καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/επαναφορά δεδομένων

10 καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/επαναφορά δεδομένων το 2024

Ανεξάρτητα από το πόσο ασφαλές είναι το smartphone σας, θα πρέπει πάντα να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων και δεδομένων σας. Εάν χρησιμοποιείτε Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς για αυτόν τον σκοπό.

Αν και εκατοντάδες εφαρμογές για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/επαναφορά δεδομένων είναι διαθέσιμες για Android, δεν αξίζει να εγκαταστήσετε όλες. Ως εκ τούτου, έχουμε επιλέξει και παραθέσει προσεκτικά τις εφαρμογές που εξυπηρετούν καλά για το σκοπό αυτό και σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τα αρχεία σας.

Super Backup: SMS & Επαφές

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά δεδομένων Android. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων του τηλεφώνου σας, των Εφαρμογών, των Επαφών, των Αρχείων καταγραφής κλήσεων κ.λπ., στη συσκευή σας Android.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το PS5

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στα Windows

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε όλα τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Επίσης, κάθε φορά που εγκαθιστάτε μια νέα εφαρμογή, θα εμφανίζεται ένα μήνυμα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της εφαρμογής.

Backup Titanium

Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου εφαρμογές, που επιτρέπει την πλήρη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της συσκευής Android. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή χρειάζεται δικαιώματα root για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά όλων των δεδομένων σας Android. Η πληρωμένη έκδοση αυτής της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για 5,91 $.

Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εφαρμογών σε μια δωρεάν έκδοση. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας στην κάρτα SD σας και επίσης μια δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud.

Αρχεία από την Google

Το Files by Google είναι μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android με πολλές χρήσιμες και ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Όταν εξαντληθεί ο αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου σας, σας στέλνει συστάσεις καθαρισμού για να ελευθερώσετε χώρο.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε αρχεία πιο γρήγορα με αναζήτηση και απλή περιήγηση, να μοιράζεστε αρχεία εκτός σύνδεσης και πολλά άλλα.

Δεν είναι μια πλήρης εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά δεδομένου ότι αναπτύχθηκε από την Google, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων στο cloud για να εξοικονομήσετε χώρο στη συσκευή σας.

G Cloud Backup

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων που αποθηκεύει όλα τα δεδομένα σας σε ηλεκτρονική αποθήκευση. Αυτή η εφαρμογή παρέχει 1 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας και την εξοικονόμηση χώρου. Παρέχει ασφάλεια δεδομένων κρυπτογράφησης 256 AES για την ασφάλεια των δεδομένων της συσκευής σας Android.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων, των επαφών, των αρχείων καταγραφής κλήσεων, των εγγράφων, των ρυθμίσεων, των φωτογραφιών, των βίντεο και άλλων.

Όλα τα Backup & Restore

Το All Backup & Restore είναι μια δωρεάν εφαρμογή στο Google Play Store. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε εφαρμογές, επαφές, μηνύματα κειμένου, ιστορικό κλήσεων και δεδομένα ημερολογίου στον εσωτερικό σας χώρο αποθήκευσης.

Το All Backup & Restore είναι πιο εύκολο στη χρήση από κάθε άλλη εφαρμογή στο άρθρο. Σας παρέχει έναν εύκολο και απλό τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς των πιο σημαντικών δεδομένων σας.

Microsoft OneDrive

Το OneDrive είναι ο ένας τόμος για όλη την εργασία και την προσωπική σας ζωή. Παρέχει δωρεάν online χώρο αποθήκευσης για όλα τα προσωπικά σας αρχεία, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά από τη συσκευή Android, τον υπολογιστή σας (PC ή Mac) και οποιεσδήποτε άλλες συσκευές χρησιμοποιείτε.

Με το OneDrive για επιχειρήσεις, έχετε επίσης αποθηκευτικό χώρο για τα αρχεία εργασίας σας για κοινή χρήση και συνεργασία με άλλα άτομα στην εργασία ή στο σχολείο σας.

Dropbox

Το Dropbox είναι ένα ασφαλές μέρος για την αποθήκευση βασικών φωτογραφιών, εγγράφων, βίντεο και πολλά άλλα. Έχει δημιουργηθεί με ασφάλεια αντίγραφο ασφαλείας και μαντέψτε τι; Είναι η πιο αξιόπιστη εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο Google Play Store.

Δεδομένου ότι είναι μια επιλογή αποθήκευσης cloud, είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των πιο σημαντικών αρχείων σας.

MCBackup

Το MC Backup είναι μια ασφαλής, απλή και δωρεάν εφαρμογή αποθήκευσης cloud για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των πολύτιμων δεδομένων σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τις επαφές σας. Για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τις επαφές σας ως συνημμένο .vcf. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να επαναφέρετε το αρχείο .vcf αργότερα ή σε άλλες συσκευές.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά εφαρμογών

Αυτή είναι μια άλλη απλή εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με εξαιρετικές δυνατότητες, όπως η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς APK, αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, εμφάνιση στατιστικών στοιχείων συστήματος και πολλά άλλα. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των επαφών σας, εάν τις χρειάζεστε.

Υποστηρίζει επίσης υπηρεσίες cloud, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας απευθείας στο Google Drive, στο Dropbox κ.λπ.

Εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Το Easy Backup & Restore μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε εφαρμογές, SMS, MMS, αρχεία καταγραφής κλήσεων, ημερολόγια, σελιδοδείκτες, λεξικά και επαφές στο τηλέφωνό σας Android. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας στην κάρτα SD ή στον αποθηκευτικό χώρο σας στο Cloud. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο ή προγραμματίστε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε άνετα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας Android και να τα επαναφέρετε όποτε χρειάζεται. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση και να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω σχετικά με την αγαπημένη σας εφαρμογή για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας/επαναφορά όλων των δεδομένων σας Android.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *