12 καλύτερες εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας για iPhone το 2023

Χάρη στις εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας, η κοινή χρήση τοποθεσίας στο iPhone έχει γίνει πιο εύκολη από πριν. Εκείνες οι μέρες είχαν περάσει όταν είχαμε πρόβλημα να προσδιορίσουμε σωστά τη διεύθυνσή μας. Αυτές τις μέρες, μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα την ακριβή τοποθεσία κάποιου με απλά βήματα.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε μία ή πολλές εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας για iPhone για να μοιραστείτε την ακριβή διεύθυνσή σας με φίλους ή συγγενείς. Εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας τρίτων για να παρακολουθείτε επίσης την τοποθεσία του αγαπημένου σας προσώπου.

5 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης σκύλων για iPhone

12 καλύτερες εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας για iPhone

Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές iPhone για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με φίλους και συγγενείς, αυτό το άρθρο μπορεί να είναι επωφελές. Εδώ, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας για iPhone. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές ήταν διαθέσιμες στο app store της Apple και δωρεάν για λήψη. Ας εξερευνήσουμε τις εφαρμογές.

1. Glympse

Glympse

Το Glympse είναι μια ελαφριά εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας για iPhone που σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία GPS της συσκευής σας. Μάντεψε? Το Glympse είναι γρήγορο, δωρεάν και δεν απαιτεί εγγραφή.

Με το Glympse, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με τους δικούς σας όρους και να μοιραστείτε την τοποθεσία σε έναν δυναμικό χάρτη.

Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ομάδες στο Glympse και να προσθέσετε μέλη της οικογένειάς σας. Μόλις προστεθεί, μπορείτε να δείτε την τοποθεσία των μελών της οικογένειάς σας μέσω της ομάδας.

2. iSharing

iSharing

Το iSharing είναι μια άλλη εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας για iPhone που σας επιτρέπει να βλέπετε την τοποθεσία των φίλων ή των μελών της οικογένειας σε πραγματικό χρόνο στο χάρτη. Το καλό με το iSharing είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε μέρη στο χάρτη και να τα επισημάνετε ως σπίτι, εργασία και σχολείο.

Αφού ρυθμίσετε μέρη, μπορείτε να ρυθμίσετε το iSharing να σας στέλνει ειδοποιήσεις κάθε φορά που ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας φτάνει ή φεύγει από την τοποθεσία.

Εκτός από αυτό, το iSharing προσφέρει μερικές άλλες δυνατότητες, όπως αποστολή ειδοποιήσεων πανικού για έκτακτες ανάγκες, αποστολή μηνυμάτων κειμένου στον χάρτη κ.λπ.

3. Κοινή χρήση τοποθεσίας

Κοινή χρήση τοποθεσίας

Η κοινή χρήση τοποθεσίας είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας για iPhone, αλλά αυτή είναι ελαφρώς διαφορετική. Είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με φίλους και μέλη της οικογένειάς σας μέσω ενός αριθμού τηλεφώνου ή μιας διεύθυνσης email.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να εντοπίσετε τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας, να δείτε ιστορικό τοποθεσίας στο παρελθόν, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται κοντά κ.λπ.

4. Life360

Life360

Το Life360 είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας ή παρακολούθησης οικογένειας. Αντίθετα, είναι μια εφαρμογή που στοχεύει να φέρει την οικογένειά σας πιο κοντά με καινοτόμες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν και να συνδέουν τους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.

Με το Life360, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με την οικογένειά σας ή να δείτε την τοποθεσία της οικογένειάς σας σε πραγματικό χρόνο σε έναν χάρτη. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε την εφαρμογή να σας ειδοποιεί όταν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο έρχεται και φεύγει από τα αξιόπιστα σημεία σας.

Έχει πολλαπλά προγράμματα premium – Ασημί, Χρυσό και Πλατινένιο. Κάθε σχέδιο προσφέρει μοναδικές δυνατότητες, όπως προστασία κλοπής ταυτότητας, πλήρη πρόσβαση στο ιστορικό τοποθεσίας, βοήθεια για την ασφάλεια της οικογένειας κ.λπ.

5. Ακολούθησέ με

Ακολούθησέ με

Το FollowMee είναι μια εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας που μετατρέπει το iPhone σας σε συσκευή παρακολούθησης GPS. Πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή FollowMee στη συσκευή iOS που θέλετε να παρακολουθήσετε και η εφαρμογή θα χειριστεί τα υπόλοιπα.

Μόλις εγκατασταθεί, πρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπο FollowMee στον υπολογιστή σας ή στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά και να παρακολουθείτε τις συσκευές της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε πολλές συσκευές iOS με έναν μόνο λογαριασμό FollowMee.

6. Χάρτες Google

Χάρτες Google

Η δημοφιλής εφαρμογή πλοήγησης για Android είναι διαθέσιμη και για iOS. Ενώ οι Χάρτες Google χρησιμοποιούνται κυρίως για πλοήγηση, έχουν μια δυνατότητα κοινής χρήσης τοποθεσίας που πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν.

Με τους Χάρτες Google για iPhone, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με ένα άτομο που έχει Λογαριασμό Google.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ότι οι Χάρτες Google σάς επιτρέπουν να επιλέξετε ποιος μπορεί να βρει την τοποθεσία σας και πόσο καιρό θα μοιραστεί την τοποθεσία σας, ακόμη και πριν κοινοποιήσετε την τοποθεσία.

7. WhatsApp

WhatsApp

Το WhatsApp είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που σας προσφέρει ατελείωτα σύνολα χρήσιμων λειτουργιών. Το WhatsApp για iPhone σάς επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με φίλους με απλά βήματα.

Είναι επίσης πολύ εύκολο να μοιραστείτε την τρέχουσα ή ζωντανή τοποθεσία σας στο WhatsApp για iPhone. Για αυτό, πρέπει να ανατρέξετε στον οδηγό μας – Πώς να μοιραστείτε την τοποθεσία σας στο WhatsApp για iPhone.

8. Αγγελιαφόρος

Αγγελιαφόρος

Πολλοί δεν θα το γνωρίζουν, αλλά το Messenger διαθέτει επίσης μια δυνατότητα ζωντανής κοινής χρήσης τοποθεσίας. Η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη στην web έκδοση του Messenger, αλλά είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές.

Με τη λειτουργία κοινής χρήσης τοποθεσίας, μπορείτε να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας με φίλους ή συγγενείς στις συνομιλίες του Messenger.

Η λειτουργία είναι βολική καθώς επιτρέπει στο άλλο άτομο να δει πού βρίσκεστε και πότε θα φτάσετε. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε ένα χρονόμετρο για τη ζωντανή τοποθεσία και μόλις τελειώσει το χρονόμετρο, η κοινή χρήση τοποθεσίας διακόπτεται αμέσως.

9. Τέλος

Βρες με

Το Findo είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή iOS που σας βοηθά να παραμένετε συνδεδεμένοι με την οικογένεια και τους φίλους σας. Είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο που σας επιτρέπει να βλέπετε τις ακριβείς τοποθεσίες άλλων χρηστών.

Πρέπει να δημιουργήσετε έναν κύκλο και να προσθέσετε τα μέλη για να μοιραστείτε μια τοποθεσία. Μόλις τελειώσετε, εσείς και τα μέλη του κύκλου μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία τους σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, το Findo σάς επιτρέπει να μοιράζεστε πρόσθετες πληροφορίες και πληροφορίες τοποθεσίας, όπως το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

10. Η οικογένειά μου

Η οικογένειά μου

Λοιπόν, το My Family μοιάζει πολύ με την εφαρμογή iSharing που αναφέρεται παραπάνω. Όπως το iSharing, το My Family σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε τη δική σας ή να βλέπετε την τοποθεσία των μελών της οικογένειάς σας σε πραγματικό χρόνο σε έναν χάρτη.

Μπορείτε να ρυθμίσετε μέρη στον ιδιωτικό οικογενειακό χάρτη για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν τα μέλη της οικογένειάς σας φτάνουν ή φεύγουν από τα μέρη που έχετε ορίσει, να μοιραστείτε τα επίπεδα φόρτισης της μπαταρίας σας με τους αγαπημένους σας, να εντοπίσετε το smartphone που λείπει ή κλαπεί και πολλά άλλα.

Το My Family έχει επίσης μια premium συνδρομή για καλύτερες επιλογές παρακολούθησης τοποθεσίας. Για παράδειγμα, η premium συνδρομή σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε στο ιστορικό τοποθεσίας για τις τελευταίες 30 ημέρες, να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό θέσεων, να αναλύσετε το στυλ οδήγησης κ.λπ.

11. Snapchat

Snapchat

Όπως το WhatsApp και το Messenger, το Snapchat παρέχει επίσης μια δυνατότητα για κοινή χρήση ζωντανών τοποθεσιών με φίλους. Ωστόσο, το πρόβλημα με το Snapchat είναι ότι σας επιτρέπει να μοιράζεστε τη ζωντανή τοποθεσία σας μόνο με τους φίλους σας στο Snapchat.

Το Snapchat μοιράζεται αυτόματα τη ζωντανή τοποθεσία σας με τους φίλους που έχετε επιλέξει όταν βρίσκεστε σε λειτουργία Ghost. Εάν δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ghost, μπορείτε να επιλέξετε να μοιράζεστε ζωντανές τοποθεσίες με τους επιλεγμένους φίλους σας με μη αυτόματο τρόπο.

Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να μοιράζεστε ζωντανές τοποθεσίες με φίλους στο Snapchat. Μπορείτε να περάσετε από αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τα βήματα.

12. Find my Phone – Family Locator

Find my Phone - Family Locator

Αυτή είναι μια τέλεια εφαρμογή για να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Είναι κάτι περισσότερο από μια εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας, επειδή παρέχει πολλές άλλες δυνατότητες προστασίας της οικογένειας.

Από την κοινή χρήση τοποθεσίας έως την παρακολούθηση, έχετε πολλές δυνατότητες με αυτήν την εφαρμογή. Με τη βοήθεια του Find My Phone – Family Locator, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν παρακολουθούνται μέλη της οικογένειας φτάνουν σε σημεία προορισμού, να ρυθμίζετε ασφαλείς ζώνες βάσει GPS για τα μέλη της οικογένειάς σας, να δημιουργείτε τις ομάδες σας για επικοινωνία στην εφαρμογή και πολλά άλλα.

Η premium έκδοση του Find My Phone – Family Locator παρέχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες, όπως γρηγορότερη εύρεση μελών της οικογένειας με AR, λήψη αυτοματοποιημένων κλήσεων SOS εάν χρειάζονται βοήθεια, απεριόριστες ειδοποιήσεις τοποθεσίας κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Κοινή χρήση τοποθεσίας iOS. Με το My Family, μπορείτε να μοιραστείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας με τους αγαπημένους σας ή να δείτε τη δική τους. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές για κοινή χρήση ή παρακολούθηση τοποθεσίας στο iPhone, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας στο Chrome

10 καλύτερες μέθοδοι για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με φίλους και οικογένεια

Πώς να μοιραστείτε την τοποθεσία σας στους Χάρτες Google

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *