Πώς να κατεβάσετε παιχνίδια Flash για να παίξετε εκτός σύνδεσης το 2023

Στις αρχές του 2017-2018, το Adobe Flash Player ήταν πολύ δημοφιλές και έγινε πρότυπο ιστού για την εμφάνιση διαδραστικού περιεχομένου σε βίντεο, παιχνίδια και κινούμενα σχέδια σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού, όπως το Google Chrome, το Firefox, το Opera, κ.λπ., υποστήριζαν flash. Ωστόσο, προς το τέλος του 2020, η Adobe και όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης ιστού σταμάτησαν την υποστήριξη του flash player.

Αυτό σημαίνει ότι τα προγράμματα περιήγησης ιστού έχουν σταματήσει την αναπαραγωγή των περιεχομένων flash (SWF). Πριν από το τέλος του, τα παιχνίδια flash έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή και αυτός είναι ο λόγος που οι χρήστες εξακολουθούν να αναζητούν τρόπους λήψης και αναπαραγωγής παιχνιδιών εκτός σύνδεσης.

Έτσι, εάν παίζετε συχνά Flash Gamest, μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους κατεβάστε παιχνίδια flash εκτός σύνδεσης. Όλες οι μέθοδοι που έχουμε κοινοποιήσει είναι δωρεάν και δεν απαιτούν αγορά premium. Ας αρχίσουμε.

Το Flash δεν υποστηρίζεται πλέον στο Chrome και σε άλλα προγράμματα περιήγησης

Ναί! Σωστά διαβάσατε. Αν πιστεύετε ότι μπορείτε ακόμα να παίξετε παιχνίδια Flash στα προγράμματα περιήγησης ιστού σας, κάνετε λάθος. Σήμερα, σχεδόν όλα τα διάσημα προγράμματα περιήγησης ιστού, συμπεριλαμβανομένων των Chrome, Edge, Firefox κ.λπ., τερμάτισαν την υποστήριξη για το flash player.

Η υποστήριξη Flash για μεγάλα προγράμματα περιήγησης έληξε στα τέλη του 2020, αλλά οι χρήστες έχουν ακόμα καταφέρει να βρουν τρόπους για να παίξουν τα παιχνίδια Flash. Ωστόσο, τώρα κανένα κόλπο δεν λειτουργεί!

Ακόμη και η εύρεση μιας τοποθεσίας εργασίας που να παρέχει παιχνίδια flash είχε γίνει μια πρόκληση. Ακόμα κι αν βρείτε έναν ιστότοπο που φιλοξενεί παιχνίδια flash, δεν μπορείτε πλέον να τα εκτελέσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια Flash εκτός σύνδεσης;

Ναί! Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια Flash εκτός σύνδεσης, αλλά από τότε Το Flash δεν υποστηρίζεται πλέον στο Chrome ή σε άλλο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησηςη αναπαραγωγή των παιχνιδιών εκτός σύνδεσης απαιτεί λίγη σκληρή δουλειά.

Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια Flash εκτός σύνδεσης κατεβάζοντάς τα στον υπολογιστή σας και βασιζόμενοι σε ειδικά εργαλεία Flash. Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος να παίξετε παιχνίδια Flash μέσα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Πώς να κατεβάσετε παιχνίδια Flash για να παίξετε εκτός σύνδεσης

Δεδομένου ότι τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού δεν μπορούν να εκτελέσουν παιχνίδια Flash, πρέπει να αναζητήσετε τρόπους λήψης αυτών των παιχνιδιών για να τα παίξετε εκτός σύνδεσης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παίξετε το αγαπημένο σας κλασικά παιχνίδια flash στον υπολογιστή σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε κανένα πρόγραμμα περιήγησης.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κατεβάσετε παιχνίδια flash. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να βρείτε έναν ιστότοπο που παρέχει το παιχνίδι και να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης για να το κατεβάσετε. Δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε καμία επέκταση/πρόσθετο ή να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια ενός πρόσθετου διαχειριστή λήψεων για να κατεβάσετε παιχνίδια Flash. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Βρείτε έναν ιστότοπο που παρέχει παιχνίδια Flash

Όπως έχουμε αναφέρει νωρίτερα στο άρθρο, η εύρεση ενός ιστότοπου που να παρέχει παιχνίδια flash το 2023 είναι από μόνο του μια πρόκληση. Δύσκολα θα βρείτε μερικές ιστοσελίδες που να παρέχουν το παιχνίδι.

Ακόμη και οι ιστότοποι που παρέχουν παιχνίδια flash δεν ενημερώνονται συχνά και δεν είναι ασφαλείς. Ως εκ τούτου, καθίσταται σημαντικό να έλεγχος ασφάλειας και αξιοπιστίας του ιστότοπου πριν κατεβάσετε παιχνίδια στον υπολογιστή.

Βρείτε έναν ιστότοπο που παρέχει παιχνίδια Flash

Μπορείτε να αναζητήσετε αυτούς τους όρους στο Google like τα καλύτερα παιχνίδια flash, παίξτε παιχνίδια flash onlineκ.λπ. Όταν η Google σας εμφανίζει τα αποτελέσματα αναζήτησης, ελέγξτε τους κορυφαίους ιστότοπους για να κατεβάσετε δωρεάν τα παιχνίδια Flash.

Κατεβάστε παιχνίδια Flash από την Πηγή της σελίδας

Εάν δεν θέλετε καμία επέκταση ή εξάρτηση από πρόσθετα, η λήψη παιχνιδιών flash από την πηγή της σελίδας είναι η απόλυτη επιλογή. Η λήψη παιχνιδιών flash από το αρχείο πηγής της σελίδας είναι περίπλοκη, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα εύκολα. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Τώρα επισκεφτείτε τον ιστότοπο από τον οποίο θέλετε να κατεβάσετε τα παιχνίδια flash.

2. Τώρα κάντε δεξί κλικ σε μια κενή περιοχή στην ιστοσελίδα και επιλέξτε Ελέγχω.

Ελέγχω

3. Αυτό θα ανοίξει τα εργαλεία προγραμματιστή. Μπορείτε να μεταβείτε στο Στοιχεία καρτέλα, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Στοιχεία

4. Πατήστε το CTRL+F κουμπί για να ανοίξετε το πλαίσιο αναζήτησης. Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε .swf και πατήστε Εισαγω.

.swf

5. Τα εργαλεία προγραμματιστή θα σας εμφανίσουν όλα τα αρχεία .swf που είναι διαθέσιμα στη σελίδα.

αντιγράψτε τη διεύθυνση URL

6. Το αρχείο που θα χρειαστείτε θα έχει το όνομα του παιχνιδιού ακολουθούμενο από την επέκταση .swf. Βρείτε προσεκτικά τη διεύθυνση URL του παιχνιδιού με το .swf επέκταση & επιλέξτε το.

7. Τώρα κάντε δεξί κλικ στο αρχείο .swf και επιλέξτε την επιλογή Αποθήκευση συνδέσμου. Εναλλακτικά, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL και επικολλήστε την σε μια νέα καρτέλα προγράμματος περιήγησης. Αυτό θα ξεκινήσει τη λήψη του αρχείου SWF.

επικολλήστε τη διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια flash από την πηγή της σελίδας.

Κατεβάστε

Εναλλακτικοί τρόποι για να κατεβάσετε παιχνίδια flash;

Εάν βρίσκετε την παραπάνω μέθοδο περίπλοκη και θέλετε μια ευκολότερη λύση για τη λήψη των παιχνιδιών flash, μπορείτε να δοκιμάσετε εργαλεία για τη λήψη ολόκληρου του περιεχομένου του ιστότοπου.

Πολλά εργαλεία στον Ιστό σάς επιτρέπουν να κάνετε λήψη οποιουδήποτε περιεχομένου σελίδας. Μόλις το κατεβάσετε, εξαγάγετε το αρχείο και αναζητήστε το αρχείο SWF. Θα λάβετε τα αρχεία του παιχνιδιού flash.

Εναλλακτικοί τρόποι για να κατεβάσετε παιχνίδια flash;

Ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να κατεβάσετε παιχνίδια flash είναι να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια της αναζήτησης Google. Μπορείς αναζητήστε τον τίτλο του παιχνιδιού στην Αναζήτηση Google και κοιτάξτε τις ιστοσελίδες που φιλοξενούν το παιχνίδι flash. Μπορείτε να παραμείνετε με τους ιστότοπους που επιτρέπουν τη λήψη παιχνιδιών flash με ένα μόνο κλικ.

Πώς να παίξετε τα παιχνίδια Flash τοπικά;

Μετά τη λήψη των Παιχνιδιών Flash, μπορεί να θελήσετε αμέσως να τα παίξετε τοπικά στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, επειδή τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης ιστού διέκοψαν την υποστήριξη flash, πρέπει να βασιστείτε σε εφαρμογές τρίτων για να παίξετε τα παιχνίδια flash που έχετε λάβει.

Πολλές εφαρμογές Media Player για Windows ισχυρίζονται ότι χειρίζονται αρχεία flash ή SWF. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοιες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων για να παίξετε τα παιχνίδια εκτός σύνδεσης. Οι συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων που υποστηρίζουν το Flash out of the box είναι το Windows Media Player, το GOMPlayer, το VLC κ.λπ. Για να παίξετε παιχνίδια Flash με το VLC, ρίξτε μια ματιά σε αυτό σελίδα.

Ωστόσο, η αναπαραγωγή παιχνιδιών flash σε μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων έχει ορισμένα μειονεκτήματα. θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις εισόδους του πληκτρολογίου. Έτσι, οι συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων δεν ήταν η πιο αξιόπιστη λύση για την αναπαραγωγή παιχνιδιών flash.

Η τοπική έκδοση του Flash Player της Adobe είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για την εκτέλεση παιχνιδιών flash σε υπολογιστή, αλλά επειδή η Adobe το διέκοψε, θα πρέπει να το αποκτήσετε από το Αρχείο Διαδικτύου.

Μετά τη λήψη του Adobe Flash Player 32 από το Internet Archive, πρέπει να το εγκαταστήσετε, να το ανοίξετε και μετά σύρετε και αποθέστε τα αρχεία SWF που έχετε λάβει. Αποφύγετε τη λήψη παλαιότερης έκδοσης του Flash Player από μη αξιόπιστες πηγές.

Κατεβάστε παιχνίδια Flash χρησιμοποιώντας το Flashpoint

Κατεβάστε παιχνίδια Flash χρησιμοποιώντας το Flashpoint

Αν δεν ξέρεις, Αρχείο σημείων ανάφλεξης είναι βασικά μια προσπάθεια της κοινότητας για τη διατήρηση παιχνιδιών και κινούμενων εικόνων από τον Ιστό. Το έργο ξεκίνησε σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν τα παιχνίδια flash που εξαφανίζονται.

Το Flashpoint είναι βασικά ένα ενιαίο πακέτο που περιέχει εκατομμύρια παιχνίδια Flash. Μπορείτε να κάνετε λήψη του Flashpoint και να το εξαγάγετε για να λάβετε τα παιχνίδια flash.

Μπορείτε να πάρετε το Flashpoint ως α πρόγραμμα λήψης παιχνιδιών flashδιαθέσιμο σε δύο παραλλαγές – Τελικός & Απειρο. Η παραλλαγή Flashpoint 11.1 Ultimate είναι 1,48 TB σε μέγεθος, ενώ το Flashpoint 12 Infinity απαιτεί ακριβώς 1 έως 3 GB των λήψεων.

Η μόνη διαφορά μεταξύ του Ultimate είναι ότι κατεβάζετε όλα τα παιχνίδια Flash και είναι διαθέσιμα για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Αντίθετα, στο Flashpoint Infinity, οι τίτλοι κατεβαίνουν όταν τους παίζετε για πρώτη φορά.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τη λήψη παιχνιδιών flash για να παίξετε εκτός σύνδεσης. Η λήψη παιχνιδιών flash είναι τόσο εύκολη όσο η λήψη βίντεο flash στον υπολογιστή. Οι μέθοδοι που έχουμε μοιραστεί λειτουργούν τη στιγμή της σύνταξης. θα ενημερώσουμε περισσότερες λύσεις μόλις τις ανακαλύψουμε. Επομένως, φροντίστε να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα και να την παρακολουθείτε.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κατεβάσετε βίντεο Flash

Πώς να κανετε format ενα USB

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4513

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: