Λήψη του Telegram στο PC (Windows, Mac & Linux)

Πράγματι, το WhatsApp είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Παρά το γεγονός ότι είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το WhatsApp δεν διαθέτει ορισμένες βασικές λειτουργίες.

Από τώρα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις WhatsApp διαθέσιμες εκεί έξω. Από όλα αυτά, το Telegram φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή. Το Telegram προσφέρει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες απορρήτου και που σχετίζονται με ομάδες από κάθε άλλη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε το Telegram για υπολογιστή. Θα μοιραστούμε επίσης μαζί σας τα αρχεία του προγράμματος εγκατάστασης εκτός σύνδεσης της επιφάνειας εργασίας του Telegram. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του Telegram

Τι είναι το Telegram;

Τι είναι το Telegram;

Το Telegram είναι μια γρήγορη, απλή, εύχρηστη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για Android, iOS, macOS, Windows 10 και Linux. Αν και το Telegram και το WhatsApp είναι εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το Telegram αφορά περισσότερο το απόρρητο.

Επίσης, το Telegram είναι λιγότερο λογοκριμένο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημοσιεύσετε ό,τι περιεχόμενο θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για τη διαγραφή περιεχομένου. Το μόνο πράγμα που κάνει το Telegram να ξεχωρίζει είναι τα μοναδικά ομαδικά χαρακτηριστικά του.

Εκτός από αυτό, στο Telegram, μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου με φίλους και ομάδες, να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις και πολλά άλλα.

Κατεβάστε το Telegram for Desktop Offline Installer

Κατεβάστε το Telegram for Desktop Offline Installer

Τώρα που γνωρίζετε πλήρως το Telegram, ίσως θελήσετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στον υπολογιστή σας. Λοιπόν, το Telegram είναι διαθέσιμο για σχεδόν όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών. Μπορείτε να το κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο δωρεάν.

Ωστόσο, εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το Telegram Desktop σε πολλούς υπολογιστές, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης. Το πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης για επιτραπέζιους υπολογιστές Telegram δεν απαιτεί ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για την εγκατάσταση της εφαρμογής σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Παρακάτω, έχουμε κοινοποιήσει τους συνδέσμους λήψης για το Telegram για υπολογιστή εκτός σύνδεσης Installer. Ας πάρουμε τους συνδέσμους λήψης.

Μετά τη λήψη του αρχείου, πρέπει να ακολουθήσετε την επόμενη ενότητα για την εγκατάσταση.

Πώς να εγκαταστήσετε το Telegram για υπολογιστή εκτός σύνδεσης Installer

Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης επιτραπέζιου υπολογιστή Telegram, πρέπει να μετακινήσετε το αρχείο εγκατάστασης στον υπολογιστή μέσω οποιασδήποτε φορητής μονάδας δίσκου. Αφού μετακινηθείτε, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Πρώτον, κάντε διπλό κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης Telegram για υπολογιστή εκτός σύνδεσης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Telegram για υπολογιστή εκτός σύνδεσης εγκατάστασης

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το Telegram και κάντε κλικ στο ‘Έναρξη μηνυμάτων’ κουμπί.

Ξεκινήστε την ανταλλαγή μηνυμάτων

3. Τώρα, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Εισαγάγετε τον αριθμό και κάντε κλικ στο ‘Επόμενο κουμπί.

επαληθεύστε τον αριθμό του κινητού σας

4. Τώρα επαληθεύστε τον κωδικό που λάβατε στον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Αφού επαληθευτείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης της επιφάνειας εργασίας του Telegram. Μοιραστήκαμε τους πιο πρόσφατους συνδέσμους λήψης του προγράμματος εγκατάστασης εκτός σύνδεσης Telegram για υπολογιστή. Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε το Telegram σε υπολογιστή, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web του Telegram.

Άλλοι τρόποι χρήσης του Telegram σε υπολογιστή;

Εκτός από την εφαρμογή για υπολογιστές, υπάρχουν και άλλοι τρόποι χρήσης του Telegram σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή. Πολλοί δεν θα το γνωρίζουν, αλλά το Telegram διαθέτει μια πλήρη έκδοση web που παρέχει άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η έκδοση ιστού του Telegram είναι λιγότερο δημοφιλής από τις εφαρμογές για κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά αξίζει να τη δοκιμάσετε. Το Telegram για web έχει λιγότερες δυνατότητες από το Telegram για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά είναι καλό για όσους δεν θέλουν να εγκαταστήσουν τίποτα στον υπολογιστή τους.

Άλλοι τρόποι χρήσης του Telegram σε υπολογιστή;

Επομένως, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης του Telegram εκτός σύνδεσης, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε την έκδοση ιστού του. Για να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web, πρέπει να σαρώσετε τον κωδικό QR με την εφαρμογή Telegram για κινητά.

Η διαδικτυακή έκδοση του Telegram σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου και να διαχειρίζεστε ομάδες. Για πρόσβαση στην web έκδοση του Telegram, χρησιμοποιήστε αυτό Σύνδεσμος.

Χαρακτηριστικά του Telegram

Τώρα που γνωρίζετε καλά το Telegram, ίσως θέλετε να μάθετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του Telegram για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το Telegram σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου. Επίσης, το τηλεγράφημα είναι λιγότερο λογοκριμένο από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Μπορείτε να δημοσιεύσετε ό,τι θέλετε στην πλατφόρμα.

Φωνητικές και βιντεοκλήσεις

Το Telegram σάς επιτρέπει επίσης να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις σε φίλους. Ωστόσο, οι φωνητικές κλήσεις και οι βιντεοκλήσεις περιορίζονται σε συνομιλίες ένας προς έναν. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα ομάδας προς το παρόν.

Κοινή χρήση συνημμένων μεγάλων αρχείων.

Το Telegram είναι η μόνη πλατφόρμα για κοινή χρήση αρχείων με μεγέθη σε GB. Αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν το Telegram για λήψη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών.

Μοναδικά χαρακτηριστικά ομάδας

Το Telegram σας προσφέρει ατελείωτα σύνολα ομαδικών χαρακτηριστικών, όπως αναφέραμε παραπάνω. Μπορείτε να δημιουργήσετε ομαδικές συνομιλίες με έως και 200.000 μέλη. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις και κουίζ και να μοιραστείτε συνημμένα αρχεία με τις ομάδες.

Ισχυρή ασφάλεια

Όλα όσα κάνετε στο Telegram είναι κρυπτογραφημένα χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό συμμετρικής κρυπτογράφησης AES 256 bit. Έτσι, τόσο οι συνομιλίες σας όσο και τα δεδομένα σας είναι σε μεγάλο βαθμό ασφαλή.

Χαρακτηριστικά απορρήτου

Το Telegram σάς προσφέρει επίσης πολλές χρήσιμες λειτουργίες απορρήτου για την προστασία της ταυτότητάς σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκρύψετε τον αριθμό σας ενώ συμμετέχετε σε ομάδες, να χρησιμοποιείτε ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης και πολλά άλλα.

Αυτές είναι λοιπόν μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του Telegram. Για να εξερευνήσετε περισσότερες λειτουργίες, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά όλα τα προγράμματα εγκατάστασης του Telegram για υπολογιστές εκτός σύνδεσης. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε το Telegram στο Android TV

5 καλύτερες εφαρμογές Telegram για υπολογιστή Windows 10/11

Πώς να αλλάξετε θέματα για μεμονωμένες συνομιλίες στο Telegram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *