Πώς να κρύψετε τη IP

Πώς να κρύψετε τη διεύθυνση IP σε υπολογιστή, Android και iPhone

Η διεύθυνση IP είναι απλώς ένα αναγνωριστικό που επιτρέπει την αποστολή πληροφοριών μεταξύ συσκευών σε ένα δίκτυο. Μοιάζει πολύ με τη διεύθυνση του σπιτιού σας, που περιέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία του υπολογιστή σας και καθιστά προσβάσιμη για επικοινωνία.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι η διεύθυνση IP σας μπορεί να αποκαλύψει πολύ περισσότερες πληροφορίες για εσάς από όσες κανονικά θα ήσασταν διατεθειμένοι να μοιραστείτε. Εάν σέβεστε το απόρρητό σας, είναι καλύτερο να διατηρείτε τη διεύθυνση IP κρυφή σε κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Τρόποι απόκρυψης διεύθυνσης IP σε υπολογιστή, Android και iPhone

Με την απόκρυψη της διεύθυνσης IP, όχι μόνο θα αποκτήσετε πλήρη ανωνυμία στο διαδίκτυο, αλλά θα απολαύσετε επίσης πλήρη διαδικτυακή ελευθερία. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα παραθέσουμε μερικές καλύτερες μεθόδους και εφαρμογές για την απόκρυψη διευθύνσεων IP σε υπολογιστή και smartphone . Ας τσεκάρουμε.

Πώς να προστατευτείτε από την παραβίαση διευθύνσεων IP

Απόκρυψη διεύθυνσης IP στο Android

Εδώ θα χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή VPN που θα σας επιτρέψει να αποκρύψετε την τρέχουσα διεύθυνση IP σας και να αλλάξετε τη διεύθυνση που εμφανίζεται αυτήν τη στιγμή στο δίκτυο στο οποίο είστε συνδεδεμένοι. Απλώς χρησιμοποιήστε την εφαρμογή που έδωσε παρακάτω.

SurfEasy VPN για Android

Το Surfeasy VPN παρέχει δωρεάν 500MB προστασίας δεδομένων ανά μήνα. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές VPN για Android, το Surfeasy είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και δεν επιβραδύνει τη συσκευή σας.

Επίσης, η εφαρμογή VPN για Android σάς προσφέρει μερικές επιπλέον δυνατότητες, όπως πλήρη προστασία από προγράμματα παρακολούθησης ιστού, διαφημίσεις και άλλα.

Turbo VPN

Το Turbo VPN είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Το VPN είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και σας παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης.

Έχετε πολλές επιλογές διακομιστή VPN, ακόμη και στη δωρεάν έκδοση του Turbo VPN. Διαθέτει επίσης premium διακομιστές VPN που προσφέρουν καλύτερη ταχύτητα, αλλά πρέπει να αγοράσετε την επαγγελματική έκδοση του Turbo VPN.

Hotspot Shield VPN & Proxy

Το Hotspot Shield είναι η πιο δημοφιλής και πιο δημοφιλής εφαρμογή Android για VPN στο Google Play. Το VPN υποστηρίζει συνδέσεις 3G/4G και σας προσφέρει εκπληκτική προστασία κατά την περιήγηση σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Με αυτό το VPN, μπορείτε να ασφαλίσετε το Διαδίκτυό σας από χάκερ, να ορίσετε κανόνες τείχους προστασίας και να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας.

Υπάρχουν πολλά VPN διαθέσιμα για smartphone Android. πρέπει να ελέγξετε το μετα-καλύτερο  VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση για να εξερευνήσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Ρύθμιση VPN στο Android σας με μη αυτόματο τρόπο

Είναι δυνατό να ρυθμίσετε ένα VPN στο Android χωρίς να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή. Ακολουθήστε μερικά απλά βήματα παρακάτω για να ρυθμίσετε ένα VPN στο Android.

1. Μεταβείτε στο Μενού -> Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα και μετά επιλέξτε την επιλογή VPN.

2. Τώρα πρέπει να προσθέσετε ένα “Προφίλ VPN”. Για αυτό, εισαγάγετε το όνομα VPN και επιλέξτε τον τύπο που θέλετε να ζητήσετε σε έναν διακομιστή. Στο τελευταίο πεδίο, που θα σας ζητήσει να εισαγάγετε οποιαδήποτε διεύθυνση VPN, εισαγάγετε τη διεύθυνση που θέλετε να ορίσετε για τη συσκευή σας Android.

3. Τώρα αποθηκεύστε το και αν θέλετε να το ενεργοποιήσετε, πατήστε στο όνομα VPN, πληκτρολογήστε USERNAME και PASSWORD και κάντε κλικ στο Connect.

Μπορείτε να έχετε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τη μη αυτόματη ρύθμιση ενός VPN στο Android. Δείτε την ανάρτησή μας Πώς να ρυθμίσετε το VPN στο Android σας χωρίς να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή  για περισσότερες πληροφορίες.

Απόκρυψη διεύθυνσης IP στο iPhone

Παρακάτω είναι τα τρία καλύτερα VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε διευθύνσεις IP στο iPhone σας . Χρησιμοποιήστε αυτό και ξεμπλοκάρετε τις αποκλεισμένες εφαρμογές στο δίκτυο wifi του σχολείου/κολεγίου σας.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο κρυπτογραφεί και ανωνυμοποιεί τις συνδέσεις παρέχοντας μια κρυπτογραφημένη σήραγγα δεδομένων από τον υπολογιστή του χρήστη στο δίκτυο PIA.

Έτσι, η εφαρμογή iOS προστατεύει το απόρρητό σας στο διαδίκτυο από ανιχνευτές δεδομένων, κατασκοπευτές και κακόβουλα άτομα.

TunnelBear VPN

Το TunnelBear VPN είναι δωρεάν για το iPhone / iPad σας για να προστατεύει το απόρρητό σας στο διαδίκτυο, να έχει πρόσβαση στους αγαπημένους σας ιστότοπους και να περιηγείται με ασφάλεια σε σημεία πρόσβασης Wi-Fi.

Αυτή η όμορφη εφαρμογή σάς προσφέρει 500 MB δωρεάν δεδομένων κάθε μήνα. Επίσης, οι διακομιστές VPN του TunnelBear ήταν καλά βελτιστοποιημένοι για να σας παρέχουν καλύτερη ταχύτητα λήψης.

NordVPN

Το NordVPN είναι μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN που διατίθενται σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, iOS, Mac, Android, κ.λπ. Το υπέροχο με το NordVPN είναι ότι προστατεύει τη σύνδεσή σας WiFi από διάφορες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το NordVPN προσφέρει περισσότερους από 5000+ απομακρυσμένους διακομιστές κατανεμημένους σε 60 χώρες.

Απόκρυψη διεύθυνσης IP σε υπολογιστή με Windows

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για να κρύψετε τέλεια τη διεύθυνση IP σας. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να έχετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους και να κάνετε λήψη περιορισμένου περιεχομένου. Παρακάτω παραθέτω τα τρία καλύτερα VPN για τον υπολογιστή σας με Windows .

CyberGhost VPN

Το Cyberghost είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές VPN για Windows στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Μάντεψε? Το Cyberghost VPN σας προσφέρει δωρεάν εύρος ζώνης VPN κάθε μήνα.

Εάν φτάσετε το όριο εύρους ζώνης, μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση premium για να καταργήσετε τον περιορισμό εύρους ζώνης. Είναι μία από τις εφαρμογές VPN για τα Windows 10 για την απόκρυψη της διεύθυνσης IP.

Betternet

Το Betternet είναι μια δωρεάν εφαρμογή VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Η εφαρμογή VPN για Windows μπορεί να κρύψει τη διεύθυνση IP σας και να ξεκλειδώσει περιορισμένους ιστότοπους. Η δωρεάν έκδοση του Betternet δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε τον διακομιστή VPN με μη αυτόματο τρόπο. σας συνδέει αυτόματα με τον διακομιστή.

Η premium έκδοση του Betternet προσφέρει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας και σταθερούς διακομιστές VPN, οι οποίοι βελτιστοποιήθηκαν για να παρέχουν καλύτερη ταχύτητα λήψης, μεταφόρτωσης και ροής.

NordVPN

Το NordVPN είναι μια premium εφαρμογή VPN στη λίστα που σας παρέχει πάνω από 2000+ διακομιστές VPN για να διαλέξετε. Επιπλέον, οι διακομιστές VPN διασκορπίστηκαν σε πολλές χώρες.

Επίσης, οι διακομιστές VPN του NordVPN ήταν καλά βελτιστοποιημένοι για να σας παρέχουν καλύτερη ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης. Εκτός από αυτό, το NordVPN έχει όλες τις δυνατότητες VPN όπως προστασία παρακολούθησης, Kill Switch και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πολλές περισσότερες διαθέσιμες επιλογές στο Διαδίκτυο. αν θέλετε να εξερευνήσετε τα καλύτερα VPN για Windows, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας Καλύτερο VPN για Windows Για ανώνυμη περιήγηση .

Χρήση τοποθεσιών διακομιστή μεσολάβησης Ιστού

Η χρήση διακομιστή μεσολάβησης Ιστού είναι ο καλύτερος και εύκολος τρόπος κρυφής περιήγησης στο Διαδίκτυο. Ορισμένοι ιστότοποι μεσολάβησης ιστού όπως οι KProxy, Hide.me ή Hide My Ass είναι διαθέσιμοι στον ιστό που μπορούν να αποκρύψουν τη διεύθυνση IP σας σε ελάχιστο χρόνο. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους ιστότοπους, μπορείτε εύκολα να έχετε ασφαλή πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους μεσολάβησης ιστού για απόκρυψη διευθύνσεων IP .

KProxy

Το KProxy βοηθά στην παράκαμψη διαδικτυακών μπλοκ για πρόσβαση σε ξένο περιεχόμενο όπως ένας τοπικός. Μεταβείτε σε ιστότοπους στην πατρίδα σας όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Και να παρακάμψετε τη λογοκρισία της κυβέρνησης ή του χώρου εργασίας.

Αποκρύπτει επίσης τη διεύθυνση IP σας (την τοποθεσία και τα προσωπικά σας στοιχεία) στο διαδίκτυο και προστατεύει τα δεδομένα σας από την κατασκοπεία από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας.

Hide My Ass

Αυτός είναι ένας από τους διάσημους ιστότοπους μεσολάβησης ιστού που σας βοηθούν να παρακάμψετε τους διαδικτυακούς περιορισμούς για πρόσβαση σε ξένους ιστότοπους.

Μπορείτε να αποφύγετε τους χάκερ και να απολαύσετε απόλυτη ασφάλεια, ακόμη και σε δημόσιες συνδέσεις wifi. Μπορείτε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και την τοποθεσία (διεύθυνση IP) στο διαδίκτυο.

Hide.me

Το Hide.me σας προστατεύει από χάκερ, κλέφτες ταυτότητας και κατασκόπους. Σας εκχωρεί επίσης μια ανώνυμη διεύθυνση IP για την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων. Με αυτόν τον τρόπο, σας βοηθά επίσης να αποκρύψετε την τοποθεσία σας.

Το Hide.me διαθέτει πολλούς διακομιστές σε όλη την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους ροής και τηλεοπτικά προγράμματα που περιορίζονται από τη χώρα σας.

Χρήση επέκτασης Google Chrome

Η ύπαρξη ενός VPN κατά την περιήγηση μέσω του google chrome όχι μόνο θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Διαδίκτυο, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ιστότοπους που είναι περιορισμένοι στο δίκτυο Wi-Fi ή LAN στο οποίο είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής σας.

Περιήγηση σε

Η απλή και πιο φιλική προς το χρήστη επέκταση είναι αυτή. Θα λάβετε τέσσερις λίστες διακομιστών για χρήση στο πρόγραμμα περιήγησής σας και θα ξεμπλοκάρετε τους αποκλειστικούς ιστότοπους.

Το υπέροχο με το Browsec είναι ότι λειτουργεί σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, επιτρέποντάς σας να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας με ένα μόνο κλικ.

Dot VPN

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN που παρέχει πρόσβαση σε περιορισμένους ιστότοπους και εφαρμογές VoIP και είναι δωρεάν για χρήση στο google chrome.

Δεν κρύβει απλώς τη διεύθυνση IP σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να παρακάμψετε οποιονδήποτε αποκλεισμένο ιστότοπο. Η επέκταση VPN είναι εύκολη στη χρήση και θεωρείται ένα εύχρηστο εργαλείο.

ZenMate

Αυτό είναι ένα άλλο καλύτερο VPN για το google chrome που θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στους αποκλεισμένους ιστότοπους στο wifi του σχολείου ή του κολεγίου σας.

Το ZenMate Security, Privacy & Unblock VPN είναι ο ευκολότερος τρόπος για να παραμείνετε ασφαλείς και ιδιωτικοί στο διαδίκτυο ενώ έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που αγαπάτε. Το ZenMate Security, Privacy & Unblock VPN εμπιστεύονται πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας σε υπολογιστή και smartphone. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές τις εφαρμογές και υπηρεσίες για να αποκρύψετε τέλεια τη διεύθυνση IP σας στον υπολογιστή και στο smartphone σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κρύψετε μια ανάρτηση στο Facebook

Πώς να κρύψετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram αντί να τις διαγράψετε

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *