Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Παρόλο που το Telegram δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το WhatsApp, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες. Το Telegram είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που είναι ασφαλής, γρήγορη και κοινωνική. Από όλες τις δυνατότητες που παρέχει, το Telegram είναι κυρίως γνωστό για τις λειτουργίες του για ομάδες και κανάλια.

Το Telegram απαιτεί τον αριθμό τηλεφώνου σας για εγγραφή όπως κάθε άλλη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Ωστόσο, έχετε την επιλογή να αλλάξετε τον συνδεδεμένο αριθμό μετά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού με απλά βήματα.

42 Μυστικοί Κώδικες Android και Hacks που πρέπει να γνωρίζετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στην εφαρμογή Telegram. Έτσι, εάν μόλις αγοράσατε έναν νέο αριθμό και αναζητάτε τρόπους για να τον ενημερώσετε στην εφαρμογή Telegram, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Ας αρχίσουμε.

Σημαντικό: Χρησιμοποιήσαμε μια συσκευή Android για να επιδείξουμε τη διαδικασία. Οι χρήστες iOS πρέπει επίσης να ακολουθήσουν τα ίδια βήματα για να αλλάξουν τον αριθμό τηλεφώνου τους στο Telegram.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στη συσκευή σας και πατήστε στο μενού χάμπουργκερ (τρεις γραμμές).

 

2. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε στο Ρυθμίσεις .

 

3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, θα δείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, όπως τον αριθμό τηλεφώνου, το όνομα και το βιογραφικό σας. Πρέπει να πατήσετε στο πεδίο που εμφανίζει τον αριθμό τηλεφώνου σας .

 

4. Στην οθόνη Αλλαγή αριθμού, πατήστε το κουμπί Αλλαγή αριθμού στο κάτω μέρος.

 

5. Στην προτροπή επιβεβαίωσης Αλλαγή αριθμού, πατήστε το κουμπί Αλλαγή .

 

6. Επιλέξτε τον κωδικό της χώρας σας και πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας στην επόμενη σελίδα. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής στην επάνω δεξιά γωνία.

 

7. Εάν ο κωδικός επαλήθευσης δεν φθάνει στη συσκευή σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας έχει το σωστό σήμα δικτύου.

Αυτό είναι! Τώρα το Telegram θα σας στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης στον νέο σας αριθμό τηλεφώνου. Πρέπει να εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό στην επόμενη οθόνη για να ενημερώσετε τον νέο αριθμό σας στην εφαρμογή. Οι χρήστες iOS πρέπει επίσης να ακολουθήσουν τα ίδια βήματα για να ενημερώσουν τον νέο αριθμό τηλεφώνου τους στην εφαρμογή Telegram.

Αν ψάχνετε τρόπους για να κάνετε το Telegram πιο ασφαλές στο Android σας, πρέπει να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στην εφαρμογή.

Εάν μόλις αποκτήσατε έναν νέο αριθμό και σκοπεύετε να τον κάνετε μόνιμο, είναι καλύτερο να ενημερώσετε τον νέο αριθμό σε κάθε εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Όπως και το Telegram, μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Signal Private messenger. Λοιπόν, όλα αυτά αφορούν την αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου σας στο Telegram με απλά βήματα.

Πώς να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε τα παιχνίδια υπολογιστή εκτός σύνδεσης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: