Πως να βρείτε τη γεωγραφική τοποθεσία μιας διεύθυνσης IP

Εάν γνωρίζετε καλά τη λειτουργία του Διαδικτύου, τότε ίσως γνωρίζετε τη διεύθυνση IP. Είναι ένα από τα θεμελιώδη μέρη του Διαδικτύου. Η διεύθυνση IP είναι συνήθως ένα σύνολο μοναδικών αριθμών που αντιπροσωπεύουν την ταυτότητα οποιουδήποτε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο.

Όπως και η διεύθυνση του σπιτιού σας, οι Διευθύνσεις IP χρησιμεύουν ως διεύθυνση τοποθεσίας για τον υπολογιστή σας στο Διαδίκτυο. Η διεύθυνση IP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εύκολο εντοπισμό της φυσικής τοποθεσίας ενός ατόμου ή ενός υπολογιστή. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους που θα σας βοηθήσουν να υπολογίσετε την ακριβή τοποθεσία μιας Διεύθυνσης IP.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κρύψετε τη διεύθυνση IP

Πρόταση του DirectVortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

12 τοποθεσίες για να βρείτε τη γεωγραφική θέση μιας διεύθυνσης IP

Οι ιστότοποι βασίζονται σε μια προμεταγλωττισμένη βάση δεδομένων με υπάρχουσες διευθύνσεις IP για να σας δείξουν την ακριβή τοποθεσία μιας Διεύθυνσης IP. Επομένως, σας συνιστούμε να διασταυρώσετε την τοποθεσία από διαφορετικούς ιστότοπους στο άρθρο. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. IPlocation.net

IPlocation.net

Αν ψάχνετε για έναν απλό και εύχρηστο ιστότοπο για να βρείτε τη θέση IP, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το IPLocation. Ο ιστότοπος σάς ενημερώνει για τη γεωγραφική τοποθεσία, τον ISP, τον διακομιστή μεσολάβησης, την πλατφόρμα, το πρόγραμμα περιήγησης, τα στοιχεία του παράγοντα χρήστη κ.λπ. Επίσης, σας ενημερώνει εάν ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει το Cookie και το Javascript.

2. Whatismyipaddress.com

Whatismyipaddress.com

Λοιπόν, με το Whatismyipaddress, μπορείτε εύκολα να μάθετε τις διευθύνσεις IPv4 ή IPv6 των χρηστών του Διαδικτύου. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτούσατε μια ιδέα για το από ποιο μέρος της χώρας ή του κόσμου προσελκύετε τους επισκέπτες. Το εργαλείο αναζήτησης IP θα σας ενημερώσει για το όνομα ISP, το όνομα κεντρικού υπολογιστή IP, τη χώρα, την περιοχή, την πόλη, το γεωγραφικό πλάτος και μήκος, τον κωδικό περιοχής κ.λπ.

3. Whatismyip.com

Whatismyip.com

Με το Whatismyip.com, μπορείτε να προσδιορίσετε τη γεωγραφική θέση οποιασδήποτε διεύθυνσης IP. Το αποτέλεσμα αναζήτησης δείχνει την πόλη, την πολιτεία/περιοχή, τον ταχυδρομικό/ταχυδρομικό κώδικα, το όνομα της χώρας, τον ISP και τη ζώνη ώρας. Ωστόσο, κανένα εργαλείο αναζήτησης IP δεν είναι 100% ακριβές λόγω πολλών παραγόντων. Επομένως, σας συνιστούμε να διασταυρώσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης IP με διαφορετικούς ιστότοπους στο άρθρο.

4. tools.keycdn.com

tools.keycdn.com

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο που βασίζεται στον ιστό για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη διεύθυνση IP, το tools.keycdn.com μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό το εργαλείο σάς ενημερώνει για τη διεύθυνση IP, το όνομα κεντρικού υπολογιστή, τον πάροχο, το ASN, τη χώρα, την ήπειρο, τις συντεταγμένες κ.λπ. Ο ιστότοπος υποστηρίζει επίσης γεωγραφική τοποθεσία IPv6. Απλώς πρέπει να εισαγάγετε μια έγκυρη διεύθυνση IP για να πραγματοποιήσετε μια IPlookup.

5. ip2location.com

ip2location.com

Ο ιστότοπος είναι μια λύση Geo IP για τον προσδιορισμό χώρας, περιοχής, πόλης, γεωγραφικού πλάτους, γεωγραφικού μήκους, ταχυδρομικού κώδικα, ζώνης ώρας, ταχύτητας σύνδεσης, ISP, κωδικού τομέα κ.λπ. Ο ιστότοπος είναι γνωστός για τη μη παρεμβατική τεχνολογία αναζήτησης τοποθεσίας IP που διαθέτει ανακτά πληροφορίες γεωγραφικής θέσης χωρίς ρητή άδεια.

6. Ipfingerprints.com

Ipfingerprints.com

Αν ψάχνετε για έναν εύχρηστο ιστότοπο για να βρείτε την κατά προσέγγιση γεωγραφική θέση μιας διεύθυνσης IP, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Ipfingerprints.com. Είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για αντίστροφη αναζήτηση IP. Παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση IP, όπως ISP, Ζώνη ώρας, Κωδικός Περιοχής, Πολιτεία κ.λπ.

7. Μέλισσα

Μελίσσα

Το Melissa είναι ένας ιστότοπος από τον οποίο μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τους Ταχυδρομικούς κώδικες, τον Έλεγχο Email, την Παγκόσμια τοποθεσία IP κ.λπ. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης ένα εργαλείο αναζήτησης IP που σας επιτρέπει να βρείτε την ακριβή τοποθεσία μιας διεύθυνσης IP. Εμφανίζει επίσης άλλες πληροφορίες σχετικά με την IP, όπως γεωγραφική τοποθεσία, πόλη, πολιτεία, ISP κ.λπ.

8. ipstack.com

ipstack.com

Το ipstack είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να εντοπίζετε και να αναγνωρίζετε τους επισκέπτες του ιστότοπου με βάση τη διεύθυνση IP. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, το ipstack εμπιστεύονται πολλές δημοφιλείς εταιρείες όπως η Microsoft, η Airbnb, η Samsung κ.λπ. Η δυνατότητα αναζήτησης IP είναι δωρεάν, αλλά αν θέλετε να εξερευνήσετε τις προηγμένες λειτουργίες, πρέπει να αγοράσετε έναν λογαριασμό premium.

9. DnsChecker.org

DnsChecker.org

Είναι μια υπηρεσία αναζήτησης DNS που χρησιμοποιείται κυρίως για τον έλεγχο των εγγραφών διακομιστή ονομάτων τομέα. Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα αναζήτησης IP που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη θέση οποιασδήποτε καταχωρημένης διεύθυνσης IP. Εμφανίζει επίσης την τοποθεσία στον ζωντανό διαδραστικό χάρτη.

10. σπίτι.neustar

σπίτι.neustar

Το Neustar προσφέρει ένα εργαλείο αναζήτησης διεύθυνσης IP και γεωγραφικής τοποθεσίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Το εργαλείο αναζήτησης IP είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση IP και να πατήσετε το κουμπί αναζήτησης. Μόλις ολοκληρωθεί, θα εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες, όπως κωδικός χώρας, περιοχή, πολιτεία, ταχυδρομικός κώδικας, κωδικός περιοχής, εταιρεία κινητής τηλεφωνίας κ.λπ.

11. GeoLocation.com

GeoLocation.com

Το GeoLocation είναι ένας ιστότοπος που αναλύει τις διευθύνσεις IP και σας παρέχει τη γεωγραφική θέση μιας συσκευής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να εντοπίσετε τον γεωγραφικό εντοπισμό IP κινητών τηλεφώνων, φορητών υπολογιστών, υπολογιστών, διακομιστών ή οποιουδήποτε gadget.

Ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση. επισκεφθείτε τον ιστότοπο, εισαγάγετε τη διεύθυνση IP και λάβετε αμέσως τη γεωγραφική θέση της.

Το GeoLocation.com σάς παρέχει και άλλες λεπτομέρειες που σχετίζονται με τη διεύθυνση IP, όπως η περιοχή, οι πληροφορίες καιρού, το όνομα ISP, ο ταχυδρομικός κώδικας ή ο ταχυδρομικός κώδικας κ.λπ.

12. Αναζήτηση IP NordVPN

Αναζήτηση IP NordVPN

Ο δημοφιλής κατασκευαστής εφαρμογών VPN διαθέτει επίσης ένα εργαλείο αναζήτησης διεύθυνσης IP που είναι αρκετά ακριβές και εύκολο στη χρήση. Με το NordVPN IP Lookup, μπορείτε εύκολα να βρείτε τη γεωγραφική θέση IP μιας διεύθυνσης IP.

Ο ιστότοπος παρέχει όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τη διεύθυνση IP, όπως την πόλη, την πολιτεία, τον ταχυδρομικό κώδικα, τη χώρα, τον ISP και τη ζώνη ώρας. Επίσης, ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση και δωρεάν.

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι ιστότοποι για να μάθετε τη γεωγραφική θέση οποιασδήποτε διεύθυνσης IP. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε τη θέση λήψης στο Google Chrome

Οφέλη από τη χρήση VPN

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *