παρακολούθησης σκύλων για iPhone

5 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης σκύλων για iPhone

Εάν είστε λάτρης των σκύλων, ίσως γνωρίζετε πολύ καλά τον βαθύ και διαρκή δεσμό μεταξύ ανθρώπων και σκύλων. Τα σκυλιά, που συχνά αποκαλούνται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, είναι σύμβολο άνευ όρων αγάπης και πίστης.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από το να έχεις έναν σύντροφο σαν σκύλο για συναισθηματική ευεξία και σου δίνουν επίσης μια αίσθηση ασφάλειας και προστασίας. Αν και η αγορά ενός σκύλου από το πλησιέστερο κατάστημα κατοικίδιων ζώων είναι εξαιρετικά εύκολη, η φροντίδα του δεν είναι.

Η ιδιοκτησία ενός σκύλου ή οποιουδήποτε άλλου κατοικίδιου απαιτεί ένα επίπεδο ευθύνης. Πρέπει να φροντίζετε τους μικρούς σας φίλους με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό είναι όπου οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν? αγοράζουν ένα κατοικίδιο και αγωνίζονται ενώ το μεγαλώνουν.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης κατοικίδιων για Android

5 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης σκύλων για iPhone

Εάν μόλις αποκτήσατε έναν νέο γούνινο φίλο, θα πρέπει να αρχίσετε αμέσως να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές παρακολούθησης σκύλων για iPhone. Οι εφαρμογές παρακολούθησης σκύλων για iPhone προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως παρακολούθηση υγείας, παρακολούθηση δραστηριότητας, παρακολούθηση τοποθεσίας και πολλά άλλα.

Επομένως, εάν θέλετε να εξερευνήσετε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης σκύλων για iPhone, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης σκύλων που πρέπει να έχει κάθε ιδιοκτήτης κατοικίδιου. Ας αρχίσουμε.

1. Κάμερα ασφαλείας Alfred Home

Κάμερα ασφαλείας Alfred Home

Η Alfred Home Security Camera είναι βασικά μια εφαρμογή που μετατρέπει το iPhone σας σε ένα πλήρες σύστημα οικιακής ασφάλειας. Αυτό είναι το πιο εύκολο στην εγκατάσταση σύστημα οικιακής επιτήρησης με χαρακτηριστικά επαγγελματικής ποιότητας.

Βασικά, η εφαρμογή απαιτεί τη χρήση δύο smartphone. Το ένα θα μπορούσε να είναι το εφεδρικό σας iPhone, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως κάμερα ασφαλείας και το άλλο είναι να δείτε τη ζωντανή ροή.

Πρέπει να εγκαταστήσετε την κάμερα ασφαλείας Alfred Home στο iPhone σας και να την αντιστοιχίσετε με μια άλλη συσκευή σαρώνοντας έναν κωδικό QR. Μετά τη σύζευξη, πρέπει να τοποθετήσετε τη συσκευή της κάμερας σε μια θέση από την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τις δραστηριότητες των κατοικίδιων σας.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της Alfred Home Security Camera περιλαμβάνουν ζωντανή ροή 24/7, έξυπνες ειδοποιήσεις εισβολέων, φίλτρο χαμηλού φωτισμού, φορητό ραδιόφωνο, κάμερα 360 μοιρών κ.λπ.

2. Pet Monitor VIGI

Pet Monitor VIGI

Το Pet Monitor VIGI μοιάζει πολύ με την εφαρμογή κάμερας Alfred Home Security που αναφέρεται παραπάνω. Όπως η παραπάνω εφαρμογή, έτσι και αυτή μετατρέπει τις δύο συσκευές σας Apple ή Android σε ένα πλήρες σύστημα παρακολούθησης κατοικίδιων ζώων.

Το εργαλείο παρακολούθησης κατοικίδιων ζώων παρέχει ζωντανή αμφίδρομη ροή ήχου και βίντεο με ειδοποιήσεις δραστηριότητας. Με την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής, μία συσκευή εκτελεί την εφαρμογή σε λειτουργία Pet Camera και μένει στο σπίτι για να παρακολουθεί το κατοικίδιό σας.

Η άλλη συσκευή λειτουργεί ως δέκτης για να λαμβάνει ειδοποιήσεις όταν η Pet Camera ανιχνεύει θόρυβο ή δραστηριότητα κίνησης. Η εφαρμογή παρέχει επίσης πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως εγγραφή βίντεο, ζουμ σε ζωντανό βίντεο, απομακρυσμένο έλεγχο του νυχτερινού φωτός, αμφίδρομη συνομιλία ήχου και βίντεο κ.λπ.

Ωστόσο, το μόνο πράγμα που πρέπει να σημειώσουν οι χρήστες είναι ότι το Pet Monitor VIGI είναι μια εφαρμογή premium, ενώ η κάμερα ασφαλείας Alfred Home είναι 100% δωρεάν για λήψη και χρήση.

3. Κάμερα Dog Monitor Buddy & Pet

Κάμερα Dog Monitor Buddy & Pet

Το Dog Monitor Buddy & Pet Cam είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή παρακολούθησης σκύλων για iPhone που σας επιτρέπει να απολαύσετε τη ροή Full HD του κατοικίδιου ζώου σας οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Οι δυνατότητες και η λειτουργικότητα του Dog Monitor Buddy & Pet Cam μοιάζουν πολύ με τις δύο εφαρμογές που παραθέσαμε παραπάνω. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να συνδέσετε δύο ή περισσότερες από τις συσκευές σας και να τις μετατρέψετε σε μια κάμερα ήχου και βίντεο για κατοικίδια.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στην εφαρμογή είναι ότι λειτουργεί και με WiFi, 3G, 4G, 5G και LTE. Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής διαθέτει επίσης μια λειτουργία Νυχτερινής όρασης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το κατοικίδιό σας ακόμα και σε σκοτεινό περιβάλλον.

Το μόνο μειονέκτημα του Dog Monitor Buddy & Pet Cam είναι οι χαμηλές βαθμολογίες και τα σφάλματα του. Τα σφάλματα στην εφαρμογή μερικές φορές διακόπτουν απότομα την εγγραφή.

4. Οθόνη σκύλου

Οθόνη σκύλου

Το Dog Monitor είναι μια premium εφαρμογή στη λίστα που σας επιτρέπει να μετατρέψετε οποιεσδήποτε δύο συσκευές iOS σε οθόνη σκύλων με πλήρη χαρακτηριστικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στην εφαρμογή είναι ότι λειτουργεί χωρίς εγγραφή.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Dog Monitor από το κατάστημα εφαρμογών της Apple χωρίς να την αγοράσετε, καθώς είναι μια εφαρμογή premium. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, μπορείτε να ρυθμίσετε την παρακολούθηση σκύλων με αυτήν την εφαρμογή για να βλέπετε τις δραστηριότητές τους, να μιλάτε με τον σκύλο σας, να γνωρίζετε πότε γαβγίζει ο σκύλος σας και πολλά άλλα.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Dog Monitor περιλαμβάνουν την ευαισθητοποίηση του ήχου για να ακούτε ακόμα και τους πιο μικροσκοπικούς θορύβους, τη λήψη ειδοποιήσεων όταν ο σκύλος σας γαβγίζει και τη λήψη ειδοποιήσεων κάθε φορά που χάνεται η σύνδεση ή εάν κάτι πάει στραβά.

5. 11 κατοικίδια

11 κατοικίδια

Το 11pets είναι πολύ διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Δεν είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης σκύλων. Αντίθετα, είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή παρακολούθησης δραστηριοτήτων για τα κατοικίδιά σας.

Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή iPhone για να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες και την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας. Η εφαρμογή προσφέρει μερικές πολύ χρήσιμες λειτουργίες όπως ρύθμιση υπενθυμίσεων φαρμάκων, προγραμματισμός ραντεβού, παρακολούθηση του βάρους και των ζωτικών σημείων του κατοικίδιου ζώου, καταγραφή ημερομηνιών εμβολιασμού κ.λπ.

Το 11pets είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχει κάθε ιδιοκτήτης σκύλου, καθώς παρέχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για καλύτερη φροντίδα και παρακολούθηση κατοικίδιων ζώων. Έχει επίσης δύο διαφορετικές εκδόσεις: 11 Pets για ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και 11 Pets: Business for pet-care business.

Συνολικά, το 11pets είναι η απόλυτη λύση για όλες τις ανάγκες φροντίδας των κατοικίδιων σας στο iPhone και αυτή είναι μια τέτοια εφαρμογή που κανένας ιδιοκτήτης κατοικίδιων δεν πρέπει να χάσει.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές εφαρμογές παρακολούθησης σκύλων για iPhone. Εάν πιστεύετε ότι η λίστα χάνει κάποια σημαντική εφαρμογή, ενημερώστε μας το όνομα της εφαρμογής στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Δημιουργία εικόνων AI δωρεάν

5 αποτελεσματικές λύσεις για την επίλυση ενός iPhone κλειδωμένου σε έναν προηγούμενο κάτοχο

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *