Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Google TV Remote σε συσκευές iPhone και Android

Εάν χάσατε το τηλεχειριστήριο Google TV ή απλά δεν θέλετε να υπάρχει άλλο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή τηλεχειριστηρίου Google TV στη συσκευή σας iOS ή Android.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή απομακρυσμένου Google TV από οποιαδήποτε κινητή συσκευή.

Τι είναι η εφαρμογή Google TV;

Το Google TV κυκλοφόρησε το 2010 ως διεπαφή έξυπνης τηλεόρασης. Αυτές οι τηλεοράσεις συνόδευαν ένα τηλεχειριστήριο που ονομάζεται τηλεχειριστήριο Google που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της τηλεόρασης. Προηγουμένως, η Google είχε δύο εφαρμογές: Google Play Movies and TV και Android TV Remote Service.

Αυτά έχουν πλέον συνδυαστεί στην εφαρμογή Google TV που λειτουργεί με όλες τις συσκευές Google και Android TV.

Χρησιμοποιώντας τη νέα εφαρμογή Google TV, μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στη συσκευή σας Google ή Android TV μέσω του δικτύου σας Wi-Fi. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, να ελέγξετε την αναπαραγωγή πολυμέσων, να απενεργοποιήσετε την τηλεόραση, να ενεργοποιήσετε τον Βοηθό Google, να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια έντασης ήχου και να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου σας για αναζήτηση.

Οι χρήστες Android, iPad και iPhone μπορούν να κάνουν χρήση του gadget Google TV. Η εφαρμογή Google TV λειτουργεί επίσης με το Chromecast, επιτρέποντάς σας να μεταδώσετε βίντεο σε μη έξυπνες τηλεοράσεις.

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Google TV

Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Google TV:

  1. Στο τηλέφωνο Android ή στο iPhone σας, κατευθυνθείτε στο Google Play Store ή στο Apple App Store και κατεβάστε την εφαρμογή Google TV.
  1. Ανοίξτε την εφαρμογή και προσθέστε τον λογαριασμό σας Google. Μόλις προστεθεί ο λογαριασμός σας, επιλέξτε Να συνεχίσει.
  1. Επιλέξτε ποιες υπηρεσίες ροής θέλετε να προσθέσετε στην εφαρμογή Google TV ή επιλέξτε Εγινε για να το ολοκληρώσετε αργότερα.

Πώς να συνδέσετε την εφαρμογή Google TV στην τηλεόρασή σας

Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε την εφαρμογή Google TV στη συσκευή σας Google TV. Να το πράξουν:

  1. Χρησιμοποιώντας τη συσκευή Android, το iPhone ή το iPad, ανοίξτε την εφαρμογή Google TV και βεβαιωθείτε ότι η τηλεόρασή σας είναι ενεργοποιημένη.
  2. Στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, επιλέξτε Συνδέστε την τηλεόραση. Αυτό μοιάζει με κουμπί τηλεχειρισμού.
  1. Επιλέξτε την τηλεόρασή σας και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό που εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασής σας.
  2. Επιλέγω Ζεύγος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Google TV ως τηλεχειριστήριο

Αφού συνδέσετε την έξυπνη τηλεόρασή σας με την εφαρμογή Google TV, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που θα λέει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ως τηλεχειριστήριο. Επιλέγω Το έπιασα για να απορρίψετε το πλαίσιο διαλόγου και, στη συνέχεια, πατήστε Τηλεχειριστήριο τηλεόρασης για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως τηλεχειριστήριο.

Εάν δεν βλέπετε αυτό το μήνυμα, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις Google TV και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή “Χρήση τηλεφώνου ως τηλεχειριστήριο”.

Τώρα μπορείτε να μεταδώσετε βίντεο στην τηλεόρασή σας πατώντας το Εκμαγείο κουμπί στην κάτω γωνία της εφαρμογής. Αυτό μοιάζει με μια εικόνα ενός τηλεφώνου μπροστά από μια τηλεόραση. Στη συνέχεια, επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε και πατήστε Δείτε στην τηλεόραση.

Σημείωση: Σε τηλέφωνα Android, μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω από το επάνω μέρος της αρχικής οθόνης για να αποκτήσετε πρόσβαση στις Γρήγορες ρυθμίσεις—εδώ, υπάρχει μια επιλογή για να ανοίξετε εύκολα το τηλεχειριστήριο του Google TV.

Η ροή δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη

Όπως το Amazon και το Apple TV, η Google έχει δημιουργήσει ένα έξυπνο οικοσύστημα για το σπίτι που διευκολύνει τον έλεγχο όλων των συσκευών σας από το τηλέφωνο ή το tablet σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως ροή βίντεο από το Netflix, έλεγχος της εφαρμογής Google Home,

Διαβάστε επίσης :Το Xbox Remote Play δεν λειτουργεί; 11 Διορθώσεις προς δοκιμή

10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή

6 διαφορετικοί τρόποι για να ενεργοποιήσετε το Playstation 5 (PS5)

Το LG Magic Remote δεν λειτουργεί; 9 Διορθώσεις για δοκιμή

Πώς να αντιστοιχίσετε το τηλεχειριστήριο Fire TV

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *