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα του δρομολογητή μόντεμ απευθείας από το smartphone.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του δρομολογητή σας. Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι δημοφιλείς και διαθέσιμες στο Google Play Store για λήψη.

Μην ρισκάρεις την ασφάλεια σου – Αγόρασε τώρα το καλύτερο VPN Σε τιμή και δυνατότητες, ATLASVPN

Διαβάστε επίσης: Πως αλλάζω το DNS στο router της NOVA

Πως αλλάζω το DNS στο router της VODAFONE

12 καλύτερες εφαρμογές για τον έλεγχο του δρομολογητή σας το 2024

Έχουμε επιλέξει αυτές τις εφαρμογές με βάση την έρευνα, τις αξιολογήσεις χρηστών, τις κριτικές και κάποια από την εμπειρία της ομάδας μας. Λοιπόν, ας δούμε τις εφαρμογές.

1. Διαχειριστής όλων των δρομολογητών

Διαχειριστής όλων των δρομολογητών

Το All Router Admin είναι μια εφαρμογή Android που σας βοηθά να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας και να ελέγχετε το δίκτυο WiFi. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές ελέγχου δρομολογητή στη λίστα, το All Router Admin είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και βολικό στη ρύθμιση.

Με το All Router Admin, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του δρομολογητή, να ελέγξετε την προεπιλεγμένη πύλη σας, να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης WiFi, να αποκλείσετε τους εισβολείς και πολλά άλλα.

2. WiFi Tenda

WiFi Tenda

Λοιπόν, η Tenda είναι μια μοντέρνα επωνυμία δρομολογητών WiFi που διατίθεται εκεί έξω. Εάν χρησιμοποιείτε το δρομολογητή Tenda για να συνδέσετε τις συσκευές σας στο δίκτυο WiFi, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

Το Tenda WiFi παρέχει τη συνολική διαχείριση των δρομολογητών Tenda και υποστηρίζει τοπική και απομακρυσμένη διαχείριση. Με το Tenda WiFi, μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε το οικιακό σας δίκτυο οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

3. Asus

Οι καλύτερες εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε τον δρομολογητή σας

Λοιπόν, η εφαρμογή Asus Router διευκολύνει τη διαχείριση του οικιακού σας δικτύου. Η εφαρμογή Android φέρνει όλα όσα χρειάζεστε για τη διαχείριση του δρομολογητή ASUS από το smartphone σας.

Η εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει να βλέπετε εύκολα την κατάσταση του δικτύου WiFi και να προσδιορίζετε πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες. Σας εμφανίζει στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης κίνησης σε πραγματικό χρόνο, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη σελίδα ρυθμίσεων του δρομολογητή και πολλά άλλα.

4. Linksys

Linksys

Εάν διαθέτετε δρομολογητή WiFi Linksys, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Linksys για Android. Η εφαρμογή λειτουργεί ως κέντρο εντολών για τους δρομολογητές Smart WiFi Linksys.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας. Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση, μπορείτε να ελέγξετε για τη συνδεδεμένη συσκευή, να ρυθμίσετε την πρόσβαση επισκέπτη, να ορίσετε το όριο κοινής χρήσης ταχύτητας στο Διαδίκτυο κ.λπ.

5. WiFi Router Master

WiFi Router Master

Το WiFi Router Master δεν είναι μια παραδοσιακή εφαρμογή διαχείρισης δρομολογητή, αλλά μπορεί εύκολα να συνδεθεί με λίγους δρομολογητές. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα διαχειριστή και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του δρομολογητή στους υποστηριζόμενους δρομολογητές.

Εάν δεν έχετε υποστηριζόμενο δρομολογητή, σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WiFi Router Master για να εντοπίσετε ποιος είναι συνδεδεμένος στο δίκτυό σας, να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας Διαδικτύου και να αναλύσετε τα κανάλια WiFi γύρω σας για να βρείτε το λιγότερο πολυσύχναστο κανάλι και πολλά άλλα .

6. TP-Link Tether

TP-Link Tether

Το TP-Link Tether είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android που παρέχει στους χρήστες τον πιο εύκολο τρόπο πρόσβασης και διαχείρισης του δρομολογητή TP-Link/του δρομολογητή xDSL/επέκτασης εύρους με τις κινητές συσκευές σας.

Από τη γρήγορη ρύθμιση έως τους γονικούς ελέγχους, το Tether παρέχει μια απλή, διαισθητική διεπαφή χρήστη για να δείτε την κατάσταση της συσκευής σας, τις ηλεκτρονικές συσκευές πελατών και τα προνόμιά τους.

7. Fing

Fing

Λοιπόν, το Fing είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Φέρνει ένα σύνολο εργαλείων δικτύου για να σας βοηθήσει να αναλύσετε, να διαχειριστείτε και να βελτιστοποιήσετε το δίκτυο.

Με το Fing, μπορείτε να μάθετε ποιος είναι συνδεδεμένος στο δίκτυό σας WiFi, να ελέγξετε την ταχύτητα του διαδικτύου, να ρυθμίσετε την επιτήρηση δικτύου, να αποκλείσετε εισβολείς κ.λπ. Σας φέρνει επίσης εργαλεία για να ασφαλίσετε το δίκτυό σας WiFi. Συνολικά, το Fing είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διαχείρισης δικτύου για συσκευές Android.

8. Αναλυτής Wifi

Αναλυτής WiFi

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές WiFi που θα ήθελε να έχει κάθε χρήστης Android. Το υπέροχο με τον Wifi Analyzer είναι ότι μετατρέπει το Android σας σε αναλυτή WiFi και δείχνει τα κανάλια WiFi γύρω σας.

Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν εύκολα να βρουν ένα λιγότερο γεμάτο κανάλι για έναν ασύρματο δρομολογητή. Εκτός από αυτό, το Wifi Analyzer εμφανίζει επίσης συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά ελαφριά και δεν περιέχει διαφημίσεις.

9. ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ WIFI WPS WPA

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ WIFI WPS WPA

Είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές Android WiFi στο Google Play Store. Μάντεψε? Το WIFI WPS WPA TESTER επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν τη σύνδεση σε ένα σημείο πρόσβασης WiFi μέσω WPS PIN.

Εκτός από αυτό, το WIFI WPS WPA TESTER εμφανίζει επίσης ορισμένες βασικές λεπτομέρειες όπως διεύθυνση IP, διεύθυνση MAC, συνδεδεμένες συσκευές κ.λπ.

10. Έλεγχος και δοκιμή ταχύτητας ρύθμισης διαχειριστή δρομολογητή

Έλεγχος και δοκιμή ταχύτητας ρύθμισης διαχειριστή δρομολογητή

Αν ψάχνετε για μια προηγμένη εφαρμογή διαχείρισης δρομολογητή για τη συσκευή σας Android, δοκιμάστε τον έλεγχο και τη δοκιμή ταχύτητας ρύθμισης διαχειριστή δρομολογητή.

Το καλό με τον έλεγχο ρύθμισης και τη δοκιμή ταχύτητας διαχείρισης δρομολογητή είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώσουν το δρομολογητή μόντεμ. Η εφαρμογή Android παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε το δρομολογητή του μόντεμ σας.

11. Google HomeGoogle Home

Το Google Home είναι μια επίσημη εφαρμογή Google που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε, να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε τις συσκευές Google Nest, Google WiFi, Google Home και Chromecast.

Θα μπορούσε να είναι η εφαρμογή σας για τη διαχείριση διαφόρων συμβατών συνδεδεμένων οικιακών προϊόντων. Αν μιλάμε ιδιαίτερα για τα στοιχεία ελέγχου WiFi, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το Nest WiFi και το Google WiFi μέσα σε λίγα λεπτά.

Μετά τη ρύθμιση, μπορείτε να εκτελέσετε δοκιμές ταχύτητας, να δημιουργήσετε ένα δίκτυο επισκεπτών, να μοιραστείτε κωδικούς πρόσβασης WiFi με την οικογένεια και τους φίλους σας κ.λπ.

12. WiFiman

WiFiman

Το WiFiman είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτό σας παρέχει βασικά χρήσιμα εργαλεία για τον εντοπισμό όλων των διαθέσιμων δικτύων WiFi και συσκευών Bluetooth LE σε κοντινή απόσταση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να σαρώσετε υποδίκτυα δικτύου, να συνδεθείτε στο δίκτυό σας UniFi εξ αποστάσεως, να πραγματοποιήσετε την ταχύτητα λήψης/φόρτωσης κ.λπ.

Έτσι, εάν θέλετε μια εφαρμογή Android για ανάλυση του δικτύου WiFi, εκτέλεση δοκιμής ταχύτητας, σάρωση θυρών και λήψη λεπτομερών πληροφοριών κυψέλης δικτύου, το WiFiman μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android για τον έλεγχο του δρομολογητή σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Πως αλλαζω το DNS στο router τις COSMOTE

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσω το Google Chromecast χωρίς WiFi

Πώς να δείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *