Πώς να αντιγράψετε και να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο προφίλ Instagram

Εάν είστε νέος χρήστης του Instagram , θα πρέπει να μάθετε πώς να μοιράζεστε τον σύνδεσμο του προφίλ σας στο Instagram. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο όταν χρειάζεται να συνδέσετε το Instagram σας με άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το YouTube ή το Facebook. Ωστόσο, η κοινή χρήση συνδέσμων προφίλ Instagram μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τα άτομα που θέλουν να βρουν με τα ονόματα χρήστη τους και όχι με τη διεύθυνση URL.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να βρίσκετε, να αντιγράφετε και να μοιράζεστε έναν σύνδεσμο προφίλ Instagram είτε το κάνετε σε υπολογιστή, Mac, Android ή iOS συσκευή σας.

Πώς να βρείτε και να αντιγράψετε τον σύνδεσμο προφίλ Instagram στο Android και το iPhone σας

Η αντιγραφή ενός άμεσου συνδέσμου φαίνεται σαν ο ευκολότερος τρόπος για να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο προφίλ Instagram. Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Instagram . Ευτυχώς, υπάρχει λύση για αυτό.

Δημιουργήστε το δικό σας σύνδεσμο προφίλ Instagram

Όλοι οι σύνδεσμοι προφίλ Instagram αποτελούνται από τρία μέρη: τη διεύθυνση του ιστότοπου Instagram (https://www.instagram.com), μια κάθετο προς τα εμπρός (/) και ένα όνομα χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι αν προσθέσετε απλώς μια κάθετο προς τα εμπρός και το όνομα χρήστη σας στη διεύθυνση του ιστότοπου Instagram, θα λάβετε τον σύνδεσμο του προφίλ σας στο Instagram.

Θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι: instagram.com/username.

Μπορείτε να αντιγράψετε αυτόν τον σύνδεσμο σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης θέλετε.

Μερικές φορές οι άνθρωποι απλά δεν γνωρίζουν τα ονόματα χρήστη τους. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να βρείτε το όνομα χρήστη σας από το προφίλ σας. Δείτε πώς:

1. Ανοίξτε το Instagram.

2. Πατήστε το εικονίδιο της εικόνας του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Αυτό θα σας οδηγήσει στο προφίλ σας.

3. Το όνομα χρήστη σας θα εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας του προφίλ.

Σημειώστε το όνομα χρήστη σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τον σύνδεσμο του προφίλ σας στο Instagram με αυτό. Σύμφωνα με το παραπάνω παράδειγμα, ο σύνδεσμος αυτού του προφίλ θα πρέπει να είναι www.instagram.com/dag_tairwi.

Μια εναλλακτική είναι να μεταβείτε στην Επεξεργασία προφίλ και στην ενότητα όνομα χρήστη μπορείτε να βρείτε το όνομα χρήστη σας.

Μοιραστείτε τον κωδικό QR σας

Το Instagram διαθέτει μια πολύ βολική λειτουργία για να μοιράζεστε έναν κωδικό QR για το προφίλ σας. Σαρώνοντας τον κωδικό QR που μοιράζεστε, άλλα άτομα θα μπορούν να δουν το προφίλ IG σας.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.

2. Μεταβείτε στο προφίλ σας πατώντας την εικόνα του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

4. Επιλέξτε QR Code από το νέο αναδυόμενο μενού.

5. Μόλις εμφανιστεί ο κωδικός QR στην οθόνη, μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και να το μοιραστείτε.

6. Ή μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο κοινής χρήσης και να το στείλετε σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε προσωπικά μηνύματα.

Εύρεση συνδέσμου προφίλ στο Instagram κάποιου άλλου

Η εύρεση και η αντιγραφή του συνδέσμου προφίλ κάποιου άλλου στο Instagram είναι εύκολη. Εφόσον μπορείτε να δείτε το προφίλ του χρήστη, μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση URL του. Εδώ είναι πώς να το κάνετε:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας.

2. Βρείτε το προφίλ του οποίου ο σύνδεσμος θέλετε να αντιγράψετε.

3. Πατήστε Περισσότερα. Αντιπροσωπεύεται από το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Βρείτε και πατήστε Αντιγραφή διεύθυνσης URL προφίλ.

Αυτό είναι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αντιγραμμένο σύνδεσμο για να τον επικολλήσετε οπουδήποτε θέλετε. Για να το κάνετε αυτό σε μια κινητή συσκευή, απλώς πατήστε το μέρος όπου θέλετε να το αντιγράψετε και κρατήστε το. Θα πρέπει να εμφανιστεί η επιλογή επικόλλησης.

Πώς να βρείτε και να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL του προφίλ σας Instagram σε Mac ή υπολογιστή

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση Ιστού του Instagram, η αντιγραφή και η κοινή χρήση του συνδέσμου του προφίλ σας στο Instagram είναι αρκετά απλή.

1. Μεταβείτε στη διεύθυνση www.instagram.com.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας.

3. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL που εμφανίζεται στη γραμμή URL. Μπορείτε να κάνετε κλικ μία φορά σε αυτό για να το επιλέξετε και να το αντιγράψετε πατώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου CTRL + C ή κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι σας και βρείτε Αντιγραφή στο μενού.

4. Μπορείτε να επικολλήσετε την αντιγραμμένη διεύθυνση URL όπου θέλετε, στο DM, στις αναρτήσεις στο Instagram ή στο προφίλ σας στο Youtube. Χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου CTRL + V για επικόλληση ή κάντε δεξί κλικ στο σημείο που θέλετε να την μοιραστείτε και βρείτε την επιλογή επικόλλησης.

Πώς να μοιραστείτε ένα προφίλ Instagram στο Instagram Story σας

Αν θέλετε να προωθήσετε κάποιον κοινοποιώντας τον σύνδεσμο του προφίλ του στην ιστορία σας στο Instagram, μπορείτε να το κάνετε με τη λειτουργία αναφοράς. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram για κινητά.

2. Δημιουργήστε και προσαρμόστε μια ιστορία Instagram με τον συνηθισμένο τρόπο.

3. Πατήστε Aa για να ξεκινήσετε την πληκτρολόγηση.

4. Πληκτρολογήστε αμέσως «@» ακολουθούμενο από το όνομα χρήστη του ατόμου που θέλετε να αναφέρετε. Θα προταθεί το προφίλ τους. Πατήστε στην εικόνα του προφίλ τους.

5. Πατήστε Τέλος και μοιραστείτε την ιστορία σας.

Πώς να κάνετε κοινή χρήση συνδέσμου προφίλ Instagram στο Facebook

Η Meta (η εταιρεία πίσω από το Instagram και το Facebook) επιτρέπει στους λογαριασμούς Instagram να συνδέονται με λογαριασμούς Facebook. Αυτή η δυνατότητα κάνει πολύ πιο εύκολη τη δουλειά για τους digital marketers. Μπορείτε να προωθήσετε επιχειρήσεις και να μοιραστείτε ιστορίες και στις δύο πλατφόρμες ταυτόχρονα. Αλλά δεν θα βλάψετε να προσθέσετε φυσικά έναν σύνδεσμο στο προφίλ σας στο Instagram, στη σελίδα σας στο Facebook.

Μπορείτε είτε να κάνετε μια ανάρτηση στο Facebook με τη διεύθυνση URL του Instagram σε αυτήν είτε να αντιγράψετε τον σύνδεσμο του προφίλ Instagram στην ενότητα “Σχετικά” του Facebook.

Πώς να δημιουργήσετε μια ανάρτηση στο Facebook με τη διεύθυνση URL του Instagram

Μπορείτε να το κάνετε αυτό εύκολα. Εάν γνωρίζετε πώς να δημιουργείτε μια ανάρτηση στο Facebook, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε το προφίλ σας στο Instagram στο Facebook. Απλώς δημιουργήστε τη διεύθυνση URL του Instagram προσθέτοντας το όνομα χρήστη σας στη διεύθυνση ιστού του Instagram. Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή ή Mac, μπορείτε να αντιγράψετε τον σύνδεσμο από τη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

2. Δημιουργήστε μια ανάρτηση από την ενότητα Τι είναι στο μυαλό σας.

3. Γράψτε μερικές λέξεις παρουσιάζοντας το προφίλ σας στο Instagram και επικολλήστε τον σύνδεσμο σε αυτό.

4. Επιλέξτε Δημοσίευση.

Πώς να μοιραστείτε το προφίλ σας στο Instagram στην ενότητα “About” του Facebook

Κάθε φορά που κάποιος αποφασίζει να εξερευνήσει το προφίλ σας στο Facebook, θα δει εύκολα τον σύνδεσμο προς τον λογαριασμό σας στο Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να το μοιραστείτε μέσω της ενότητας Πληροφορίες του Facebook:

1. Μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

2. Κάντε κλικ στο όνομα και την εικόνα του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης για να μεταβείτε στο προφίλ σας.

3. Μεταβείτε στη σελίδα Επεξεργασία προφίλ.

4. Κάντε κύλιση μέχρι κάτω στην επιλογή Επεξεργασία των πληροφοριών σας και κάντε κλικ σε αυτό.

5. Επιλέξτε Επαφή και βασικές πληροφορίες.

6. Βρείτε την ενότητα Ιστότοπος και Σύνδεσμοι κοινωνικής δικτύωσης και μεταβείτε στην επιλογή Προσθήκη συνδέσμου κοινωνικής δικτύωσης.

7. Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Instagram.

8. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη Instagram στο κενό πεδίο.

Αυτό είναι! Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο WhatsApp και ας δούμε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε τον σύνδεσμο του προφίλ σας στο Instagram.

Πώς να μοιραστείτε τον σύνδεσμο προφίλ Instagram στην κατάσταση WhatsApp

Για να ορίσετε τον σύνδεσμο του προφίλ σας Instagram στην Κατάσταση WhatsApp, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το WhatsApp στην κινητή συσκευή σας.

2. Μεταβείτε στην Κατάσταση.

3. Για να επεξεργαστείτε την κατάστασή σας, πατήστε στο εικονίδιο με το μολύβι και ξεκινήστε να πληκτρολογείτε.

4. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL του Instagram. Μπορείτε επίσης να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Μόλις τελειώσετε, πατήστε το πράσινο κουμπί αποστολής. Η νέα σας κατάσταση θα κοινοποιηθεί σε όλες τις επαφές σας στο WhatsApp.

Η κοινή χρήση συνδέσμου προφίλ Instagram είναι μια βασική ενέργεια, αλλά είναι δύσκολο αν δεν ξέρετε πού να ψάξετε. Επίσης, το Instagram αλλάζει με την πάροδο του χρόνου επειδή ενημερώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες, οπότε φροντίστε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αντιγράψετε κείμενο από το Instagram Post το 2023

Πώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε σε Mac

Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome με πολλά προφίλ

Πώς να αποκτήσετε και να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο ομάδας Telegram

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *