Πώς να αλλάξω τον αριθμό στο Telegram

Παρόλο που το Telegram δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το WhatsApp, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες. Το Telegram είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που είναι ασφαλής, γρήγορη και κοινωνική. Από όλες τις δυνατότητες που παρέχει, το Telegram είναι κυρίως γνωστό για τις λειτουργίες του για ομάδες και κανάλια.

Το Telegram απαιτεί τον αριθμό τηλεφώνου σας για εγγραφή όπως κάθε άλλη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Ωστόσο, έχετε την επιλογή να αλλάξετε τον συνδεδεμένο αριθμό μετά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού με απλά βήματα.

Βήματα για να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στην εφαρμογή Telegram. Έτσι, εάν μόλις αγοράσατε έναν νέο αριθμό και αναζητάτε τρόπους για να τον ενημερώσετε στην εφαρμογή Telegram, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Ας αρχίσουμε.

Σημαντικό: Χρησιμοποιήσαμε μια συσκευή Android για να επιδείξουμε τη διαδικασία. Οι χρήστες iOS πρέπει επίσης να ακολουθήσουν τα ίδια βήματα για να αλλάξουν τον αριθμό τηλεφώνου τους στο Telegram.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στη συσκευή σας και πατήστε στο μενού χάμπουργκερ (τρεις γραμμές).

2. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε στο Ρυθμίσεις .

3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, θα δείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, όπως τον αριθμό τηλεφώνου, το όνομα και το βιογραφικό σας. Πρέπει να πατήσετε στο πεδίο που εμφανίζει τον αριθμό τηλεφώνου σας .

4. Στην οθόνη Αλλαγή αριθμού, πατήστε το κουμπί Αλλαγή αριθμού στο κάτω μέρος.

5. Στην προτροπή επιβεβαίωσης Αλλαγή αριθμού, πατήστε το κουμπί Αλλαγή .

6. Επιλέξτε τον κωδικό της χώρας σας και πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας στην επόμενη σελίδα. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής στην επάνω δεξιά γωνία.

7. Εάν ο κωδικός επαλήθευσης δεν φθάνει στη συσκευή σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας έχει το σωστό σήμα δικτύου.

Αυτό είναι! Τώρα το Telegram θα σας στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης στον νέο σας αριθμό τηλεφώνου. Πρέπει να εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό στην επόμενη οθόνη για να ενημερώσετε τον νέο αριθμό σας στην εφαρμογή. Οι χρήστες iOS πρέπει επίσης να ακολουθήσουν τα ίδια βήματα για να ενημερώσουν τον νέο αριθμό τηλεφώνου τους στην εφαρμογή Telegram.

Αν ψάχνετε τρόπους για να κάνετε το Telegram πιο ασφαλές στο Android σας, πρέπει να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στην εφαρμογή.

Εάν μόλις αποκτήσατε έναν νέο αριθμό και σκοπεύετε να τον κάνετε μόνιμο, είναι καλύτερο να ενημερώσετε τον νέο αριθμό σε κάθε εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Όπως και το Telegram, μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Signal Private messenger. Λοιπόν, όλα αυτά αφορούν την αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου σας στο Telegram με απλά βήματα.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Telegram στο Android TV

Πώς να κατεβάσετε το Telegram στο Android TV

Πώς να στείλετε μουσική στο Telegram (Όλες οι μέθοδοι)

Πώς να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Telegram το 2023

Πώς να αποκτήσετε το Telegram Premium

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *