Πώς να παίξετε παλιά παιχνίδια Flash στον υπολογιστή

Πώς να παίξετε παλιά παιχνίδια Flash στον υπολογιστή (Όλες οι μέθοδοι)

Ας το παραδεχτούμε: Όλοι έχουμε μεγαλώσει παίζοντας παιχνίδια flash. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά από το 2020, ειδικά αφού η Adobe τράβηξε την πρίζα για το Flash. Δεδομένου ότι η Adobe δεν υποστηρίζει πλέον το Flash Player, οι ιστότοποι που φιλοξενούσαν τα παιχνίδια Flash καταργήθηκαν επίσης.

Σήμερα, δεν είναι εύκολο να παίξετε παλιά παιχνίδια flash σε υπολογιστή, επειδή υπάρχουν λιγότεροι ιστότοποι που τα φιλοξενούν. Λοιπόν, είναι δυνατόν να παίξετε παλιά παιχνίδια flash στον υπολογιστή; Θα το μάθουμε σε αυτό το άρθρο.

καλύτερα παιχνίδια HD γραφικών για Android

Μπορείτε να παίξετε παλιά παιχνίδια flash στον υπολογιστή;

Τα παιχνίδια flash εξακολουθούν να υπάρχουν και υπάρχουν πολλά από αυτά στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, δεν μπορείτε να εκτελέσετε τα περισσότερα παιχνίδια Flash μέσω του προγράμματος περιήγησής σας. Θα πρέπει να παίξετε παλιά παιχνίδια flash με άλλες μεθόδους.

Παρόλο που παίζετε τα παλιά παιχνίδια flash με άλλες μεθόδους, τα παιχνίδια εξακολουθούν να είναι ευχάριστα και θα έχετε την ίδια κλασική εμπειρία παιχνιδιού.

Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να παίξετε παλιά παιχνίδια flash στον υπολογιστή, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό μέχρι το τέλος. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τους καλύτερους τρόπους για να παίξετε παλιά παιχνίδια Flash σε υπολογιστή.

Πώς να παίξετε παλιά παιχνίδια Flash στον υπολογιστή;

Δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί τρόποι για να παίξετε παλιά παιχνίδια flash σε υπολογιστή. Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να παίξετε παλιά παιχνίδια flash σε υπολογιστή. Ας αρχίσουμε.

1. Παίξτε Παλιά Παιχνίδια Flash σε υπολογιστή με το Flashpoint του BlueMaxima

Το αρχείο Flashpoint είναι βασικά μια προσπάθεια της κοινότητας για τη διατήρηση παιχνιδιών και κινούμενων εικόνων από τον Ιστό. Το έργο ξεκίνησε σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν τα παιχνίδια flash που εξαφανίζονται.

Μπορείτε να πάρετε το Flashpoint ως πακέτο λογισμικού που περιέχει παιχνίδια Flash. Υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδόσεις του Flashpoint που μπορείτε να κατεβάσετε – Ultimate & Infinity. Η απόλυτη έκδοση είναι το πλήρες πακέτο με εκατομμύρια παιχνίδια Flash, αλλά είναι 1,48 TB.

Η μικρότερη παραλλαγή ονομάζεται Flashpoint Infinity, η οποία περιέχει μόνο τα δημοφιλή παιχνίδια Flash και απαιτεί μόλις 1 έως 3 GB λήψεις.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του Σημείο ανάφλεξης.

2. Όταν ανοίξει η τοποθεσία, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο λήψεις.

3. Τώρα, κατεβάστε την επιλεγμένη έκδοση του Flashpoint στον υπολογιστή σου.

Σημείο ανάφλεξης

4. Μόλις γίνει λήψη, εκτελέστε το Πρόγραμμα εγκατάστασης Flashpoint και εγκαταστήστε το.

Πρόγραμμα εγκατάστασης Flashpoint

5. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το βοηθητικό πρόγραμμα Flashpoint και βρείτε το παιχνίδι flash που θέλετε να παίξετε.

βρείτε το παιχνίδι flash που θέλετε να παίξετε

6. Μόλις βρείτε το παιχνίδι, κάντε κλικ στο Παίζω κουμπί για λήψη και αναπαραγωγή του παιχνιδιού.

Παίζω

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Flashpoint για να παίξετε παλιά παιχνίδια flash στον υπολογιστή σας.

2. Παίξτε Παλιά Παιχνίδια Flash στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Ruffle

Λοιπόν, το Ruffle είναι πολύ διαφορετικό από το Flashpoint που χρησιμοποιήσαμε παραπάνω. Αυτός είναι ένας εξομοιωτής flash player γραμμένος εξ ολοκλήρου σε Rust.

Δεδομένου ότι είναι εξομοιωτής, πρέπει να ανοίξετε χειροκίνητα το αρχείο SWF του παιχνιδιού flash στο Ruffle για να το εκτελέσετε σε υπολογιστή. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ruffle για να παίξετε παλιά παιχνίδια flash σε υπολογιστή.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το επίσημο Ιστότοπος Ruffle.

2. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα λήψεις και κατεβάστε την αυτόνομη έκδοση του Ruffle.

κατεβάστε την αυτόνομη έκδοση του Ruffle

3. Μετά τη λήψη, εγκαταστήστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε Ruffle.

ανοίξτε Ruffle

4. Τώρα, ο Ruffle θα σας το ζητήσει ανοίξτε ένα αρχείο SWF του παιχνιδιού. Περιηγηθείτε στο αρχείο SWF και παίξτε το παιχνίδι.

ανοίξτε ένα αρχείο SWF του παιχνιδιού

5. Μπορείτε να λάβετε το αρχείο παιχνιδιού SWF από τους ιστότοπους παιχνιδιών Flash. Υπάρχουν περιορισμένοι ιστότοποι που διατίθενται στον ιστό που παρέχουν αρχεία παιχνιδιών SWF.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να παίξετε παλιά παιχνίδια flash στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το Ruffle. Εάν βρίσκετε το Ruffle εύκολο στη χρήση, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο SWF και να το ρυθμίσετε να ανοίγει πάντα στο Suffle.

3. Παίξτε Παλιά Παιχνίδια Flash από τη Newgrounds

Παίξτε Παλιά Παιχνίδια Flash από τη Newgrounds

Newgrounds είναι βασικά ένας ιστότοπος για τη διατήρηση των παλαιών κλασικών flash παιχνιδιών και περιεχομένου. Για να διατηρήσει το περιεχόμενο του φλας που εξαφανίζεται, η Newgrounds δημιούργησε το δικό της flash player.

Το μοναδικό με το flash player της Newgrounds είναι ότι σχεδιάστηκε για να «δημιουργεί μια απρόσκοπτη εμπειρία περιήγησης στο Newgrounds διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα να απολαμβάνετε όλο το κλασικό μας περιεχόμενο».

Ωστόσο, το NewsGrounds Flash Player εξακολουθεί να απαιτεί την εγκατάσταση της προσθήκης Flash της Adobe για να λειτουργήσει. Έτσι, απλώς κατεβάστε το Newsgrounds Flash player, εγκαταστήστε το και παίξτε αμέσως το αγαπημένο σας περιεχόμενο flash.

4. Παίξτε παιχνίδια Flash σε υπολογιστή με τα Αρχεία Διαδικτύου

Αν δεν ξέρετε, το The Internet Archive ανακοίνωσε πριν από μερικά χρόνια ότι προσπαθεί να διατηρήσει τα κλασικά flash παιχνίδια και κινούμενα σχέδια. Το Αρχείο Διαδικτύου διατηρεί μόνο έναν περιορισμένο αριθμό παιχνιδιών Flash, αλλά μπορείτε να παίξετε αυτά τα παιχνίδια απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας χωρίς λήψη.

Ακολουθήστε μερικά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω για να παίξετε παλιά παιχνίδια flash σε υπολογιστή με τα Αρχεία Διαδικτύου.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Το Αρχείο Διαδικτύου ιστοσελίδα.

2. Τώρα, αναζητήστε παιχνίδια Flash στη γραμμή αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να αναζητήστε το όνομα του παιχνιδιού flash θέλεις να παίξεις.

3. Απλώς ανοίξτε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε. Βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

4. Θα ανακατευθυνθείτε στον επίσημο ιστότοπο του παιχνιδιού. Τώρα μπορείτε να βρείτε την επιλογή να παίξετε το παιχνίδι απευθείας χωρίς να εγκαταστήσετε το Flash.

Σελίδα βιβλιοθήκης λογισμικού

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτό Σελίδα βιβλιοθήκης λογισμικού στο Internet Archive για να παίξετε απευθείας τα παιχνίδια. Αυτά τα παιχνίδια δεν απαιτούν εγκατάσταση. επιλέξτε το παιχνίδι και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη ή Παίξτε για να ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να παίξετε παλιά κλασικά παιχνίδια flash από τον ιστότοπο του Internet Archive.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες και λειτουργικές μεθόδους για να παίξετε παλιά παιχνίδια flash σε υπολογιστή. Ενημερώστε μας εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους για να παίξετε παιχνίδια flash στον υπολογιστή. Εάν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε παιχνίδια Flash για να παίξετε εκτός σύνδεσης

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Flash σε ιστότοπους

Πώς να κάνετε Flash Android TV Box

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *