κρυπτογραφημένες εφαρμογές Messenger

Οι 10 καλύτερες κρυπτογραφημένες εφαρμογές Messenger για Android το 2024

Σήμερα, υπάρχουν πολλές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Android, αλλά δεν είναι όλες ασφαλείς και παρέχουν κρυπτογραφημένες επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο στα μηνύματα σημαίνει ότι κανένα τρίτο μέρος δεν μπορεί να διαβάσει τα κείμενά σας. Πολλές δημοφιλείς εφαρμογές κρυπτογραφημένων μηνυμάτων είναι διαθέσιμες για Android και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Επιλέξαμε προσεκτικά και παραθέσαμε τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που παρέχουν τη δυνατότητα κρυπτογραφημένων μηνυμάτων από άκρο σε άκρο.

Signal Private Messenger

Το Signal Private Messenger είναι η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android.

Κάθε μορφή επικοινωνίας στο Signal Private Messenger είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο, είτε πρόκειται για κλήσεις κειμένου, φωνή ή βίντεο. Εκτός από την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, το Signal Private Messenger προσφέρει επίσης μια επιλογή αυτοκαταστροφικών μηνυμάτων.

Οι άλλες δυνατότητες του Signal Private Messenger περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αποστολής αυτοκόλλητων στη συνομιλία, ομαδική συνομιλία, πολυμέσα προβολής μία φορά κ.λπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : 15 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone

5 καλύτερες ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Windows

Τηλεγράφημα

Το Telegram μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλές όσο το Signal Private Messenger, αλλά εξακολουθεί να είναι πιο ασφαλές από τις περισσότερες άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android.

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android που παρέχει κρυπτογραφημένες συνομιλίες και επιλογές κλήσεων φωνής και βίντεο.

Εκτός από την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, το Telegram παρέχει άλλες δυνατότητες ασφαλείας, όπως αυτοκαταστροφικά μηνύματα, λειτουργίες διαχείρισης ομάδας και πολλά άλλα.

WhatsApp

Η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android, το WhatsApp, διαθέτει επίσης επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων συνομιλίας με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

Ακόμη και το WhatsApp διαθέτει κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας από άκρο σε άκρο που διασφαλίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας σας. Το WhatsApp διαθέτει λειτουργίες όπως η μεταφορά ιστορικού συνομιλιών από το iPhone στο Android, η εξαφάνιση συνομιλίας κ.λπ.

Viber

Παρόλο που το Viber έχει χάσει τη λάμψη του, εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android.

Το Viber έχει πολλές ομοιότητες με την εφαρμογή Telegram και προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σε όλες τις πλατφόρμες.

Στο Viber, μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις ήχου και βίντεο, να στέλνετε δωρεάν μηνύματα, να αντιδράτε σε μηνύματα, να δημιουργείτε ομαδικές συνομιλίες, να στέλνετε μηνύματα αυτοκαταστροφής και πολλά άλλα.

Facebook Messenger

Αν και δεν είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο στο Facebook Messenger, έχει μια λειτουργία μυστικής συνομιλίας που ξεκλειδώνει τα κρυπτογραφημένα μηνύματα από άκρο σε άκρο.

Ως εκ τούτου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή μυστικής συνομιλίας στο Messenger για να ξεκινήσετε μια περίοδο σύνδεσης κρυπτογραφημένων μηνυμάτων από άκρο σε άκρο.

Εκτός αυτού, το Facebook Messenger σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής/βίντεο, να στέλνετε συνημμένα αρχεία σε συνομιλία και πολλά άλλα.

ΓΡΑΜΜΗ

Το Line είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων παρόμοια με το WhatsApp. Σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις και να στέλνετε αυτοκόλλητα και emoji στη συνομιλία.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Σφράγιση επιστολών για να ενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για μηνύματα συνομιλίας στη γραμμή. Η δυνατότητα παρέχει E2EE για μηνύματα συνομιλίας.

Συνεδρία - Private Messenger

Το Session Private Messenger δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες επιλογές στη λίστα. εξακολουθεί να παρέχει επιλογές συνομιλίας κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο και δεν απαιτεί αριθμό τηλεφώνου για εγγραφή.

Είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που διατηρεί πραγματικά τα μηνύματά σας ιδιωτικά και ασφαλή. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης πολλές άλλες δυνατότητες που σχετίζονται με την ασφάλεια, όπως το αποκεντρωμένο δίκτυο διακομιστών, χωρίς καταγραφή μεταδεδομένων, προστασία διεύθυνσης IP και άλλα.

Wickr Me - Private Messenger

Το AWS Wickr, παλαιότερα WICKR ME, είναι μια κρυπτογραφημένη υπηρεσία επικοινωνίας από άκρο σε άκρο που προορίζεται να ευνοεί ομάδες και μικρές ομάδες.

Προσφέρει ένα προς έναν και ομαδικά μηνύματα, φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, κοινή χρήση αρχείων και κοινή χρήση οθόνης.

Εκτός από τις δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων, το AWS Wickr προσφέρει επίσης μερικές χρήσιμες λειτουργίες συνεργασίας εργασίας.

Threema

Το Threema είναι ο αγαπημένος ασφαλής αγγελιοφόρος στον κόσμο και κρατά τα δεδομένα σας μακριά από χάκερ, εταιρείες και κυβερνήσεις.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανώνυμα, επιτρέπει σε κάποιον να πραγματοποιεί κρυπτογραφημένες φωνητικές κλήσεις από άκρο σε άκρο και προσφέρει κάθε δυνατότητα που θα περίμενε κανείς από έναν υπερσύγχρονο άμεσο αγγελιοφόρο.

Voxer

Το Voxer Walkie-Talkie είναι μια δωρεάν εφαρμογή που συνδυάζει τα καλύτερα του Live Voice, κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο σε ένα ισχυρό, ασφαλές εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων.

Επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν κρυπτογραφημένα μηνύματα από άκρο σε άκρο, έτσι ώστε μόνο εσείς και το άλλο μέρος στη συνομιλία να μπορείτε να διαβάσετε ή να ακούσετε μηνύματα.

Αυτές είναι οι καλύτερες κρυπτογραφημένες εφαρμογές messenger για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές χωρίς να ανησυχείτε μήπως κάποιος μεσάζων κατασκοπεύει τις συνομιλίες σας. Αν θέλετε να προτείνετε την αγαπημένη σας εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αφήστε το όνομα της εφαρμογής στα παρακάτω σχόλια.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *