Πώς να κάνω λήψη της τελευταίας έκδοσης του FlashGet για υπολογιστή (Εγκατάσταση εκτός σύνδεσης)

Όταν πρόκειται για την εφαρμογή διαχείρισης λήψεων, τα Windows 10 δεν έχουν καμία έλλειψη από αυτήν. Επίσης, σχεδόν κάθε διαχείριση λήψης υποστηρίζει πλέον τα Windows 11 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Ορισμένες εφαρμογές διαχείρισης λήψεων προσφέρουν καλύτερη ταχύτητα λήψης, ενώ άλλες παρέχουν καλύτερες δυνατότητες διαχείρισης λήψεων.

Εάν πρέπει να διαλέξουμε τον καλύτερο Διαχειριστή Λήψης για υπολογιστή , θα επιλέξουμε απλώς το IDM ή το Διαχειριστή λήψεων Internet. Το IDM για υπολογιστή παρέχει καλύτερες δυνατότητες και ταχύτητα λήψης αρχείων σε σύγκριση με άλλους διαχειριστές λήψεων.

Όμως, το IDM δεν είναι μια δωρεάν εφαρμογή. πρέπει να αγοράσετε το κλειδί άδειας χρήσης για ενεργοποίηση. Το IDM μπορεί να ληφθεί δωρεάν από πειρατικούς ιστότοπους και torrents, αλλά αυτά τα αρχεία είναι γεμάτα με κακόβουλο λογισμικό και adware.

Επομένως, για να είστε ασφαλείς, είναι καλύτερο να αποφύγετε τη λήψη από τέτοιους ιστότοπους και να παραμείνετε με τους δωρεάν διαχειριστές λήψης. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για έναν από τους καλύτερους δωρεάν διαχειριστές λήψεων για υπολογιστή, γνωστό ως FlashGet.

Τι είναι το FlashGet;

Λοιπόν, το FlashGet είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης λήψεων διαθέσιμη για πλατφόρμες υπολογιστών. Σε σύγκριση με άλλους διαχειριστές λήψεων για υπολογιστή, το FlashGet προσφέρει καλύτερη ταχύτητα λήψης αρχείων.

Λέγεται ότι το FlashGet επιταχύνει τις λήψεις σας έως και 10 φορές την πραγματική ταχύτητα . Από την άλλη πλευρά, το premium download manager – IDM επιταχύνει τις λήψεις σας κατά 5 φορές.

Εκτός από την επιτάχυνση της ταχύτητας λήψης, το FlashGet έχει πολλές ομοιότητες με το Internet Download Manager. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες κατηγορίες λήψεων, να διαχειριστείτε λήψεις με βάση τον τύπο αρχείου και πολλά άλλα .

Επίσης, η τελευταία έκδοση του FlashGet διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης εκτός σύνδεσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάγνωση αρχείων PDF, εγγράφων ή άλλων τύπων αρχείων.

Χαρακτηριστικά του FlashGet

Τώρα που γνωρίζετε το FlashGet, ίσως θέλετε να μάθετε τις δυνατότητές του. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του FlashGet. Ας τσεκάρουμε.

Ελεύθερος

Ναι, το διάβασες σωστά! Το FlashGet είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Είναι εντελώς δωρεάν και δεν εμφανίζει ούτε μία διαφήμιση. Επίσης, το αρχείο εγκατάστασης του FlashGet δεν περιέχει ομαδικές εφαρμογές ή adware.

Πυγμάχος ελαφρού βάρους

Παρά το γεγονός ότι είναι μια πλούσια σε χαρακτηριστικά εφαρμογή διαχείρισης λήψεων, το FlashGet είναι εξαιρετικά ελαφρύ στην κατανάλωση πόρων. Το FlashGet μπορεί να χρησιμοποιήσει τους χαμηλότερους πόρους συστήματος και δεν θα παρεμποδίσει την απόδοση του υπολογιστή σας.

Run Anti-Virus Automatically

Η πιο πρόσφατη έκδοση του FlashGet διαθέτει μια δυνατότητα που μπορεί να ενεργοποιήσει μια σάρωση προστασίας από ιούς μετά τη λήψη του αρχείου. Αυτή η δυνατότητα αναγκάζει αυτόματα τη λύση AV σας να καθαρίζει κακόβουλο λογισμικό, ιούς, λογισμικό διαφημίσεων από τα αρχεία που έχετε λάβει.

Ενισχύστε την ταχύτητα λήψης

Το FlashGet χρησιμοποιεί MHT (τεχνική μεταφοράς Hyper-threading πολλαπλών διακομιστών για τη βελτιστοποίηση και την ενίσχυση της ταχύτητας λήψης. Μαντέψτε τι; Το FlashGet μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα λήψης από 6-10 φορές.

Δυνατότητες διαχείρισης αρχείων

Εκτός από την ενίσχυση της ταχύτητας λήψης, το FlashGet υποστηρίζει επίσης πολλές δυνατότητες διαχείρισης αρχείων. Για παράδειγμα, υποστηρίζει απεριόριστες κατηγορίες. Σε κάθε μία από τις κατηγορίες εκχωρείται ένας κατάλογος αποθήκευσης λήψης.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του FlashGet. Έχει περισσότερες δυνατότητες που μπορείτε να εξερευνήσετε ενώ χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του FlashGet για υπολογιστή

Τώρα που γνωρίζετε πλήρως το FlashGet, ίσως θέλετε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος στον υπολογιστή σας. Λάβετε υπόψη ότι το FlashGet είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Ωστόσο, εάν θέλετε να κάνετε λήψη του FlashGet σε πολλά συστήματα, είναι καλύτερο να κάνετε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης του FlashGet εκτός σύνδεσης . Το πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης FlashGet δεν χρειάζεται ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο κατά την εγκατάσταση.

Παρακάτω έχουμε μοιραστεί την πιο πρόσφατη έκδοση του FlashGet για υπολογιστή. Το αρχείο που κοινοποιείται παρακάτω είναι απαλλαγμένο από ιούς/κακόβουλα προγράμματα και είναι απολύτως ασφαλές για λήψη και χρήση. Λοιπόν, ας πάμε στους συνδέσμους λήψης.

Πώς να εγκαταστήσετε το FlashGet σε έναν υπολογιστή;

Λοιπόν, η εγκατάσταση του FlashGet είναι αρκετά εύκολη, ειδικά στο λειτουργικό σύστημα Windows 10. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης FlashGet που έχουμε μοιραστεί παραπάνω.

Μετά τη λήψη, εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης του FlashGet στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε το τμήμα εγκατάστασης .

Μόλις εγκατασταθεί, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FlashGet στον υπολογιστή σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων από το Διαδίκτυο και η λήψη τους θα γίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εναλλακτική λύση IDM, το FlashGet θα μπορούσε να είναι μια σαφής επιλογή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:6 τρόποι για να κατεβάσετε παιχνίδια στο PS5

Λήψη της τελευταίας έκδοσης του Chrome

Πώς να προσθέσετε το κουμπί λήψης στη γραμμή εργαλείων του Chrome

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *