Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Winrar για Android

Εάν κατεβάζετε συχνά αρχεία από το διαδίκτυο, όπως παιχνίδια, λογισμικό, συνδυασμένες εφαρμογές κ.λπ., μπορεί να έχετε συναντήσει αρχεία RAR ή ZIP.

Οι χρήστες που ανεβάζουν συχνά χρησιμοποιούν τη μορφή αρχείου RAR για να συμπιέσουν τα αρχεία τους σε ένα αρχείο. Αυτό γίνεται συνήθως για να παρακαμφθούν οι περιορισμοί που επιβάλλονται σε διάφορες υπηρεσίες αποθήκευσης αρχείων όπως το Mega, το Google Drive, το Dropbox κ.λπ.

Για να αποσυμπιέσετε τα αρχεία RAR και ZIP, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα αποκλειστικό λογισμικό συμπίεσης αρχείων όπως Winrar, WinZip, 7Zip, κ.λπ. Παρόλο που μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε αυτά τα εργαλεία στον υπολογιστή σας, τι γίνεται αν θέλετε να αποσυμπιέσετε αρχεία RAR στο Android ;

Πώς να ανοίξετε αρχεία RAR στο Android;

Τα σύγχρονα smartphone Android μπορούν εύκολα να διαβάσουν τα περιεχόμενα μέσα σε ένα αρχείο RAR. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή συμπίεσης αρχείων τρίτου κατασκευαστή για να εξαγάγετε αυτά τα αρχεία.

Δεν υπάρχει μία, αλλά εκατοντάδες εφαρμογές για το άνοιγμα αρχείων RAR στο Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και ασφαλή.

Ωστόσο, εάν θέλετε να εκτελέσετε προηγμένες εργασίες όπως η δημιουργία ενός αρχείου RAR στο Android, η εξαγωγή αρχείων RAR ή η προστασία αρχείων RAR με κωδικό πρόσβασης , θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Winrar για Android.

Διαβάστε επίσης:Λήψη WinRAR για Windows 11

Winrar για Android Λήψη τελευταίας έκδοσης

Λοιπόν, αν αναζητήσετε το WINRAR στο Google Play Store για Android, δεν θα βρείτε αποτελέσματα για παρόμοιο όνομα. Αυτό συμβαίνει επειδή το WinRAR είναι διαθέσιμο για Android με διαφορετικό όνομα.

Η εφαρμογή Winrar για Android ονομάζεται “RAR” και είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Το Winrar για Android εκδίδεται από την RARLAB, την ίδια εταιρεία πίσω από το WinRAR.

Τώρα που γνωρίζετε το όνομα του Winrar για Android, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής από το Google Play Store. Ωστόσο, εάν θέλετε να κάνετε λήψη του WinRAR για Android με μη αυτόματο τρόπο, θα πρέπει να το κατεβάσετε από τους κοινόχρηστους συνδέσμους.

Παραπάνω, έχουμε μοιραστεί τη λήψη apk WinRAR για Android . Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το φορτώσετε σε οποιοδήποτε smartphone Android. Αυτό το πλήρες αρχείο εγκατάστασης εκτός σύνδεσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε smartphone Android.

Λήψη του Winrar για Android (6.20) Τελευταία Έκδοση
Λήψη του RAR από το Google Play Store

Λειτουργίες Winrar για Android

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι το Winrar για Android και πώς να το κατεβάσετε, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε για όλες τις δυνατότητες που παρέχει το Winrar για Android. Εδώ είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Winrar για Android.

Υποστήριξη αρχείων και αρχειοθέτησης

Ναι, η έκδοση για φορητές συσκευές του Winrar έχει πλήρη υποστήριξη αρχείων και αρχειοθέτησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να αποσυσκευάσετε ZIP, RAR και σχεδόν όλα τα άλλα αρχεία και αρχεία. Το εργαλείο είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Play Store.

Δημιουργήστε Πολυτομικά Αρχεία

Με την υποστήριξη αρχείων πολλών τόμων, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να στείλετε μεγάλες ποσότητες δεδομένων. Η δυνατότητα χωρίζει τα αρχεία σας και τα συμπιέζει. Αυτό διευκολύνει την αποστολή μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων.

Διαφορετικά επίπεδα συμπίεσης

Παρά το γεγονός ότι είναι μια εφαρμογή για κινητά, το Winrar για Android εκμεταλλεύεται τα επίπεδα συμπίεσης. Η έκδοση για φορητές συσκευές του Winrar παρέχει έξι διαφορετικά επίπεδα συμπίεσης. Όλα τα επίπεδα συμπίεσης είναι διαθέσιμα για διαφορετικούς τύπους αρχείων.

Εργαλείο επισκευής & Αγαπημένα

Η τελευταία έκδοση του Winrar για Android ισχυρίζεται ότι επιδιορθώνει κατεστραμμένα αρχεία. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν άλλες εφαρμογές συμπίεσης αρχείων αποτύχουν να διαβάσουν ένα αρχείο, το Winrar μπορεί να το διαβάσει. Επίσης, έχετε την επιλογή να προσθέσετε νέους φακέλους στο μενού αγαπημένων για γρήγορη πρόσβαση.

Γρήγορη ταχύτητα συμπίεσης αρχείων

Όπως η επιτραπέζια έκδοση του Winrar, το Winrar για κινητά είναι επίσης γνωστό για την υψηλότερη ταχύτητα συμπίεσης. Έτσι, η ταχύτητα θα είναι καλή εάν θέλετε να συμπιέσετε μεγάλα αρχεία. Επίσης, σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές συμπίεσης αρχείων για Android, το Winrar σάς παρέχει καλύτερη και μεγαλύτερη ταχύτητα συμπίεσης αρχείων.

Κάποια άλλα χαρακτηριστικά

Σε αντίθεση με αυτά που έχουμε παραθέσει μέχρι τώρα, το Winrar για Android παρέχει επίσης μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Παίρνετε ένα πλήρες εγχειρίδιο χρήστη και μια λειτουργία διαγραφής. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε κωδικούς πρόσβασης σε αρχεία με τη βοήθεια του Winrar για κινητά.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του Winrar για Android. Στην πραγματικότητα, το εργαλείο έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες, αλλά πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για να τις εξερευνήσετε.

Λήψη και εγκατάσταση του Winrar για Android

Λοιπόν, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου apk Winrar για Android από την ενότητα λήψης του άρθρου. Μετά τη λήψη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο Apk για να εγκαταστήσετε το Winrar σε οποιαδήποτε συσκευή συμβατή με Android .

Εάν δεν εγκαθιστάτε την εφαρμογή από το Google Play Store, πρέπει να ενεργοποιήσετε τις “Άγνωστες πηγές” στο smartphone σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να εκτελέσετε το αρχείο Apk και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε το τμήμα εγκατάστασης.

Τρόποι για να ανοίξετε αρχεία RAR στο Android;

Έχουμε συζητήσει τώρα το Winrar για Android και πώς να το εγκαταστήσετε. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι διαφορετικό από το RAR για Android και να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή;

Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε μοιραστεί πέντε τρόπους για να ανοίξετε αρχεία RAR στο Android . Έχουμε χρησιμοποιήσει όλα τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Επίσης, χρησιμοποιήσαμε την εφαρμογή RAR για Android για να ανοίξουμε αρχεία RAR.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο λήψης του Winrar για Android . Το Winrar για Android είναι μια εξαιρετική εφαρμογή και αν κατεβάζετε συχνά αρχεία από το διαδίκτυο, θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο. 

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις WinRAR για Windows 

Πώς να ανοίξετε αρχεία RAR στο Android 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *