Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή στο Twitter

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή στο Twitter (2 Μέθοδοι)

Μετά την απόκτηση του Έλον Μασκ, το Twitter υπέστη πολλές σημαντικές αλλαγές. Από την εισαγωγή του Twitter Blue μέχρι τον καθορισμό ορίου ποσοστού για την προβολή αναρτήσεων, το Twitter έχει δει δραστικές αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια. Παρά όλες τις πιθανότητες στην πλατφόρμα, το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητάς της παρέμεινε αμετάβλητο.

Το Twitter εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα microblogging στον Ιστό, με πάνω από τριακόσια εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Στο Twitter, μπορείτε να συνδεθείτε με την αγαπημένη σας διασημότητα, να δημοσιεύετε κείμενα, να δημοσιεύετε βίντεο/GIF κ.λπ. Ωστόσο, το μόνο πράγμα που δεν αρέσει σε πολλούς χρήστες είναι η αυτόματη αναπαραγωγή των αναρτήσεων βίντεο στο Twitter.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Twitter, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι τα βίντεο που κοινοποιούνται στην πλατφόρμα αρχίζουν να αναπαράγονται αυτόματα καθώς κάνετε κύλιση σε αυτά. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση για το Twitter, αλλά μπορείτε εύκολα να την αλλάξετε για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο.

Εάν έχετε περιορισμένο εύρος ζώνης στο Διαδίκτυο ή απλά δεν θέλετε να παρακολουθήσετε βίντεο στο Twitter, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες αυτόματης αναπαραγωγής. Όταν η αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο είναι απενεργοποιημένη, δεν θα αναπαράγονται βίντεο ή GIF όταν κάνετε κύλιση σε αυτά. Θα πρέπει να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο Twitter για να εξοικονομήσετε εύρος ζώνης στο διαδίκτυο.

Πώς να εγκαταστήσετε το Twitter στο Apple TV

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή στο Twitter

Επομένως, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή στο Twitter, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή στο Twitter για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Ας αρχίσουμε.

1. Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή στο Twitter Desktop

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση web του Twitter, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο Twitter για υπολογιστές. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας.

2. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Twitter και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

3. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Περισσότερο εικονίδιο στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

Περισσότερο

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις και υποστήριξη.

Ρυθμίσεις και υποστήριξη

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις και Απόρρητο.

Ρυθμίσεις και Απόρρητο

6. Στο Settings and Privacy, κάντε κλικ στο Προσβασιμότητα, οθόνη και γλώσσες.

Προσβασιμότητα, οθόνη και γλώσσες

7. Τώρα κάντε κλικ στο Χρήση δεδομένων.

Χρήση δεδομένων

8. Κάντε κλικ στο Αυτόματη αναπαραγωγή και ρυθμίστε το σε Ποτέ.

Αυτόματη αναπαραγωγή

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στον ιστότοπο Twitter.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο Twitter Mobile

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Twitter για κινητά για να προβάλετε το κοινόχρηστο περιεχόμενο στην πλατφόρμα, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Ακολουθούν μερικά απλά βήματα για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή στην εφαρμογή Twitter για κινητά.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Twitter στο Android ή το iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα δεξιά για να ανοίξετε το πλαϊνό μενού και πατήστε Ρυθμίσεις και υποστήριξη.

Ρυθμίσεις και υποστήριξη

3. Στο Ρυθμίσεις και Απόρρητοπατήστε Προσβασιμότητα, οθόνη και γλώσσες.

Προσβασιμότητα, οθόνη και γλώσσες

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Χρήση δεδομένων.

Χρήση δεδομένων

5. Στη συνέχεια, πατήστε στο Αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο. Στο Prompt που εμφανίζεται, επιλέξτε Ποτέ.

Ποτέ

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στην εφαρμογή Twitter για κινητά.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή σε υπολογιστές και κινητά του Twitter. Αφού κάνετε τις αλλαγές, τα βίντεο δεν θα αναπαράγονται αυτόματα όταν κάνετε κύλιση στη ροή. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια για την απενεργοποίηση της αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο του Twitter.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε βίντεο Twitter

Πώς να αποκτήσετε το Twitter στο Firestick / Fire TV

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Twitter

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *