Τι σημαίνει «Τελευταία εμφάνιση πρόσφατα» στο Telegram;

Παρόλο που εκατοντάδες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων είναι διαθέσιμες για Android και iOS, δεν ξεχωρίζουν όλες. Υπάρχουν μόνο αρκετές εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων που είναι ασφαλείς και προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες.

Συνήθως, το WhatsApp, το Telegram και το Signal Private Messenger είναι τα καλύτερα για ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά απορρήτου του Telegram messenger.

Εάν χρησιμοποιείτε το Telegram, ίσως γνωρίζετε ότι έχει μια λειτουργία τύπου WhatsApp για τελευταία φορά. Η λειτουργία λέει στις επαφές σας την τελευταία φορά που είδατε την εφαρμογή. Το βλέπετε επίσης στο Messenger, στο WhatsApp και στο Instagram, αλλά με διαφορετικά ονόματα.

Τι σημαίνει «Τελευταία εμφάνιση πρόσφατα» στο Telegram;

Εάν διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, μπορεί να έχετε δει τη συνομιλία του φίλου σας στο Telegram που δείχνει «Τελευταία εμφάνιση πρόσφατα».

Και αφού παρατηρήσετε το «Τελευταία εμφάνιση πρόσφατα», θέλετε να υπολογίσετε την ακριβή ώρα. Σε αντίθεση με το WhatsApp, το οποίο δείχνει την ακριβή χρονική σήμανση, το Telegram χρησιμοποιεί πολλές ενδείξεις κατάστασης για να τις εμφανίζει όταν η επαφή έχει δει τη συνομιλία.

Η κατάσταση «Τελευταία εμφάνιση πρόσφατα» στο Telegram είναι μεταξύ πολλών άλλων δεικτών κατάστασης. Περιστασιακά, μπορεί να δείτε ακόμη και την ένδειξη κατάστασης «Τελευταία εμφάνιση πριν από πολύ καιρό» στο Telegram.

Κατά προσέγγιση χρόνος για «Τελευταία εμφάνιση πρόσφατα» στο Telegram & Meaning

Λοιπόν, δεν υπάρχει καθορισμένη τιμή που να δικαιολογεί την κατάσταση “Τελευταία εμφάνιση πρόσφατα” στο Telegram. Μπορεί να είναι από 1 δευτερόλεπτο έως δύο ή τρεις ημέρες. Ακολουθούν οι τέσσερις κατά προσέγγιση τιμές που χρησιμοποιούνται από το Telegram.

Τελευταία εμφάνιση πρόσφατα: Μεταξύ 1 δευτερολέπτου έως δύο ημερών.
Τελευταία εμφάνιση μέσα σε μια εβδομάδα: Μεταξύ δύο έως επτά ημερών.
Τελευταία επίσκεψη εντός ενός μήνα: Από επτά ημέρες έως έναν μήνα.
Τελευταία επίσκεψη πριν από πολύ καιρό: Πάνω από ένα μήνα.

Μπορεί να δείτε την κατάσταση “Τελευταία εμφάνιση πριν από πολύ καιρό” στο Telegram, εάν το άτομο σας έχει αποκλείσει. Τελευταία εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό δικαιολογεί μόνο ένα χρονικό πλαίσιο που μπορεί να είναι από ένα μήνα έως για πάντα.

Πώς να κρύψετε την κατάσταση της τελευταίας εμφάνισης στο Telegram;

Εάν είστε κάποιος που δεν προτιμά να κάνει την Κατάσταση Τελευταία Εμφάνιση ορατή στους φίλους σας, μπορείτε εύκολα να την αποκρύψετε από τις Ρυθμίσεις του Telegram. Δείτε πώς μπορείτε να αποκρύψετε την Κατάσταση Τελευταία Εμφάνιση στο Telegram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στο τηλέφωνό σας και πατήστε στις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία.

2. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε Ρυθμίσεις .

3. Τώρα, στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Απόρρητο και ασφάλεια .

4. Στην ενότητα Απόρρητο και ασφάλεια, πατήστε Τελευταία εμφάνιση και Διαδικτυακή εμφάνιση .

5. Τώρα, κάτω από το Ποιος μπορεί να δει την τελευταία φορά που είδατε; ενότητα, επιλέξτε ” Κανείς “.

6. Εάν θέλετε να αποκρύψετε την τελευταία σας εμφάνιση και την κατάσταση σύνδεσης από έναν συγκεκριμένο χρήστη, πατήστε την επιλογή Ποτέ κοινή χρήση με και επιλέξτε την επαφή.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να κρύψετε την τελευταία φορά που είδατε στο Telegram. Χρησιμοποιήσαμε το Telegram για Android για να δείξουμε τη διαδικασία. πρέπει να εφαρμόσετε τα ίδια βήματα στο iPhone σας.

Πώς να μάθετε ποιος σας απέκλεισε στο Telegram;

Λοιπόν, δεν υπάρχει τρόπος να μάθετε ποιος σας απέκλεισε στο Telegram. Ωστόσο, εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος έχει μπλοκάρει τον λογαριασμό σας, μπορείτε εύκολα να τον ελέγξετε.

Τα μηνύματα που δεν έχουν παραδοθεί, η φωτογραφία προφίλ που αντικαταστάθηκε από τα αρχικά και η κατάσταση τελευταίας εμφάνισης δεν είναι πλέον διαθέσιμη συνήθως υποδηλώνουν ότι έχετε αποκλειστεί.

Πώς να δείτε την κατάσταση της τελευταίας εμφάνισης στο Telegram;

Λοιπόν, είναι πολύ εύκολο να δείτε την Κατάσταση Τελευταία Εμφάνιση οποιουδήποτε χρήστη του Telegram. Για να το προβάλετε, απλά πρέπει να ανοίξετε το παράθυρο συνομιλίας και να κοιτάξετε στο επάνω μέρος του πίνακα συνομιλίας.

Στο επάνω μέρος, θα μπορείτε να δείτε την τελευταία κατάσταση ενός χρήστη. Ωστόσο, εάν ο χρήστης έχει κάνει ρυθμίσεις για την απόκρυψη της Κατάστασης Τελευταία Εμφάνιση, δεν θα δείτε τίποτα.

Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις τροποποιημένες εκδόσεις του Telegram. Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες λειτουργίες Telegram για Android που σας επιτρέπουν να ελέγχετε την κατάσταση που είδατε τελευταία φορά ακόμα κι αν ο χρήστης την έχει κρύψει.

Ωστόσο, η χρήση τροποποιημένων εφαρμογών Android οδηγεί σε απαγόρευση λογαριασμού. Επίσης, ο κίνδυνος ασφάλειας και ιδιωτικότητας είναι αρκετά υψηλός. Επομένως, συνιστάται να αποφύγετε τη χρήση οποιασδήποτε τροποποιημένης έκδοσης του Telegram.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά το τι σημαίνει «Τελευταία εμφάνιση πρόσφατα» στο Telegram. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να μάθετε για το νόημα του Last Seen Recently στο Telegram, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας στο Telegram.

Διαβάστε επίσης :

Πώς να εγκαταστήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Telegram στο Android TV

Πώς να κατεβάσετε το Telegram στο Android TV

Πώς να στείλετε μουσική στο Telegram (Όλες οι μέθοδοι)

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια Telegram σε κινητό και Web

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *