Μετατροπη ήχου για Windows

Μετατροπη ήχου για Windows 11.Δωρεάν λογισμικά

Τα Windows 10 και τα Windows 11 προσφέρουν πολλές επιλογές για τη μετατροπή βίντεο. Αλλά όταν πρόκειται για τη μετατροπή αρχείων ήχου, οι επιλογές σας είναι περιορισμένες.

Με έναν μετατροπέα αρχείων ήχου, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τα αρχεία ήχου τους, όπως MP3, WAV, WMA, κ.λπ., σε άλλο τύπο μορφής αρχείου ήχου. Στα Windows 11, εάν δεν μπορείτε να αναπαράγετε ένα συγκεκριμένο αρχείο ήχου, μπορείτε να το μετατρέψετε σε άλλη μορφή.

Στα Windows 11, μπορείτε να εγκαταστήσετε λογισμικό μετατροπής ήχου τρίτου κατασκευαστή ή ηλεκτρονικά εργαλεία για τη γρήγορη μετατροπή των αρχείων ήχου σας. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα μετατροπέων ήχου για υπολογιστή.

καλύτερες εφαρμογές μετατροπής βίντεο σε MP3 για Android

Μετατροπη ήχου για Windows 11

Το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού που παραθέσαμε ήταν διαθέσιμο δωρεάν. Ωστόσο, ορισμένοι μπορεί να απαιτούν τη δημιουργία λογαριασμού. Λοιπόν, ας δούμε τη λίστα με τους καλύτερους μετατροπείς ήχου για υπολογιστή.

1. Μετατροπέας ήχου AVS

Το AVS Audio Converter είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μετατρέπει ήχο μεταξύ δημοφιλών μορφών. Διαθέτει επίσης μια premium έκδοση που προσφέρει μερικές δυνατότητες επεξεργασίας ήχου.

Με τη δωρεάν έκδοση του AVS Audio Converter, μπορείτε να μετατρέψετε και να επεξεργαστείτε όλες τις βασικές μορφές ήχου όπως MP3, WMA, WAV, M4A, AMR, OGG, ALAC, FLAC και άλλα.

Το AVS Audio Converter υποστηρίζει επίσης τη μαζική μετατροπή αρχείων ήχου. Για να μετατρέψετε πολλά αρχεία ήχου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία δέσμης του λογισμικού.

2. Δωρεάν μετατροπέας ήχου VSDC

Δωρεάν μετατροπέας ήχου VSDC

Αν ψάχνετε για έναν ελαφρύ, γρήγορο και ισχυρό δωρεάν μετατροπέα ήχου για τον υπολογιστή σας, μην ψάχνετε άλλο από το VSDC Free Audio Converter. Ο πρωταρχικός σκοπός του προγράμματος είναι η μετατροπή αρχείων ήχου από μια μορφή σε άλλη.

Το καλό με το VSDC Free Audio Converter είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές ήχου, συμπεριλαμβανομένων MP3, M4A, AAC, AMR, OGG, VOC, RM, WAV, AIFF και πολλά άλλα.

Το Conversion on VSDC Free Audio Converter χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει μηδενική απώλεια ποιότητας.

3. Μετατροπέας ήχου Freemake

Μετατροπέας ήχου Freemake

Το Freemake Audio Converter είναι ίσως το καλύτερο πρόγραμμα μετατροπέα ήχου που διατίθεται στο διαδίκτυο. Μάντεψε? Το Freemake Audio Converter μπορεί εύκολα να μετατρέψει οποιοδήποτε αρχείο ήχου σε 50+ διαφορετικές μορφές.

Μπορεί να μετατρέψει σχεδόν όλες τις μη προστατευμένες μορφές ήχου, όπως AAC, M4A, WMA, OGG, FLAC, WAV, AMR, AIFF, MP2, APE, DTS, AC3, VOC και άλλα.

Εκτός από τις δυνατότητες μετατροπής ήχου, το Freemake Audio Converter μπορεί να εξάγει ήχο από ένα αρχείο βίντεο.

4. MediaHuman Audio Converter

MediaHuman Audio Converter

Το MediaHuman Audio Converter μπορεί να μην είναι ένα πρόγραμμα με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να κάνει τα πράγματα. Μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε μορφή WMA, AAC, WAV, FLAC, OGG ή Apple Lossless.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη του MediaHuman Audio Converter είναι εξαιρετικά ελαφρύ και διαισθητικό. Εκτός από αυτό, το MediaHuman Audio Converter διαθέτει επίσης υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης και μαζικής μετατροπής αρχείων ήχου.

5. Μετατροπέας ήχου Zamzar

Μετατροπέας ήχου Zamzar

Το Zamzar Audio Converter δεν είναι λογισμικό. είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που δεν απαιτεί εγκατάσταση. Το Zamzar Audio Converter είναι ένας διαδικτυακός μετατροπέας ήχου που υποστηρίζει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων ήχου.

Πρέπει να ανοίξετε τον ιστότοπο, να ανεβάσετε το αρχείο, να επιλέξετε τη μορφή και να κάνετε κλικ στο κουμπί Μετατροπή τώρα. Το εργαλείο ιστού θα επεξεργαστεί το αίτημά σας και θα παρέχει έναν νέο σύνδεσμο λήψης.

Επομένως, εάν θέλετε να μετατρέψετε ήχο εν κινήσει και δεν θέλετε να εγκαταστήσετε κανένα πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή, δοκιμάστε το Zamzar Audio Converter.

6. Μετατροπέας βίντεο Movavi

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Movavi Video Converter

Το Movavi Video Converter είναι ένας πλήρης μετατροπέας βίντεο στη λίστα που μπορεί επίσης να μετατρέψει αρχεία ήχου. Η τελευταία έκδοση του Movavi Video Converter μπορεί να μετατρέψει περισσότερες από 180 μορφές αρχείων.

Εκτός από τη μετατροπή των αρχείων ήχου και βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα για να μετατρέψετε βίντεο σε μορφή MP3.

Εκτός αυτού, το Movavi Video Converter υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή φωτογραφιών. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για λήψη και είναι από τα καλύτερα στην ενότητα μετατροπής βίντεο.

7. Δωρεάν μετατροπέας ήχου

Δωρεάν μετατροπέας ήχου

Ο δωρεάν μετατροπέας ήχου από το DVDVideoSoft είναι ένα άλλο καλύτερο δωρεάν δωρεάν εργαλεία μετατροπής ήχου στα Windows.

Επί του παρόντος, ο μετατροπέας ήχου για Windows υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων ήχου, όπως aac, ac3, AIFF, ape, FLAC, m4a, m4b, mka, mp3 και άλλα.

Το Free Audio Converter ισχυρίζεται ότι μετατρέπει τα αρχεία ήχου σας διατηρώντας την ποιότητά τους. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν στη χρήση και είναι γνωστό για τις επιλογές μετατροπής ήχου χωρίς απώλειες.

Pazera Free Audio Extractor

Το Pazera Free Audio Extractor μπορεί να μην είναι πολύ δημοφιλής επιλογή στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων ήχου και μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία ήχου σας σε MP3, AAC, AC3, WMA, FLAC, Opus, M4A, OGG, WV, AIFF και άλλα.

Εκτός από αυτό, το Pazera Free Audio Extractor υποστηρίζει επίσης μερικές μορφές βίντεο όπως AVI, MP4, MOV, FLV, MKV κ.λπ.

9. Format Factory

Format Factory

Λοιπόν, το Format Factory είναι ένας άλλος εξαιρετικός δωρεάν μετατροπέας ήχου βίντεο στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows 11. Ο μετατροπέας βίντεο για υπολογιστή υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου που μπορείτε να σκεφτείτε.

Η ταχύτητα μετατροπής βίντεο και ήχου είναι επίσης εξαιρετικά γρήγορη και υποστηρίζει περισσότερες από 62 διαφορετικές γλώσσες. Συνολικά, το Format Factory είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό μετατροπέα ήχου για Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

10. Avidemux

Avidemux

Λοιπόν, το Avidemux είναι λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα προγράμματα στη λίστα. Είναι μια ελαφριά εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες μετατροπής ήχου.

Η ταχύτητα μετατροπής ήχου είναι εξαιρετικά γρήγορη και είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις. Το μόνο μειονέκτημα του Avidemux είναι ότι υποστηρίζει μόνο μια χούφτα μορφών βίντεο και ήχου.

Εκτός από τη μετατροπή βίντεο και ήχου, το Avidemux μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία βίντεο και ήχου.

11. Μετατροπέας Ηλίου

Μετατροπέας Ηλίου

Το Helium Converter είναι ένα πλήρες εργαλείο μετατροπέα ήχου για Windows. Η τελευταία έκδοση του Helium Converter είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 11. Αυτό το δωρεάν, πλήρως λειτουργικό εργαλείο σάς επιτρέπει να μετατρέπετε τα αγαπημένα σας αρχεία ήχου σε διαφορετικές μορφές.

Επί του παρόντος, το Helium Converter υποστηρίζει FLAC, M4A, M4B, MP3, MP4, OGG Vorbis, WavPack, Wave και WMA ως μορφές εξόδου. Επίσης, η μετατροπή αρχείων ήχου με το Helium Converter είναι εξαιρετικά εύκολη.

12. Μετατροπέας ήχου οποιασδήποτε μορφής

Μετατροπέας ήχου οποιασδήποτε μορφής

Το Audio Converter Any Format είναι ένα λογισμικό που μπορείτε να λάβετε δωρεάν από το Microsoft Store. Αυτός ο πλήρης μετατροπέας αρχείων ήχου σάς επιτρέπει να μετατρέψετε σχεδόν όλα τα αρχεία ήχου.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε οποιαδήποτε μορφή ήχου σε άλλες μορφές όπως M4A, AAC, MP3, FLAC, WMA, AC3 και άλλα. Πριν από τη μετατροπή ήχου, έχετε επίσης μια επιλογή να αλλάξετε την ποιότητα ήχου, να παρέχετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για έξοδο βέλτιστης ποιότητας κ.λπ.

Η μετατροπή αρχείων ήχου στα Windows είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα λογισμικά για να μετατρέψετε το αρχείο ήχου σας σε διαφορετική μορφή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλα τέτοια προγράμματα, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :δωρεάν Audio Converter

YouTube σε MP3

εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *