Δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές

12 ασφαλέστεροι ιστότοποι για λήψη δωρεάν λογισμικού για Windows

Είμαστε βέβαιοι ότι εάν χρησιμοποιείτε τα Windows για λίγο, ίσως γνωρίζετε τον πιθανό κίνδυνο κακόβουλου λογισμικού. Το δωρεάν λογισμικό από τοποθεσίες λήψης μπορεί να είναι επικίνδυνο και θα πρέπει να γνωρίζετε τα πλαστά κουμπιά λήψης.

Παρόλο που η καλή ασφάλεια στο διαδίκτυο ή το λογισμικό προστασίας από ιούς μπορεί να σας προστατεύσει από λήψεις με ιούς, είναι πάντα καλύτερο να γνωρίζετε τους ασφαλέστερους ιστότοπους για λήψη λογισμικού.

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες διαθέσιμες στο διαδίκτυο από όπου μπορείτε να κάνετε λήψη δωρεάν λογισμικού. Ωστόσο, δεν είναι όλα ασφαλή.

12 ασφαλέστεροι ιστότοποι για λήψη δωρεάν λογισμικού

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους για λήψη δωρεάν λογισμικού. Το λογισμικό που θα λάβετε από αυτούς τους ιστότοπους θα είναι καθαρό από κακόβουλα αρχεία ή ιούς. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το ασφαλέστερους ιστότοπους για λήψη λογισμικού Windows.

1. Επίσημες ιστοσελίδες του Λογισμικού

Επίσημες Ιστοσελίδες του Λογισμικού

Ο ασφαλέστερος τρόπος λήψης λογισμικού είναι απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο τους. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να κάνετε λήψη του προγράμματος περιήγησης Firefox. Αντί να χρησιμοποιείτε ιστότοπους λήψης λογισμικού τρίτων, μπορείτε να επισκεφτείτε το Firefox.com και να πραγματοποιήσετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του λογισμικού.

Οι επίσημοι ιστότοποι είναι ο νόμιμος τρόπος λήψης λογισμικών. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχετε κατά τη λήψη από τους επίσημους ιστότοπους είναι ότι θα έχετε πάντα την πιο ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού.

2. Microsoft Store

Microsoft Store

Το Microsoft Store είναι βασικά ένα κατάστημα Ιστού, αλλά διαθέτει ένα πλήρες κατάστημα Ιστού. Η λήψη λογισμικών από τους ιστότοπους του Microsoft Store ανοίγει την εφαρμογή Store στον υπολογιστή σας.

Το Microsoft Store είναι αρκετά αυστηρό στην επιλογή του λογισμικού που μπορούν να ανεβάσουν οι προγραμματιστές. Το λογισμικό υποβάλλεται σε πολλούς ελέγχους ασφάλειας και απορρήτου πριν λάβει έγκριση. Έτσι, το Microsoft Store είναι ένας άλλος καλύτερος τρόπος κατεβάστε δωρεάν λογισμικά για υπολογιστή και νομικά.

3. Ninite

Ninite

Το Ninite είναι ένας από αυτούς τους ασφαλείς και καλύτερους ιστότοπους που σας παρουσιάζει μια λίστα λογισμικού που μπορείτε να επιλέξετε και, στη συνέχεια, σας επιτρέπει να κάνετε λήψη προσαρμοσμένων αρχείων προγράμματος εγκατάστασης που μπορούν να κάνουν λήψη όλων των επιλεγμένων λογισμικών μαζί. Ο ιστότοπος είναι γνωστός για την ασφάλεια και την ασφάλειά του.

Επίσης, το Ninite χρησιμοποιείται κυρίως για τη μαζική λήψη λογισμικού. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα πακέτο εφαρμογών Ninite και να το μοιραστείτε με άλλους.

4. Softpedia

Softpedia

Αυτή είναι μια τοποθεσία όλα σε ένα. μπορείτε να μάθετε τα τελευταία νέα εδώ. Εκτός από αυτό, η Softpedia έχει ακόμη και μια ενότητα λήψης. Η βάση δεδομένων του έχει πάνω από 850.000 αρχεία, καθιστώντας τον έναν από τους μεγαλύτερους κεντρικούς υπολογιστές αρχείων στον Ιστό. Μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτόν τον ιστότοπο τυφλά.

5. MajorGeeks

MajorGeeks

Σας αρέσει το KickAss Torrents; Λοιπόν, αυτό το site φαίνεται το ίδιο. Φέρνει μια παλιομοδίτικη εμφάνιση. Ωστόσο, ο ιστότοπος είναι πολύ γρήγορος και είναι ένα εξαιρετικό αποθετήριο για λογισμικό. Το MajorGeeks είναι μεταξύ των πιο αξιόπιστων τοποθεσιών λήψης λογισμικού για περισσότερα από 15 χρόνια.

Θα βρείτε σχεδόν κάθε τύπο αρχείου δωρεάν λογισμικού στο MajorGeeks. Όλο το λογισμικό ήταν ασφαλές για λήψη καθώς ήταν απαλλαγμένο από ιούς/κακόβουλο λογισμικό.

6. FileHippo

FileHippo

Το Filehippo είναι ο ιστότοπος που στοχεύει να παρέχει στους χρήστες την απλούστερη μέθοδο λήψης των πιο πρόσφατων εκδόσεων του καλύτερου λογισμικού. Αυτό είναι ένα από τα διάσημα site όπου μπορείτε να βρείτε λογισμικό σε δωρεάν έκδοση. Αυτός ο ιστότοπος δεν έχει αναδυόμενες διαφημίσεις ή λογισμικό υποκλοπής spyware και μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτόν τον ιστότοπο.

7. FilePuma

Φιλεπούμα

Με την πρώτη ματιά, το FilePuma μπορεί να φαίνεται σαν κλώνος FileHippo επειδή μοιράζεται παρόμοια διεπαφή χρήστη. Αλλά θα βρείτε το FilePumar πολύ πιο εύκολο από το FileHippo. Αυτός ο ιστότοπος είναι πολύ φιλικός προς το χρήστη. Μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτόν τον ιστότοπο τυφλά.

Στο Filepuma, θα βρείτε κάθε είδους βασικό λογισμικό για τον υπολογιστή σας. Σας προσφέρει ακόμη και διαφορετικές κατηγορίες λογισμικού για περιήγηση, όπως Ασφάλεια και Τείχη προστασίας, προγράμματα περιήγησης και προσθήκες και άλλα.

8. Κατεβάστε το Crew

Κατεβάστε το Crew

Για τους χρήστες μπορεί να είναι δύσκολο να αναζητήσουν το λογισμικό στο Download Crew, αλλά αξίζει να το χρησιμοποιήσετε επειδή κάθε λογισμικό έχει μια σύντομη ανασκόπηση που εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Οι χρήστες μπορούν να βρουν προγράμματα Windows, Mac, Linux, Android και iOS στο Download Crew.

9. File Horse

File Horse

Το FileHorse είναι ένας απλός και ευκολότερος τρόπος λήψης δωρεάν λογισμικού Windows. Δεν διαθέτει τεράστια συλλογή δωρεάν λογισμικού, αλλά εστιάζει στην αποθήκευση των καλύτερων και πιο χρησιμοποιούμενων προγραμμάτων.

Η διεπαφή χρήστη του File Horse είναι αρκετά καθαρή και παραθέτει το λογισμικό με τις περισσότερες λήψεις στην αρχική σελίδα.

10. SnapFiles

SnapFiles

Η λήψη λογισμικού ποιότητας γίνεται ασφαλής και εύκολη με το SnapFiles. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε χιλιάδες τίτλους λογισμικού Windows που είναι είτε δωρεάν για διατήρηση ή λήψη ως δοκιμαστική. Επιπλέον, η ενότητα Ημερήσια επιλογή δωρεάν λογισμικού θα είναι χρήσιμη εάν ελέγχετε αυτόν τον ιστότοπο κάθε μέρα.

11. Softonic

Softonic

Το Softonic είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους που μπορείτε να επισκεφτείτε για να κατεβάσετε δωρεάν λογισμικό. Η διεπαφή του ιστότοπου είναι αρκετά καλή και μπορείτε εύκολα να βρείτε το επιθυμητό λογισμικό.

Το υπέροχο με το Softonic είναι ότι μπορείτε να βρείτε λογισμικό για σχεδόν όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Linux, Mac, iOS, Android κ.λπ.

12. Sourceforge

Sourceforge

Το Sourceforge φιλοξενεί έναν μεγάλο αριθμό λογισμικών. Ο ιστότοπος διαθέτει μια καλά σχεδιασμένη διεπαφή που διευκολύνει την εύρεση και τη λήψη του λογισμικού.

Το υπέροχο με το Sourceforge είναι ότι δεν επιβάλλει περιορισμούς στη λήψη αρχείων. Κάθε λογισμικό που παρατίθεται στο Sourceforge είναι ασφαλές για λήψη χωρίς κακόβουλο λογισμικό ή ιούς.

Αυτά λοιπόν είναι τα οι καλύτεροι, καθαρότεροι και ασφαλέστεροι ιστότοποι με Δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές Windows. Εάν γνωρίζετε κάποιον αξιόπιστο ιστότοπο, αναφέρετέ τον στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *